REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Jáksó László Marslakók címmel napi szappanoperát fog gyártani a köztévén, 2 milliárdból. Ugyanakkor mától sem regionális híradót, sem magazint nem gyártanak Magyarországon, a vidéki stúdiók leépülnek.
3015 1 26 Izé
bungle: Leállították a Marslakók forgatását http://comment.blog.hu/2012/07/25/leallitottak_a_marslakok [...]
bungle: Megnőtt a melle a Marslakók szőke bombázójának! www.youtube.com/watch?v=q2wh61fTK3Q
Tooni: Te meg honnan jöttél, a Marsról? Mert csak úgy lehetsz MarsLako. Ha van belőled még néhány, [...]
Mind a 26 komment
A MucsAqua élményfürdő bemutatkozó kisfilmje.

Másik videó.
14513 1 21 Izé
ismeretlen: jaa redneck. x-szel egy együttes volt.
ismeretlen: nem is kell ide mogyoródi aquapark, rednex á la Hungary.
BusKeyCome: Biztosan a Hungarisztika szakon tanulta a Yale-en. :D
Mind a 21 komment
"Tükröm-tükröm, mond meg nékem, ki a legszebb a retusált vidéken?"

Julia Roberts és Christy Turlington tükörsimára retusált reklámfotóját betiltotta a brit reklámhatóság, az ASA. Képtelenségnek tartják ugyanis, hogy a negyven fölötti nők mesebeli ránctalanságával csábítsanak a kozmetikai cégek, és így csorbítsák a fogyasztók, legfőképp a fiatalok testtudatát.
5663 0 23 Izé
Tooni: :D KODÁK! :D
Nyuffi87: válaszvideók közül ez a kedvenc:D http://www.youtube.com/watch?v=ZSOeNb25_SM
bungle: Igen, volt, meg a "válasz videó" is. :) www.ize.hu/comments.php?post_id=1449
Mind a 23 komment
Tehénszellentés konzerv - viszik, mint a cukrot.

Magyar cikk.
4322 1 7 Izé
kotta: Holnap költözök vidékre. Már gyűjtöm a Nyugatipu.mögöttipisilőssarok-szagot, a Körútihé [...]
Szancso: Szerintem is.Asztmás.:)
lb7: Szerintem beteg aki ilyet vesz.
Mind a 7 komment
Móricz János (Juan Moricz) magyar kutató Ecuadorban, Peruban és az Amazonas vidékén, olyan indián törzseket talált, amelyek tagjaival magyarul (!) tudott beszélgetni. Legendáikban sok ezer éves múltjuknak és a tőlük kirajzott más népekkel való rokoni kapcsolataiknak tudata él.

Bár felfedezése valósággal sokkolta a világot akkoriban, a média egy idő után mégis elhallgatott kutatásaival kapcsolatban.

Kapcsolódó cikk: Erich von Däniken találkozása Juan Móriczcal
11636 11 66 Izé
Fabian: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jLOuQZLp8vc
posseidon: Jokai elég rosszul tette, h kinevette, mert egyik a masikat nem zarja ki, ugyanis még van sok olya [...]
Laci: A rovásírás nemzetközi lett: :) :x B-) :"> D: és így tovább. Egyébként már Jókai is kinev [...]
Mind a 66 komment
Baaria

A cselekmény egy Szicíliai család három generációjának története: Ciccotól a fián Peppinon keresztül az unokáig, Pietroig. Az ők és családjaik magánéletén keresztül a film felidézi egy Palermói, vidéki közösség szerelmeit, álmait és csalódásait 1930-as évektől egészen a 1980-as évekig. A fasizmus idején Cicco egy egyszerű pásztor, aki ennek ellenére az olvasás szenvedélyének hódol és habzsolja a könyveket, verseket, romantikus regényeket. Az éhezés idején és a második világháború alatt fia, Peppino látva az igazságtalanságokat, szenvedélyesen politizál, majd a háború után találkozik élete szerelmével. Kettőjük viharos kapcsolatát többen ellenzik Peppino politikai szerepvállalásai miatt. Ám a két fiatal mindent megtesz, hogy beteljesítsék álmaikat.

Giuseppe Tornatore-től én eddig csak két filmet láttam. Azok alapján azt mondanám, hogy ennek a megnézésével is csak gazdagodni lehet. Annak ellenére, hogy filmjei művésziek, nem vontatottak, és unalmasak. Mindezek mellett a humora sem utolsó, a dramatikus jelenetei pedig kőkemények.
681 1 0 Film Izé
A tájbox után itt egy újabb vidéki küzdősport: a paraszt kung fu. ;)
7638 1 5 Izé
pumukli: Revans lelőtte a szálirányos dumámat :)
defty: rossz nézni ahogy szenved :D
revans: Rossz nézni ahogy ügyetlenkedik a ragasztóval :) Egyébként meg szálirányra merőlegesen törj [...]
Mind a 5 komment
A Crazy Heart egy 2009 amerikai musical-film-dráma, Scott Cooper rendezte, Thomas Cobb 1987-es, azonos című regényéből. Jeff Bridges egy lecsúszott vidéki énekes-dalszerzőt játszik, aki megpróbálja megfordítani az életét miután elkezdett egy kapcsolatot egy fiatal újságíróval. További szereplők: Maggie Gyllenhaal, Colin Farrell, Robert Duvall, Beth Grant és Jack Nation gyerekszínész. Farrell, és Duvall szintén énekel a filmben.

A film főszereplője, Bad Blake (Jeff Bridges), Waylon Jennings, Kris Kristofferson és Merle Haggard egyfajta kombinációján alapul. Az író-rendező a kezdetben egy életrajzi filmet akart Haggardról de a jogokat az élettörténetéhez túl nehéz lett volna megszerezni. Azt a regényt, amin a film ténylegesen alapul, egy vidéki énekes Hank Thompson ihlette. Bridges a 2009 Academy Award Best Actornek járó díját kapta a filmbeli játékáért.
2897 3 0 Zene Izé
 Kovács Agneta Patrícia, 1978-ban született Mezőkövesden. Jogi egyetemet végzett, tanult Amerikában és az Egyesült Királyságban, majd rövid ideig élt a Közel-Keleten is. Műveiben az otthonról hozott Matyó ornamentika mellett megjelennek utazásai során befogadott formák és színek, a Dallasban eltöltött időszak és a vidéki Angliából hozott élményei ugyanúgy, mint a Bejrúti mindennapok vagy épp a Holt-tenger bibliai tájainak lenyomata.
660 1 0 Art Izé
Egy furcsának látszó vidéki olimpia Indiából. :)
578 0 0 Sport Izé
Cotton Eye Joe autentikus előadásban...
12892 4 29 Izé
|-=O=-|: Te inkább ne fantáziálj kancigányokról, mert még megtalál egy. Különben is csak a szád nag [...]
Kurszan: Gratulálok. Csak az a szomorú, hogy az ilyen agyhalott menő csigapöcsünek is annyit ér a szava [...]
plantek: B. Péter? Gyanús, lehet, h priuszos?:D Ez a fószer vajon hol a tökömben találkozott gigi d'ago [...]
Mind a 29 komment
Kisvárosi vízisí centrum. :D
8065 0 0 Sport Izé
Kisvárosi vízisí centrum. :D
7885 2 2 Izé
peta: jót, vagy nem jót, ott van ;) amúgy mindegy neki. a motor a felső részben van.
papaluige: vajon, jót tesz annak a gépnek,ha derékig (áll) forog a sáros vízben?
Constantine  - A démonvadász

Az emberi érzékek számára felfoghatatlan vidékeket különös lények, angyalok és démonok népesítik be, tetteik sokszor a mi világunkban is következményekkel járnak. John Constantine magándetektív ebben a másik világban is járatos. Ugyanis megjárta már a poklot - szó szerint. A természetfeletti ügyekre specializált nyomozó egyik nap a szokásosnál is nehezebb ügybe botlik. Megbízója nem hisz a túlvilágban. A rendőrnő eddig csupán a kézzelfogható bizonyítékokban hitt, most azonban még az ördöggel is szövetséget kötne, hogy megtalálja ikertestvére gyilkosát.
2243 1 1 Film Izé
Mokka: Ez jó film már vagy 100szór láttam de megnézném 101szer is rengeteg fordulat igazi akció. Ked [...]
Boondock Saints II: All Saints Day (Testvérbosszú 2.)

Conner és Murphy McManus, az ír származású testvérpár, bostoni igazságszolgáltató akciójuk óta, immár 8 éve békésen élnek Írország egy elhagyatottabb vidékén édesapjukkal, birkákat tenyésztve. Egy napon betoppan hozzájuk nagybátyjuk azzal a hírrel, hogy őket vádolják egy bostoni pap megölésével. Így a testvérpárnak vissza kell térnie Bostonba, hogy tisztázzák nevüket, és hogy elkapják azt az embert, aki rájuk kente a gyilkosságot.

Hogy le lehet e húzni még egy bőrt a McManus fivérekről azt nem tudom. Majd megmondom ha megnéztem a filmet. Az első rész mindenesetre oltári volt. Ügyetlenkedtek a fegyverekkel. Jó szövegük volt. Olyan volt mint valami Tarentino és Guy Ritchie féle keverék.

Imdb | Az első 5 perc
636 1 1 Film Izé
tutituti: Az első részt láttam.Jó volt.De annak olyan vége volt szerintem amit neház folytatni. Ez róka [...]
A nemrég kapuit bezáró svéd GRIN csapata megbízásából és közreműködésével készült el a 23lunes csapatának alkotása, melyben a hófödte vidék jut szerephez.
765 0 0 Film Izé
Vidéki maszti...
32453 6 134 Izé
Kiscsuri: nah az szép...
Párna: nah most ez komolyan csak ennyi? xD
Maccoyi: Szolgálati közlemény! A videó újra megnézhető a postképre kattintva! ;) ( A borravalókat n [...]
Mind a 134 komment
I Am Dina (Dina vagyok)

Észak-Norvégia, az 1860-as évek. A vidéki kastély mosóházában a kis Dina önkéntelenül egy rettenetes balesetet okoz és lélegzetvételnyi idő alatt veszíti el édesanyját, valamint apja szeretetét. Fájdalmától sújtva, Dina apja még leánya jelenlétét sem tűri, így a kis Dinát a cselédség gondozza rejtegetve. A kislányból engedetlen, vad teremtmény lesz, aki nem hajlandó beszélni, olvasni sem tud. Egyetlen játszótársa Tomas, az istállófiú, de ő nem társa a makacsságban a félelmet nem ismerő Dinának.
439 2 0 Film Izé
The Collector

A film Marcus Dunstan, A dög és a Fűrész trilógia utolsó három részének forgatókönyv írójának rendezői debütálása.

Arkin nemrég szabadult a börtönből, és ki szeretné egyenlíteni régi tartozását volt felesége felé, hogy új életet kezdjen. Terve az, hogy betör egy dúsgazdag cégvezető vidéki házába, ám balszerencséjére rossz időben a rossz helyre kerül: hamarosan egy, magát A gyűjtőnek (The Collector) nevező maszkos ember fogságában találja magát, bezárva egy halálos csapdákkal teli labirintusban - a családdal együtt, akiket ki akart rabolni….

Imdb | 18-as karikás előzetes
1214 7 5 Film Izé
snake6: tök mindeggy :-) inkáb várjuk meg a múvit és borzongjunk !!!!
Erunder: Igaz nem egyedül vagyok szerkesztő, de ha találkozok egy értékelhető poszttal én kirakom. A f [...]
kingicike: bejön a film :D vagá XD am én is küldtem be és sose rakják ki :(
Mind a 5 komment
Che - Az argentin - Che: Part 1 (Guerilla - The Argentine)

Che Guevara neve negyven évvel halála után is élénken él a köztudatban, talán összes kortársánál pontosabban személyesíti meg a hatvanas évek forradalmi hangulatát. Világméretű márkanév lett, arcképe ott figyel minden sarkon: fiatal, jóképű és idealista, az elnyomottak bajnoka - egyfajta ikon, sokak álmainak, reményeinek megtestesítője. Életrajzi filmje két részből épül fel, egymásra vetítve Che pályafutásának két szakaszát: az első rész az 1955 és 1962 közötti eseményeket eleveníti fel, a küzdelmet Batista diktatúrája ellen, aprólékos részletességgel bemutatva azt a kimerítő gerillaháborút, amit Castro és Che Guevara a kubai vidéken folytatott, mielőtt dicsőségesen bevonultak Havannába.

“Soderbergh filmeposzát nem fűtik romantikus érzelmek, de forradalmi hév sem. Lehet, hogy Che a mai napig abszolút menőnek számít, a rendező hozzáállása azonban még nála is menőbb. Miközben a címszereplő és társproducer Benicio del Toro izzó szenvedélyt visz alakításába, Soderbergh törekvése inkább arra irányul, hogy felfedezze a forradalom rock-bálványának személyisége mélyén rejlő hidegfejű mérnököt.” (J. Hoberman)

Imdb | Előzetes
1282 0 7 Film Izé
Erunder: Mik voltak azok? Én az elmúlt pár napban nem voltam itt, mert elkezdtem melózni.
Bejja: AZ ÉN POSTJAIMAT IS LESZEDTÉK :((((
superxaba: és ki más lenne a főszereplő, ha nem Benicio del Torró.... tá-dá-dá-dáááá
Mind a 7 komment
Adams æbler (Ádám almái)

Egy dán filmdráma csipetnyi humorral a jó és a rossz örök harcáról, hitről, gondoskodásról. A neo-náci Adamot a börtönből szociális munkára küldik egy vidéki kisváros templomához, ahol a mindig optimista és már idegesítően jókedélyű pap Ivan székel. Adamon kívül mások is dolgoznak ott, akik régebben bűnözők voltak de megtalálták Istent Ivanon keresztül. A közösség Adam gondjaira bízza a templomkert büszkeségét, az öreg almafát...

Imdb | Trailer
490 1 7 Film Izé
noiz: Nekem személy szerint nagyon bejött! Csak ajánlani tudom.
pepeti: Majd ha megnéztétek véleményeket kérek!:)
Madarinfluenza: Én jobban szeretem a sötét humort
Mind a 7 komment
Gyönyörű képek a Bajkál-tó vidékéről.
3948 0 9 Art Izé
RokkantTroll: Lebecsülöd őket :D. Egyébként eléggé hasonlít a hely Skóciára.
guti73: Gyönyörű tájak!! Itt biztos nem botlanánk hüle japcsi turistákba!!
Lifeman: Van egy másik érdekes hely nem túl messze: http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=50.615155,97.38528& [...]
Mind a 9 komment
Gyönyörű képek a Bajkál-tó vidékéről.
4512 4 9 Izé
RokkantTroll: Lebecsülöd őket :D. Egyébként eléggé hasonlít a hely Skóciára.
guti73: Gyönyörű tájak!! Itt biztos nem botlanánk hüle japcsi turistákba!!
Lifeman: Van egy másik érdekes hely nem túl messze: http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=50.615155,97.38528& [...]
Mind a 9 komment
Dobd be magad!

Lauryn egy poros kisvárosban él, Indiana államban. A fiatal lány szülei meghaltak, ő segít a bátyjának a rájuk maradt családi vállalkozás működtetésében. Könyvelőként dolgozik az autószerelő műhelyben, de álma, hogy profi táncos legyen. Ezért minden szabad percében gyakorol, és élete legnagyobb lehetőségére készül: felvételt akar nyerni az egyik leghíresebb táncakadémiára, a Chicagói Zene- és Tánciskolába. Ám amikor elutasítják, kétségbeesik. Nem akar visszamenni vidékre, de a saját tehetségébe vetett hite is megrendül. Egy véletlen találkozás azonban új fordulatot hoz az életében. Nemcsak szállása, hanem munkája is lesz Chicagóban, mégpedig az egyik legnépszerűbb éjszakai táncos szórakozóhelyen. Igaz, hogy könyvelőként, de a tánctudása nem marad sokáig rejtve. A Rubys bár színpadán olyan magabiztosságra tesz szert, hogy eldönti, újra megpróbálja a felvételit.
621 2 0 Film Izé
Gorgoroth - Carving A Giant (Uncensored)

Gorgoroth egy kísértet lakta vidék. Mordor észak-nyugati részén található a széles, elhagyatott fennsík, amely megihletett három norvégot 1992-ben, mikor alakuló zenekaruknak kerestek nevet.
532 0 3 Zene Izé
pepeti: Én kicsit nevetségesnek tartom őket, de kinek a pap kinek a papné. :)
Paapi: Hát nekem is pont muteroméknál kell belenéznem :D Beáll mögém anyám és elkezdi nézni. Kb 1 [...]
koocos: Imááádooom őket(L):D
Sajnos erről lemaradtunk: TSZ party!

Pedig gumicsizmában, lovasfelszereléssel, vagy traktorral érkezőknek a belépés féláron volt...
2441 2 9 Izé
Lilu__cica: 13 évesen bemehettem volna? Nem hiszem, hogy sokat vesztettem.
Purple: és veszprémi találmány, pontosabban a Bárka nevezetű szórakozóhely találmánya. (asszem)
Mihpet: Igazad van ez a "fény", csak mi még ezt a szénsavas vodkát málnaszörpre nyommatuk rá. Hatalma [...]
Mind a 9 komment
Aljas Kúszóbab - Vidéki Zene, Vidkéi Srácoktól
258 1 1 Zene Izé
geree: király banda,bár kár h Tücsök elment tőlük,így már nem olyan jó,mint régen
Ausztrál vidékjáró, főleg a panoráma nem sámli. :-))
Az oldal alján a műszaki adatok.
3499 0 3 Autó Izé
atesz91: Milyen jó lehet rolla vadászni :)
Belkar: nem is rossz :)
Kicsigyerek: Nekem bejön Ilyet kérek szülinapra
Ausztrál vidékjáró, főleg a panoráma nem sámli. :-))
Az oldal alján a műszaki adatok.
3492 1 3 Izé
atesz91: Milyen jó lehet rolla vadászni :)
Belkar: nem is rossz :)
Kicsigyerek: Nekem bejön Ilyet kérek szülinapra
Szakíts ha bírsz! >>> Te hogyan koptatsz le?
"Túl jó vagy hozzám!" pl. már bejátszott? ;)

Egyik legjobb ;) az oldalon:
Félreküldött SMS
Ő (Mária) Fehérváron tanult fősulin, én Pesten melóztam. Egy péntek délután ment érte az öccse (Pityu) kocsival, és onnan mentek le vidékre. Én (Zsolt) azon a péntek délutánon is szokás szerint melóban voltam. Egyszercsak kapok egy sms-t szerelmemtől:

"Szia Pityu. Akkor találkozzunk háromnegyed négykor a virágosnál. Képzeld szakítani fogok Zsoltival. Mária"
7812 4 8 Izé
AVIREX: amúgy a reakció bloggal dobogós helyen van nálam az oldal,akkora sztorik vannak,hogy hihetetlen [...]
AVIREX: A biccs meglátta józanul a fészt (gy.k. face....) :)) az ALTGR+G miért nem működik?? [...]
AVIREX: nem csak játszanak.. nekem van egy ismerősöm,elég komoly a nő,bírónő lesz,stb... teljes komo [...]
Mind a 8 komment