REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
„Ahogy régen a férfiak a kuplerájba vitték a fölösleget”

A hűtlenség mindenképp kárt okoz, de nem ugyanúgy éli meg a két nem. Ahogy azt sem, hogy érzelmi vagy testi félrelépésről van-e szó. Az alapvetés szerint a nőket az előbbi, a férfiakat az utóbbi zavarja inkább...
4470 1 17 Izé
Nas: Áhh, az ilyenek nekem nem ellenfelek. Nagyobb kövem van. :D
hawkeye: A témáról jut eszembe: - Nézd, szívem - magyarázza a rajtakapott, hűtlen férj a feleségé [...]
I. C. Wiener: :) http://9gag.com/gag/aM16AOP
Mind a 17 komment
Hogyan jussunk haza, ha zárva a végállomás 

Kesztölc leghíresebb polgárával tele volt a média az ünnepekben: H. Tamás, aki a buliból hazafelé inkább ellopott egy buszt, hogy ne kelljen gyalogolnia Esztergomtól Kesztölcig. Balesetet nem okozott, és ha ő nem meséli el a sztorit és nem tesz a rendőrségen beismerő vallomást, valószínűleg soha nem derül ki, hogy került a helyközi Ikarus a kesztölci lovardához.
4536 1 0 Izé
Az élet örömei :)

(Most akkor végül is a Coca Cola terhességet okoz? :P)
3407 1 8 Izé
RT/TURBO: Ha Whiskyt vagy Whiskeyt iszunk előtte,akkor nem!
Findzs: hát ez nagyon jó volt, köszi :) akinek van gyereke annak jobban "átjön"
7sleeper: csak ha van benne _aszpartám 8-)
Mind a 8 komment
A kokainhoz mérhető függőséget okoz egy süti!
3768 1 14 Izé
termi-nator: Plakáton láttam: "Az Oreo megérkezett Magyarországra. És elvette a Pilóta keksz munkáját."
lilaflexninja: Számomra ez az oreo keksz olyan, mint a valentin nap és a halloween. Meg voltunk nélküle, ránk [...]
AVIREX: Szinte már bárhol. 1 hete nálam is sláger termék :P
Mind a 14 komment
Tippeld meg, hogy mi egy IKEA bútor és mi egy metál banda neve. :D (Mindkét rajongótábornak okozhat meglepetéseket ez a kis hétvégi játékocska. Jó szórakozást! :))
4689 0 4 Izé
KeleMan: Ötletes...
Szancso: Direkt rossz válaszokra nyomtam, mer élveztem a dudálást. ;D
velo: KIKA? JYSK?
Mind a 4 komment
Kezdeményezz szexet akkor is, ha nincs kedved! 

7 meglepő és/vagy használható tanács pszichológustól ahhoz, hogy működjön egy tartós kapcsolat. A téma egyébként nem csak úgy általában a párkapcsolati élet, hanem az, hogy hogyan lehet a kapcsolatokat működőképessé tenni akkor, amikor a kezdeti szenvedély már múlóban vagy teljesen elmúlt, a felek pedig egyre távolabb sodródnak egymástól, és dolgozni kell azért, hogy a közös élet továbbra is boldogságot okozzon mindkét félnek.
1767 1 0 Pink Izé
Érdekes felfedezés a rák valódi okáról

Minden betegség, nemcsak a rák az agy egy bizonyos területének felügyelete alatt áll és összefüggésbe hozható valamilyen előzetes pszichikai traumával...

...a mellrákot az anya-gyermek típusú illetve a partner-konfliktussal hozták összefüggésbe. Ez a fajta összetűzés mindig az agy tejtermeléséért felelős részén okoz elváltozást...
668 0 1 Pink Izé
Tooni: Igen, Hamer doki, olvastam róla, érdekes. Nem hiszem, hogy nincs benne valami azokban amiket áll [...]
Belefulladunk a lájkokba 

Az internet egyre jobban terheli a környezetet, minden egyes feltöltött kép, kéretlenül elküldött e-mail szén-dioxidot puffogtat a levegőbe. Pár év múlva komoly fejtörést okozhat az a digitális szemét, amit meggondolatlanul feltöltöttünk az internetre, úgyhogy ha nem muszáj, ne mutassuk meg az egész világnak mind az ötszáz nyaralási fotónkat.
2379 0 0 Izé
Hónapokig tartó áramszünetet is okozhat egy űrvihar, bármikor jöhet ilyen ma is
3416 0 1 Izé
LGocs: 3 percenkent frissitett weboldal http://www.solarham.net/index.htm
Orális szex okozta Michael Douglas torokrákját
679 0 2 Pink Izé
bungle: A színész szerint híres felesége tehet gégerákjáról - most válni akar. http://hetivalasz.hu [...]
Tooni: Nem tesz jót a garatnak a mélytorok :D
Interjú Dr. Seffer István plasztikai sebésszel 

„Az implantátumokat fel fogják váltani az autológ sejtekkel és szövetekkel történő megoldások, ami gyakorlatilag a saját zsírszövet átültetését jelenti. Be tudjuk csapni a zsírsejteket, hogy ne vegyék észre a helyváltoztatást, és ne szívódjanak fel, azaz úgy viselkedjenek mintha eredeti helyükön maradnának. Vágás nélkül lehet dolgozni vele, csak pár tűszúrás az egész műtét. Ráadásul ez sokkal olcsóbb, mint az implantátumos módszer. 300-350 ccm-et lehet betölteni, és ha igény van rá, akkor még lehet rátölteni. 3-4 hét elteltével alakul ki a végső forma. Ráadásul ezt nem kell újra műteni, míg az implantátumokat 10 évente cserélni kell, még akkor is, ha nem okoznak panaszt.”
1201 0 0 Pink Izé
Egy buszvezető szemével  

Nálunk is sokat romlott a közlekedési morál az utóbbi években. Úgy néz ki az utakon már csak ellenségek vannak, rengeteg lett az agresszív söfőr. Felmérések bizonyítják, hogy a KRESZ be nem tartása, gyakorlatilag semmibe vétele okoz mind több balesetet. Egyik legfőbb probléma a féktávolság be nem tartása, gyorshajtás, irányjelzés elmulasztása, és valamiért az "én vagyok az utak királya" érzésből adódó hamis és önhitt hatalmi érzet. Vannak gyenge törekvések a közúti rend visszaállítására, akadnak szép számmal, akik azt szorgalmazzák, hogy minden gépkocsivezető néhány évente PAV-on (pályaalkalmassági vizsgálaton) venne részt, és megismételné sikeres KRESZ vizsgáját. A kezdeményezés célja az agresszívvé, labilissá vált söfőrök kiszűrése, és KRESZ tudásunk napra kész ismerete. Ettől várják a csodát, a magyar közlekedési morál javulását, valamint a szigorúbb, és rendszeres rendőri ellenőrzésektől.
4751 1 32 Izé
imki: Érdekes, de az utóbbi pár évben engem nagyon meglepett, hogy milyen előzékenyek lettek az aut [...]
Glocker: Ebben az országban rég nem a rendteremtés a célja a vezetőknek, hanem az emberek megosztottság [...]
bikbukkfa: Mégvalami, ugye ismerjük a szitut h kimegyünk németben és a zebraához max arért dudálnak rá [...]
Mind a 32 komment
Kanada is rasszista lett ;) 

A lakótelepen este 9 órától kijárási tilalmat rendeltek el a romáknak. „Nagyon sok fejfájást okoznak, nem tudnak normálisan élni. Szemetelnek, zenélnek és zajonganak. […] Borzasztó! A legrosszabb emberek a világon!” 

A hosszabb riport: Let's go!
8066 0 48 Izé
bungle: :DD Pedig egy kicsit még maradhattak volna, a következő Oscaron már Lakatos Marlonbrandó kapott [...]
7sleeper: Bye-bye Gázsi orosz voltál velem, elmentél és azóta az órám az ékszert, a tévém a hifim a [...]
vandk: akkor ezt most egy bazinagy öngól azoknak, akik harsogták, h "jaj azért mennek el innen a cigán [...]
Mind a 48 komment
Harapós punci 

Egy nő fokozódó rosszullétre panaszkodott, míg családja végül arra jutott, hogy muszáj kórházba vinni. Állapota azonban percről percre romlott, az orvosoknak pedig jóformán idejük sem volt kideríteni, miféle kórság okozhatja a tüneteket, végül a család az utolsó kétségbeesésében már csak annyit kért, hívják oda az összes elérhető papot és imádkozzanak a nő gyógyulásáért - vagy lelki üdvéért. Ekkor derült ki, hogy hüvelyében egy tekintélyes hosszúságú kígyó lakozik, de még nagyobb meglepetés volt, amikor a nő bevallotta, hogy ő maga tette oda az állatot. Mint mondta, rendszeresen együtt hált férfiakkal, és rituális szexhez "használta" mind a partnereit, mind a kígyót.
8861 0 12 Izé
Nusihusi: Ez olyan, mint 1 horrorfilm:D
Szancso: Persze,mert 2 felé ágazik a nyelve.Fecske mégsem lehetett,pedig az villás farkú. ;)
közlegény: ez a kígyó gilisztát eszik reggelire
Mind a 12 komment
Biztos emlékezetes marad a parti! ;) 

Sarah a 15. szülinapját szerette volna emlékezetessé tenni egy, a legközelebbi barátainak tartott összejövetellel, de végzetes hibát követett el: a találkozó helyszínét és időpontját közzétette Facebook-oldalán. Mivel nem volt még túl gyakorlott a közösségi oldal kezelésében, a meghívást nem titkosította, így arról bárki tudomást szerezhetett. És szerzett is! Alig egy órával a parti kezdete után a lányokat felügyelő édesanya, Esther újabb kopogtatásra nyitott ajtót. A ház előkertjében, és az utcán addigra 500 fiatal gyűlt össze, akik azonnal benyomakodtak a házba, kezükben több liternyi alkoholt rejtő szatyrokkal. Esther és az ünnepelt Sarah is csakhamar házon kívül találták magukat, visszajutni már nem tudtak, a rendőröknek is csak másfél óra alatt sikerült „megtisztítani a terepet" a behatolóktól. A felmérések szerint nagyjából tízmillió forint értékű kárt okoztak, amit senki nem fog Hines-éknak megtéríteni.

Magyar cikk.
Egy hasonló eset kapcsán készült film: Project X (meg a kommentben egy másik ugyanilyen sztori).
6111 0 10 Izé
ismeretlen: Na ezért nem kell a rohadt kölök születésnapját megünnepelni! Többen írták, hogy az én i [...]
thisisreal: "nem kell ezért más házába menni" Nem hát, nekünk van erre MTV székház erre a célra. ;)
HoPpY: Ez az 500 ember, ha nem tud csinálni bulit magának akkor el bassza a másikét..:D Grat az ilyen n [...]
Mind a 10 komment
5 zavarbaejtő egészségügyi kérdés

Pattanás a popsin, szájszag, striák… Mi okozza őket? A ciki pillanatok egy része megelőzhető, ha tisztában vagy a kellemetlen jelenséget hátterével.
885 0 0 Pink Izé
Élő elektromos kábelek az óceán mélyén

Három évvel ezelőtt egy kutatócsoport töltésáramlásra utaló jeleket fedezett fel a tengerfenék anyagában, akkor azonban még nem tudták, hogy ezt mi okozhatja. Dán és amerikai tudósok most úgy vélik, hogy megfejtették a rejtélyt: a tenger mélyén egymással összekapcsolódni képes, élő elektromos kábeleket felépítő baktériumok élnek. A felfedezés biológiai érdekességén túl egészen újfajta organikus elektronikai készülékeket eredményezhet, köztük akár olyan rendszereket is, amelyek talán az élő emberi szervezetbe is beépíthetők.
4351 1 0 Izé
Öt halálesetért perlik a Monster energiaital gyártóját

Egy 14 éves lány végzetét is koffeinmérgezés okozta. A tini ájultan esett össze, miután két egymást követő napon elfogyasztott egy-egy 0,7 literes kiszerelésű frissítőt, majd 6 nap múlva – pont 2011 karácsonyán – életét vesztette.
857 0 3 Pink Izé
bungle: Egy év alatt 232-en lettek rosszul energiaitaltól http://index.hu/belfold/2012/11/21/egy_ev_alatt_ [...]
Ravennë: Miért? Téged az anyukád 14 évesen mindenhová követett?
eerix: Gratulálok anyucinak, hogy a 14 éves lányának hagyta, hogy energiaitalt igyon.
A méreg a táskádból - a rúzs allergiát, köszvényt és meddőséget okozhat!
361 0 0 Pink Izé
Carrie

Stephen King első megjelent regényének adaptációja, melyet egyszer már megfilmesítettek '76-ban. Az új verzióban napjaink egyik legtehetségesebb gyereksztárja, Chloe Grace Moretz alakítja a telekinetikus képességekkel rendelkező diáklányt, akit társai rendszeresen megaláznak. A filmben feltűnik továbbá Julianne Moore is, mint Carrie édesanyja, akinek mély vallásossága további nehézsékeket okoz a lánynak. Amerikai mozibemutató jövő márciusban.
1733 0 0 Film Izé
Újabb több száz CHEMTRAIL-csík terítette be Magyarországot szombaton! Miért okoznak rákot szándékosan?

A teljes film.

A chemtrail összeesküvés elmélet (angol wiki cikk).

Csíkok az égbolton - hisztéria helyett: keressük együtt az igazságot!
3031 2 43 Izé
Ravennë: Beküldő: norbertvincze http://szkeptikus.blog.hu/2013/07/19/a_nagy_chemtrail_osszeeskuves Szöveg: [...]
Wisniowiecki: igen
norbertvincze: nő az átlag életkor?
Mind a 43 komment
Seven Psychopaths  

Az Erőszakik (In Bruges) rendezője 4 év után új filmmel jelentkezik. A Seven Psychopaths is bűnözőkről szól, ezúttal egy Shih-tzu (iszonyú cuki!!! :)) ellopása okoz hatalmas galibát a Los Angeles-i alvilágban, amibe egy írói válságban lévő forgatókönyvíró is belegabalyodik.
1141 0 0 Film Izé
Lelki teher a nagy mell - Válságot okoz a tinilányoknál
2098 0 4 Pink Izé
Tooni: Köszönöm a jobbnál jobb tippeket, továbbadom a hölgy ismerőseimnek ;)
clownessa: http://www.youtube.com/watch?v=31pb70-yEgI - vagy legyél híres dalszövegíró, ugorj le egy hossz [...]
bungle: Nagyobb mellett akarsz? ;) Sok csoki és sör! :D
Mind a 4 komment
Man of Steel

Megérkezett az első mozgóképes anyag a jövő nyáron bemutatkozó Superman reboothoz. Bár Zack Snyder rendezői mivolta sokakban kétségeket okoz, ne felejtsük, hogy Christopher Nolan őrző szemei előtt történik minden.
1259 0 4 Film Izé
kasy: A második előzetes szinkronosan (HD): https://www.youtube.com/watch?v=APTp3-htyRk
bungle: Man of Steel - Official Trailer #2 [HD] http://youtu.be/KVu3gS7iJu4
kasy: Számolni is felesleges... A látvány valószínűleg dögös lesz, illetve ahogy a postszövegben [...]
Mind a 4 komment
12 - a sok közül - humoros képregény a nagy mellek okozta kellemetlenségekről.
2613 0 0 Pink Izé
Mi rejtőzik a migrén mögött?? nézzük csak
363 0 0 Pink Izé
Benzin krízis Angliában, aminek már sérültje is van. Az egész a tartálykocsi-vezetők sztrájkja miatt robbant ki, ami persze még el sem kezdődött. Magyar cikk
2648 0 12 Izé
kicsicece: Annyira nem vészes itt a helyzet, ma is láttam nyitva kutat (ESSO, vagy miaf*szom), ahol még igaz [...]
sahinel: Nem csak inkább nem foglalkozok sokat otthoni dolgokkall. Tudod sok retardált miatt inkább már k [...]
oritomi: Tévedsz egy pöttyet.
Mind a 12 komment
Ne pusztítsd magad!, Édesanyád nem ezért hozott a világra, hogy fájdalmat okozz neki, hanem, hogy büszke legyen rád!
519 0 0 Pink Izé
Még a falmászás sem okoz gondot! ;)
3006 2 0 Autó Izé
Az ondóvezeték elkötése genetikai károsodást okozhat, így maradjunk inkább női sterilizálásnál, aminek semmilyen negatív hatása nincs.
1397 0 0 Pink Izé
Torokfájást okoz az antibiotikumos pattanáskezelés?
135 0 0 Pink Izé
Meglepő dolgok, amelyek fájdalmat okozhatnak
389 0 0 Pink Izé
Sötét foltok a bőrön – mi okozhatja?
170 0 0 Pink Izé
  Vigyázz szemed fényére avagy a könnycsatorna gyulladás
            Mit okozhat egy rosszul választott szemceruza?
276 0 0 Pink Izé
Jómunkásemberek... 17 embernek kemény fejtörést okoz egy elszabadult betonfelület simító gép. Jönnek is a jobbnál jobb ötletek!
10569 6 25 Izé
peet06: Szerintem azért öntötte le hogy hátha beázik a gyújtás és leáll magától :D De nem jött [...]
rubigo: A fóliásnak tehát papagája van, a vödrösnek kutyája, a deszkával (?) hadonászónak, pedig a [...]
rubigo: Biztos a kutyájával szokta ezt csinálni, mikor bekattan, gondolta itt is megoldja a problémát e [...]
Mind a 25 komment
Emberevő banán okozott pánikot
7092 0 5 Izé
Nusihusi: Emberevő drogról hallottam már, de emberevő banánról-.-
Szobabicikli: Postkép odab*sz xD
Tooni: Kannibananizmus sem kizárható az éhező banánok közt.
Mind a 5 komment
Nyelvzsibbadás - mi okozhatja?
1671 0 1 Pink Izé
Tooni: http://static3.beanscdn.co.uk/modules/ems-v2/article/featured/Dumb_and_Dumber_ski_lift.jpg
Fejfájást okoz a 3D-s mozi
232 0 1 Pink Izé
Julyette:): Hát azt észrevettem, valahogy nekem attól a szemuvegtol mindig megfájdul kicsit a fejem, de a l [...]
Project Pluto

A terv célja egy nukleáris meghajtású sugárhajtóművel felszerelt cirkálórakéta, ami atombombák tucatjait szállítva a földközelben képes lett volna háromszoros hangsebességgel repülni, az akkori légvédelem számára gyakorlatilag elháríthatatlanul. Az erőforrás kb. a paksi blokkok hőteljesítményének felét elérő hajtómű lett volna, amiknek a prototípusait többször ki is próbálták a project beszüntetéséig, gyakorlatilag végtelen hatótávoságot adva a rakétának.

A fegyer a bombák ledobása után is okozott volna károkat: az előre beprogramozott útvonal mentén repülve a hajtómű sugárzása beszennyezte volna az ellenséges területet, emellett a néhány száz méteres magasságban a hangsebesség többszörösével repülő tárgy az általa keltett lökéshullámmal összezúzta volna az útvonala mentén a meg nem erősített épületeket.
4371 1 21 Izé
Békatallér: Hát ehhez képest egy sima atom egy kőbunkó... Milyen találékony az ember, ha egy másikat kiny [...]
izébigyó: Ötven megatonna puszítás lapult a Cár-bomba gyomrában, de igazi katonai haszna nem volt, mert e [...]
specialist: Igen így van! A szervezetbe légzés útján általában a tüdőbe kerülhetnek be radioktivitáss [...]
Mind a 21 komment
Komoly fejtörést okozott neki ez a feladat, de némi segítséggel megoldotta. :D
9470 1 12 Izé
bungle: A világ egy mopsz szemével: www.youtube.com/watch?v=zAjgLeDCJlU
cripio: Mekkora már... Az a kutya egy kib.szott zseni. Ennél már csak az lett volna jobb ha kinyitja az a [...]
Nusihusi: Nagyon aranyosak a mopszok:)
Mind a 12 komment
Régebbi postok...