REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
After Earth 

Az egész Kovács családot foglalkoztató sci-fi egy apa (Will Smith) és fia (Jaden Smith) kényszerleszállásáról szól a Föld bolygón, 1000 évvel azután, hogy az embereket kitelepítették, és melyen már csak majmok, oroszlánok és egyéb vadállatok élnek. A társproducer Smith felesége, Jada Pinkett, a rendező pedig M. Night Shyamalan.
6479 3 8 Izé
bungle: IMDb Ratings: 4.6/10 from 6,238 users
bungle: Link cserélve.
nellcsy: A videó a felhasználó által eltávolítva...
Mind a 8 komment
After Earth

Az egész Kovács családot foglalkoztató sci-fi egy apa (Will Smith) és fia (Jaden Smith) kényszerleszállásáról szól a Föld bolygón, 1000 évvel azután, hogy az embereket kitelepítették, és melyen már csak majmok, oroszlánok és egyéb vadállatok élnek. A társproducer Smith felesége, Jada Pinkett, a rendező pedig M. Night Shyamalan.
7977 1 0 Film Izé
Rube Goldberg - Isaac Newton: 1-0 

Na, melyik volt fejjel lefelé? ;)
7637 1 3 Izé
Szancso: Az operatőr. ;)
Opra: Tisztára mint a Tom és Jerry-ben. Imádtam ezt a részt: http://www.youtube.com/watch?v=7O_kCQCzf2 [...]
ismeretlen: Ez de nagyon jó. Még azon is gondolkodtam közben, hogy van, amit biztos meglehetne csinálni mág [...]
Szerencsés banánok ;)
10023 1 8 Izé
ismeretlen: Jéé a глотают szó nagyon hasonlít a gluttony angol sz [...]
bungle: KingChe küldte: URL: http://www.youtube.com/watch?v=a2Dm-FsMoxM Szöveg: "Szerencsés banánok ;)" [...]
ismeretlen: De ügyesek. Csinálják meg kaktusszal. na az a kunszt.
Mind a 8 komment
Cicafiúk, ha összekapnak... ;)
7476 1 5 Izé
zed911: Eeezzzz naggyon meleg volt :D
Zellergumó: A melegszívű barát lendületből arcon simogatta a tűzről pattant fiatalembert hogy aidshez té [...]
jackherer77: Nagyon ügyes pof!
Mind a 5 komment
Körübelül 220 holtest található a Mt- Everesten. Sokan vesztik életüket a több mint 8 kilométer magas hegyen, ahol olyan alacsony a levegő oxigén tartalma és a légnyomás, hogy komoly technikai felszereltség mellett a hegymászoknak még rengeteg szerencsére is szükségük van. A tetemeket a "halálzónából" szinte lehetetlen lehozni. 

Figyelem, megrázó képsorok és videó!
11919 1 17 Izé
Kandabula: ?
Kandabula: Várom, hogy mikor másszák meg még hátrafelé, meg kerékpáron, esetleg meztelenül. Megannyi r [...]
7sleeper: waldot még keresik.. az igazi teljesítmány az lesz, ha majd a mars-kolónián megmásszák a Mar [...]
Mind a 17 komment
Bombaöngól 

Az uruguayi bajnokságon született a hatalmas öngól, melyet Matias Appelt, a Progreso játékosa követett el a Nacional elleni meccsen.
1620 0 0 Sport Izé
Izé-Bizet „meló”dia :)
4020 0 4 Izé
vnyoc: Ez már nem sok jót jelent egy munkahelyen:)
Nusihusi: Asszem bármelyik munkahelyen elférne ez:)
7sleeper: be. 8-)
Mind a 4 komment
No comment :D
8082 0 5 Izé
termi-nator: többször is megnézte ;)
Élien: Ha jobban koncentrál, akkor nem a tálcára nyúl. :)
Dmckayals: Ennyi idősen még Te is a csokit vetted észre előbb! :D
Mind a 5 komment
A DigiTV volt olyan kedves, hogy megszabadította előfizetőit az legnépszerűbbek közé tartozó Discovery-s csatornáktól. Helyette saját gyártású adók vannak. A nagy közfelháborodást, mely megy a Facebookon, a Homáron és minden lehetséges helyen... A vicc, hogy ezt az egészet olyan formában kommunikálják, hogy ők tulajdonképpen a mi érdekünkben tették mindezt. 

A Discovery szerint a Digi hazudott és szerződést szegett
2357 1 5 Izé
nagydee: már a kezdetektől az volt az érzésem, hogy ebben a történetben nem a Digi a köcsög, vagy leg [...]
.::JunKieEQ::.: Nagy szolgáltatók kb 20-30 forintot fizetnek csatornánként/user/hó. A kicsi helyi szolgáltató [...]
Tooni: Marad a TPB, ahogy eddig is....
Mind a 5 komment
USE-IT - egy nonprofit, fiatalok számára készült jópofa útikalauz, melyet mindig az adott város helyi fiataljai készítenek, hogy első kézből informálják a turistákat, mit érdemes megnézni, kipróbálni náluk.
2926 7 2 Izé
ismeretlen: Magyarország nuku :(
ssscsaba: ez nagyon jó!!
Finom vajat kerestünk, kincsekre bukkantunk  

Az egyik hipermarketben kilenc oszlop margarinra jut két oszlop vaj, és hasonló az arány a többi üzletben is. De vajon abban a két oszlopban melyik az igazi, a legfinomabb vaj? Feltérképeztük a hazai választékot, és szomorúan beálltunk a sor végére.
2388 0 0 Pink Izé
„Hé paraszt! Melyik út megyen itt Budára?” ;)
7663 0 8 Izé
Nusihusi: Én ilyen mellekre azért nem lennék ennyire büszke:D
AVIREX: 1:30 -nál a narancshajú negróóóóó OHHHHHH FUCKKKKKKKK :D
7sleeper: Mell Bourne nem rejt-ély..
Mind a 8 komment
streetROYAL / DLC / Contratakerz - Nous sommes les mêmes

Szeptember befejeztével kezdődött streetROYAL-ék nemzetközi kapcsolatainak beindulása, amikor is kilátogattak Franciaországba, hogy a Monkey Theorem-mel közösen zenéljenek egy héten át. 

Interjú Simával

StreetRoyal.hu

StreetRoyal Facebook

Contratakerz Facebook

DLC Facebook

 
544 0 0 Zene Izé
2012. november 10-én jelenik meg a Nigromantia zenekar első albuma ’Inherited Burden’ címmel, az osztrák Noisehead Records jóvoltából! Ezt megelőzi ez a kis bemutató, ahol a számokba lehet bele hallgatni, valamint a készülő videoklipből láthatóak részletek.
589 0 0 Zene Izé
Élő elektromos kábelek az óceán mélyén

Három évvel ezelőtt egy kutatócsoport töltésáramlásra utaló jeleket fedezett fel a tengerfenék anyagában, akkor azonban még nem tudták, hogy ezt mi okozhatja. Dán és amerikai tudósok most úgy vélik, hogy megfejtették a rejtélyt: a tenger mélyén egymással összekapcsolódni képes, élő elektromos kábeleket felépítő baktériumok élnek. A felfedezés biológiai érdekességén túl egészen újfajta organikus elektronikai készülékeket eredményezhet, köztük akár olyan rendszereket is, amelyek talán az élő emberi szervezetbe is beépíthetők.
4351 1 0 Izé
A napokban létrejött Hollywood eddigi talán legnagyobb üzlete: a Disney megvásárolta a LucasFilm-et $4.05 milliárd értékben, amit a Disney készpénzben és részvényekben fizetett ki. Ebben a csomagban benne van a hat Star Wars film, az Indiana Jones filmek, az Industrial Lights and Magic, a Skywalker Sound, a LucasArts és a teljes Star Wars reklámjog - egyszóval minden, ami Star Wars. Annak ellenére, hogy Geroge Lucas többször is kijelentette, hogy nem folytatja a sorozatot, és részéről a film 6 részből áll, a Disney már most kijelentette, hogy készül a Star Wars Episode 7, mely már 2015-ben a mozikba fog kerülni, addig pedig több SW sorozat is meg fog jelenni. 

Ti mit szóltok a felvásárláshoz? Milyen Star Wars folytatást látnátok szívesen?

Hír a Film Izén
Angol cikk
2270 0 27 Izé
Tooni: Meghallgatások az új Csillagok háborúja szerepeire http://www.youtube.com/watch?v=rGNdPEbYy3I : [...]
bungle: Disney Princess Leia www.youtube.com/watch?v=aRMFH71fDIE
bungle: www.theglobeandmail.com/commentary/when-you-wish-upon-a-star-wars/article4879763/
Mind a 27 komment
Vizsgafilmek, diplomafilmek és első filmek versenyeztek egymással a Primanima fesztiválon, melyen ízelítőt kaphattunk abból, hogyan gondolkodnak a jövő animációs filmkészítői, és hogy gondolataikat miként fogalmazzák meg sajátos eszköztáruk segítségével, a reflektálatlan művészkedéstől a profizmus határáig.
396 0 0 Art Izé
Melyik a tökéletes szakácskönyv?

Más való kezdőnek, más haladónak, más a napról napra főzőnek, és más a barátai előtt büszkélkedő pávának. Most mindenkinek segítünk.
401 0 0 Pink Izé
Megdöbbentő hír rázta meg nemrég a popipart: Lady Gaga ellopta Kozsó egyik dalát. Kocsor Zsoltika szerint Lady Gaga szerzői az interneten kutatva hallhatták az ő dalát. Az interjúból kiderül (?), miért is nem mutatja meg a sajtónak, melyik - lemezre soha fel nem került - felvételét nyúlták le. Az énekes menedzsmentje dollármilliókra perelné a világsztárt, de Kozsó beérné egy duettel.
3725 0 23 Izé
vadonka: Nálunk nincs egy normális zeneszerző sem (legalábbis a pop szakmában), dalszöveg író azért [...]
7sleeper: én azért szurkolok neki szeretnék röhögni majd rajta/rajtuk (jobban) ahogy duetteznek séróbó [...]
7sleeper: http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2012/10/09/steiner_kristof_meg_mindig_szopja_az_ujjat/
Mind a 23 komment
Vasember 3 (Iron Man 3)

A Vasember 3 hivatalos előzetese egy sokkal drámaibb és emberibb filmet ígér az előző kettőnél, hisz Tony Stark személyes környezete kerül komoly veszélybe.
Fel kell tennie önmagának a kérdést, amely eddig is ott lapult benne mélyen; A ruha teszi az embert vagy az ember teszi a ruhát?
 
1914 0 0 Film Izé
Hol a határ?

Angelina Jolie Oscar gálás lábvillantása tagadhatatlanul hatással volt a divatvilágra. Merészsége nem csak a tervezőket ihlette meg, hanem a hírességeket is felbátorította a „villantásra”. A mélyen dekoltált ruháktól áttevődött a hangsúly a mélyen sliccelt estélyi ruhákra. Mint mindig vannak, akik túlzásba viszik az új divatőrületet, de az extrémitás mellett, rengeteg ízléses összeállítás is született. Lássuk ki milyen ruhában villantott! És ti melyik ruhát vállalnátok be? 
1405 0 0 Pink Izé
Ő Péterffy Tamás, vagy ahogy a világ ma ismeri, Thomas Peterffy. 21 évesen, 1965-ben emigrált az USA-ba, mindenféle angol nyelvtudás nélkül. Ma a világ 189-dik leggazdagabb embere, becsült magánvagyona 5 milliárd dollár. Dollármilliókat költ annak a hirdetésnek a sugárzási költségeire a CNN-en, a CNBC-n és más csatornákon, melyben arra buzdítja az amerikaiakat, hogy szavazzanak a republikánus jelöltre, Romneyra. "Amerika gazdagsága a sikerre vágyó emberek igyekezetéből születik. Ha rosszat mondunk és állítunk erről a motivációról, erről az ösztönző vágyról, akkor megfosztjuk az országot attól a gazdagságtól, amely a rászorulókat segíteni tudja. Igen, az (egyenlősdi ál-)szocializmusban a gazdagok szegényebbek lesznek, de a szegények még szegényebbek, mert az emberek elveszítik a motivációt arra, hogy keményen dolgozzanak és munkahelyeket teremtsenek."
2245 0 7 Izé
Nope: Biztos az ő vagyonát is beleszámították, mikor megmondták hogy a magyar átlagbér 220 ezer fo [...]
közlegény: Jaja, tudnánk h. van olyan magyar származású, aki Soros Gyuri bácsinál is jobban lapozza a zö [...]
lowrider: Csodásak ezek a sikertörténeket, amikor népmeseszerűen a szegény magyar gyerek angoltudás né [...]
Mind a 7 komment
Carrie

Stephen King első megjelent regényének adaptációja, melyet egyszer már megfilmesítettek '76-ban. Az új verzióban napjaink egyik legtehetségesebb gyereksztárja, Chloe Grace Moretz alakítja a telekinetikus képességekkel rendelkező diáklányt, akit társai rendszeresen megaláznak. A filmben feltűnik továbbá Julianne Moore is, mint Carrie édesanyja, akinek mély vallásossága további nehézsékeket okoz a lánynak. Amerikai mozibemutató jövő márciusban.
1733 0 0 Film Izé
Egy hétig feküdt kómában egy jónevű amerikai idegsebész, aki most azt állítja, hogy ezalatt az univerzumnak egy másik, mélyebb dimenziója tárult fel előtte. Meg van győződve róla, hogy a halál nem a tudatosság vége, sokkal inkább egy nagy, kiszámíthatatlan, pozitív utazás újabb fejezete.

Ti mit gondoltok?
2790 1 37 Izé
norbertvincze: http://www.spiritscienceandmetaphysics.com/harvard-neurosurgeon-confirms-the-afterlife-exists-proof- [...]
7sleeper: hát Nietzsche már halott, de mi élünk. szóval..
Tooni: Vagy túléli-e a test a tudat halálát?
Mind a 37 komment
A rovásírásos táblától szebben süt a nap?

„Syntax error” – adta le a vészjelzést az agyam, mert képtelen volt értelmezni a szemem által beolvasott információt. „Vazze, a Nyíregy tábla után hallucinálok egy hasonlót, csak rövidebb és Wingdings betűtípussal van!” – fogalmazódott meg bennem a gyanú, melynek sosem örülnék, pláne autóvezetés közben.
431 0 0 Pink Izé
Egyelőre még nem sikerült kideríteni, melyik bolygóról érkezett a lény!
5807 1 16 Izé
bungle: Boston carrier :D www.funpic.hu/hu/kategoriak/kutyak/43643_boston-carrier?categoryId=5&position=&lar [...]
Anthraxia: Mi tenyésztettünk Francia bulldogot (nagyon hasonló ehhez a fajtához) azok is csináltak hasonl [...]
brigi_cica: 6 hónapos kislányom jót nevet rajta :D
Mind a 16 komment
Ül-e opárd méla lesben, antilop lesz vadlevesben
5268 3 5 Izé
Botos Vendel: antik akart lenyi? az nem 1 nap de azé okéj.....
Zolibaba24: A hozzászólásod sem mai, tehát AntIQ
Botos Vendel: fokozom: antilop = lopáselenes men kisbetüs a szo, tehát nem az Anti-ro van szó persze fárat vo [...]
Mind a 5 komment
Illidiance - Neon Rebels
587 1 0 Zene Izé
Outdoor trendek

A rutinos sportolók és a holnap emberei számára is izgalmas sportolási lehetőséget kínál az ősz, melyeket biztosan nem fogsz következő napra halasztani! Ha unod már a kondi terem monotonitását, vagy szeretnél már új edzésre váltani, akkor próbáld ki a TRX-et, a Controll-t, vagy a Speedfitness-t! Összeállítottuk a legújabb edzés programok listáját, amikkel könnyedén és tartósan formában tarthatod magad!
369 0 0 Pink Izé
Sympuls-E - Crystal Rain

Újabb orosz gyöngyszem!

Az instrumentális szám az albumról: Time Spiral
543 1 0 Zene Izé
Epoch Crysis - Ablaze Within (Single Edit)

Instrumentális orosz metál
440 1 0 Zene Izé
Homoszexualitás - gének vagy nevelés?

A tudományban régóta zajlik a vita arról, hogy a másság már a fogantatással létrejön, vagy a szocializáció alakítja ki. Annyi biztos, hogy génkiütéssel sikerült már leszbikus egereket csinálni.
5507 0 7 Izé
7sleeper: jobban mondva para para. ;-) érthető a sérelmezésed; akin átment a római birodalom .. ;-D
7sleeper: azért én ha illik sem mondom egyiknek sem, hogy egészseggedre..
tftmnxzf: Eleg valoszinu, hogy buzeransnak lenni betegseg.
Mind a 7 komment
Razer Blade - penge vékony brutális gamer notebook  

Core i7-2640M processzor (2,8 / 3,5 GHz órajel), 8GB DDR3 1333 MHz memória, GeForce GT 555M 2GB GDDR5 videokártya, 17,3”-os LED megvilágítású Full HD kijelző, 320GB 7200RPM merevlemez. Mindez 2,24cm-es vastagságba belepréselve. + a billentyűzet jobb oldalán található Switchblade User Interface, mely egy touchpad, egy hotkey erdő és egy érintő kijelző ötvözésének tekinthető.

SHUT UP AND TAKE MY MONEY!
3564 1 2 Tech Izé
peelee: Én is akarok :)
Satyricon: Kedves Télapó...
Happy Muffin Studios - Szegedi "gerilla art" társaság, mely célja művészfilmek kifigurázása.
484 0 0 Art Izé
I, Symptom : Sunday Dreamer

Extravagáns, föld felett lebegő tánczene. Talán ezzel lehetne legfrappánsabban körülírni ezt a futurisztikus elektronikus albumot, melynek ritmus- és dallamvilága egyszerre több műfaj (downtempo, dnb, dubstep, techno és a hagyományos acid jazz) jellemvonásait viseli magán, ezzel egy komplex stílust alkotva. Magyar vonatkozása is van, találjátok ki, melyik track az! :)
1019 1 1 Zene Izé
lentoslow: Kérek fel tudnád ezt újra tölteni, mert kíváncsivá tett! :) A Google-n sajnos nem találom... [...]
Most akkor melyik is az igazi? :)
8591 2 7 Izé
Szancso: http://www.youtube.com/watch?v=5ti0TemunqI :)
Nusihusi: Szép próbálkozás, de látszik, hogy a bal oldali az eredeti:)
AVIREX: A bal oldalit nyugaton gyártották, a jobb oldali másolat .-))
Mind a 7 komment
Most akkor melyik is az igazi? :)
8533 0 0 Art Izé
A Nemzetközi Energia Ügynökség (Internatinal Energy Agency)(IEA) szerint a világ működhet tiszta energiaforrásokból.

Viszont ugyanez a szervezet azt állítja, hogy ennek ellenére a bolygó energiafogyasztása olyan pályán van, amely mellett a katasztrofális mértékű klímaváltozás elkerülhetetlen.
1158 1 4 Izé
dE4f: Ha már IEA (ami EU-s), akkor érdemes megnézni, mit mond a témáról az EIA :D (Energy Informatio [...]
Stickhorse: Az IEA semmi újat nem mondott. Annak ellenére, hogy az energiaszükségleteink kielégítésére j [...]
Hoember: Volt egy igen jó előadás a témában nem olyan rég az ELTE-n, hogy miféle akadályai vannak a m [...]
Mind a 4 komment
A világ (egyik) legjobb munkája.
10370 1 10 Izé
Pubycsavo: ritkán vagyok ennyire irigy, na de nem számít, majd kitalálok valamit :D
DemJan: Első osztályú látványsport lenne, be kék vezetni télleg.
GreenHell: Chris O'Dowd??? Kötve hiszem :D
Mind a 10 komment
Régebbi postok...