REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Földönkívüli a Google Street View egyik felvételén! (??)

Na majd az okos Izések megfejtik, mi lehetett ez... :D
9353 2 16 Izé
l3azsi: Én először azt gondoltam, hogy ez egy goooommmmmbbaaa, de jobban megnézve ez tényleg egy kosz. [...]
Goofy1984: Szemből sütött a Nap, és egy lencse fényfolt lett megörökítve a koszos kamerán. Amúgy az u [...]
gamma21: én nem akarok illúzióromboló lenni, pláne nem ET-tagadó, és távol álljon tőlem, hogy elveg [...]
Mind a 16 komment
Egy órára idén is elsötétül a Föld. 2009. március 28-án, szombaton, magyar idő szerint 20.30-kor érkezik el a globális lámpaoltás ideje a világon. A globális felmelegedés elleni akció tavaly nagy siker volt: egy órára a világ nagyvárosaiban kisütött a takarékosság és a felelős gondolkodás sötétsége. Idén még több lámpaoltót várnak.

A Föld Órája (Earth Hour) akció 2008-ban is megmozgatta az amúgy csúnyán pazarló, és sok helyen fölöslegesen világító világot. Tavaly magyar idő szerint március 29-én, este 8 órakor számos nagyváros borította önmagát sötétségbe. Sydney kezdett, majd követte Manila, Bangkok, Budapest, San Francisco, és így tovább...

Az eredeti kampányt az ausztrálok találták ki: először csak Sydney lakosait buzdították otthonaik világításának lekapcsolására. Az első Föld Órája 2007-ben nagy siker volt: Sydneyben 2,2 millió család és üzleti vállalkozás kapcsolta le a villanyokat egy órára. Mára a legnagyobb nemzetközi, klímaváltozás elleni akcióvá nőtte ki magát a kezdeményezés.

Idén március 28-án, magyar idő szerint 20.30-kor a világ minden táján lekapcsolják a villanyt egy órára - ez a Föld Órája. A cél az, hogy 1 milliárd ember és több mint 1000 város csatlakozzon az akcióhoz, bizonyítva, hogy globális összefogással eredményesen lehet fellépni a klímaváltozás ellen.

Tavaly 100 millió ember és 35 ország részvételét hozta az akció. 2008-ban már elsötétült a Golden Gate híd San Franciscóban, a római Colosseum, illetve a Vár és a Lánchíd Budapesten, jelezve egy olyan ügyet, amely minden órával egyre sürgetőbbé válik.

A Föld Órája 2009 világméretű felhívás minden egyes ember, minden üzleti vállalkozás és minden közösség számára. Figyelmeztetés a felelősségvállalásra, a fenntartható jövőért való tenni akarásra. Ezen az estén Európától Amerikáig újra híres épületek és terek fognak sötétbe borulni. Az emberek a világ minden táján lekapcsolják a villanyt egy órára, és csatlakoznak ahhoz a mozgalomhoz, melynek célja a természet megóvása, bolygónk jövőjének biztosítása. Idén több, mint 64 ország vesz részt a Föld Órája 2009 akcióban.

2159 4 48 Izé
bungle: Kolbi küldte: URL: http://www.earthhour.org/ Szöveg: Szavazz a Földre! Új kampány „Szavaz [...]
bungle: cancer1 küldte: http://damncoolpics.blogspot.com/2009/03/earth-hour-2009.html
Luperator: Vicces egy kicsit.Évről évre több autó,repülőgép meg satöbbi van,de ha most egy órára lek [...]
Mind a 48 komment
A helyszín Würzburg, az 1700-as évek elején. A híres egyetemen tanított egy geológus professzor, Beringer. Diákjai nagyon csúnyán felültették: néhány követ kifaragtak és szétszórtak a közeli dombon, amelyeket a professzor természeti képződményeknek vélt (a fosszília megnevezés akkoriban még nem volt elterjedt), és tudományos publikációkat adott ki a leletekről. A diákok egyre jobban elborultak, és méhecskéket, pókhálót, kis embereket, a Napot, héber betűket, végül Beringer nevét is elkészítették "leletként". A lebukás már későn jött, a tudománytörténet egyik legviccesebb története lett a dologból, de legalább szegény Beringer neve fennmaradt. :-)

A dologról magyarul (más sztorik mellett) itt lehet olvasni.

(Több képet sajnos egyelőre nem találtam, pedig mai szemmel nézve ritka elborult ábrák is voltak.)
2311 5 5 Izé
iw84u4t: Az angol szöveg szerint valóban két irigy kollégája verte át Beringer-t, az egyetem földrajz, [...]
Kampec: azért ennyire hülye legyen valaki :D képzelem mennyit röhöghettek a háta mögött _D
M.Andreas: Nnna, a német verzió szerint meg a tanárok bíztak meg 3 diákot a hamisítványok elkészítés [...]
Mind a 5 komment
Ragyogás

Előzetes

Gondolj a legfélelmetesebb terrorra, ami csak érhet! Egy földönkívüli szörny támadása? Egy végzetes kór? Vagy a rettegés attól, hogy olyasvalaki fenyegeti az életed, akiről azt hitted, ő lesz, aki megvéd és szeret, ha bajba kerülsz, a családod egyik tagja!

Kubrick hátborzongatóan izgalmas remekművében - amelyet a Newsweek kritikusa az első epikus horrorfilmnek nevezett - az ember ezen utóbbi, mindenkiben mélyen megbúvó félelme jelenik meg. A Stephen King azonos című regénye alapján készült mesterműben Jack Nicholson élete egyik legjobb alakítását nyújtja, mint Jack Torrace, aki a családjával a téli holtszezon idejére egy, a világtól elzárt kísérteties hotelba költözik gondnoknak. Ha az évszázados falak mesélni tudnának, hátborzongató történetek tucatjai kerülnének a felszínre. Úgy tűnik, hogy Jack kisfia előtt nincsenek is titkai a háznak, mert látja a fürdőkádba fulladt nőt, az elegáns lakosztályban kivégzett férfit és az összes holt lelket, amelyek nem találnak nyugalmat. De lehet, hogy mindezek a rémképek csupán jeleznek valamit. A Jack agyát elborító őrületet, a folyamatot, amelynek hatására a szerető apa vérszomjas, gyilkos indulatokkal teli szörnyeteggé válik.
1029 4 4 Film Izé
tentking: az 1980-as Ragyogás nem létezik szinkronosan?
Balázs: gondolkodtam h melyiket posztoljam:)
grobari: Létezik egy 3 részes film amit maga KING mester rendezet mert nem volt megelégedve Kubrick filmj [...]
Mind a 4 komment
Furcsa/meglepő/viccces/fárasztó térképek...
9642 3 3 Izé
Darkshade: Middle Earth-Europa térképen meg a Kárpát-medence Mordor
Belkar: tök jó az a térkép-képregény ;)
Békatallér: Jó kis rejtvény:)... De az a képregény sem rossz a világháborúkról... Csővel verni Lengyelo [...]
City of Angels (Angyalok városa)

Mi történik akkor, ha egy angyal elkezd vágyódni a halandók mindennapjai után, és ki akarja próbálni a szerelmet? Nicholas Cage alakítja az angyalt, Seth-et, aki szerelmes lesz egy földi halandóba, a sebésznő Maggie-be. Választania kell égi és földi szerelem között. Vajon mi az, ami egy racionális gondolkodású orvosnőt arra késztet, hogy egy olyan férfihoz vonzódjon, akinek a létezését is lehetetlen elfogadnia? Maggie és Seth addig harcolnak józan eszükkel és vágyaikkal, míg végül mindent feláldoznak a szerelem kedvéért.
  Előzetes
847 1 1 Film Izé
FallenAngel: Ha valakit érdekel az "eredeti" film (mely ráadásul sokkal jobb) az nézze meg ezt a filmet http: [...]
Penge trilógia:
Penge - Előzetes
Penge II - Előzetes
Penge: Szentháromság - Előzetes
Penge (Wesley Snipes) félig ember, félig vámpír. Erős és gyorsan gyógyul a sebe, tud a fényben is járni. Ő a kulcs és a kiválasztott a két faj között. Barátjával a vámpírok ellen harcol gyerekkora óta, s egy nap melléjük szegődik Karen doktornő, akinek megmentette az életét. A vérszomjas, átalakult Frost a vámpírok uralmát akarja megteremteni a Földön. A vér istenének uralma mindent megváltoztathat. De Penge felveszi vele a harcot.
A második részben a vámpírok legyőzhetetlen ellensége, Penge kénytelen szövetséget kötni a vérszívókkal, amikor egy újabb, még rémítőbb faj fenyegeti kihalással a táplálékláncban alattuk álló fajokat, vagyis mindenkit! A Sötét Tanács szövetséget ajánl a vámpírvadásznak, és ő rövid habozás után elfogadja a feladatot. Újratoborozza a régi csapatot, és együtt vetik be különleges fegyverzetüket a különleges ellenség ellen. A vérfürdő egészen idilli volt a rájuk váró harchoz képest.
A trilógia befejező részében, a sivatag mélyén a vámpír lordok életre keltik a faj ősatyját, Drakulát. Hogy megnehezítsék az ellenük harcoló félig ember-félig vámpír Penge dolgát, a vérivók rágalomhadjáratot indítanak ellene. Gyilkos szörnyetegként mutatják be, és felkeltik iránta az FBI érdeklődését. A Cumberland ügynök vezette FBI-csatlósokkal vívott küzdelem után Penge szövetséget köt az emberekből álló vámpírvadász klánnal, amelyet tanítómesterének gyönyörű lánya, Abigail illetve Hannibal King vezet. Oldalán a két rettenthetetlen ifjúval Penge az ősi ellenfél nyomába szegődik.
520 1 5 Film Izé
Maccoyi: Ennek a posztnak a szövegkörnyezetében le kellene zárni félkővér betűt, mert most minden fé [...]
apoloes: grat
Balázs: :D akkor respect van :D
Mind a 5 komment
Föld hívja Hjúsztont...
8812 6 19 Izé
bigyminyő: SOS,Mirci hívja gazdit,elfogyott a Wiskas!!!....:)
arnold19: kiváncsi lennék mit gépel ennyire :) :) :) am nagyon aranyos :)
nyehőce: "Szeretlek, Trinidad!" :DDD
Mind a 19 komment
A Boszorkány-hegy (Race to Witch Mountain)

A The Rock néven elhíresült pankrátorból lett színész, Dwayne Johnson egy újabb kaland-vígjátékban mutatja meg tehetségét, amelyet a Disney készített.
Johnson egy taxisofőrt alakít, aki két paranormális képességekkel rendelkező gyerek védelmére kel, akiket földönkívűliek üldöznek.
Magyarországi bemutató: 2009. március 26.

 
861 0 0 Film Izé
Az Apollo-20 által felderített idegen űrhajó a Holdon!

Videó itt az űrhajóról és az ott talált földönkívüli "Mona Lisa"-ról!
17384 8 49 Izé
armedarmy: azok a fülpiszkáló pálcikák nagyon szexuálisak XD
armedarmy: gecirekamu!!!!
Revanor: Na ja, miért is lenne ennyire emberszerű? Elvileg a mi fejlődésünk során annyi 'véletlen' já [...]
Mind a 49 komment
Tárgyaink története

A pár nappal ezelőtti videó eszembe juttatta ezt a valamivel érdekesebb és kézenfoghatóbb videót, noha Amerika-orientált, nagyon ajánlom mindenkinek, mutassátok meg másnak is.

Tessék elgondolkozni a látottakon s hallottakon. Köszönöm a bolygónk nevében is.

(bocsánat a szegényes minőségért és láma post szövegért)
3595 12 5 Izé
Erunder: Halál, űr (bár az már nem sokáig, sőt lehet h már most is elég szennyezett hisz már ott is [...]
konvejor: undorító, de egy kérdés, és várom a válaszokat: Hova tudok menekülni ez ellen és mit csiná [...]
TeamCo.: ez még nem jelenti azt hogy nem éljük fel a környezetünket.
Mind a 5 komment
Egy szelet mennyország...

...elfelejtheted a földi gyönyöröket

 
4248 1 5 Pink Izé
Derill: :DDDDD igyis van ha ajcsit nem legalább magadnak egy babát ujjíts be:D jó utat, sok benzinkut [...]
orsyka_001: jóóóó utat:))) kérünk szuvennyírt:D mondjuk egy kisbabát:DD
papaluige: áááá, Én is akarok síelni! (hisztizősszmájli) jó utat jó pihenést! :) ja + kéz- és l [...]
Mind a 5 komment
Destroy the World!
2555 0 1 Game Izé
Grábor: nemsok értelmet találtam a gémben DE tetszik mert jó unaloműző és nem is könnyű ANNYIRA.
UFO képek az elmúlt 138 évből (1870-től 2008-ig).
10457 0 28 Art Izé
Erunder: Ez mekkora! Pont erről beszéltem. :D Who will stop the humans? :D http://game.ize.hu/comments.php? [...]
Chill: nem tudom mi kamu és mi nem, de a posztkép effektíve egy feldobott kalap...
Zorro: Hát ez attól is függ, hogy ez a bolygó számukra is alkalmas-e az életre? Bár valószínű ők [...]
Mind a 28 komment
UFO képek az elmúlt 138 évből (1870-től 2008-ig).
11484 5 28 Izé
Erunder: Ez mekkora! Pont erről beszéltem. :D Who will stop the humans? :D http://game.ize.hu/comments.php? [...]
Chill: nem tudom mi kamu és mi nem, de a posztkép effektíve egy feldobott kalap...
Zorro: Hát ez attól is függ, hogy ez a bolygó számukra is alkalmas-e az életre? Bár valószínű ők [...]
Mind a 28 komment
Az ember (igazi) tragédiája. Gondolkozz! Ha használod az agyad, már győztél! (Kicsit hosszú film, de ha elkezded, nehéz abbahagyni.) Megdöbbentő összefüggések, amelyről egy kereskedelmi televízió sem beszél szívesen, mi "átlagemberek" meg HA tudunk is róluk, sokszor nem is foglalkozunk velük.
13388 24 32 Izé
Zorro: Jja, értem én. Findzs írására pedig azt tudom mondani, hogy pl. az emirátusok is, de több má [...]
emgé: Persze, de az Északi-sarkon jóval kisebb mennyiségű jég alatt van szárazföld. És még ugye o [...]
Zorro: Hozzáteszem, nem csak az Antarktiszon van jég, hanem ugye az Arktisz körül is jelentős mennyis [...]
Mind a 32 komment
Death Note 1-2 ( Death Note, The last name)
Írva gyilkolni, olyan kiváltság, amely nem adatik meg minden földi halandónak, ha csak nem éles kritikai érzékkel megáldott publicista az illető, vagy nincs a kezében egy halállista. A „halállista” fogalom alatt, ne egy extrákkal ellátott, emberbőrbe csomagolt, állatszemekkel ékesített, már a puszta megjelenésével hálálsikolyra ösztönző kódex-szerű misztériumra gondoljunk. Az a bizonyos lista, ami alaposan felkavarja a történetbéli Japán hétköznapjait, küllemét tekintve ugyanis nem nagyobb és nem különlegesebb egy a gyári paramétereiből adódóan, iskolai használatra szánt füzetnél. Az  A4-es, fekete borítós, külsőleg semmi extra, laptömb  története azonban, annál érdekesebb.
627 2 3 Film Izé
kasy: Most már megvan az összes film és az anime is, lehet kommentelni bármelyiket. Egyébként az An [...]
szomoja: teljes mértékben egyetértek!
spider86: az anime jobb volt (egészen az utolsó részig mert azzal elqúrták az egészet:) amúgy a film is [...]
Sicko

A film több átlagos amerikai állampolgár ügyének bemutatásával nyit, akiknek életét szétzilálta, tönkretette - és néhány esetben bevégezte -, valamiféle egészségügyi ellátási katasztrófa, így nyilvánvalóvá válik, hogy a válság nem csupán azt a 47 millió polgárt érinti, akik biztosítás nélkül élnek, hanem azokat is, akik lelkiismeretesen fizetik járandóságaikat, ám a bürokrácia bármikor lesújthat rájuk is. Miután bemutatja, hogyan is került ilyen szörnyű állapotba a rendszer (a rövid válasz a profittermelés és Nixon elnöksége), a rendező magával visz minket egy földkörüli útra, amely során olyan országokat is meglátogatunk, mint Kanada, Nagy-Britannia és Franciaország, ahol minden állampolgár alanyi jogon részesül ingyenes egészségügyi ellátásban. Végezetül Moore a 9/11-es katasztrófa hőseinek egy csoportját gyűjti maga köré - olyan mentőmunkásokat, akik ma immunrendszeri betegségekben szenvednek, ám az Egyesült Államokban megtagadják tőlük a megfelelő orvosi ellátást. A rendező a legváratlanabb helyre viszi el ezeket az embereket, ahol, amellett, hogy megfelelő ellátásban részesülnek, diplomáciai bonyodalom részesei is lesznek.

Előzetes
514 2 6 Film Izé
Zadam: Már bocs, de ők már a zárjegyekkel kifizették előre a kezelésüket és sokkal kevesebb ideig [...]
republic666: az én tb-émből gyógyítanak meg láncdohányos tüdőrákosokat meg alkeszokat meg cigókat????? [...]
republic666: de amerikában nincs tb még egyéb költségek amit én fizetek amióta dolgozom és fingom sincs m [...]
Mind a 6 komment
The Corporation

Leírás
A "The Corporation" lebilincselő esettanulmányokon és őszinte vallomásokon keresztül tárja a néző elé a kirakatok mögötti feszültségeket, a társaságokon belül és az ellenük vívott harcban kibontakozó drámai fejleményeket.
Ez a hiánypótló film a világkereskedelem legújabb jelenségeit elemezve felteszi a meglehetősen aggasztó kérdést: Milyen következményekkel jár az emberekre, a környezetre, a demokráciára és Földünk jövőjére nézve, ha mérhetetlen hatalmat adunk egy olyan intézménynek, melynek legfőbb törekvése, hogy a részvényesek vagyonát növelje, és nem tartja feladatának, hogy erkölcsi szempontokkal is foglalkozzon? Van olyan módszer, mellyel a könyörtelen profithajszolási kényszere gyógyítható, vagy csak az erős korlátozó intézkedésekben bízhatunk?

Előzetes
462 3 0 Film Izé
A Metró Parti után itt a Budapest HÉV Parti.
5168 2 4 Izé
Mustang 22: http://www.youtube.com/watch?v=aZEh5AfB5nQ
Mr PIMP: Olcsóparti hülyegyerekeknek...
PHS: Azt hiszem öregszem. Erről is meg régebben a metrósról is valahogy a tarkólövés jutott eszem [...]
Mind a 4 komment
A Románok elfoglalták Magyarországot!

Persze nem kell megijedni! Az eRepublik egy online, böngészőben játszható többszereplős stratégiai játék, amelyben szinte a Föld összes országa játszik. Magyarország is jelen van és nem áll valami jól.

Regisztrálj és védd a hazát, alapíts céget vagy újságot. Lépj be pártokba, szavazz, dolgozz, edzél, vásárolj. Egy alternatíva a valóságra ahol revansot vehetsz a terület elfoglalásokért.
9296 6 32 Game Izé
Erunder: Ha valakinek kell egy q1-es ház, szóljon rám erepen. A Nickem ugyan az mint itt.
Grábor: ezt mire írtad?
tomi77: :):):):)
Mind a 32 komment
Tudtad, hogy annyi élőlény él a testeden, mint amennyi ember a Földön?
8097 3 18 Izé
bungle: http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1299938/Extreme-close-ups-creepy-crawlies-infest-home [...]
Bébibogyó: Hát én ilyen társbérlőket nem kértemmmmmmmmmmmmm! Eddig is allergiás voltam, de csak tüsszö [...]
kisadria: ÁÁÁÁÁÁÁÁ most 1 óráig viszkedni fogok..:S:D
Mind a 18 komment
Ezt a menetet a bíró nyerte. :D
1002 0 0 Sport Izé
Google Föld 5.0.

Szétnézhetünk a Marson, az óceánok mélyén, vagy akár időutazhatunk. Magyar kezelőfelület!
4174 9 59 Tech Izé
hodosy: Hh
Ctx Twin: Itt az én gyűjteményem. Ha valamelyik koordinátán nincs ott aminek lenni kéne, akkor már fris [...]
TinusSs: Én tuti iszonyat hülye vagyok hozzá, nekem semmit sem hoz be:D
Mind a 59 komment
Képek a földrajzi Európa legmagasabb hegységéről az Elbruszról.
2100 0 3 Art Izé
Tádi: szép
|-=O=-|: Még több kép a fotós honlapján: http://mountains.tos.ru/el_foto.htm Még béb is van: http://mo [...]
ShitIron: Mit nekem Mount Everest ez sokkal szebb.
Képek a földrajzi Európa legmagasabb hegységéről az Elbruszról.
2434 4 3 Izé
Tádi: szép
|-=O=-|: Még több kép a fotós honlapján: http://mountains.tos.ru/el_foto.htm Még béb is van: http://mo [...]
ShitIron: Mit nekem Mount Everest ez sokkal szebb.
Avatar Arena
4011 2 5 Game Izé
RockerBandy: Hehe. Most, hogy van az utolsó léghajlító film, talán többen megismerik ezt az Anime-t is :)
0kimet0: nekem 1szer minden szereplő folyton változott össze vissza villogott betöltöttem a szupert és [...]
Grábor: én elsőre végigvittem azért kűttem be hogy megnézzem hogy boldogultok vele de senki sem írt e [...]
Mind a 5 komment
Klerksdorp gömbök - meglepetéstojás? Állítólag 3 milliárd éves, Dél-Afrikában találták.
8318 3 8 Izé
gergeli.: szerintem ezek nagyonrégi fikagolyók xDDDD
MBIT: A protoss-ok csinálták! Vettem tőlük én is!:))
thebeast: Pedig ígéretes posztnak indult... reméltem, hogy a nibiruiak, sumérok, xenu, vagy a zerg bele le [...]
Mind a 8 komment
ŐK is meglátogatták Obama beiktatását! :D

Már itt is meglátogatták...
4297 1 9 Izé
dani0001414: Ha jol megnézitek lehet látni lehet látni hogy a műemlék előtt megy el. Ami arra ad követke [...]
Belkar: az amerikai titkosszolgálat már régóta együtt működik az ufókkal (lásd Men in Black) és mo [...]
gvereb1: Obama egy Marslakó!! nem tudtátok?
Mind a 9 komment
Négykézláb a földön kúszik a részeg énekesnő - Sokkoló képek
1197 0 4 Pink Izé
tüpp: Jóvan:DCsókutattyuk inne'!egyébként Balázs már én is így vagyok vele:D
Balázs: én már azt a cikket várom hogy amy winehouse MEGHALT!!!!:)
Errtu: Szerintem akkor kellene a következő cikket megírni erről az akármiről, ha már nem iszik/drogo [...]
Mind a 4 komment
J. R. R. Tolkien Namárië c. quenya nyelven íródott verse a Gyűrűk Urából a Keresztapa zenéjére.

Az eredeti szöveg: Ai! laurië lantar lassi súrinen,
Yéni únótimë ve rámar aldaron!
Yéni ve lintë yuldar avánier
mi oromardi lisse-miruvóreva
Andúnë pella, Vardo tellumar
nu luini yassen tintilar i eleni
ómaryo airetári-lírinen.

Sí man i yulma nin enquantuva?

An sí Tintallë Varda Oiolossëo
ve fanyar máryat Elentári ortanë
ar ilyë tier undulávë lumbulë;
ar sindanóriello caita mornië
i falmalinnar imbë met, ar hísië
untúpa Calaciryo míri oialë.
Si vanwa ná, Rómello vanwa, Valimar!

Namárië! Nai hiruvalyë Valimar.
Nai elyë hiruva. Namárië!

A fordítás: “Ó! hullik a szélben az aranylevél, s a hosszú évek száma végtelen, mint a fákon az ágaké! Úgy húznak el a hosszú évek, mint a fürge réti szél nyugatnál is nyugatabbra a büszke termen át, ahol a kék boltozaton a csillagok is megremegnek Varda szent és ünnepélyes énekétől. Most ki tölti újra a kupámat? Mert Varda, a Tűz szítója, s Csillagkirálynő az örökfehér hegyekből, fölemelte felhőkezét, minden ösvény homályba fulladt; s a szürke földről sötétség kúszik közibénk a tajtékos habokon, s Calacyra drágaköveit köd fedi örökkétig. A keletről jöttek most elveszítik, elveszítik Valimart! Ég veletek! Ti talán meglelitek Valimart! Ég veletek!“
2456 0 0 Zene Izé
Fuck Planet Earth
9253 10 41 Izé
Agytumor: Terence-t gyilkossággal vádolják a bíróságon.Hirtelen hatalmasat fingik. Philip: Terence,te fi [...]
regetonio: nem is voltak fák :( [...]
Ivanhoo: OH FUCK! XD hogy ez mennyire ku*va jól esett XD egész nap szar kedvem volt a fejem meg a nyakam mi [...]
Mind a 41 komment
A földönkívüliek megérkeztek! ;)
7483 3 12 Izé
Sziszo: de szééép
Balázs: Qwi Xux megint támad :D
Szamooca: támad a Nibiru....xD
Mind a 12 komment
Hova lyukadnál ki, ha elkezdenél ásni a szobádban?
4240 1 11 Tech Izé
leep: A diliházban! :D
MonTom: Ha fegyenc volnék, akkor a magánzárkában:D
TeamCo.: Szerintem a föld banán alakú. de ez amúgy is hülyeség mert nincs olyan ember aki egyenesen tud [...]
Mind a 11 komment
Szélturbinának ütközött egy UFO! :)
9182 4 14 Izé
Agytumor: Egyébként a kép kinagyított részén ti láttok valamit? Mert én csak egy felhőt meg a kék e [...]
parker187: És tudják már hogy jól van-e?
joshka: Szerintem most elrontom az elvezetet, de miert ne torhetett volna le az egyik lapat, a masik meg nek [...]
Mind a 14 komment
Magyarok jártak a Marson! - Oláh András érdekes cikke.

"Az ember az űrben járt, az űrből érkezett a földre és magyarul beszélt.

Az ember UFO-nauta volt. Űrhajói nagy valószínűséggel a
Kheops piramisban vannak.

A MAGYAR (SUMER) nyelv volt az ősnyelv, amely a MU és ATLANTISZ ősi nyelve is volt, mely BABEL-ben összezavarodott és 70 alapnyelv alakult ki."

(Ezt nem inkább a Cikizzé-be akartad küldeni? :) - bungle)
8489 7 68 Izé
szaki77: Így jár az aki túl sok csillagkaput néz szinkronizálva. :D
keszipisti: A mente egy ősrégi magyar ruhadarab.Ebből egyenesen következik,hogy az oroszlán egy ősi magyar [...]
fapapuccs: Egy két idézet Oláh András könyvéből (Ufók legyünk vagy magyarok) Valamiről beszél 2 old [...]
Mind a 68 komment
Akár a fingtól is gurulnak. :)
1947 0 8 Autó Izé
komcsik: Most hogy a "ruszkik" elzárták a csapokat, nem költenék földgázüzemű paripára. Amúgy a jó [...]
toth_pityu: Hát próbálkozni szabad! Csak legalább főtt kukoricát kell enni, rántott karfiollal, mexikói [...]
Bru: El ne szálljatok már, egy földgáz palack (ami egy 206-os Peugeotba fér bele) 50 kg üresen. A C [...]
Mind a 8 komment
Akár a fingtól is gurulnak. :)
2466 1 8 Izé
komcsik: Most hogy a "ruszkik" elzárták a csapokat, nem költenék földgázüzemű paripára. Amúgy a jó [...]
toth_pityu: Hát próbálkozni szabad! Csak legalább főtt kukoricát kell enni, rántott karfiollal, mexikói [...]
Bru: El ne szálljatok már, egy földgáz palack (ami egy 206-os Peugeotba fér bele) 50 kg üresen. A C [...]
Mind a 8 komment
Nibiru, a 12. bolygó.

A végzet bolygója? "Az 1983 óta csak a világ legnagyobb távcsöveivel megfigyelhető bolygó ma már kis házi teleszkópokkal is észlelhető. A szakértők szerint néhány hónap múlva pedig már szabad szemmel is látható lesz. A Vörös Bolygó a mérések szerint kb. 23-szorosa a Földnek. Számos kutató szerint a bolygó feltűnése okozta eddig a Földön a rendkívüli időjárási változásokat."

+ pdf: Nibiru, az Apokalipszis bolygója.
10550 20 196 Izé
norbertvincze: https://www.rt.com/news/339009-nibiru-planet-extinction-nasa/
izébigyó: http://ujramegujra.blog.hu/2016/02/20/minden_amit_tudni_akarsz_a_nibirurol_avagy_most_tenyleg_mindme [...]
rubigo: :)
Mind a 196 komment
A földönkívüliek köztünk vannak! (Szerintem a rózsaszín pólós idegenre gondoltak...)
8317 1 9 Izé
Schabee: hát nem vmi nagy cucc
ddq: de kettot is, egyet paros rendszammal a paros napokra egyet meg a maradekra.
ezanickfoglalt: persze. mi vagy te? sejk? :D
Mind a 9 komment
Régebbi postok...