REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Egy ska-punk szám a Clash legendás frontembere, Joe Strummer tiszteletére.
592 0 0 Zene Izé
 Clash of the Olympians
5384 2 0 Game Izé
 Robot Clashes
2603 1 1 Game Izé
HoPpY: Jó játék volt, bár egy idő után unalmas lett! :/
The Clash - Equaliser
586 0 0 Zene Izé
The Clash - Police On My Back
539 0 0 Zene Izé
Clash of The Titans

A film remake lesz, méghozzá az azonos című '81-es filmé.

Ez is a görög mitológiáról, csak ez nem egy gyerek könyvön alapszik hanem egy mítoszon.

A történet szerint Perszeusz felveszi a harcot a démonokkal, hogy megmentse Andromeda hercegnőt. Ahhoz azonban, hogy a fiatal titán sikerrel járjon, azaz az istenek és istenségek közötti háborúban győzedelmeskedjen el kell fogadnia korábban lemondott isteni erejét, mert csakis így szállhat szembe a gonosz teremtményekkel.

Mindezt olyan szereposztásban láthatjuk melyben Ralph Fiennes lesz az alvilág ura Hádész, a főisten Zeusz, pedig Liam Neeson. Ja és csak így mellesleg Perszeusz-t Sam Worthington fogja alakítani. Hogy a Skins első két évad főszereplőjének (Nicholas Hoult) mi lesz benne a szerepe, azt még nem lehet tudni.

Imdb
1332 2 4 Film Izé
BlackHawk94: ez egész jó kis filmnek tűnik:)
Balázs: a zene nagyon király szentem, The Used - The Bird And The Worm a szám címe ami alatta megy, napok [...]
kasy: Akkor ezt nem csak én érzem így. Hangulatosra csinálták a trailer-t, az már biztos.
Mind a 4 komment
Mostani nyereményjátékunkban a CD Projekt jóvoltából csakis PC-s címeket sorsolunk ki, így végre meghallgatatott azok imái, akik hiányolták az asztali gépekre megjelenő termékeket nyereményjátékaink során. A díjak pedig a következők: Codename: Panzers - Cold War, Damnation, Trainz Simulator 2009, Blood Bowl, Hannah Montana, Zeno Clash. Nem kell mást tennetek, mint a fejléc alatt található nyereményjáték menüre kattintani, regisztrálni és helyesen megválaszolni a három feltett, nagyon egyszerű kérdést.

Aktuális nyereményjátékunk augusztus 7-től egészen szeptember 4-ig tart és akkor vehettek részt benne, ha regisztráltok. Sok sikert kíván a JÁTÉKOK.hu csapata és a nyereményeket felajánló CD Projekt.
570 0 0 Game Izé
Bankrupt - Straight Outta Graceland
403 0 0 Zene Izé
A Spíler (Rocknrolla) című új Guy Ritcie film egyik betétdala a The Clash -től.
1760 1 1 Zene Izé
Erunder: Uhh ha jól emlékszem a filmben amikor ez a zene megy elég kemény jelenet van. Nem mellesleg az a [...]
The Clash - Rock The Casbah
309 0 0 Zene Izé
 Razorlight - Golden Touch

A brit Razorlight az elmúlt néhány évben feltűnt egyik legélvezetesebb és legsikeresebb brit gitárpop zenekar. Az excentrikus viselkedéséről és nagy dumájáról közismert Johnny Borrell gitáros-énekes vezette Razorlightot kezdetben, mint a paradigmaalkotó amerikai Strokes brit kistestvérét emlegették, ám ma már nem kérdés, hogy a zenekar a mai színtéren leginkább csak önmagához hasonlítható, hiszen a Razorlight az elmúlt években megalapozta saját sikerét és kialakította saját zenei nyelvét. Azt a zenei nyelvet, mely élvezetes és okos popdalokban testesül meg, s melyben egyszerre érezhetjük az elmúlt évtizedek angol és amerikai popzenéje, a Talking Heads, a Blondie, Bruce Springsteen, Patti Smith, Bob Geldof, a Police, a Clash, a Pulp vagy a Blur hatását.

 
367 0 0 Zene Izé
Althea & Donna - Upton Top Ranking
Ezek a csajok '77-ben olyan előadókat előztek meg a BBC rádiós listáján, mint Neil Young, a Sex Pistols vagy a The Clash... Rettentő jó reggae!!!
416 0 0 Zene Izé
The Clash-Tommy Gun
217 0 0 Zene Izé
The Clash - Should I Stay or Should I Go?
Ki ne ismerné? ;)

A The Clash angol punk rock együttes 1976 és 1986 között volt aktív. Bár punk rock banda volt, kísérleteztek reggae, funk, New Wave, dub és rockabilly zenével is. Az együttest Joe Strummer Mick Jones és Paul Simonon alapította 1976-ban és 1983-ban oszlott fel.
367 0 1 Zene Izé
max_dangerfield: Nagyon jó zenekar...én letöltöttem egy albumot és nagyon tetszik...