REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Biztos, hogy erőltetni kell a kettős állampolgárságot, meg a szavazati jogot?
3448 0 49 Izé
bubi66: http://www.origo.hu/sport/egyeb/kajak-kenu/20121203-douchevjanics-natasa-komoly-luxusban-edzotaboroz [...]
imki: "Csak valahogy a morál hiányzik ma Magyarországról, de nagyon." Ezzel teljesen egyetértek. "Am [...]
imki: Nem tudom, észlelted-e, de itt nem az állampolgárságról megy ám a vita...
Mind a 49 komment
Hysteria

A viktoriánus kori Londonban játszódó romantikus komédia a vibrátor feltalálásának meglepő történetét meséli el. 1880-ban az ifjú Dr. Mortimer Granville azon hezitál, hogy a kényelmes orvosi praxis, vagy a jóval izgalmasabb, de anyagi bizonytalanságot jelentő kísérletezés útján induljon el. Miután modern nézetei miatt kórházi állásából elbocsátják, sikerül elhelyezkednie egy népszerű doktornál, aki a női betegségek specialistája. A hisztériaként diagnosztizált tünetegyüttest altesti masszázzsal sikeresen kezelő Dr. Robert Dalrymple kiváló segédre tesz szert Mortimer személyében, akiért hamarosan nem csak a hálás kuncsaftok lelkesednek, hanem a doktor elbűvölő kisebbik lánya, Emily is. Csakhogy az állandósuló kézgörcsnél is komolyabb problémát jelent a nővér, Charlotte, a női jogok harcos szószólója, aki az ifjú doktort és saját apját egyaránt kuruzslónak tartja.
1239 0 0 Film Izé
Akinek még nem nyílt volna ki a bicska a zsebében: Horváth Aladár szerdán, a Parlament előtt tartott cigánysággal kapcsolatos országértékelőjében többek közt az alanyi jogon járó ivóvíz- és áramszolgáltatást követelte a többszörösen hátrányos helyzetű családok számára.
4245 0 56 Izé
lacikej: Gázt ingyen a purgyénak!!!!!
Botos Vendel: mos látom neked is audid van!!!!!44 nekem is Q7!!!!44 (mind a neved)
lb7: inkább: http://nogmoseedbank.files.wordpress.com/2010/07/catnip-cat.jpg
Mind a 56 komment
Rendőri erőszak, vagy jogos letartóztatás?
7226 1 45 Izé
Randal Graves: egy példa arra, hogy sokan is tévedhetnek
zed911: Úgy, hogy hülye vagy... Mivel más érti, csak te nem...
zed911: Ember vagy mi is vagy te? Komolyan elhiszed azt a szart amit írsz? A feka rendőr is rasszista vol [...]
Mind a 45 komment
Hogyan tiporjuk meg a női alkalmazottak méltóságát és vigyorogjunk a pofájukba? Felnőtt pelus, rejtett kamerás figyeltetés, dolgozók átkutatása, piros karszalag viseltetése a menstruáló nőknek...
11031 2 56 Izé
Karesz52: Hoppá, nem is vettem észre :D mondjuk amit én linkeltem annak jobb a minősége. Mostanában link [...]
bungle: 4-gyel te előtted lévő komment?
Karesz52: http://www.youtube.com/watch?v=7yEv8Ece4Jc :)
Mind a 56 komment
Teenage Paparazzo

Ő Austin Visschedyk, a film elkészültekor 14 volt, foglalkozását tekintve pedig profi paparazzo.

Adrian Grenier (Törtetők) az ő hatására kezdett el dokumentumfilmet forgatni a sztárhajkurászás jelenségéről, megszólaltatva benne mindkét felet. Végül pedig az elkészült filmet meg is mutatták Austin édesanyjának.

Rengeteg kérdést vet fel a film. Ti engednétek a 14 éves gyereketeknek, hogy hajnali kettőkor klubok előtt várakozzon, hogy több ezer dollárt érő képeket készítsen? A sztárok jogosan háborodnak fel, vagy ez a munkájuk része? A környezetünk ennyire befolyásolna minket?
4250 0 7 Izé
Erunder: Ezzel szerintem Grenier, és én is tisztában voltunk, de azért köszönjük. A másik hogy sem ő [...]
brier: én tuti semmi pénzért nem engedném ki a gyerekemet akkor és oda
termi-nator: "A környezetünk ennyire befolyásolna minket?" úgy hívják: szocializáció, korai tünetei: ci [...]
Mind a 7 komment
Teenage Paparazzo

Ő Austin Visschedyk, a film elkészültekor 14 volt, foglalkozását tekintve pedig profi paparazzo.

Adrian Grenier (Törtetők) az ő hatására kezdett el dokumentumfilmet forgatni a sztárhajkurászás jelenségéről, megszólaltatva benne mindkét felet. Végül pedig az elkészült filmet meg is mutatták Austin édesanyjának.

Rengeteg kérdést vet fel a film. Ti engednétek a 14 éves gyereketeknek, hogy hajnali kettőkor klubok előtt várakozzon, hogy több ezer dollárt érő képeket készítsen? A sztárok jogosan háborodnak fel, vagy ez a munkájuk része? A környezetünk ennyire befolyásolna minket?
3376 0 4 Film Izé
sztewe: kemény melóba szeretett bele a kissrác, és nem mondanám undorítónak. A kakipornó fotózás a [...]
ambushka: Igen, ugyanis egy (akkor még 14 éves) gyerek egy kb 3 kilós felszerelés mellett biztosan nagyon [...]
Erunder: Az önvédelemről is szó esik a filmben. Paprikaspray-vel mászkál.
Mind a 4 komment
Vezetés friss jogsival
407 0 0 Pink Izé
Iskolázottsághoz kötnék a szavazati jogot
243 0 0 Pink Izé
Gáspár Evelyn balesete és a média
549 0 1 Pink Izé
zeiksz: De durva ez a kép... lolz...
The Room (2003) - A szoba

Terítéken: kétség kívül a valaha is készült legrosszabb film a világon, az IMDB-s 3,1-es pontszáma ellenére.

Az egy személyben producer, író, rendező és fantasztikus színészi alakítást is nyújtó főszereplő Tommy Wiseau 6 millió dolcsit költött személyi kultuszának megalapozására. Az idő teltével ez össze is jött neki, aki csak egyszer is látta, továbbadta másoknak, hogy ez annyira rossz, hogy az már jó. Mára kialakult egy rajongói tábora, akik vetítéseken szívesen elevenítenek fel emlékezetes jeleneteket e filmeposzból, mint a céltalan labdadobálás vagy az "Oh Hi"-al köszönés. A "Szétszakítasz engem, Liza" sorok hivatalosan is mémmé váltak, valamint játék is készült belőle.

Tommy Wiseau Johnnyt alakítja, aki egy bankban dolgozik, és jegyese Lisa, aki többé már nem szerelmes Johnnyba. Lisa megcsalja őt legjobb barátjával, Mark-al, ugyanakkor elterjeszti, hogy Johnny megütötte őt. A végét viszont nem akarom lelőni...megteszi ezt ő maga ;)

A történet említésre sem méltó, az alakítás csapnivaló, egyes...nem is,többes jelenetek rosszul megírtak, hemzseg a hibáktól, céltalan, oda nem illő, bizarr és befejezetlen cselekményektől. Viszont Wiseau úr  bármilyen körülmények között is tiltja művéből jelenetek felhasználását, szerzői jogokra hivatkozva, így nehéz olyan kritikát összehozni, amit ne szedetne le. Úgyhogy addig tekintsétek meg, míg tehetitek!
563 1 4 Film Izé
Tooni: Voilá! https://www.google.hu/#q=the+room+fansite
Teomoart: Nem létezik ebből valami magyar fansite? Csatlakozni akarok a rajongói klubhoz!
bungle: www.youtube.com/watch?v=HRLLjqiKib4 :D
Mind a 4 komment
A Crazy Heart egy 2009 amerikai musical-film-dráma, Scott Cooper rendezte, Thomas Cobb 1987-es, azonos című regényéből. Jeff Bridges egy lecsúszott vidéki énekes-dalszerzőt játszik, aki megpróbálja megfordítani az életét miután elkezdett egy kapcsolatot egy fiatal újságíróval. További szereplők: Maggie Gyllenhaal, Colin Farrell, Robert Duvall, Beth Grant és Jack Nation gyerekszínész. Farrell, és Duvall szintén énekel a filmben.

A film főszereplője, Bad Blake (Jeff Bridges), Waylon Jennings, Kris Kristofferson és Merle Haggard egyfajta kombinációján alapul. Az író-rendező a kezdetben egy életrajzi filmet akart Haggardról de a jogokat az élettörténetéhez túl nehéz lett volna megszerezni. Azt a regényt, amin a film ténylegesen alapul, egy vidéki énekes Hank Thompson ihlette. Bridges a 2009 Academy Award Best Actornek járó díját kapta a filmbeli játékáért.
2901 3 0 Zene Izé
Biztos létrával verték kiskorában...
10678 1 16 Izé
Nusihusi: Elég érdekes módja a gázolásnak.o.O;)
bowtech: Dejavu-m van! :)
Dawe: végén megtörli a hátsó ablakot biztos ami biztos nehogy már véres maradjon
Mind a 16 komment
Műváros a vásznon!


Lego, a népszerű társasjáték is megkapja az egész estés filmjét, legalábbis a Warner Bros erősen gondolkodik a dolgok. Az építőblokk népszerűsége töretlen, s ezért Dan és Kevin Hageman (Hotel Transylvania) készen állnak, hogy egy családi komédiát írjanak, amely az animáció és az élő képekből lenne összeállítva.

A történet még nem teljesen forrta ki magát, de a warner-esek egy izgalmas kalandot szeretnének a Lego világban. Egyébként a film elkészítésének gondolata, már hosszabb ideje foglalkoztatja a rendezőket és producereket, de mindezidágin a dán játékkészítő elállt a megfilmesítési jogok eladásától, mert nem voltak igazán érdekesek a megkeresések. A Lego játékból egyébként csupán egy animációs sorozat készült, amely kizárólag DVD formában elérhető. A játékgyártó cég összeült a Hageman testvérekkel, és elmondásuk szerint a film vicces gyárban, kreatív és képzeletbeli megoldásokkal készül. Számos író és producer küldte el elképzeléseit a dániai játékgyárnak, ám mindezidáig visszautasították az ajánlatokat. Úgy tűnik tehát, hogy éppen a Hageman testvéreket éri az a megtiszteltetés, hogy mozifilm készülhet a játékból.

Lego találatok az Imdb-n

Egy másik külföldi honlap véleménye itt.
968 0 1 Film Izé
snake6: jajaj csekkoltam 1 másik oldalonn teljes elborulás XD
 Fiúk, csak óvatosan! Ha teherbe ejtesz egy lányt egyszerűen nem jogos ráhagyni a döntést! Csak végy példát társaidról, tanulj belőle! Péter 19 éves és 3 gyermeke van! Főiskolára jár, miközben dolgozik és megpróbál segíteni a gyermeke anyjának. Egy elég nagy hibát követett el. Soha nem használt kondomot! 
460 0 39 Pink Izé
Derill: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ott a pont.
Sissi: Milerik, hogy a fenébe jött ez ide?:D Látszik, hogy nincs meló a mekiben az unatkozó bölcsész [...]
Purple: tipikus, ha nem értenek veled egyet, akkor kezdődik a személyeskedés. vagy az szerinted intellig [...]
Mind a 39 komment
Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans

Werner Herzog így nyilatkozott legújabb filmjéről a Cahiers du Cinéma-nak:

- Van egy új filmem, New Orleans-ban forgattam. Ebben teljesen megújítottam a bűnügyi film műfaját…
– A Mocskos zsaru remake-jéről van szó?
– Nem remake-ről van szó, ez is olyan, mint az Oroszországból szeretettel. Az utolsó James Bond sem a remake-je vagy a folytatása a megelőzőnek, hanem önálló mű. Egyébként sohase láttam a Mocskos zsaru című filmet, amit – hogy is hívják – Ferrero vagy valami Ferrari forgatott…
– Abel Ferrara
– Fogalmam sincs, ki is volt ez az Abel Ferrara. Annyit tudok, hogy vannak más filmjei is, de egyiket se láttam. Úgyhogy bízvást mondhatom, az én filmem autonóm alkotás, az én munkámnak semmi köze az övéhez. Egy dolog közös csak a két filmben, a cím, mivel a producer megvásárolta a jogokat. A producer keresett meg az ötlettel, talán mert volt valami, ami már a kezdet kezdetén mellettem szólt: Nicolas Cage világosan értésére adta a producernek, csak akkor írja alá a szerződést, ha én is ott leszek a fedélzeten. Nem ismertük egymást személyesen – találkoztunk ugyan egyszer, ő akkor még tizenkét éves volt, de mindketten elfelejtettük már –, és nekem is az volt az érzésem, hogy ezt a filmet nekünk együtt kell tető alá hozni. A Mocskos zsaru egyszerre vígjáték és bűnügyi komédia. Ezt azért emelem ki, mert a humort eddig nem nagyon vették észre a filmjeimben.

(Mellesleg megjegyezném, hogy mostanában nagyon megy crack a filmekben.:))

Imdb
707 0 0 Film Izé
Van aki nem szerette volna a rutin vizsgán az "Y megfordulást" húzni. :D
16537 3 44 Izé
Balugray: http://www.youtube.com/watch?v=umzbB0dEZSo
Balugray: Rutinpályán az Y fordulónál +1* tolathatsz, időkorlát asszem nincs...
Drawen: az a baj, hogy nem csak egy ilyen szerencsétlen (és nem csak nő) van az utakon, és én meg szopo [...]
Mind a 44 komment
Sheepish (JOGO)
3940 2 2 Izé
Leon: bocs... nem így akartam írni
Leon: #00FFFFkész is van#00FFFF
Sheepish (JOGO)
6451 2 3 Game Izé
Consuello: Na, elakadtam a 18asnal:(
Consuello: A második titoknál, ahol össze kell szedni a virágokat, hogy csináltad meg? Nekem sehogy sem s [...]
Boglár: Nagyon jó:D Egy estére elszórakoztatott:)
Soha nem értettem mi ebben a jó...
Talán az, hogy itt elég Darwin-díjra jogosult gyűlik össze és elvesztésükkel nő az emberi populáció átlag IQ-ja?
6934 4 43 Izé
Laci: Hol volt ez a bikafuttatás, Pamplonában?: http://video.aol.com/video-detail/encierro-de-toros-dia- [...]
Kampec: lehet morbidan fog hangzani, de én szinte örültem és reméltem hogy minél több embert ölnek m [...]
mekszamnojz: mészáros akarok lenni. :) sok a kétlábon járó marha :))
Mind a 43 komment
Sicko

A film több átlagos amerikai állampolgár ügyének bemutatásával nyit, akiknek életét szétzilálta, tönkretette - és néhány esetben bevégezte -, valamiféle egészségügyi ellátási katasztrófa, így nyilvánvalóvá válik, hogy a válság nem csupán azt a 47 millió polgárt érinti, akik biztosítás nélkül élnek, hanem azokat is, akik lelkiismeretesen fizetik járandóságaikat, ám a bürokrácia bármikor lesújthat rájuk is. Miután bemutatja, hogyan is került ilyen szörnyű állapotba a rendszer (a rövid válasz a profittermelés és Nixon elnöksége), a rendező magával visz minket egy földkörüli útra, amely során olyan országokat is meglátogatunk, mint Kanada, Nagy-Britannia és Franciaország, ahol minden állampolgár alanyi jogon részesül ingyenes egészségügyi ellátásban. Végezetül Moore a 9/11-es katasztrófa hőseinek egy csoportját gyűjti maga köré - olyan mentőmunkásokat, akik ma immunrendszeri betegségekben szenvednek, ám az Egyesült Államokban megtagadják tőlük a megfelelő orvosi ellátást. A rendező a legváratlanabb helyre viszi el ezeket az embereket, ahol, amellett, hogy megfelelő ellátásban részesülnek, diplomáciai bonyodalom részesei is lesznek.

Előzetes
500 2 6 Film Izé
Zadam: Már bocs, de ők már a zárjegyekkel kifizették előre a kezelésüket és sokkal kevesebb ideig [...]
republic666: az én tb-émből gyógyítanak meg láncdohányos tüdőrákosokat meg alkeszokat meg cigókat????? [...]
republic666: de amerikában nincs tb még egyéb költségek amit én fizetek amióta dolgozom és fingom sincs m [...]
Mind a 6 komment
Megoldódott Prawo Jazdy rejtélye
7874 3 15 Izé
Zsobi: Bocsi...NEM A MAGYAR rendőrők voltak a feljelentők!!! Az ÍR rendőrség munkatársai tettek fel [...]
Mr PIMP: Én most kaptam a hírt, hogy a magyar rendőrök 2 éve nyomoznak egy bizonyos "Driving Licence" ne [...]
peanut: Miért van a rendőr fején szappan? Mert hülye....
Mind a 15 komment
Rihanna - Unfaithful (Adam Bass vs Deadfear remix)

Bár sajnos Hardstyle kategória nincs a zene.izén, se jumpstyle, de azért véleményezés céljából megmutatnám egy most készülő saját alkotásom, ami valószínűleg kiadásra nem fog kerülni egyéb szerzői jogok miatt. :)

A Hardstyle zenei stílust kérlek ne keverjétek össze a hardtechnoval! :)

 
1027 2 4 Zene Izé
koocos: bírom a jumpstyle-t is, de a hardstyle valahogy jobb...am tényleg jó lett, grat!;)
Balázs: jó csaj
Deadfear: Köszi. :) Nem tudom sokan mondták, hogy ne legyen ilyen hosszú az eleje de nekem így tetszett. A [...]
Mind a 4 komment
A Brutalgamer magazin szerkesztője érdekes, ámbár talán jogos felvetésekre alapozza azon elképzelését, miszerint a Rockstar új projektje a Max Payne 3 lesz.
613 0 0 Tech Izé
Jogos a kérdés, hogy "ez meg mi a szar?"
Igen emberek! Ez pont az! Méghozzá szerencsehozó kaksi a telefonotokra! :D
Honnan máshonnan... ;]
2828 0 18 Izé
Éjfélilány: :DD
bigyminyő: Nagyon kedves ötlet!!! Aranyér,aranykaki....basszus de nem tudok élni szerencse kaki nélkül.... [...]
varazs: Jaja, nàlunk meg a hàz elòtt egy fùves focipàltya van, ahova egy illet [...]
Mind a 18 komment
193 km-ről hívtak meseautót (gy.k. rabszállító), hogy átszállítsák a rabot a 180 méterre levő bíróságra. Éljenek az emberi jogok! :)
6656 4 18 Izé
smallville01: Elmondom, hogy '' Zyiványt" 150 méternél távolabb helyre gépjárművel lehet és kell mozgatni [...]
mekszamnojz: jajj, felkerult a szabadulasom :DD
olcsibacsi: Mea culpa, megzavarodtam a yds mile- forgatagban :P elnézést kérek :)
Mind a 18 komment
Védik a misebort fogyasztó papok jogsiját
2851 1 42 Izé
bandee1219: Akkó én is viccelek: Újonc pap érkezik a templomba, nagyon gyakorlaltlan még, de az öreg pap, [...]
bandee1219: A pénznek? Csak a már említett busz és taxi árak és mindenkiben csak emiatt az ügy miatt gyű [...]
bandee1219: Hát ezaz! Ahogy a politikusoknak van mentelmi joga, úgy ezeknek is lehetne (ahogy nekünk is, teh [...]
Mind a 42 komment
Klaus, a targoncavezető friss jogosítvánnyal :D

(Német oktató film, elrettentő hororisztikus példákkal...)
9605 9 23 Izé
hgabi00: Itt van felirattal: http://www.youtube.com/watch?v=xdAklulnYvQ&fb_source=message
Hoember: az eredetit leszedték valami szerzői jog miatt.. de itt van újra : http://www.youtube.com/watch?v [...]
LeNore: Éljen Klaus!! :D:D:D
Mind a 23 komment
Okmányiroda - jogosítvány érvényesítés

ok: lakcímkártyát kérek!
én: az nincs. hol tudok olyat csinálni?
ok: az okmányirodában.
én: nem ott vagyok??
ok: de igen.
én: akkor kérek egy lakcímkártyát!
ok: nem lehet, csak az állandó lakhely szerinti irodában.
én: miért? ott valami olyan adatot őriznek rólam, amit innen nem látnak?
ok: nem.
én: értem, de mióta kerül a jogosítványra a címem?
ok: nem kerül.
én: akkor miért kell lakcímkártya?
ok: az azonosításhoz.
én: de itt van a jogsim, az útlevelem.
ok: már csak a lakcímkártya kellene...

Rohadt dolog, amikor szopsz egy ilyen bürokratikus intézményben. Ezzel az üggyel most voltam másodszor az okmányirodában és még minimum kétszer mennem kell. Először csak időpontért mentem be, nem is lehetett emberrel beszélni, a gép adott egy sorszámot, 3 (!) hétre előre, pedig én már akkor elmondtam volna, hogy nincs lakcímkártyám.

Fizetem itt a sok adót, és ezt kapom érte...
982 1 10 Izé
valakik: Nem szarunk a perem alá. És a pissoaire-ba... ?
ugri: >Fizetem itt a sok adót, és ezt kapom érte... < Ezt a részét nem értem - a többi ok. ((:
ducktape: altercsirke. valóban nincs. de kellene... legalábbis az ok-sban felmerülhetett volna.
Mind a 10 komment