REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Alvilági Játékok (Lucky Number Slevin)

A történet középpontjában Slevin Kelevra áll, akit még az ág is húz. Nem elég, hogy az épületet, ahol lakik, lebontják, iratait egy zsebes elemeli, kiderül, hogy még a barátnője is folyamatosan csalja. Slevin, Los Angelesből New Yorkba menekül a gondok elől, ahol barátja, Nick Fisher lakásában húzza meg magát. Nem is gondolja, hogy ez a húzás végzetes lehet számára.
New York alvilági életét, két gengszter tartja markában. A Főnök és a Rabbi. Régen cimborák voltak, ma esküdt ellenségek. A Főnök egyeduralmat akar, ezért Goodkatet, a bérgyilkost bízza meg azzal, hogy találja meg Nick Fishert, aki nagyon sok pénzzel tartozik neki, és "vegye rá" arra, hogy az adósság fejébe tegye el láb alól a Rabbi fiát. Nick Fisher lakásán Goodkat azonban Slevint találja, és Selevin hiába mondja, hogy ő nem az, akinek gondolják, senki sem hisz neki. Hősünk, rövid időn belül, tehát nem kis slamasztikában találja magát, és az már csak hab a tortán, hogy kiderül, barátja Nick, nem csak a Főnöknek tartozik, hanem természetesen a Rabbinak is lekötelezettje. Az egyetlen ember kinek segítségére számíthat, az gyönyörű szomszédja, Lindsey, akivel kettesben kénytelenek felvenni a harcot New York megátalkodott gengsztereivel szemben.

Imdb | Hivatalos honlap
504 0 3 Film Izé
Lee88: fúú-ge legdurvább krimi cucc amit valaha láttam NAGGYON ADJA
Slevin: kedvenc filmem mindenkinek csak ajánlani tudom!!
guti73: Rég csalódtam ekkorát POZITÍVAN! Kár hogy itthon csak videón jött ki!!
- Hogyan arányul egymáshoz a záridő és a rekesz, és mit szabályoz?
- A kérdést se értem, ne idegesíts!

További izgalmak, nevetséges magyarázkodás, és nagyipari lebukás a fotós iskolát végzett Debreczeni Zitától a videóban, melyből kiderül, hogy a rekesz, a záridő, és a fehéregyensúly fogalmak megismeréséhez "haladón és még azon és még azon tovább"-ig kell eljutni.
19110 7 116 Izé
bungle: http://velvet.hu/celeb/2013/02/28/meghuztak_debreczenit_de_kerelemmel_utovizsgazhat/
Slarioux: A nagy Debreczeni Zita:D Kééész:D Fotósuli, mi?:)
Hajjakend: :-) MÉG! :-)
Mind a 116 komment
Ragyogás

Előzetes

Gondolj a legfélelmetesebb terrorra, ami csak érhet! Egy földönkívüli szörny támadása? Egy végzetes kór? Vagy a rettegés attól, hogy olyasvalaki fenyegeti az életed, akiről azt hitted, ő lesz, aki megvéd és szeret, ha bajba kerülsz, a családod egyik tagja!

Kubrick hátborzongatóan izgalmas remekművében - amelyet a Newsweek kritikusa az első epikus horrorfilmnek nevezett - az ember ezen utóbbi, mindenkiben mélyen megbúvó félelme jelenik meg. A Stephen King azonos című regénye alapján készült mesterműben Jack Nicholson élete egyik legjobb alakítását nyújtja, mint Jack Torrace, aki a családjával a téli holtszezon idejére egy, a világtól elzárt kísérteties hotelba költözik gondnoknak. Ha az évszázados falak mesélni tudnának, hátborzongató történetek tucatjai kerülnének a felszínre. Úgy tűnik, hogy Jack kisfia előtt nincsenek is titkai a háznak, mert látja a fürdőkádba fulladt nőt, az elegáns lakosztályban kivégzett férfit és az összes holt lelket, amelyek nem találnak nyugalmat. De lehet, hogy mindezek a rémképek csupán jeleznek valamit. A Jack agyát elborító őrületet, a folyamatot, amelynek hatására a szerető apa vérszomjas, gyilkos indulatokkal teli szörnyeteggé válik.
1019 4 4 Film Izé
tentking: az 1980-as Ragyogás nem létezik szinkronosan?
Balázs: gondolkodtam h melyiket posztoljam:)
grobari: Létezik egy 3 részes film amit maga KING mester rendezet mert nem volt megelégedve Kubrick filmj [...]
Mind a 4 komment
Nibiru, a 12. bolygó.

A végzet bolygója? "Az 1983 óta csak a világ legnagyobb távcsöveivel megfigyelhető bolygó ma már kis házi teleszkópokkal is észlelhető. A szakértők szerint néhány hónap múlva pedig már szabad szemmel is látható lesz. A Vörös Bolygó a mérések szerint kb. 23-szorosa a Földnek. Számos kutató szerint a bolygó feltűnése okozta eddig a Földön a rendkívüli időjárási változásokat."

+ pdf: Nibiru, az Apokalipszis bolygója.
10534 20 196 Izé
norbertvincze: https://www.rt.com/news/339009-nibiru-planet-extinction-nasa/
izébigyó: http://ujramegujra.blog.hu/2016/02/20/minden_amit_tudni_akarsz_a_nibirurol_avagy_most_tenyleg_mindme [...]
rubigo: :)
Mind a 196 komment
Titokzatos vírus végzett az ifjabb Depardieu-vel?
307 0 0 Pink Izé
A szabadrúgáslövő-világbajnokságot első alkalommal 2004-ben rendezték meg, akkor Ugur Yildirim végzett az élen, a résztvevők között a legnagyobb név pedig az azóta visszavonult Zinedine Zidane volt, aki az ötödik helyet szerezte meg.

Az idei döntőbe két mexikói jutott Rafael Márquez és Jared Borgetti személyében.
Kettejük közül nagy csatában a Barcelona játékosa győzött, így ő vihette haza az egymillió dolláros fődíjat, míg a kapusok versenyét megnyerő David James félmillió dollárral gazdagodott.

Ronaldinho

Toldo egyik védése

Borgetti

Összefoglaló

 

 
350 0 0 Sport Izé
Mai ismeretterjesztő rovatunkban a mókus (legközelebb mi lesz, házimacska vagy tán a mezei pocok? ;) bungle). Volt már kis mókuci, ninnya, részeg, karate, szupersztár.

A valódi mókusok (már ezeket is hamisítják?) a mókusfélék családjába tartozó nemet jelöl. Bozontos farkú, erdőlakó rágcsálók.
A mókus hangutánzó szó az állat makogó hangjából. Régi alakja móka volt, amely kedveskedő -us végzetet kapott (mint „cicus”, „kutyus”).
A legtöbb faj az Amerikai kontinensen él. Eurázsiában csupán négy található meg a 40 faj közül.

A vizisíelő mókus (milyen drága a kis mentőmellénye)
Édeshármas
MVSM (macska versus mókus)
A mókus bosszúja
1958 1 19 Izé
Maccoyi: Mókus Impossible: http://www.youtube.com/watch?v=aY9GBl7UmVs :) (Bár elég régi már.)
Maccoyi: kunyeráló mókus: http://www.youtube.com/watch?v=04UHUzlkmuY :D
Balázs: még bejjjebb:D
Mind a 19 komment
Charlotte Perelli - Hero

A gyönyörű svéd énekesnő a 2008-as Euróvíziós Dalverseny 2. elődöntőjében 2. helyen végzett, de végül csak 15. lett ezzel a dallal.
Hallgassátok meg! Nekem tetszett.
661 1 1 Zene Izé
Móni: A dal nagyon szép, szeretem, viszont az énekesnőt azért nem nevezném gyönyörűnek, főleg, ha [...]
36 crazyfists - Midnight swim
(nem hivatalos klipp, rajongó készítette, és egész jó munkát végzett vele:D)
343 1 1 Zene Izé
Balázs: nagyon jó banda ez is
Az Apple Store megint áll. Ami azt jelenti, hogy új termékek jönnek. Nah de vajh mi/mik? 16 gigás Iphone, új Intel CPUs MacBook, új Európai országok az Iphone/Itunes listán? Hamarosan kiderül, tudósitóink ott vannak és figyelnek!

Update:  Semmi kiemelkedő, 16 gigás Iphone, 32 gigás touch. Magyaroszág továbbra is holmi kieső balkáni szerepet tölt be az Apple üzletpolotikájában. Erről a témakörről Plastik József végzett  elemző  munkát ami itt meg itt olvasható.
609 0 0 Tech Izé
Az X360 RROD hardveres hibája után a PS3 sem kerülhette el végzetét. A konkurens csapatnál az YLOD jelenség ütötte fel a fejét.
567 0 0 Tech Izé
Az RFID alapú ruhacimkékkel és a megfelelő háztartási eszközökkel megelőzhető lesz az összemosott fehér ing/piros zokni kombináció. Már csak a tömegtermelés és az RFID alapú mosógép hiányzik.

Update: Nem hiányzik, itt van. És még SMS-t is küld ha végzett.
365 1 0 Tech Izé
Amint azt az alábbi videó is tanúsítja, a túl sok tévézés súlyos mentális deformációt okozhat elsősorban a fiatalok körében, mely magatartás-zavarral, idegrendszeri elváltozásokkal és egyéb maradandó vagy végzetes következményekkel járhat.

Crazy Frog Bros
8485 1 10 Izé
bandee1219: Az eredeti is kurva szar, ez a két pöcs nem fogja velem megszerettetni, az biztos!
suvomi: ölési szint 10 :) ezek rosszabbak mint az AL kaida.
Imi: Szerintem valamit a kajájukba is rakhattak...
Mind a 10 komment