REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Rengeteg filmnek készült már folytatása. Sok jobban sikerült, mint az eredeti, de a legtöbb sajnos rosszabb lett. Tovább kattintva nagyobb felbontásban is megnézhetitek a grafikont.
7501 0 0 Film Izé
6 extrém kutyaház – ki látott már ilyet?

A kutyák már rég nem azt a célt szolgálják, mint régen. Ma már egy házban lakik velünk, emberekkel, sőt van, akivel egy ágyban is alszanak. És ha valaki ezt nonszensznek tartja, nézze meg ezeket a kutyaházakat… sok embernek nincs ilyen, nemhogy kutyának…
1025 0 2 Pink Izé
Purple: és ezen mit változtatna az, ha nem kapnának ilyen kutyaólat?
zeiksz: Afrikában meg éheznek..
Úgy gondolom, hogy ezt a mutatványt Damien Walters sokkal jobban csinálja. ;D
11114 3 5 Izé
piton78: szerintem jóvót!
Rosta: nem 10 éves gyerekekről van szó:D ....ez leginkább annak tudható be, hogy retardáltak.
bandee1219: Nem néztek még elég "Igy készült"-et... XD
Mind a 5 komment
Jövőre ünnepli 80. évfordulóját a sokak által jól ismert és kedvelt Coca-Cola Mikulás. A figura megalkotója Haddon Sundblom, aki több mint 40 festményt készítetett a cég számára. A Sundblom - alkotta Mikulás sosem tartotta méltóságon alulinak, hogy kirámolja a hűtőszekrényt, tejet iszogasson, és persze azt sem, hogy egy hosszú téli éjszakán felfrissítse magát egy üveg Coca-Cola-val.
960 0 2 Art Izé
iMan: "Érdekes tévhit, hogy a Mikulás kövérkés, jókedvű, piros ruhás megjelenését a Coca-Cola t [...]
TeamCo.: És sokan nem tudják, hogy a mikulás (Szent Miklós) Azért piros fehér, mert a Coca Cola megvett [...]
Az együttélés sokkal stresszesebb, mint a munkahely?
282 0 2 Pink Izé
Dott: Is.
zeiksz: Nem.
Az idei esztendő utolsó nyereményjátékában az Activision-Blizzard, az AN-TEC és a HRP-BSC felajánlásának köszönhetően az eddiginél is több nyereményt sorsolunk majd ki. Call of Duty: Black Ops (PS3) Star Wars: The Force Unleashed 2 (X360, PS3) Apache: Air Assault (X360) Singularity (X360) Bakugan: Defenders Of The Core (X360, PS3) Prince of Persia: The Forgotten Sands (PS3) Shaun White Skateboarding (PS3) DJ Hero 2 (X360) Prince of Persia póló, Far Cry 2 póló és kistáska, HAWX 2 póló, Assassins Creed: Brotherhood poszter HRP-BSC nyereménycsomag (pólók, tollak, poszterek, egérpadok stb.) Fable III poszter Egyes nyereményekért a Facebook csoportunkhoz csatlakozva tudtok majd versengeni, ennek részleteit a Facebook oldalon fogjuk közzé tenni, míg a többi játékra a szokásos formában lehet jelentkezni, azaz  a regisztrációt követően néhány egyszerű válaszra kell helyesen válaszolnotok.

A nyereményjáték 2010. december 6-án vette kezdetét, és 2010. december 23-án zárjuk le a sorsolást. A nyertest e-mailben értesítjük, nyereményét pedig postai úton veheti majd át. Sok sikert kíván a JÁTÉKOK.hu szerkesztősége és a nyereményeket felajánló cégek.
1083 0 0 Game Izé
Vannak színészek, akiknek annyira jól áll egy-egy szerep, hogy nem könnyű elképzelni egy más tipusú karakter bőrében. Sokszor nem is erőltetik a váltást. Itt vannak néhányan.
1838 1 0 Film Izé
"A fekete péntek a hálaadást követő péntek elnevezése az Egyesült Államokban, mely ott a hagyományos karácsonyi bevásárlási szezon kezdete. Sokan szabadságot vesznek ki erre a napra, ami megnöveli a lehetséges vásárlók számát." (wikipédia)
5662 1 26 Izé
Tooni: Zombitámadás! http://href.hu/x/e5k9
zeshka: és után jön a cyber monday amikor meg a neten olcsóbb sokkal minden. tuti be szoktak állni a sz [...]
GreenHell: ezt így lehet összefoglalni: Aki folyton a csorda után ballag, mindig szaros füvet fog legelni
Mind a 26 komment
Aktuális akciónkban a Sony Magyarország és az CNG.hu felajánlásának köszönhetően tudunk nyereményekkel szolgálni. A szerencsések között ezúttal kisorsoljuk az év legjobb, legizgalmasabb és legijesztőbb horrorjátékát, az Amnesia: The Dark Descentet, illetve a régóta várt, ezen a héten megjelent PS3 exkluzív Gran Turismo ötödik részét.

Utóbbi megnyerhető díjunkért a Facebook csoportunkhoz csatlakozva tudtok majd versengeni, ennek részleteit a Facebook oldalon fogjuk közzé tenni, míg az Amnesia: The Dark Descent korongokra a szokásos formában lehet jelentkezni, azaz  a regisztrációt követően néhány egyszerű válaszra kell helyesen válaszolnotok.

A nyereményjáték 2010. november 25-én vette kezdetét, és 2010. december3-án zárjuk le a sorsolást. A nyertest e-mailben értesítjük, nyereményét pedig postai úton veheti majd át. Sok sikert kíván a JÁTÉKOK.hu szerkesztősége és a Sony Magyarország és a CNG.hu.
1313 0 0 Game Izé
Netsky - Your Way 

Cooperation 1st Anniversary Event with Netsky ( BE // Hospital Rec. )

2010/11/26 (péntek)

Szikra Cool Tour House
...

Ritkán láttunk eddig olyan előadót, aki ilyen gyorsan kapaszkodott volna fel a ranglétrán egyre feljebb és feljebb, vezetve a drum and bass új hullámban érkező tehetségeit Európából. Számos megjelenés a legnagyobb kiadóknál a szakmában, DJ támogatottság, olyan előadóktól, mint Friction, Hype és Fabio, valamint jelölés „Az év legjobb új producer” díjára a Drum + Bass Arena Awards-on, ezek azok a sikerek, melyeket Netsky kevesebb, mint 12 hónapja a háta mögött tudhat! Zenéiben kiemelkedő és egyedi elegyet alkotnak a felemelkedő, melankólikus hatások, a táncparkettre szánt basszusok és dobhatások mellett, így nyilvánvaló, hogy nem kellett ahhoz sok idő, hogy Netsky felkeltse High Contrast és London Elektricity figyelmét.

2010-ben láthattuk Netsky elsöprő sikerű bemutatkozó albumát, melyen számos olyan dal szerepel, amik mára már himnusszá váltak a táncparketten. Éneklős klasszikusok és tiszta új vágású jungle hangzás, ez az ami a védjegyévé vált.

Mióta olyan előadók számaihoz készített elsöprő sikerű remixeket, mint Pendulum, Plan B, Leftfield vagy Swedish House Mafia, Netsky profilja talán még egy szinttel feljebb emelkedett. Mindent összevetve igen fényes jövő elé néz a Hospital kiadó legújabb szupersztárja.

Magyarországi debütáló fellépése November 26. ami a Cooperation csapat első évfordulója alkalmából kerül megrendezésre a már önmagában is vonzerőnek számító vadonatúj Szikra Clubban.



DNB Stage:

Netsky ( Hospital Rec // BE )
Jade ( BSE / Citrus )
Savage & MC Fantom ( Vestax / Legend ) -Exclusive Liquid Set-
Magical Gravity ( Viper )
DigitalPunk ( Cooperation / Nospoon )
Mc Blu-ID

Visual: Still NoiZe
http://www.facebook.com/stillnoize


Belépő: 1500 elővétel
2000 helyszínen

Jegyek elővételben kaphatók a SZIKRA jegypénztárában (Teréz krt. 62.) és online a honlapunkon: www.szikra.eu

SZIKRA cool•tour•house
Cím: 1066 Budapest, Teréz krt. 66

http://www.myspace.com/netskymusic
http://netskymusic.com/
739 1 0 Zene Izé
Móricz János (Juan Moricz) magyar kutató Ecuadorban, Peruban és az Amazonas vidékén, olyan indián törzseket talált, amelyek tagjaival magyarul (!) tudott beszélgetni. Legendáikban sok ezer éves múltjuknak és a tőlük kirajzott más népekkel való rokoni kapcsolataiknak tudata él.

Bár felfedezése valósággal sokkolta a világot akkoriban, a média egy idő után mégis elhallgatott kutatásaival kapcsolatban.

Kapcsolódó cikk: Erich von Däniken találkozása Juan Móriczcal
11649 11 66 Izé
Fabian: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jLOuQZLp8vc
posseidon: Jokai elég rosszul tette, h kinevette, mert egyik a masikat nem zarja ki, ugyanis még van sok olya [...]
Laci: A rovásírás nemzetközi lett: :) :x B-) :"> D: és így tovább. Egyébként már Jókai is kinev [...]
Mind a 66 komment
Fertőzés, hüvelygyulladás, szövődmények... a nők átka...  A hüvely egészséges állapotáért a Döderlein-flóra alkotóelemei, a tejsavbaktériumok (lactobacilusok) felelősek. Sokan nem is gondolnák, ezek az apró kis lények mi mindenért felelősek.
297 0 0 Pink Izé
Minden tizedik nő megtapasztalja életében, hogy mit jelent az emlődaganat. Egyötödük a betegség igen agresszív, gyors lefolyású válfajában, az úgynevezett HER2 pozitív emlőrákban szenved. A HER2 pozitív emlőrákos betegek újfajta, célzott biológiai kezelése reményt adhat sok nőnek.
211 0 0 Pink Izé
Egy a sok dubstep közül, de legalább nagyon jóó!

NiT GriT - Special K
771 2 0 Zene Izé
Gary A. Hecker közel három évtizednyi munkája alatt több mint 200 hollywoodi film - pl. A Birodalom visszavág, Robin Hood, Pókember, 2012, stb. - hangeffektjeit teremtette meg, sokszor elég kreatív módon. :)
8830 6 9 Izé
bungle: Jurassic Park - hogy készült a dinoszauruszok hangja: www.youtube.com/watch?v=qwWvO4UgJiU
Findzs: jól csinálja, kreatív jó sok munka lehet egy komplett filmmel
bandee1219: Persze, de végül is ez a "gond", erre, valljuk be, nem is igazán lenne igény! Csak a különlege [...]
Mind a 9 komment
Annyira abszurd, ha valaki vékony jégre merészkedik, főleg soktonnás géppel, hogy a baleset szinte biztos megtörténik. Azt hinnénk, ilyen felelőtlenséget senki sem követ el, pedig még autós is akad, aki útnak nézte a patakot. De nekik szerencséjük volt.
13432 2 18 Izé
cila: Sajnos, a 2. magyar hadsereget akkor támadták meg az orosz tankok, amikor a Don jege már megbírt [...]
Syra: Bear Grill csak lazán kimászott volna és megitta volna a vizeletét. Mert az mindíg segít!
Lorand: ha mar a gumimaci foglalt...
Mind a 18 komment
Kevesebb alvással több frissesség - a polifázisos alvással lecsökkenthetjük napi alvásunk mennyiségét 2-5 órára, és mégis sokkal frissebbek leszünk. Mindezt különböző drogok nélkül. Egyesek azzal tiltakoztak, hogy több hétig már nem lehet ezt a rendszert tartani, és a szervezet kimerül. Ezt többen is megcáfolták már. Volt, aki 90 napig csinálta, mellette blogot is írt a tapasztalatairól, mely (angolul) itt olvasható.

Mi a véleményetek a témában?
10522 8 49 Izé
Nusihusi: Én maradok a hagyományosnál:) A polifázisos alvást nem lehet betartani...:P
Nas: Persze ha előre eldöntötted, hogy ez milyen jó, akkor tök mindegy, miket írunk. :)
Nas: "sok kétkedő kommentet olvastam, persze nem érint offenzívan (nekem ugyanis nagyon szimpatikus a [...]
Mind a 49 komment
2010. november 04. és november 12. között tartó akciónkban megnyerhetitek a Shaun White Skateborading (PS3) játékszoftvert a magazin oldalain, illetve a játékhoz kapcsolódóan Facebook-oldalunkon szert tehettek matricákra, egy A2-es méretű poszterre, illetve néhány ULC-re (jeti pakk, 4 extrém kihívás, 5 plusz deszkafestés).

Sok szerencsét kíván a JÁTÉKOK online magazin és a játékot forgalmazó AN-TEC Kft. csapata!
2419 0 0 Game Izé
Justin Bieber - Never Say Never


A kölyköt szerintem már mindenki ismeri. Ő most a felkapott tini sztár. Amiért pedig posztolom az azért van, mert életmű filmet csinálnak az eddigi életéből. 16 év alatt biztos sok izgalmas dolog történt vele.
863 0 14 Film Izé
dude: Nem kicsit túlértékelt! :D Most tart 18025 szavazatnál...
Erunder: Imdb-s értékelését láttátok már? Szerintem ezzel rekordot állított be. :) Majdnem 15e szava [...]
Erunder: http://9gag.com/gag/37857/ :D
Mind a 14 komment
Ma van a szülinapom! (nekem igazából nem, de akinek tényleg ma van, annak sok boldogat! :))

Az eredeti bünti 2 éve volt. :)
9965 9 18 Izé
Ancen: Szenzációs! Milyen mély érzelmeket válthatott ki bennük is az eredeti dal, hogy ilyen csodás [...]
Nusihusi: Ez 1 vidám klipp, nekem tetszett:D
naphtha08: Yihhá :)
Mind a 18 komment
Ez sem került volna be a Mónika show-ba. Túl sok foga van. XD
7281 1 9 Izé
bandee1219: http://25.media.tumblr.com/tumblr_l0cslezXa01qz63qno1_500.jpg
Phaeton: Tényleg eléggé előre van neki a felső állcsontja... Jól megverte az ég ezt a kölyköt is :S [...]
rubigo: Fogszabályzó nem sokat javítana a kinézetén. A felső állcsontja az, ami nagy és nőtt előre [...]
Mind a 9 komment
Bear Grylls-nek sok szeretettel... jó étvágyat!
9498 6 10 Izé
bungle: www.funpic.hu/hu.picview.php?id=41280&c=-1&s=dd&p=2
Németh István: van ojan rész amikor meg probál eni egy hagy férget és rá locsan a kamerára nagyon undi volt d [...]
Németh István: én látam ezt a részt a tévébe nagyon klafa
Mind a 10 komment
Talán már nem kell sokat várni a robot megasztárokra... ;)
6510 2 15 Izé
rivaul: Persze hogy veri. Hisz gaga még ez előtti modell ;)
Nusihusi: Szörnyű, hogy már mindent a robotokra bíznak:P
aryx: lady gaga-t simán veri..
Mind a 15 komment
Gyógyít és szépít a sós levegő
179 0 0 Pink Izé
Az  izomautók őse, egy Pontiac GTO, mégpedig a legfinomabb évjáratból, 1967-ből! 5,2*2 méternyi vas, 1600 kiló, 6,6 literes 360 lóerős V8, brutális hang; no comment! A kocsi talán sokaknak ismerős lehet az "xXx" filmből :)
2510 3 5 Autó Izé
teccikerteni: inkább egy Shelby GT500-as ugyan ebből az évből:P
Davek: Hamár 67es évjárat akkor inkább egy chevrolet impala :-)
tikshow: nem is pályára tervezték, a célnak (400 méter) tökéletesen megfelel :)
Mind a 5 komment
Munkahelyi viszony? Sokan szeretik
548 0 4 Pink Izé
Carmen: Egyetértek... tudni kell kezelni a dolgot...és nem feltétlenül tartozik ez a többi kollegára. [...]
zeiksz: Szerintem nem gáz a dolog, egészen addig, amíg érzelmeket nem visznek bele feleslegesen.
Iroqez: Nálunk is van egy pár, szerintem gáz! Sok olyan is volt, hogy a munkahelyen jöttek össze és 2- [...]
Mind a 4 komment
Orosz rulett késsel és poharakkal...

(Élő adásban egy ilyen sokkal "viccesebb", mint ahogy már volt hasonló mutatvány itt is. bungle)
12876 6 15 Izé
Maccoyi: Láttam azt a részt is, bár csak 1x, de nekem az nem tűnt túl meggyőzőnek. :DDD
bungle: Ez a trükk része volt. :) 0:50 - a vér egy törlésre eltűnik (vagyis nem ment át a kezén).
Maccoyi: Még egy lúzer: http://www.youtube.com/watch?v=8YYnhuzdUMo
Mind a 15 komment
A Játék véget ért, köszönjük, hogy ilyen sokan játszottatok! :)

A szerencsés nyertes:

M. Gergely

Őt hamarosan e-mailben értesítjük.

------------------------------------------------------------

Szeretnél nyerni 2 jegyet a szombati T-Mobile Bónusz fesztiválra?

Nincs más dolgod, mint elküldeni a pirossal letakart dj formáció nevét a jatek@ha.hu címre.

Segítséget természetesen a képre kattintva kaphatsz ;)

A játék szerda (10.13) 9.00-ig tart, a szerencsés nyertest e-mailben értesítjük.

Jó játékot!
1862 1 9 Izé
molnigery: ŐŐ izé...:) NYERTEMMMMMMMM!! Köszönöm!! :):) Kitartást mindenkinek nem az első játékom vol [...]
COLOS25: áááááá nemazenyém... :'( sosem én kapom:'(
COLOS25: Nekem kell!!! xD de ha nem kapok akkor is ott leszek de+ 20k minden buliba jól jön:D:D
Mind a 9 komment
A kardio edzés élettani hatása 

Sokan nem vagyunk tisztában azzal, hogy mit takar az a kardio edzés és milyen hatást érhetünk el vele.
503 0 3 Pink Izé
zeiksz: Semmi irónia, tényleg tetszik.
CRaPtRaSH: ironikusan vagy nem? :]
zeiksz: Csinos lány..
Nem sokat hallani a jelentősebb médiában Dr. Tullio Simoncini nevét, pedig a római onkológus meglepő felfedezést tett: abból a feltételezésből kiindulva, hogy a rákos daganatot egy gomba, a Candida albicans okozza, sikeresen kezeli pácienseit - közönséges szódabikarbónával. Állítása szerint a 3 cm-nél kisebb daganatok esetén legalább 90%-os a gyógyulási arány, mely messzemenően lekörözi a leghatásosabb kemoterápiát, de nincs káros mellékhatása. Itt meg is tekinthető a vele készült interjú.
5779 7 116 Izé
bungle: Egy rágcsáló mentheti meg az emberiséget a ráktól www.origo.hu/egeszseg/20130620-egy-ragcsalo- [...]
AVIREX: Most pedig elolvadtál a nagy melegben .-)
Tooni: Itt a Culevit "tabletta" (étrendkiegészítő) ellenszere http://ertelmesen.blog.hu/2012/10/28/vele [...]
Mind a 116 komment
Bill Wiese, egy átlagos amerikai ingatlanügynök megrázó élményt élt át 1998.november 23-án, hajnali 3 órakor: elragadtatott a pokolba. A sokkoló tapasztalat után azt a feladatot kapta JÉZUSTÓL, hogy mondja el minden embernek a földön: a Pokol valóságos hely, és odakerülhetünk.
794 0 5 Pink Izé
zeiksz: Engem nem tudott lekötni a manus mondanivalója, amit kb. fél percbe is be tudott volna sűríteni [...]
Revanor: Pontosan. Én ezt pár éve megnéztem, elég érdekes/jesztő :D
Purple: be kéne az ilyet zárni... meg azt is, aki elhiszi
Mind a 5 komment
Dan Savage és párja, Terry elindították az "It gets better!", magyarul a "Lesz ez még jobb is!" programot, melyben nyíltan vállalják homoszexuális kapcsolatukat, és mások történetét is várják.

A program célja, hogy a homo- biszexuális, és leszbikus fiataloknak erőt adjanak ahhoz, hogy túléljék a megaláztatásokat, és terrorizálásokat, amiket a középiskolákban élnek át.

Szóval nyilván nehéz nem hetero szexuális fiatalnak lenni, de Savage-ék és még sokan mások is üzenik, nyugi, sokkal jobb lesz majd az életed.
2093 0 123 Izé
Tooni: Én a számüzeté...akarommondani exportálásukkal egyidőben leállítanám a termelésüket, íg [...]
izébigyó: Érdekes egy elmélet... Én mindenestre támogatnám, minél több Steiner Kristófot, Náray Tamá [...]
Tooni: És akkor én most előhúzok egy kártyalapot az összeesküvés-elmélet pakliból: http://hatterh [...]
Mind a 123 komment
Röhögőgörcsöt kapott a svájci pénzügyminiszter, miközben egy bürokratikus nyelven megírt, sok számot és paragrafust tartalmazó választ olvasott fel.
9206 7 30 Izé
Mage_ster: Ctx Twin. Így helyesebb
Mage_ster: Ott a pont, bár CTWTwin válaszolt helyesen először :)
sahinel: he is reading a document about customs duty. This document is written so bureaucracy complicated, [...]
Mind a 30 komment
Foci + Asztalitenisz = Headis

A sportot 2006-ban találták ki Németországban, ahol már elég komoly bajnokságokat is bonyolítanak ebben a játékban. Szabályai az asztaliteniszhez hasonlóak, viszont fizikailag sokkal jobban átmozgatja a testet, mint a ping-pong és természetesen "fejben mindig ott kell lenni".
5113 2 6 Izé
Dawe: én is ezt vártam mikor kapja telibe az asztal sarkát :D
Lawrence: Pont ezen gondolkodtam :D Én tuti megfejelném párszor.. alacsony labdánál :) de legalább nő e [...]
Shifty: magyar bajnokság mikor lesz vajon?
Mind a 6 komment
Foci + Asztalitenisz = Headis

A sportot 2006-ban találták ki Németországban, ahol már elég komoly bajnokságokat is bonyolítanak ebben a játékban. Szabályai az asztaliteniszhez hasonlóak, viszont fizikailag sokkal jobban átmozgatja a testet, mint a ping-pong és természetesen "fejben mindig ott kell lenni".
5846 1 3 Sport Izé
Varga László: Aki látott már ASZTALITENISZT /nem ping-ponggot/,esetleg versenyzett,az tudja hogy a világ legneh [...]
humanhades: oszinte egy balf4sz vagy. congratulations. am erdekes sport. kb 5 percig
naphtha08: Nem semmi ! Én első körben fejelném ketté az asztalt, úgy, hogy a labdának még a közelében [...]
Sokan a hűséget valamilyen megfoghatatlan, misztikus dologként tartják számon, betartóira mint valódi kuriózumokra tekintenek. Hogyan jutottunk el idáig?
343 0 1 Pink Izé
cupoj: Régen is ugyan annyit szeretkeztek mellé az emberek, mint ma, csak akkor még szégyen volt elvál [...]
20 klasszikus puki 2 percben.

Amúgy ís túl sok filmben lövik el az efféle altesti poént, de ez így egyszerre nagyon durva.

(Ne csak nekem "köszönjétek", bungle és Erunder ajánlotta.) :-)
1654 1 1 Film Izé
destiny13: Pont a legnagyobbat hagyták ki: http://www.youtube.com/watch?v=S3Zq2HzJH6s
Lady Gaga - Telephone  

És sok más zene kicsit másképp! :)
979 3 0 Zene Izé
Sulikezdési körkép sok hasznos tippel, boltajánlások nélkül! Mit és honnan a leginkább érdemes beszerezni?
279 0 4 Pink Izé
orsyka_001: azon a vonalzón milyen egységek vannak? olyan mintha az nem 15i, hanem vagy 40 centis lenne..
Purple: az is halálos...
Nas: Látom, nem csak én megyek a falnak ettől a szótól... :D (Másik "kedvencem" a NEBULÓ.)
Mind a 4 komment
Ezért eszel sokat!
684 0 2 Pink Izé
Vigyori: fekete erdő torta! a kedvencem! ki nem szarja le mennyit eszem? annyit amennyi belém fér! :)
fogkefe: Mert éhes vagyok..
Régebbi postok...