REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Elvis biciklusfutárok hátizsákjain járja be Budapestet! A képeimet megtekinthetitek a fővárosi forgalomban elsuhanó Hajtás Pajtás futárok hátán. Ha látjátok őket, integessetek!

Elvis viszont maradna Magyarországon, de a te segítségedre számít, hogy eligazodjon a városban. Adjál neki tippeket, hogy hova lenne érdemes ellátogatnia. Aztán persze készülne egy-egy újabb kép az adott helyszínen. SZAVAZZ ezen az oldalon.

Elvis képekből képeslapok és poszterek is készültek, amiket országosan terejsztünk könyvesboltokban, hipermarketekben és írószer boltokban. Online is tudsz rendelni ha a galéria menüpontra kattintasz.
701 0 0 Art Izé
Forgalomba hozták a világ első negatív kalóriás édességét, a diétás kólás gumicukrot. Mint tudjuk, a negatív kalóriás élelmiszerek megemésztése nagyobb energiafelhasználást igényel az emésztőrendszer részéről, mint amennyi kalóriát bevisz az ember általuk. 100 gramm diétás kólás gumicukor elrágcsálása 140 kalóriát emészt fel, így ideális lehet a karcsúsodáshoz vezető úthoz.
4179 2 11 Izé
Nusihusi: Mikor találják ki a negatív kalóriás csokit?:D
ophidian: Tehát ha csak ilyen cukrot ennék ,előbb éhen halnék ,mintha nem ennék semmit ?? XD
Tooni: Igen, de ezeknek a világító számlapján foszfor helyett kriptonit lesz, ami ellentétes hatást [...]
Mind a 11 komment
"Egyszer elcsaptak forgalomírányítás közben, azóta csak így merem megállítani az autókat!" :D
13977 4 15 Izé
cojone: Most mi van?? Megállította, holott le is lőhette volna..... :D
Loryka: Az a bohoc istenem:))erre mondjak,h mindenki rendornek szuletett csak VAN AKI TOVABB TANULT:)):))
kruzada: szerintem próbaként dobja ki azt a valamit, hogy megnézhesse a kocsi sofőrjének reakcióját ar [...]
Mind a 15 komment
Közlekedési hírek:
- Figyelem! Az M7-esen autózók figyelmét szeretnénk felhívni, hogy legyenek óvatosak, mert egy őrült a forgalommal szemben autózik.
- Hogy-hogy egy? Mind!!!
10956 2 21 Izé
kbiker: de ő mire hondolt? vagy vissza akar menni egy felhajtóhoz? mind1 érthetetlen... tényleg megérde [...]
gbpackers: Eléállni, kiszállni, agyonverni, eltemetni, hazamenni!
Loryka: apam annak fogalma a forgalomrol,de aze meresz sofor volt az bztos:)):))minden estre nem a labaval v [...]
Mind a 21 komment
Nikon Coolpix S1000pj

Reklám 

A fenti szövegben a "pj" megnevezésen van a hangsúly, ugyanis ebbe a 12 Mpixeles gépbe a világon elsőként (forgalomba is helyezett) egy apró projektort helyeztek el, így akár 1,4 méter átlójú képeket is kívetíthetünk vele falra. Hogy ez jó vagy sem, azt majd ti eldöntitek. ;)
1308 0 5 Tech Izé
bandee1219: Hűűű, milyen komoly mozgás stabilizátor van benne! A gyerek izeg-mozog, a falon a kép, meg sem [...]
AVIREX: maccoy,köszi a linket (:
ssscsaba: én ezt speciel nagyon jó ötletnek tartom, kiváncsi lennék élőben mégis mit tud..
Mind a 5 komment
Tudod, hogy mi az a PM10? Most majd megtudod. Egy elgondolkoztató történet egy emberről, és a PM10-ről...
10114 0 2 Film Izé
bornyu: ok! Akkor ne menj ki az utcára! És akkor otthon halsz meg vastagbélrákban a szar kajáktól, vag [...]
Madarinfluenza: Hát szomorú ,bár szerintem ö is hibás mivel, mondta nem nagyon foglalkozott a légszennyezésse [...]
Tudod, hogy mi az a PM10? Most majd megtudod. Egy elgondolkoztató történet egy emberről, és a PM10-ről...
10743 5 22 Izé
Mol: Én sem értem, hogy miért pont ÉN...
bornyu: DeeT: Akkor is igazam van. És miért ne írhatnám ki, ha ahhoz van kedvem? Pláne ha igazam van! A [...]
DeeT: te élvezed, hogy szinte minden oldalra kiírod ezt a buzi szövegedet? youtube, film.ize, meg itt i [...]
Mind a 22 komment
I Love Traffic

avagy, légy jó forgalomírányító jól. :)
5191 4 4 Game Izé
JOkeRpappa: nekem bejött, végignyomtam. játszottam volna még, de elfogytak a pályák...
mogy: idegtépőa zene egy idő után...jó móka, csak nem este fél 12kor:D
Fireblade1000: Lehet jó kis tömegütközéseket csinálni!:))
Mind a 4 komment
Iráni fiatalember mutatja be nekünk a Freestyle Neander-völgyi Stand Up trükköt előember testtartással, pápát szégyenítő áldás osztó mozdulattal megfűszerezve. :D
5097 2 20 Izé
focuskoma: Elég nagy retardált lehetsz...
szabee49: nem fake.énis megcsináltam/megcsinálom bármikor,igaz robeszon könnyebb a széles ülés miatt.
|-=O=-|: Jó, akkor éljél azzal a tudattal, hogy photoshop, ha az neked jó...
Mind a 20 komment
Kompresszoros hűtés AMD videokártyákhoz a Thermaltake-töl. A Thermaltake kínálatában már most is vannak olyan kompresszoros hűtéssel ellátott házak, amelyekben az overclocker felhasználók rendszerében elhelyezett processzor hűtését a fent említett megoldás segítségével próbálják hűvösen tartani. A Thermaltake most bejelentette, hogy hamarosan az AMD videokártyáihoz is elérhető lesz a kompresszoros hűtés, így a rendkívül nagy népszerűségnek örvendő Radeon HD 4000-es sorozat tagjait már nem csak levegővel és folyadékkal, hanem akár kompresszorral is lehet hűteni, amennyiben komolyabb tuning elérése a cél.
A Thermaltake szakemberei az Xpressar technológia módosításával kívánják majd megoldani a videokártyák hűtését. A kereskedelmi forgalomban is megjelenő újdonságok a gyártó állítása szerint nagyjából 20 Celsius fokkal hűvösebben tartják majd a grafikus processzort, mint a folyadékhűtés segítségével dolgozó megoldások. A videokártyákhoz készülő Thermaltake Xpressar rendszerben egy kisméretű kompresszor foglal helyet, ami hasonlít a hűtőszekrényekben és légkondicionáló berendezésekben alkalmazott társaihoz, de jóval kisebb azoknál. A mérnökök úgy alkotják meg a rendszert, hogy az egy kompakt megoldás legyen, ami mindössze a számítógépház meghajtó bővítőhelyeinek egy részét foglalja el.
A Thermaltake vezetője szerint a kisméretű, DC inverterrel ellátott kompresszor nem az átlagfelhasználókat, hanem a fanatikus overclockereket célozza majd meg. A rendszerben intelligens IC vezérlés lesz jelen, amely segít minimálisra csökkenteni a hőmérsékletkülönbségből adódó kondenzáció, azaz páralecsapódás mértékét. Az észrevételek alapján az Xpressar rendszerek már eddig is népszerűek voltak a fent említett felhasználói körökben, a vállalat az újdonságtól azt reméli, hogy optimális hűtést biztosít majd a Radeon HD 4000-es sorozatú kártyák számára, valamint világszerte felkelti majd a tuninggal foglalkozó felhasználók érdeklődését.
937 0 0 Tech Izé
Benne van a "boogie" rendesen a rendőrbácsi lábában. :)
6824 1 8 Izé
eddiedry01: Ezt rendszeresíteni kéne. Nálunk állandóan dugót csinálnak a zsaruk, mikor ők irányítják [...]
Balázs: tiszta csúcsformában 3 :D
Bubba: Hát igen, milyen unalmas lehet ez a meló egy-két vicces cigi nélkül? :-)
Mind a 8 komment
Hódeszkás repülés az út fölött.
413 1 0 Sport Izé
"Menjél már pöcsömöccse!"

Gyógyszer hirdetés ez amúgy? ;)
9879 9 19 Izé
Mr.T.: Merő véletlen. A lottószámokat is kihúzták kétszer egymás után. ;)
bungle: Milyen érdekes, hogy az utóbbi 4 hozzászóló a beküldővel együtt 1 kommentes, új felhasznál [...]
mulleranika: Azért a dohányos videó hatalmas :-D Büdös a szád a sok cigitől?!
Mind a 19 komment
Új, Atom processzoros tábla PC-t készít a Fujitsu A Fujitsu is beszáll az Atom-őrületbe, ugyanis legfrissebb noteszgépe, amely tulajdonképpen egy UMPC (Ultra Mobil PC, azaz kisméretű, könnyen hordozható) és egy tablet PC keveréke, az Intel egyik Atom processzorával van felszerelve. A gyártó újdonsága a Lifebook családban foglal majd helyet, az U2010-es típusjelzéssel ellátott újdonság specifikációi első ránézésre egészen jók.

A fenti képen látható Lifebook U2010-es modell egy 5,6 hüvelykes képátlóval rendelkező kijelzőt hordoz magában, amely 1024 x 768 pixeles natív felbontással üzemel. A kis készülék mindössze 680 grammos súllyal bír, így rászolgál az UMPC elnevezésre is, de kihajtható és elforgatható kijelzőjének köszönhetően tablet PC-ként is tökéletesen használható. A Fujitsu újdonsága tartalmaz beépített WiFi és Bluetooth adaptereket, ezen kívül GPS vevővel is ellátja majd a gyártó. A különleges konfigurációban 1,6 GHz-es vagy 1,8 GHz-es Intel Atom processzor kap helyet, a rendszer 1 GB DDR2-es memóriával, 80 GB-os merevlemezzel és Windows Vista operációsrendszerrel kerül forgalomba.

A Fujitsu a kis készülék várható megjelenésével kapcsolatban egyelőre nem szolgált információval, ám az már tudható, hogy a Lifebook U2010-es modell ára valahol 1300 dollár környékén fog elhelyezkedni.

(Szerző: J.o.k.e.r)
864 0 0 Tech Izé
Folyékony fémmel működő processzorhűtő.
A holland Danamics neve bizonyára sokak számára ismeretlen, ám ha a vállalat legfrissebb terméke piacra kerül, és valóban olyan hatékony lesz, mint azt most állítják, akkor ez a tény hamarosan megváltozhat. A Danamics elkészítette az első olyan processzorhűtőt, amelyben speciális összetételű, folyékony fémből álló keverék található, amelyről a gyártó érthető módon nem árult el részleteket. Ez a termék végre elérhető lesz kereskedelmi forgalomba is, ha minden a gyártó tervei szerint alakul.

A Danamics által kifejlesztett újdonság LM10-es típusjelzéssel van ellátva, az egységben található folyékony fémet egy speciális, elektromágneses pumpa keringeti, amely nem rendelkezik mozgó alkatrészekkel, kiegyenlítő tartállyal, illetve semmi egyébbel, ami egy vízhűtő rendszernél megtalálható. A gyártó állítása szerint az új megoldás sokkal hatékonyabban teszi a dolgát, mint a legtöbb vízhűtő rendszer. Az alkalmatosság a leghatékonyabb léghűtő szerepéért is versenybe száll a piacon, ugyanis a folyékony fém által szállított hőt az egységen található hűtőbordák vezetik majd el a levegő segítségével. A hűtőben található elektromágneses szivattyú nagy hatékonysággal keringeti a zárt rendszerben található folyékony fémet, ám ennek ellenére is kevesebbet fogyaszt 1 W-nál.

A Danamics LM10-es hűtőalkalmatosságának várható végfelhasználói árával és megjelenésével kapcsolatban egyelőre nincsenek információk, de úgy tűnik, hogy az egység már megjelenésre kész állapotban van, így remélhetőleg hamarosan találkozhatunk vele kereskedelmi forgalomban. Az ötlet ugyan nem új, de a kivitelezés nagyon jónak tűnik.
877 0 17 Tech Izé
rivaul: hyper tx2-t próbáld meg az még a quadokat is hidegen tartja s ahoz képest nagyon olcsó :)
Jozef7: az szép
wowbagger: pl nekem jó lenne a szénné feszelt c2d e8200amhoz,mert eléggé melegszik a kicsike... pedig egy [...]
Mind a 17 komment
Az elképesztő mértékűre emelkedett infláció miatt 100 milliárd dolláros bankjegyet hoz forgalomba Zimbabwe. Egy USA dollár jelenleg 70 milliárd zimbabwei dollárt ér, a 100 milliárdos bankjegyből a jelenlegi árak szerint egy vekni kenyeret lehet venni. Egy ember egy napi kiadásai 500 milliárd dollárnál kezdődnek a Robert Mugabe által vezetett, egykor nagyon gazdag afrikai államban.

A világ legnagyobb áremelkedése egyébként Magyarországon volt a II. világháború után, az árak 15 óránként duplázódtak. 1946. augusztus 1-jén a pengőt leváltotta a forint.
Ekkor 400 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 pengő (32 nulla a 4-es után!) ért egy forintot.
2986 8 67 Izé
izébigyó: Tízmilliárd dolláros bankjegy került forgalomba http://hir.ize.hu/comments.php?post_id=18160
izébigyó: A zimbabwei infláció már 11,2 millió százalék http://hir.ize.hu/comments.php?post_id=7489
Jozef7: :D az is egy megoldás lenne
Mind a 67 komment
"Világ legkisebbje" arany-pendrive a Super Talenttől
A legújabb, PICO-C Gold nevet viselő, 8GB-os darabjuk, amelyre csak a már említett "világ legkisebbje"-ként hivatkoznak, ugyanis ténylegesen kisebb, mint egy szokványos SD-kártya, és körülbelül a legkisebb pénzérmékkel van egy súlycsoportban.

További pozitívuma, hogy vízálló is - ami azonban eléggé érthetetlen rajta, az az, hogy 24 karátos arannyal bevonva, valamint aranylánccal együtt hozzák forgalomba; amint a cég fogalmazott, "sokkal inkább tűnik divatkelléknek, semmint nagyteljesítményű pendrive-nak". Tény, így van. De ez miért jó? Ezt csak ők tudják.

Elmondásuk szerint a meghajtó akár 200X-os sebességre is képes (30MB/s), akár 2.000 MP3-at is elbír, és élethossziglani garanciát vállalnak rá. Várhatóan még ezen a héten kapható lesz online üzletekben, $40 alatti árral.
1080 0 12 Tech Izé
bluelight: Az alábbi példa kivonatolva: 23,95(ár)+4,95(fuvar) = 28,9 GBP * 287,89 (árfolyam) = 8320 HUF ht [...]
NFS-fan: aha.. de gondolom magyarországra szállításnak ára is van :( mennyi lehet kb? /túl sokat kérde [...]
bluelight: Bazz, ez szép lett :-) Mindegy, szóval az ebay-en keress rá van belőle és szállítják ide is. [...]
Mind a 12 komment
Tervezni csak pontosan, szépen...
8096 4 21 Izé
gyula400: óóóó hát eszembe nem jutottvolna :)))
Purple: neked aztán van fantáziád :DDDD
mekszamnojz: nemlehet hogy a kurvaknak van? mindket oldaon all egy egy, es ha a belsosavos akar nenit akkor csak [...]
Mind a 21 komment
A Concorde  forgalomból való kivonása után egy ideig minden jel arra mutatott, hogy a hiperszonikus repülésnek nem lesz folytatása.  Eddig
1207 0 0 Tech Izé
Napi morbid: villamosszék LEGO módra. Értelemszerűen kereskedelmi forgalomba nem került. A kedvencem az elitéltek  figurasorozat.
814 0 0 Tech Izé
2008 januárjában kerül hivatalosan is forgalomba, kb. 600 dolláros áron a Spyder3 névre hallgató eszköz amivel a monitorok színhű kalibrálását tudjuk elvégezni.
587 1 3 Tech Izé
bandee1219: Már miért ne lenne hasznos? A telefonod, a ruhád, a kocsid, az újságaid, a dvd filmjeid,.... , [...]
Sza Sza: nah ja.............DE AKK IS KELLLL...............egy!!!!!!!! :D
Lilu__cica: Biztos nagyon hasznos...
A fenti képen három féle lehetséges variáció látható a Toyota új aktív biztonsági rendszerének alkalmazására. Az ITS ( Intelligent Transport Systems) alapú kooperatív rendszer aktív kommunikációt folytat a forgalom többi szereplőjével, legyen az jármű, gyalogos vagy egy stoptábla, feltéve, hogy az adott résztvevő képes sugározni az ITS számára értékelhető jelet sugározni. Ezen felül képes a TMC adatokat is feldolgozni és ennek megfelelően jelezni a várható akadályokat
517 1 0 Tech Izé
A tapéták következő generációja.
Jonas Samson holland designer munkája a link után látható faltakaró megoldás ami az elbaltázott vakolás nyomainak eltakarásán túl a hangulatvilágítást is megoldja. Kereskedelmi forgalomba kerüléséről egyelőre nincs információnk.
1440 3 0 Tech Izé