REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
After Dark film stúdió, és horror fesztivál rendezők

A fesztivál minden évben a Halloween előtti héten zajlik. Horrorra, sci-fi-re, fantasyra és egyéb rokon műfajokra szakosodott. A filmek Észak-Amerikából, Európából és Ázsiából érekeznek. A díjakat a közönség szavazza meg.

A fesztivál szlogenje: "Truly out of this world."

A fesztivál honlapja

Az oldalon 9 nagyszerű horror/krimi/thriller film honlapja/Imdb linkje tekinthető meg (bocs hogy nem posztolom a maradék 8-at külön-külön, egy már járt a film izén).

3 másik linken meg találtok még 8 filmet amiért érdemes meghalni. (Ezekért is bocs)

Ezen fesztiválon mutatták be a Pillangóhatás harmadik részét, aminek magyar vetítési időpontja még nincs.
1538 0 1 Film Izé
Skatopia: lol
A Perfect Getaway

Steve Zahn és Milla Jovovich egy természetimádó kedvű fiatal pár alakítanak, akik mézeshetüket Hawai partjainál túrázgatva szeretnék eltölteni. A vadonban fantasztikusan érzik magukat, egészen addig míg összetalálkoznak egy csapat rémült turistával. A társaság egy gyilkosságról számol be nekik - egy hozzájuk hasonlóan fiatal párt öltek meg - és arra kérik őket, hogy forduljanak velük vissza. Amikor engednek a kérésnek, a dolgok elkezdnek igazán rosszra fordulni. A paradicsomból hamarosan a pokolba kerülnek, ahogy brutális küzdelemben kell helyt állniuk a túlélésért.

Bemutató: 2009. augusztus 14.

Imdb
915 1 1 Film Izé
Erunder: Nem rég fejeztem be, haverommal közösen néztük. A végén mindketten megállapodtunk abban, hog [...]
The Road

A filmben 10 évvel előretekintünk, mikoron katasztrófák sorozata a civilizált emberi társadalom, a civilizált gondolkodás szinte teljes egészét elpusztítja. A film betekintést enged egy fiú és apja életébe, ahogy útra indulnak a túlélők kutatására, mert tudják, ebben a ködös és sötét világban egyedül nem tudnak sokáig talpon maradni. A túlélők azonban lehet, hogy éppen rájuk vadásznak...

Egy kicsit tömegfilmnek tűnhet, de mind a színészi felhozatal, mind az igényes képvilág (merthogy a borzongást is nagyon el lehet rontani!) és a ma nagyon aktuális pusztulás-téma különös megfilmesítése érdekessé teszi.

Imdb | Előzetes
1052 4 6 Film Izé
csicsilla: durva, hogy mi mindenre képesek az emberek a túlélésért...:(
Erunder: Végre ezt is, és emellett még pár filmet sikerült megnéznem most hogy már letudtam minden viz [...]
bungle: Kedvenc évszakom a nukleáris tél.
Mind a 6 komment
The Stepfather

Egy 1987-es thriller remake-jét készítette el Nelson McCormick, amit anno Terry O’Quinn főszereplésével mutattak be. Michael Harding (Penn Badgley) a katonai főiskola végeztével hazatér szülőotthonábam és döbbenten látja, hogy édesanyja (Sela Ward) nagy szerelemben és boldogságban él új pasijával, David-dal (Dylan Walsh). Ahogy a két férfi elkezdi megismerni egymást, Michael-nak egyre gyanúsabb lesz a folyton segítőkész kedves férfi. Vajon tényleg álmai férfiját találta meg anyja, vagy van egy sötétebb oldala is David-nek?

Imdb
910 1 0 Film Izé
Viharsziget (Shutter Island)

A történet az '50-es évek közepén játszódik az Ashecliffe nevű elmegyógyintézetben. Ide érkezik Teddy Daniels (DiCaprio) nyomozó, akinek ki kell derítenie, hogyan tudott megszökni a szuperbiztos cellájából egy fiatal nő. A rendőr munkáját egy tomboló hurrikán és a nem túl segítőkész személyzet is nehezíti.

Egyébként Dennis Lehane azonos című regényéből készült a film. (Remélem ezt lehetett érteni, nem az a könyv címe, hogy "azonos". :D)


Imdb | Az író honlapja
2023 5 4 Film Izé
Erunder: Shifty_ küldte: http://www.jatekok.hu/hirek.php?tabla=hirek_200910&id=30 Szöveg: Megérkezett az i [...]
snake6: nagyon várom nekem az év 1-ik meglepetése pííííszzz
1nessa: leonardonak agyon illik ez a szerep:)
Mind a 4 komment
Blindness (Vakság)

Egy villanással kezdődik, amint egy férfi az autójában munkából hazafelé tartva hirtelen megvakul és egy csapásra az egész világ hátborzongató fehér köddé válik számára. Egymás után, mindenki, aki az útjába kerül - a felesége, az orvosa, még a látszólag irgalmas szamaritánus is, aki hazaviszi - kellő időben ugyanerre a felkavaró sorsra jut. A járvány terjedésével megindul a pánik és a paranoia a városban. A "fehér kór” újonnan megvakult áldozatait összeterelik, és vesztegzár alá helyezik egy omladozó, elhagyott elmegyógyintézetben, ahol a mindennapi élet minden látszata kezd összedőlni.

A vesztegzár alatt lévő kórházban azonban szemtanú rejtőzik: egy nő, akit nem fertőzött meg a kór, ám vakságot színlel, hogy szeretett férje mellett maradhasson. Egyre nagyobb bátorsággal és élni akarással felvértezve, egy rögtönzött héttagú család élén, iszonyaton és szereteten, gonoszságon és szépségen, háborún és csodán átvezető útra indul, megszökik a kórházból, hogy visszamenjen a feldúlt városba, ahol e kis közösség lehet az utolsó remény.
Útjuk egyszerre mutat rá a társadalom veszedelmes gyengeségére és az emberiség üdítő lelkierejére.

Mozipremier: 2009. június 11.

Imdb
1287 1 6 Film Izé
bungle: Erunder, az első IMDb link a jó, a másik vmi 2007-es rövidfilmhez való (írja is: 32 perces). L [...]
Erunder: Gyanítom, hogy te is olyan vagy aki kattintani már túl lusta, vagy a kíváncsiság veszett ki be [...]
kkovi8: Sziasztok! Megnéztem az IMDB-s linkeket, valamit nagyon összecseréltek ottan... Ezt tudnám ajá [...]
Mind a 6 komment
Beyond a Reasonable Doubt

Michael Douglas és Jesse Metcalfe (Született Feleségek) együtt egy thrillerben. Jónak ígérkezik. A szinapszist sajnos nem bírtam pontosan lefordítani de ha jól értelmeztem akkor Douglas egy ügyvéd akinek perdöntő bizonyítékai vannak, de elkezd utána nyomozni a kezdő riporter Metcalfe, és közben megváltoztatja a bizonyítékokat.

Imdb
716 0 5 Film Izé
neomatsek: imdb-n ki volt írva,h ez egy remake,tehát elolvastam az eredeti film történetét,mert azon nem v [...]
Erunder: Mert én a hivatalos oldalon lévő szinapszist próbáltam meg lefordítani/atni, de nem sikerült [...]
neomatsek: imdb-n,miért?
Mind a 5 komment
Gamer

Game, Gamer na most ki tudja? A lényeg hogy Gerard Butler újra hentel. Azzal a kis különbséggel, hogy most nem önszántából, hanem egy multiplayeres online játékban irányítják. A tudat manipuláló technológiát és a játékot ahol emberek játszanak emberekkel a mocskosul gazdag Ken Castle (Michael C. Hall) találta ki.

Imdb | Előzetes
921 2 2 Film Izé
sounman: most azonnal zuhanjon rám egy 40 tonnás dömper ha nem jutott eszembe egy hasonló ötlet az unrea [...]
Gerbo: Na erre kiváncsi leszek. :) Remélem azért több lesz benne mint rengeteg cgi halmaz. Kecsegtető [...]
Push

Nick Gant édesapját genetikailag módosították hogy tökéletes bérgyikossá váljon a kormány számára. Amikor brutálisan meggyilkolják, fia bosszút esküszik az ügynökség ellen, akinek dolgozott. Hong Kong alvilágában rejtőzve csatlakozik egy csapat pszionikus képességekkel bíró tolvajhoz - köztük a 13 éves Cassie, aki képes a jövőbe látni -, és egyesített erővel indulnak bosszút állni...

Imdb | Előzetes egy másik előzetes

telekinetikus harc és a folytatása
962 0 8 Film Izé
snake6: nem akartalak megsérteni píííszs
ssscsaba: csak nekem tűnik úgy mitha ez egy az egyben a Heroes lenne??
Erunder: Nem csak neked szólt hanem snake6-nak is. És nem, ahhoz nálam több kell, hogy megbántódjak. :D [...]
Mind a 8 komment
Állítólag Michael Jackson Thriller c. száma inspirálta ezt a fejhallgatót...
593 0 0 Tech Izé
Pandorum

Egy űrhajó száguld az űrben. Két űrhajos a hibernálásból felébredve megdöbbenve veszi észre, hogy a hajó berendezései nem működnek. Az egyetlen hang, amit hallanak, egy nyikorgás a hajó gyomrából. Emlékeik nincsenek a hibernáció miatt, ezért át kell vizsgálniuk a hajót és kideríteni, hogy mi történt a többiekkel, mi volt a küldetésük, kik ők, mióta utaznak és hová tartanak?
A hajó belseje felé csak egy út vezet, egy szűk, sötét légakna. A fiatalabb űrhajós, Bower tizedes (Ben Foster) elindul a hajó belsejébe, míg társa Payton hadnagy (Dennis Quaid) rádión irányítja őt.
Ahogy Bower egyre beljebb és beljebb halad a hajó belseje felé úgy tárul fel számukra a rémítő valóság. Ahogy a hajó megdöbbentő és halálos titkai fokozatosan kibogozzák, felismerik, hogy az egész emberiség sorsa tőlük és a titokzatos Pandorumtól függ.

 
539 5 1 Film Izé
csicsilla: nagyon tetszett...picit félelmetes,de nagyon elgondolkodtató hogy mi lenna ha tényleg felfedezné [...]
Az elevenfourteen azaz 23:14 egy nagyon összetett könnyed thriller (lehet, hogy inkább krimi). Több szálon fut benne a cselekmény, amely gyakorlatilag egy perc történetét meséli el. De, hogy abban az egy percben konkrétan mi történik, azt csak a film végén tudjuk meg. Addig pedig az azokhoz az eseményekhez vezető utakat kísérhetjük figyelemmel.

Plusz a szereplőgárda tele van híres, rendkívül tehetséges színészekkel.

IMDB | előzetes
605 1 2 Film Izé
eváj: Hát érdekes film volt mondhatni.
Erunder: Plusz infó még: Nemrég vetítették az egyik magyar kereskedelmi csatornán, és ügyeltek arra a [...]
The Objective

Afganisztán, 2001 novembere - két hónappal a World Trade Center elleni támadás után. Egy különleges kiképzésben részesült csapatot azzal a feladattal dobnak le az afganisztáni sivatagba, hogy találjanak meg és vegyék fel a kapcsolatot egy emberrel, akit úgy hívnak hogy "Mohammed Aban". A célszemély helyett viszont valami mást találnak. Valamit, amire még a speciális kiképzésük sem készíthette fel őket...

649 0 5 Film Izé
egyemaszived: nekem az "Outpost" c. film jutott eszembe róla.
Collector: Ez olyan mint a "Falu" meg a "Jelek" a jó kis Shyamalan filmek ahol várod várod a csattanót de a [...]
szomoja: ohjaj asszem van egy utam a Babámmal a moziba :O
Mind a 5 komment
S.Darko (Donnie Darko 2)

463 0 6 Film Izé
Schwed: A Donnie Darko az egyik legnyagyobb film ami valaha készült...nagyon ott van! Szerintem fölösleg [...]
|-=O=-|: Pedig a Donnie Darko alapfilm és a zenéje is nagyon jó! http://www.youtube.com/watch?v=5MyMOi4LEr [...]
Decoy28: Valószínűleg meg sem fogja közelíteni az eredeti hangulatát vagy akár az egész filmet, de ha [...]
Mind a 6 komment
Az 1970-es évek egy klasszikus thrillerjét, a The Taking of Pelham 1 2 3-ot ismét vászonra álmodták Hollywoodban. A főbb szerepeket Denzel Washington és John Travolta alakítja! Az első trailer is befutott. Emellé kaptok egy teljes hosszúságú Angyalok és Démonok, valamint egy Transformers 2 kedvcsinálót is!
3789 0 5 Film Izé
weinole: azért várjuk ezt is.
szabiramone: megnéztem a trailer-t, Travolta szánalmas az eredetije alapmű - a Robert Shaw- Walter Matthau jel [...]
Wald: nahat csak nem megint remake? milyen eredeti a holywood mostansag.
Mind a 5 komment
Az 1970-es évek egy klasszikus thrillerjét, a The Taking of Pelham 1 2 3-ot ismét vászonra álmodták Hollywoodban. A főbb szerepeket Denzel Washington és John Travolta alakítja! Az első trailer is befutott. Emellé kaptok egy teljes hosszúságú Angyalok és Démonok, valamint egy Transformers 2 kedvcsinálót is!
3640 0 3 Izé
Wald: nahat csak nem megint remake? milyen eredeti a holywood mostansag.
Lobo: a film.izé-ről van valami hír?
Reise: úgy látom elég jó filmek lesznek ebben az évben :D
Golimar... szerintem nincs mit hozzáfűzni, indizé a javából, az egész munkásságát be lehetne ide posztolni szerintem... (a Thriller pl. már szerepelt itt régen).
3521 1 7 Izé
iw84u4t: Szerintem meg a faszi Sztálin és Magnum közös gyereke lehet...
The Crouching TIger: Amikor a Mátrix és Kill BIll találkozik Főszerepben: Sztálin XDXD
feka01: pont úgy néz ki mint a szomszédom! csak az nem ilyen ápolt xD
Mind a 7 komment
Egy külvárosi autómosóban bármi megtörténhet. Bárki kérheti a szupermosást. Csak az a kérdés, hogy ki és mit akar lemosatni... A tavalyi AXN fesztivál nyertes filmje.
7051 0 12 Film Izé
robika007: kérem vissza a 15 percet az életemből...
Drawen: hát.. nekem sem jött át sajnos. értem én, hogy vér meg mosás, meg hogy most ölt a csóka, d [...]
Jokker: Hülye haveromék mesélték, hogy a határban ralliztak és véletlen elütöttek valami nyulat vag [...]
Mind a 12 komment
Egy külvárosi autómosóban bármi megtörténhet. Bárki kérheti a szupermosást. Csak az a kérdés, hogy ki és mit akar lemosatni... A tavalyi AXN fesztivál nyertes filmje.
7462 2 11 Izé
Drawen: hát.. nekem sem jött át sajnos. értem én, hogy vér meg mosás, meg hogy most ölt a csóka, d [...]
Jokker: Hülye haveromék mesélték, hogy a határban ralliztak és véletlen elütöttek valami nyulat vag [...]
Agytumor: A gyilkos csávó elég jó színész szerintem...van egy sajátos arcjátéka
Mind a 11 komment
Liv Tyler végigsírta horrorfilmje forgatását
593 0 2 Pink Izé
Angyalkahh: Szeretem a horrort, kíváncsivá tett az előzetes:)
Purple: nem lehet rossz :$
Eagle Eye (Sasszem)

Jerry (Shia LaBeouf) és Rachel (Michelle Monaghan) két idegen, akiket összehoz egy rejtélyes telefonhívás. A hívó fél egy nő, akit egyikük sem ismer, és aki az életüket és a családjukat fenyegetve egyre veszélyesebb helyzetekbe hajszolja Jerryt és Rachelt, miközben a hétköznapok technológiáját használva követi minden lépésüket, és úgy tűnik, mindent lát.

A film D.J. Caruso rendezésével október 2-án kerül bemutatásra Magyarországon.
2599 0 9 Film Izé
csicsilla: egyszer jo volt,nem szeretem mikor nők keménykednek,meg mittomén...nem jön be a páros akciofilm [...]
r3clbull: tudna valaki kuldeni cinemastore.hu meghivot? megkoszonnem :D
xontflong: Mindent lát? Csak nem Byakugan-ja van? XDXDXD
Mind a 9 komment
Eagle Eye (Sasszem)

Jerry (Shia LaBeouf) és Rachel (Michelle Monaghan) két idegen, akiket összehoz egy rejtélyes telefonhívás. A hívó fél egy nő, akit egyikük sem ismer, és aki az életüket és a családjukat fenyegetve egyre veszélyesebb helyzetekbe hajszolja Jerryt és Rachelt, miközben a hétköznapok technológiáját használva követi minden lépésüket, és úgy tűnik, mindent lát.

A film D.J. Caruso rendezésével október 2-án kerül bemutatásra Magyarországon.
3028 2 8 Izé
r3clbull: tudna valaki kuldeni cinemastore.hu meghivot? megkoszonnem :D
xontflong: Mindent lát? Csak nem Byakugan-ja van? XDXDXD
Ujvy: volt az elmúlt két hónapban 3 is, csak neked nem szóltunk..:D
Mind a 8 komment
Az Untraceable (Gyilkosság online) film weboldala... belépsz, hogy végignézhess egy online gyilkosságot? Vagy legyőzöd a kíváncsiságod, és nem járulsz hozzá a gyilkossághoz... make your choice! :)

Előzetes.
2414 0 40 Film Izé
AVIREX: én meg alapból nem klikkeltem rá,de nem is fogok,nem érdekel a post..
Chamy: Sejtettem, hogy mindenkinek tetszeni fog. xD
Belkar: bakker majdnem leestem a székről úgy néztem mi van a feje fölött :D
Mind a 40 komment
Ajánlom figyelmetekbe az alábbi könyvet, ha kedvelitek az izgalmakban és fordulatokban gazdag történetet, ami átmenet egy Agatha Christie hagyományait idéző detektívregény és egy misztikus thriller között.
Online rendelhető, futár kiviszi, nincs más dolgotok mint kifeküdni valami nyugis nyári helyre, fa alá az árnyékba, és végigolvasni.

Akik helyesen válaszolnak a következő 3 kérdésre, azok között 5 dedikált könyvet sorsolunk ki! A válaszokat az oldalon lehet összeszedni.

- Ki vette fel a telefont a Golden Arch Auctioning Company-nél?
- Mit találtak a homokban?
- Ki inspirálta a szerzőt gyermekkorában, aki jelen regényben is feltűnik?

Megfejtéseket vasárnap éjfélig várjuk a jatek@ize.hu címre!
1588 3 13 Izé
kamubekLaca: Hát ebben nincs teljesen igazad. Az az igazság, hogy nem tettem azt hozzá, hogy láttam azt a kö [...]
rezlavor: mea culpa, mea maxima culpa. Beerkeztek a valaszok, kisorsoltuk a nyerteseket, kiertesitettuk oket, [...]
mekszamnojz: mert mindet felvasarolta a habostorta :DD
Mind a 13 komment
Michael Jackson - Thriller
331 2 2 Zene Izé
Balázs: csak amerikában fordulhat elő hogy egy szegény fekete fiúból, gazdag fehér nő lesz...
csicsilla: Jacko a tuti!ha ezt a klippet ujbol lekéne forgatni màr nem kéne a maszkirozàssal bibel [...]
Állandó rovatunk kicsit pihengetett, de Hollywood végre újabb médiaanyagokkal árasztotta el a világhálót, így lesz mit megosztani. Lesz vadonatúj Batman: The Dark Knight plakát, X-Akták első kedvcsináló, aztán új Múmia első trailer és az ifjú Indiana Jones palánta, Shia LaBeouf thrillerje, az Eagle Eye is bemutatkozik.
3650 0 6 Film Izé
Belkar: ez jó volt :) amúgy nem valami nagy számok lesznek a filmek az eagle eye-t meg kéne nézni ha m [...]
dude: Köszönjük, Emese! Az egyiptomiak találnak egy múmiát és nagyon örülnek neki. De szeretnén [...]
Asagrim: Nem tudom ki hogy van vele, de a Gyűrűk Ura trilógia óta nem láttam kifogásolhatatlan filmet a [...]
Mind a 6 komment
Állandó rovatunk kicsit pihengetett, de Hollywood végre újabb médiaanyagokkal árasztotta el a világhálót, így lesz mit megosztani. Lesz vadonatúj Batman: The Dark Knight plakát, X-Akták első kedvcsináló, aztán új Múmia első trailer és az ifjú Indiana Jones palánta, Shia LaBeouf thrillerje, az Eagle Eye is bemutatkozik.
3834 1 6 Izé
Belkar: ez jó volt :) amúgy nem valami nagy számok lesznek a filmek az eagle eye-t meg kéne nézni ha m [...]
dude: Köszönjük, Emese! Az egyiptomiak találnak egy múmiát és nagyon örülnek neki. De szeretnén [...]
Asagrim: Nem tudom ki hogy van vele, de a Gyűrűk Ura trilógia óta nem láttam kifogásolhatatlan filmet a [...]
Mind a 6 komment
Jacko, az igazi Thriller!
8548 1 29 Izé
süti: 3-D-s bocs xD
süti: jha néhány testrészéhez +-D-s szemüveg kell xD
süti: ezen nagyot szakattam xD ez a megfogalmazás.Apám.Aranyérem. xD
Mind a 29 komment
Sokszor büntettünk már indiai videóklippekkel (a Thriller hatásától még mindig sokan a mosolygóban nyomják az ágyat...). Persze az egész lehet, hogy apró félreértéseken alapult. Most végre megérthetjük gondolataikat, hiszen Susmita Sen dalszövege angolul feliratozva merőben más megvilágítás alá helyezi a mondanivalót. :)
3292 1 8 Izé
Bizsu: engem is megindított. ha gondolod van még. ;) =)
Fabian: Bizsu :DD Hála neked, mostmár én is láttam a 2 girls 1 cup-ot... Megindító élmény volt :D
bandee1219: O, shit i'm a butter head.... :)
Mind a 8 komment
Rabok tánca a Thriller című számra.
4081 3 6 Izé
I. C. Wiener: http://www.youtube.com/watch?v=hMnk7lh9M3o
Kicsigyerek: Jól láttam hogy "Méd in Csájná"?
three.d: Azért azt megnézném, hogy valami nagy 2 m-es kopasz kancigányt mivel vennének erre rá!
Mind a 6 komment
A japán Thriller. Gyenge idegzetűek csak óvatosan (fél szemmel), mert nagyon durva! :)) Én szóltam... ;)
7566 0 5 Izé
Geri: Jóvan na tuggya f.sz milyen számcímei vannak annak a gyökérnek.
Connektor: Geri bazzzz OLVASS! :D a címe a clipnek a japán Thriller....akkor mi lehet valyon az eredeti??? : [...]
Geri: Zsír de melyik dzsekó szám megy alatta?Először azt hittem vmi kő progressive,egész jó!
Mind a 5 komment
A mai büntetés:
Thriller - az indiai Michael Jackson előadásában
5382 0 11 Izé
Mr.T.: Midori-san küldte: URL: http://www.youtube.com/watch?v=UFj3BtiM5Pg Szöveg: Biztos sokan láttátok [...]
karmigran: kb a 20 másodperctől már csak a zenét (?) hallottam mert sírva fetrengtem a földön a röhög [...]
bungle: http://www.youtube.com/watch?v=hMnk7lh9M3o
Mind a 11 komment