REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Skóciában dolgozó román mezőgazdasági munkás  lézerrel világított egy Tornádó vadászgép pilótafülkéjére.

A gép majdnem lezuhant, mivel a zöld sugár megzavarta a pilóta látását. A hatóságok letartóztatták a 26 éves Radu Moldovant, aki most az ítéletét várja.
9430 2 43 Izé
izébigyó: http://news.yahoo.com/s/nm/20100831/od_nm/us_france_airport
Voronyezs: Az h nagy állásszögben repült, csak egy opció...franc tudja, lehet loopingot csinált, és már [...]
mephistto: De ha az égnek nézett, akkor hogy világítottak a szemébe :D lehet ilyen műhold szuperfegyver t [...]
Mind a 43 komment
Red

Bruce Willis, Helen Mirren és Morgan Freeman a főszereplői ennek az akció-vígjátéknak, melyben visszavonult CIA-ügynököket alakítanak. Élik unalmas nyugdíjas életüket, mígnem megtudják, hogy a volt munkaadójuk el akarja tenni őket láb alól, mert túl sokat tudnak. Természetesen nem várják ölbe tett kézzel, hogy a kommandósok rájuk rúgják az ajtót.
A képregény , amelyet feldolgoztak (angol wiki)
1379 1 1 Film Izé
eNMi: ez egy jó film.
A legmeghatóbb dolog, amit egy állattól láttam.

(Nem sokkal régebbi videó ez, ahol egy mókus védi elpusztult társát a varjaktól... bungle)
20806 10 61 Izé
kotta: Se a mókusra, se a a macskára nincs normális magyarázat. Ők állatok, ők macskák, ők mókuso [...]
Sissi: Ez annyira megható és szomorú:(((
eszichris: azért látszik, hogy a Puruttyások is mennyire értelmesek...a legtöbbbje normálisat kommentel( [...]
Mind a 61 komment
Filmnézés közben a legtöbb ember a tökéletes Happy end-et várja, hogy megnyugodhasson a lelkük. A jó boldog legyen, a rossz pedig elnyerje méltó büntetését. Itt egy válogatás a legjobbakból.

Rosszfiúk szempontjából kevésbé örömteli befejezések.
1368 1 2 Film Izé
kovacslacka: Nyomasztó hepiendek: http://www.totalfilm.com/features/50-most-depressing-happy-endings
kovacslacka: 50 ilyen még: http://www.totalfilm.com/features/50-greatest-movie-happy-endings
Riki-Oh: The Story of Ricky

Két kis jelenet eme távolkeleti képregényadaptációk gyöngyszeméből. Rickyről annyit érdemes tudni, hogy egyszer köpött egyet, na abból lett Chuck Norris :P

Sztori? Főhősünk börtönbe kerül, ahol megküzd a négy algonosszal (a fenti harc során ellenfele egyre szemtelenebb lesz ;)), majd a pálya végén várja a főellenség.

Kérdezem én, miért lehet csakis úgy megölni a vámpírt vagy a vérfarkast, hogy karóaszívbe vagy ezüst golyó? Mert még senki sem próbálta bedarálni őt virslinek!!!
2085 1 1 Film Izé
Killex: kultfilm...nincs rá jobb szó:D amúgy itt van feldarabolva is akit az egész érdekel: http://www. [...]
Ne várjátok a Pókember 4-et, nem lesz!
Intsetek mindenkinek búcsút a trilógiából, reboot következik.
1108 0 4 Film Izé
kovacslacka: Úgy néz ki Antal Nimród is esélyes az új Pókember rendezői székére. http://origo.hu/filmklu [...]
gergeli.: most sírjak vagy nevessek?
Balázs: ha JJ csinálja (szerintem) csak akkor lesz nézhető, egyébként pedig 2012re ígérik, aminek nem [...]
Mind a 4 komment
Avatar: egy újabb sci-fi nyelv

Aki szereti a misztikus-űrlényes, távoli bolygón játszódó filmeket, az bizonyára alig várja a december 17-ét, amikor a régóta reklámozott Avatar végre a mozikba kerül.

(J.R.R. Tolkien munkássága kiemelendő mesterséges nyelvek megalkotása során - kasy)
1497 5 6 Film Izé
Erunder: Szelzes küldte: http://www.nyest.hu/hirek/tanulj-na-vit-az-avatar-nyelverol Szöveg: Tanulj na̵ [...]
Lee88: Cameron interjúban mondta el, hogy a részletekkel voltak a gondok mindig pl. Neytiri arcán, hogy [...]
Vigyori: jaja nekem is number 1 film lett!:D
Mind a 6 komment
A holnap a múlté - Next (2007)

Cris "Frank Cadillac" Johnson ( Nicolas Cage ) ismer egy trükköt, amit senki sem tud utánacsinálni: Cris képes megmondani, mi fog következni a közeljövőben, pontosabban az elkövetkezendő két percben. Eme tulajdonságára építi azt a showműsort, amivel Las Vegasban lép fel nap mint nap, ugyanakkor a jövőbelátás jól jön a kártyaasztalnál is, ha épp egy kis pénzre van szüksége. Különleges képességére azonban hamarosan fény derül, s Cris a figyelem központjába kerül: a kaszinók biztonsági őrei mindent megtesznek azért, hogy lebuktassák különös játékmódszerei miatt, ugyanakkor az FBI antiterrorista osztályának ügynöke, Callie Ferris ( Julianne Moore ) egyre csak győzködi, hogy állítsa adottságát a globális terrorizmus ellen folytatott küzdelem szolgálatába. Kitartása érthető, hisz Cris jelenthetné a leghatásosabb fegyvert a terror ellen. Nem csoda hát, hogy egy terrorszervezet szívesen kiiktatná Crist az élők sorából, mielőtt még meghiúsíthatná nagyszabású terveiket. A helyzetet bonyolítja Liz Cooper ( Jessica Biel ), az ártatlan szépség, akiről Cris azonnal tudja, hogy bele fog szeretni, s alig várja, hogy találkozzanak. Mikor ez bekövetkezik, hihetetlen dolog történik: Cris most már nem csak a közvetlen jövőbe lát, hanem messzebb. Sokkal-sokkal messzebb. Cris tudja, hogy hamarosan eljön az a kritikus pillanat, amikor az idő, a terror és a szenvedély találkozik, és ekkor döntenie kell, hogy kit ment meg: akit szeret, vagy mindenkit a világon... A választ csak a jövő és ő tudja.
IMDb
554 0 3 Film Izé
go-free: hát, nekem feketefehérnémafilm is lehet, ha benne van Jessica Biel... :P amúgy Nicolas Cage nagy [...]
snake6: picit töbre számoitottam de nem volt rossz
tutituti: Nekem tetszett.És jó lett szinkron szerintem.Vége üt.
INCEPTION

Meglepő módon a Mátrix hatalmas sikere után nem özönlötték el az amerikai mozikat a Wachowski-tesók filmjéhez hasonló alkotások; inkább a Mátrix premierjének magasságában jelentek meg virtuális világokkal foglalkozó mozifilmek. Christopher Nolan, a szenzációs Memento rendezője két szuperhős-film között egy nagy költségvetésű scifivel próbál pihenni, s érdekes módon, bár történetében az Inception nem mutat sok hasonlóságot a Mátrx-szal, mégis a fórumok nézői reakcióit olvasva látni, hogy sokan asszociáltak a 90-es évek akciósikerére. A Leonardo DiCaprio főszereplésével forgatott scifi történetéről hivatalosan nem sokat tudni, nagyjából annyit, amit a kedvcsináló előzetes mutat, de a spoilerekkel foglalkozó oldalakon olvasni a főbb történeti szálakat, sőt, egy meglehetősen érdekes csavart is lelőnek a sztoriból, épp ezért "jobb a békesség"-alapon maradjunk a Warner hivatalos szinopszisánál, miszerint az Inception "egy modern scifi-akciófilm, mely egy elme szerkezetén belül játszódik", jelentsen bármit is ez.

Az előzetest Amerikában a Becstelen brigantyk előtt vetítették. Nálunk azonban később kerül sor a premierjére. (a hivatalos oldalától túl sokat ne várjatok)

IMDB

 
675 3 11 Film Izé
CRaPtRaSH: kövezzetek meg,de én többet vártam tőle :( lehet,hogy csak azért mert már annyira meg akartam [...]
bungle: Inception 5 másodpercben :D www.youtube.com/watch?v=nVxyrACl9pg
Tooni: http://noob.hu/2010/08/20/inception_girl.jpg
Mind a 11 komment
Miközben TV Maci készülődik a lefekvéshez, a csaja már izgatottan várja... :D
7900 2 12 Izé
Belkar: éppen rádiót halgattam és pont ez ment a videó alatt: MR. BIG: TO BE WITH YOU sokat dob rajta : [...]
destiny13: nagydee, itt a válasz: http://www.youtube.com/watch?v=DG3rnZehp0M
nagydee: tisztára kiváncsi lettem, hogy a mackoéknál is divat-e a csupasz...
Mind a 12 komment
Whiteout (Vakító fehérség)

A Whiteout főszereplője Kate Beckinsale, aki egy Antarktiszi kutatóbázison tölti be a kirendelt rendőrbíró szerepét, és már alig várja a fél éves sötétség beköszöntét, ami számára egyben a távozást is jelenti. Három nappal az indulás előtt azonban egy testet találnak a jégbe fagyva, így Carrie nyomozni kezd az Antarktisz első gyilkossági ügyében. A halottak száma nőni kezd, és Carrie-nek egy hatvan éves rejtélyt kell megfejtenie, mielőtt egyedül marad a gyilkossal a sötétségben egy helyen, ahonnan nincs kiút…

Magyar bemutató: 2009. október 15

Kritika a képregényről | Imdb
1507 0 3 Film Izé
Erunder: Ja, csak kimásoltam a szinapszist, és nem figyelmesen olvastam el csak átfutottam.
bungle: "mielőtt kezdetét egyedül marad a gyilkossal" ??? :)
snake6: jó lessz ez!
Jennifer's Body (Jennifer teste)

Ez az a film, amelyet a Júnó forgatókönyvéért Oscar-díjjal jutalmazott Diablo Cody írt. Egy megszállt cheerleader úgy írtja a gimnazista "férfilakosságot", hogy lefekszik velük. Aztán persze valami brutális halál várja őket, vagy közben. Nem tiszta. A legjobb barátja véget tud vetni ennek a horrornak? Hát persze, hiszen film. Mindezt olyan főszereplővel, mint Megan Fox, aki a megszállt cheerleadert fogja alakítani. Vagy mint Adam Brody, akit a Narancsvidékből ismer mindenki, valamint a Mamma Mia-ból láthatott Amanda Seyfried. Műfaja: vígjáték, horror, thriller.

Imdb     Apple Movie Trailer's
1331 1 10 Film Izé
Erunder: Horror szintén beküldte. (Illetve ő csak egy Imdb linket küldött. Ezúton üzenném hogy legkö [...]
Erunder: Ehhez is volt most szerencsém. Mikor ezt írom a stáblista még fut, mert annyira jó zenék volta [...]
Erunder: Release Date: 5 November 2009 (Hungary) Nem véletlenül van belinkelve az Imdb. :)
Mind a 10 komment
Mostani nyereményjátékunkban a BSC Kft. jóvoltából egy X-Men Origins: Wolverine X360-as játékszoftvert és egy Guitar Hero: Metallica PlayStation 3-as játékszoftvert nyerhettek. A Sony Magyarország felajánlásában pedig egy Infamous PS3-as játékszoftver várja gazdáját. Nem kell mást tennetek, mint a fejléc alatt található nyereményjáték menüre kattintani, regisztrálni és helyesen megválaszolni a három feltett, nagyon egyszerű kérdést.

Aktuális nyereményjátékunk június 10-től egészen július 3-áig tart és akkor vehettek részt benne, ha regisztráltok.Sok sikert kíván a JÁTÉKOK.hu csapata és a nyereményeket felajánló BSC Kft., valamint a Sony Magyarország.
1563 1 0 Izé
Mostani nyereményjátékunkban a BSC Kft. jóvoltából egy X-Men Origins: Wolverine X360-as játékszoftvert és egy Guitar Hero: Metallica PlayStation 3-as játékszoftvert nyerhettek. A Sony Magyarország felajánlásában pedig egy Infamous PS3-as játékszoftver várja gazdáját. Nem kell mást tennetek, mint a fejléc alatt található nyereményjáték menüre kattintani, regisztrálni és helyesen megválaszolni a három feltett, nagyon egyszerű kérdést.

Aktuális nyereményjátékunk június 10-től egészen július 3-áig tart és akkor vehettek részt benne, ha regisztráltok.Sok sikert kíván a JÁTÉKOK.hu csapata és a nyereményeket felajánló BSC Kft., valamint a Sony Magyarország.
741 1 0 Game Izé
Last Chance Harvey (Szerelem második látásra)

Harvey-t kirúgták az állásából. Mikor Londonba utazik lánya esküvőjére, újabb kellemetlen meglepetés várja: az örömapa szerepkör már elkelt. Bánatában Harvey felszed egy okos, vicces, kellemes külsejű, húsz évvel fiatalabb nőt.

Hazai premier: 2009. július 30.

Imdb
423 0 0 Film Izé
Ez a kis Rövidfilm alapja egy pályázat. a története a következö: egy fiú a megállóba várja a buszt ami nem jön közben már a söre is elfogyott... ilyenkor kell elövenni a jóöreg laptopot gyors internettel.... ha érdekel a folytatás katt rá ;)

iró, operatőr, rendezö: milagros
szereplö: A  Balázska
663 0 0 Film Izé
Kalandpark (Adventureland)

1987 nyara: James Brennan friss diplomával a zsebében álmai nyaralására készül Európába. Ám amikor szülei megvonják az út anyagi támogatását, James-nek nincs más választása, mint munkát vállalni a helyi vidámparkban. Isten veletek német sörök, világhírű múzeumok és édes francia lányok! James-t ezen a nyáron türelmetlen apukák, plüssmackók és vattacukorért nyivákoló gyerekek várják. A rémálomba illő nyár azonban életre szóló kalandba fordul, amikor James pont ott talál rá a szerelemre, ahol a legkevésbé számít rá.

Az Adventureland mulatságos felnőtté válási története mindazokhoz szól, akik dolgoztak már embert próbáló munkahelyeken, mégsem cserélnék el az élményt semmiért.

Imdb | Előzetes
513 1 0 Film Izé
S még mondja valaki, hogy az állatok hülyék...

+ még egy videó a varjak intelligenciájáról.
8701 10 11 Izé
Tooni: 1932-es film, indiai fakír betanított verebe gyöngyöket fűz http://www.youtube.com/watch?featur [...]
bungle: norbertvincze küldte (2009-es videó, szerintem ez volt a fenti postban is): URL: http://youtu.be/o [...]
hawkeye: Az IQ-juk messze meghaladja a gagyitévék celebjeinek értelmi szintjét!!!
Mind a 11 komment
Second Solar - űrhajó gyerekeknek. A háromszintes, 850 négyzetméteres gyerekjáték egy német kisvárosban, Böblingenben található a Sensapolis nevű szórakoztatóközpontban. Belsejében 3-D mozi, laboratórium, orvosi szoba, energiaközpont és egy űrlény-etető is várja a látogatókat.
3293 0 4 Art Izé
rubigo: mi ez? hajszárító?
Sziszo: jól néz ki, mikor kisgyerek voltam mindig ilyenről álmodtam...
Dawe: kis szemét friccek, mi még a csúzdának is örültünk
Mind a 4 komment
Second Solar - űrhajó gyerekeknek. A háromszintes, 850 négyzetméteres gyerekjáték egy német kisvárosban, Böblingenben található a Sensapolis nevű szórakoztatóközpontban. Belsejében 3-D mozi, laboratórium, orvosi szoba, energiaközpont és egy űrlény-etető is várja a látogatókat.
3494 2 4 Izé
rubigo: mi ez? hajszárító?
Sziszo: jól néz ki, mikor kisgyerek voltam mindig ilyenről álmodtam...
Dawe: kis szemét friccek, mi még a csúzdának is örültünk
Mind a 4 komment
A SteelSeries és a Blizzard fejlesztette egy egeret, kifejezetten a World of Warcraft megszállotjainak.

Először is, elképesztően néz ki. Ha az idegenek is használnának egeret a számítógépeikhez, biztos így néznének ki.

Másodszor, funkcionalitása. Az egérnek van 15 programozható gombja. 15! (ez több gomb, mint amit némelyek használnak az egész játékban, beleértve a mozgást is). Érthető ez a szám, mert PvP-hez kell a sok gomb, és azokat gyorsan kell tudni elérni-lenyomni, anélkül hogy le kellene venni a szemünket a monitorról.

Nem utolsó sorban: választható, hogy milyen színben világítson az egér. Választhatsz 16 millió színből (!!). Ez kicsit soknak tűnhet, de legalább lefoglalja az unatkozó játékost, aki épp nem tud mit csinálni, mert várja hogy battleground-ba kerüljön.

Az egér megjelenése November 13, ugyanaz a dátum, amikor a Wrath of the Lich King jelenik meg, és az ára körülbelül $90 lesz.
1353 2 17 Tech Izé
Jozef7: xD ez a film xD xD Amúgy azt sem tudom honnnan alehtene letölteni xD
koocos: Hát, lassú nettel tényleg szar, összevissza 15 gigát foglal(t) a gépemen:D Divatból nem megy [...]
Jozef7: hát azt értem hogy vannak tört szerverek de most amire letöltöm 1Gigás netel a játékot addig [...]
Mind a 17 komment
Második gyermekét várja a sztárpár: Ben Affleck és Jennifer Garner
196 0 1 Pink Izé
Purple: de igénytelenül néz ki ez a ben seggflekk..
Tisztelt sportos izélők!

A következő pár napban, megpihentetem "sporttól fáradt testem", de ez nem az jelenti, hogy itt megállna az élet. ;) Sőt!!! Posztokra éhes sportszakértők várják az általatok beküldött sportokat, amit természetesen jóvá is hagynak, és ha újra aktív leszek(kb. hétvégén) a legjobb posztert jól megajándékozzuk a szokásos izés cuccokkal. (bögre, poló, sapi)

Tehát posztolásra felkészülni! Vigyázz! Rajt! :)

A legjobb poszter: spiritmonger
333 0 3 Sport Izé
hodosy: ahajol kössz !
Maccoyi: Az elkövetkezendő 5 napra van kihírdetve a fent említett dolog, tehát Hétfőtől-Péntekig. (h [...]
hodosy: na hogy is van ez ?? amit eddig beküldtünk az joe ??
A múltkori párnacsatás postnál sokaknak nagy volt a szája, most lehet bizonyítani. :)

Délután négy órakor 12 városban várják a puha párnával felszerelkezve érkező vállalkozókat a következő helyszíneken: Ajka, Szabadság tér, 16:00
Budapest, Deák tér, 16:00
Eger, Dobó tér, 16:00
Győr, Városház tér, 16:00
Kaposvár, Kossuth tér, 16:00 (urban legend)
Miskolc, Hősök tere, 16:00
Mohács, Deák tér (a mozi mögött), 16:00
Nagykanizsa, Deák tér, 16:00
Pécs, Széchenyi tér, 16:00 (harangszóra kezdődik)
Székesfehérvár, Városház tér (Országalma), 16:00
Szombathely, Fő tér, 16:00
Tatabánya, Csónakázó-tónál, 16:00

Szabályok:
1. puha párnát hozzál
2. csak párnás embert üss
3. a szemüveged vedd le
4. a párnacsata addig tart, ameddig tart
1454 2 31 Izé
bandee1219: Jó, az tény, hogy van utánuk szemét, de a sok begyepesedett agyú biztos nem tudta, miről van s [...]
dude: Rendőri intézkedés vetett véget a párnacsatának Pécsett http://www.bama.hu/index.php?apps=cik [...]
dude: "Mert a párnások csak párnásokat ütnek, a gépesek csak géppel egymást.." Értelem.
Mind a 31 komment
"Nagyi, erre varjál gombot!" ;)
6833 4 13 Izé
Jozef7: xD
three.d: Nagy zene!
encibenci: Hagyjátok a nagyit! Azt hiszi már mindent látott. :D
Mind a 13 komment
Tehetségesek. Azt ugyan még nem tudom, hogy az egyensúlyozásban, vagy a videoszerkesztésben... :)
Várjál, van máááásik is.
5907 1 6 Izé
bungle: Legalább idősebb korukban magyarázkodhatnak a videóval, hogy miért is lettek hülyék, mikor fe [...]
Su: kiváncsi lennék, mikor fejre ejtik őket, akkor is úgy gondolják, hogy milyen ügyesek?
bungle: Felraktam FunPic-re, link javítva, már megnézheted... Valami új betegség lehet terjedőben: htt [...]
Mind a 6 komment
Szintiboy: Barátok közt

Várjatok, van mááásik: Szintiboy és a rap
9910 1 16 Izé
bandee1219: A csávó "jól ki van fáradva" a vízben. XD Aztán meg jól helyben hagyja az annya(?). ^^
wtf: http://www.youtube.com/watch?v=usAUgsutZQM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=usAUgsutZ [...]
bungle: kisduck küldte: Szintiboy megmutatja http://www.youtube.com/watch?v=T89n6CDb6Jg
Mind a 16 komment
Japánban a macskák is vigyázállásban várják a munka kezdetét...
4962 0 3 Izé
Ijász!!!: Szerencsétlen állatnak épp elég megérteni mit karattyolnak.
Balázs: szentem tök jó fejek
mike: Ott a macskäk is olyan idiota faszok mint az emberek!