REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Titkos memórianövelők
366 0 1 Pink Izé
Strawberryy: "Tartsd magad a napi egy vagy két pohár borhoz, talán napi egy pohár likőrhöz és így még a [...]
A 148 cm-es kannibál: Issei Sagawa
"...nem tudtam uralkodni a vágyaimon..."

A kannibalizmus és követői (itt az első rész).
13821 8 53 Izé
Patkányka: Gusztustalannak csak azt tartom, hogy képeket mutattak róla, meg hogy fajtársat ölt . ...viszont [...]
Gyurci: hát bocsi amiért nem nyerte el tetszésedet.. nem is az volt a cél .. csak annyira kiborított ez [...]
Kampec: nagy kínok közt dögöljön meg az összes ilyen elmebeteg!!!
Mind a 53 komment
The Crazies

George A. Romero 1973-as filmje, a The Crazies remakejéhez. A horrort Breck Eisner (Szahara, Gondolatbűnök, Harmadik típusú emberrablások) rendezi, az Overture Films égisze alatt. A színészgárda pedig olyan neveket foglal magába, mint Timothy Olyphant (Die Hard 4.0, Hitman – A bérgyilkos, Álomcsapda), Radha Mitchell (Hasonmás /Surrogates/; A kód; Én, Pán Péter, A fülke, Pitch Black), Danielle Panabaker (Péntek 13; Mr. Brooks; Enyém, tiéd, miénk).


A film egy látszólag tökéletes amerikai kisvárosban játszódik, ahol néhány ember egyik pillanatról a másikra megőrül, és borzalmas gyilkolászásba kezd. A maréknyi normális ember pedig csapdában reked, és nincs más választásuk mint harcolni az életükért, az őrült horda ellen.
A The Crazies várhatóan jövő év február 26-án kerül az amerikai mozikba.

IMDB

1031 6 1 Film Izé
|-=O=-|: Van magyar feliratos előzetes: http://www.youtube.com/watch?v=I4MFUcN4bKI Meg R5 verzió. ;)
Műváros a vásznon!


Lego, a népszerű társasjáték is megkapja az egész estés filmjét, legalábbis a Warner Bros erősen gondolkodik a dolgok. Az építőblokk népszerűsége töretlen, s ezért Dan és Kevin Hageman (Hotel Transylvania) készen állnak, hogy egy családi komédiát írjanak, amely az animáció és az élő képekből lenne összeállítva.

A történet még nem teljesen forrta ki magát, de a warner-esek egy izgalmas kalandot szeretnének a Lego világban. Egyébként a film elkészítésének gondolata, már hosszabb ideje foglalkoztatja a rendezőket és producereket, de mindezidágin a dán játékkészítő elállt a megfilmesítési jogok eladásától, mert nem voltak igazán érdekesek a megkeresések. A Lego játékból egyébként csupán egy animációs sorozat készült, amely kizárólag DVD formában elérhető. A játékgyártó cég összeült a Hageman testvérekkel, és elmondásuk szerint a film vicces gyárban, kreatív és képzeletbeli megoldásokkal készül. Számos író és producer küldte el elképzeléseit a dániai játékgyárnak, ám mindezidáig visszautasították az ajánlatokat. Úgy tűnik tehát, hogy éppen a Hageman testvéreket éri az a megtiszteltetés, hogy mozifilm készülhet a játékból.

Lego találatok az Imdb-n

Egy másik külföldi honlap véleménye itt.
968 0 1 Film Izé
snake6: jajaj csekkoltam 1 másik oldalonn teljes elborulás XD
Úgy várlak minden éjjel,
mint nyugalmát váró lélek,
Bús felhők éneke száll,
búcsúznak,mennek tovább.
Száz gondolat járja át a végtelent
747 2 0 Zene Izé
Dorian Gray

Még a cannes-i filmfesztivál idején derült ki, hogy Oliver Parker új Dorian Gray arcképe-adaptációt tervez Ben Barnes főszereplésével. A szépséges ifjút alakító Barnes mellett Colin Firth játssza a film másik főszerepét. Firth Lord Henry Wottont formálja meg, a Dorian szépségétől elbűvölt arisztokratát, aki az ifjú fejébe plántálja a hedonista életmód gondolatát és ezáltal megrontója lesz. Parker állítólag kifejezetten sötét, horrorisztikus adaptációt készít, amelybe korunk sztárkultuszának implikációit is beleszövi.

A könyv egyébként, mivel abból adaptálják, Oscar Wilde tollából származik. Elvileg mindenki ismeri a történetet, de inkább nem spoilerezem szét magam, mert vannak olyanok is, akik nem. Támpontként mondom, a Szövetségben is benne volt Dorian Gray.

Imdb
862 0 2 Film Izé
Erunder: Ezt ma sikerült megnéznem. Annyira nem lett horrorisztikus, és Colin Firht szerepe se akkora nagy [...]
snake6: hüha ő az aki a festmény ...........
Sauna (Szauna)

"1595-öt írunk, a svéd-orosz háború idején. Két fivér megerőszakol és megöl egy lányt, ám a meggyilkolt lány lelke visszatér kísérteni. A fivérek megbocsájtást keresve belépnek egy elhagyott szaunába hogy lemossák magukról bűneiket..."

A film a reményvonalas horrorfilm rajongóinak valószínűleg csalódást okoz majd, de annál nagyobb gyönyörűséget szerez azoknak, akik a hanguloatokkal és gondolatokkal is eljátszó borzongást kedvelik.
989 1 6 Film Izé
brigi_cica: hát akkor csalódást okozok :D mert a finneknél elvontultabb nép nincs :D
Wicked: Jó elvontnak tűnik, de a finnekben még talán bízhatunk... :D
CRaPtRaSH: nekem eddig tetszetősnek tűnik :]
Mind a 6 komment
Ha eddig esetleg kételkedtetek Tihanyi Tamás gondolatátvitellel történő gyógyításában és energizálásában, akkor most biztos meggyőznek titeket a magyarázatai. ;) (2. ill. 3. része a videónak, akik nem látják a Related Videos között...)

Vágó úr persze szkeptikus, ki érti miért. :D
A hiteles páciensek minden bizonnyal őt is meggyőzik. ;)
5611 6 35 Izé
kotta: (sztem) Vágó István kivételesen intelligens és értékes ember. Hajdú Péter szintén intellig [...]
england: egy varázsló élőben.. ma hajlítottam én is egy ilyen vasat fékcsőből,és meggyógyítottam [...]
közlegény: Ki az abszolút parafenomén? - ??? - Aki szemmel veri a f@szát...
Mind a 35 komment
FankaDeli és Moór Bernadett - Ha belül kiabálsz (gondolatláng)
873 5 0 Zene Izé
Observe and Report

A veszélyes gondolatokkal küszködő Ronnie Barnhardt egy pláza biztonsági őreként tevékenykedik. Egy nap egy szatír üti fel a fejét a plázában, és Ronni-re vár a feladat, hogy elkapja. Mikor ez nem megy, egy rendőrt küldenek, hogy fejezze be helyette a melót.

Imdb | egy másik előzetes
763 0 1 Film Izé
yvaine: ez nagyon jo lesz :D
Nem kellesz eléggé (He's Just Not That Into You)

Párkapcsolati oktató film, vagy csupán az életből lopott jelenetek mozirvászonra adaptált halmaza? Teljesen mindegy! Ez a film realista nézőpontból közelíti meg mindazt, amit eddig a legtöbb rózsaszínbe öltöztetett 120 perces álomvilág eltitkolt, vagy viccként dolgozott fel, mégpedig: a férfiak és nők nem egyformán értelmezik és élik meg a szerelmet és annak mellékhatásait... Van aki fejben szakít és csak gondolatban csalja meg párját, van aki nem is gondolja, hogy meg tudná csalni, mégis megteszi.

Előzetes.
1084 1 0 Film Izé
Deer Hunter (A szarvasvadász)

Legalább akkorát szól ez a film 2009-ben is, amekkorát 1978-ban, eltekintve a "lövöldözős" jelenetektől, mert azok hangosabbak, mint anno, áldjuk érte az audióvizuális technika robbanás szerű fejlődését...De most nem is a fejlődés robbanásán, inkább filmbéli robbanásokon van a hangsúly, vagyis azokon az igen hangos jeleneteken, amelyek Vietnám borzalmát idézik.  Cimino ( a rendező) egy lakodalom forgataga által kontextualizálja  három vakmerő fiatal katonai ambicióit és a vietnámi-háborút megjárt veterán  kiégett életképeit. A film izgalmas jelenetei közt magvas gondolatokat konzervál, mérlegre állítva olyan ellentét-párokat, mint élet és háború, puskatus vagy  boldog házasság... de többet nem sorolok, a filmben úgyis benne van minden...ahogyan a "nagyöreg" Robert De Niro is, akkor még fiatalon...

 
1082 2 0 Film Izé
Hogyan kényeztessük a fáradt férfit!
Sejtem, hogy mi az első gondolatotok, fiúk! ;)
640 0 3 Pink Izé
nagydee: hát engem hagyjanak békén. Ha fáradt vagyok, akkor pihenni, aludni akarok. Ne kényeztessenek, a [...]
papaluige: .....egy jó fürdő és egy jó masszázs...........vagy fordítva! :)
Cromex: Hát nekem egy jó kis pacal.
Nem mindegy, hogyan nyeled le!?
Mindenki írja le az első gondolatát, mielőtt a képre kattintana! :)
1554 0 12 Pink Izé
Hada: nem mindegy, hogy nyelem le:D
csillaghal: most kezdjük el gyűjteni a szinonimákat? :D végülis minden szóban és gondolatba fordgó dolog [...]
CrazyLime: És azt is én küldtem? :$ ;)
Mind a 12 komment
Schizoid - A csend elaltat
A formáció 1999. októberében alakult, és egy évre rá már meg is jelent első nagylemezük, “Ösztön” címmel. Ez igen komoly teljesítmény egy rockzenekar esetében, de nézzük hogy tudtak eljutni idáig a fiúk. Lemezszerződéshez a jelenlegi kiadójuk által meghirdetett, tehetségkutató versenyen elért első helyezés nyereményeként jutottak. A Schizoid komoly lehetőséget kapott, amikor a Beatrice előzenekaraként léphetett színpadra, ami nem lehet véletlen, hiszen Laczik Ferencet láthatjuk a basszus szekcióban, aki egyben a Beatrice oszlopos tagja is. Az album egy rendkívül kísérletező, stílusilag nehezen behatárolható, ötletesen hangszerelt lemez. Alap profiljuk a rock, az is a keményebb fajtából. A számok fülbemászó refrénjei a stílustól idegenkedőknek is kellemes élményt nyújthatnak. Hallunk itt fúvósokat, női vokált, gépi hangszereket, effekteket. A szerzemények többsége kemény, gitár alapokra épül, de helyet kaptak lazább rap betétek ugyanúgy, mint hardcore-os, metalos hörgések, alternatív elemek, vagy olykor Ákost idéző, dallamos gondolatok. A lemez szövegvilága jól illeszkedik a zenéhez, és elsősorban nem nevezhetjük primitívnek, a mondanivalót költői mélységekbe helyezik, ami sokat elárul a csapat hozzáállásáról, komolyságáról. Első hallgatásra kétkedve fogadhatjuk a lemezt, ami a stílusok illesztésének kisebb összeforratlanságából adódhat, de ugyanakkor fellelhető a csapat egyedi hangzása is, amely ha az évek során kiforrottabbá, profibbá válik, akkor következő lemezükkel akár egy szélesebb közönség érdeklődését is kiválthatják. A Schizoid bemutatkozó lemeze mindenképp egy üde színfolt a magyar piacon. Ajánlott mindenkinek aki szereti a dallamos zenét, és nem zárkózik el a rockosabb megpróbáltatásoktól sem.
467 0 1 Zene Izé
fadam: egész jó, tetszik a dob a zenéjükben
20 kérdésből elég jó eséllyel kitalálja, hogy kire gondoltál, legyen az rajzfilmfigura, színész, politikus vagy bárki más - Akinator előtt nincs titok. :)
17619 31 56 Izé
süti: ilyesztőőő
nemerdekel: még Zámbó Jimmy-t is kitalálta :D tud valamit :))
Lilu__cica: Kitalálta Anette Olzont!
Mind a 56 komment
20 kérdésből elég jó eséllyel kitalálja, hogy kire gondoltál, legyen az rajzfilmfigura, színész, politikus vagy bárki más - Akinator előtt nincs titok. :)
58958 16 74 Game Izé
erik212: Mu-ha-ha-ha-ha-ha-ha!!!NYERTEM!!! Ezt mondta a végén: Bravo!You are defeated me! Amúgy meg a TMNT [...]
Jonsai: Duncan MacLeod (Halhatatlan) 24 kérdésből (szégyen). Ceauºescu-t 12-ből (nem rossz).
tojász: a bátyám ki probálta és becsapta a gépet
Mind a 74 komment
Jó az otthon szülés vagy nem?
16044 1 104 Izé
Bekomman: Azért ott szerepelt a "szerintem" Valamit törvény szerint egy előírt módon kell csinálni, t [...]
Bekomman: 25, férfi
Bekomman: Persze, bárhol meghalhat. De, ha 99% esélye van otthon és 99,5% kórházban akkor 100 000 szülé [...]
Mind a 104 komment
A kép felirata: "ez nem egy pipa".

A szürrealizmus egyik híres festője volt a belga René Magritte, azaz ő. Ahogy azt a linkelt galériában láthatjuk, minimalista eszközökkel is érdekes munkákat készített, mindenki megtalálhatja a kedvencét közte. (nekem pl. tetszik az Emlék , a Portré, de sok másikat is említhetnék)

Alapból nem Magritte-ról akartam anyagot küldeni, de megérdemli. A poszt pedig ezzel együtt is lehetne a kijelölt Nagy Izés Vitaposzt, ha egyetért ezzel a társaság. A kép elég jó gondolatébresztő, és a többi poszt helyett itt nyugodtan meg lehetne vitatni az élet dolgait. Ahogy eddig látom, a kedves közönség elég értelmes emberekből áll, és a máshol folytatott sokszor végtelenbe nyúló vitáknak itt teremthetünk egy helyet, ahol kulturált módon lehet filozofálni, hitvitázni, politizálni vagy ki éppen mit akar.

"Vagy ha nem, hát kisnyúl."
3911 0 58 Art Izé
mekszamnojz: Egy kisgyerek sír A sötét szoba sarkában zokog egy tehetetlen, guggoló gyerek. Sír, mint a ci [...]
kotta: Nem gondolom hogy csodálnunk kéne őket, csak pontosan ugyanolyan szinten elfogadni és elismerni [...]
Laci: Nem tudom mennyiben van igazam, csak a saját különbejáratú véleményemet mondhatom. Mindenki a [...]
Mind a 58 komment
A kép felirata: "ez nem egy pipa".

A szürrealizmus egyik híres festője volt a belga René Magritte, azaz ő. Ahogy azt a linkelt galériában láthatjuk, minimalista eszközökkel is érdekes munkákat készített, mindenki megtalálhatja a kedvencét közte. (nekem pl. tetszik az Emlék , a Portré, de sok másikat is említhetnék)

Alapból nem Magritte-ról akartam anyagot küldeni, de megérdemli. A poszt pedig ezzel együtt is lehetne a kijelölt Nagy Izés Vitaposzt, ha egyetért ezzel a társaság. A kép elég jó gondolatébresztő, és a többi poszt helyett itt nyugodtan meg lehetne vitatni az élet dolgait. Ahogy eddig látom, a kedves közönség elég értelmes emberekből áll, és a máshol folytatott sokszor végtelenbe nyúló vitáknak itt teremthetünk egy helyet, ahol kulturált módon lehet filozofálni, hitvitázni, politizálni vagy ki éppen mit akar.

"Vagy ha nem, hát kisnyúl."
4266 4 58 Izé
mekszamnojz: Egy kisgyerek sír A sötét szoba sarkában zokog egy tehetetlen, guggoló gyerek. Sír, mint a ci [...]
kotta: Nem gondolom hogy csodálnunk kéne őket, csak pontosan ugyanolyan szinten elfogadni és elismerni [...]
Laci: Nem tudom mennyiben van igazam, csak a saját különbejáratú véleményemet mondhatom. Mindenki a [...]
Mind a 58 komment
A Consortes nevű együttes feloszlása után 2007 végén a formáció egyik tagja - Boney - szóló karrierbe kezdett.
Az eddigiektől elrugaszkodva az új számban már életszerűbb, utcai stílust képvisel,
 ami a hölgyek körében egy új színfoltot jelent a magyar underground hiphop területén.
Lazább, vagányabb hangvételű trackek sora van születőben.......
A budapesti lány hamarosan (várhatóan nyáron) egy nagyobb albumot jelentet meg a B-proRAPcords gondozásában,
melyen hétköznapi témák boncolgatása mellett helyet kapnak pörgősebb, "bulizósabb" és gondolatébresztő számok is,
 mellőzve a felesleges érzékenykedést.
A sokak számára ismeretlen látásmód, az élet egy nagyon csinos,fiatal hölgy szemszögéből mindenki számára érdekes lehet,
 felemelő változatosságot nyújthat napjaink kissé egysíkú hazai rap-felhozatalában.

2008 második fele...

Boney 01 bemutatkozó EP-je után év végére megjelenik első saját nagylemeze.Az album
két részből áll majd: keményebb, "odaszólogatósabb" stílussal indítva és egy egészen új
 fajta chillout-feelinggel a második felében.
Egy kis ízelítőnek már hallható egy track Nem kell a terelés címmel.
584 0 2 Zene Izé
Bire: nagyo jóóó a "Nem kell a terelés"cimű szám nagyon jóó...Csak igy tovább..
Fatsoe: hú ez fain! nem is hallottam róla h lesz ilyen.... Consortes anno bejött, meglessük szólóban i [...]
a jósnők ideje lejárt.... Daniel Negreanu megmondja még azt is, hogy mire gondolsz.
757 1 2 Sport Izé
spiritmonger: hát nem hiába kedvencem a srác... :) rajta kívül még nagy mágus Gus Hansen és Phil Ivey is. [...]
Makkász: Bakker, néha pókerezünk hobbiszinten, de ezt hogy csinálja?
Majomgondolattal mozgatott robotkar

1990 2 13 Izé
mekszamnojz: nagyjabol ilyen gondolataim voltak nekem is. kiveve a szakosodast :D
loke: Kicsit, hogy megint belepofátlankodjak, majdnem neurokibernetikára mentem. (egyetlen amiért nem, [...]
mekszamnojz: szerintem ne vitazzatok rajta, egyikotok/egyikonk sem ert hozza. ha az okorban az emberek elkezdik f [...]
Mind a 13 komment
A biciklizéstől jobb lesz a szex - ezzel a gondolattal kampányol a kormány a bicikli mellett.

Bécsben ötször annyi bicikliút van, mint Budapesten, de a kormány szerint nem csak útból van kevés, kevés a kerékpáros is. Ezért akart a minisztérium - ahogy fogalmaztak - "ütős, figyelemfelkeltő kampányt". A Gazdasági Minisztérium szóvivője azt mondta, nemcsak azzal foglalkoznak, hogy több út épüljön, több biciklis is kell. Erről szól a mostani kampány, amiért a minisztérium 3,2 millió forintot fizetett.
13739 9 34 Izé
Schabee: hát ez állat XDXDXDXD
Dawe: attól csaknem kapok hererákot hogy néha felülök a szakadt bmx-emre
Villa27: Igaz! Férfiaknál a biciklizés inpotenciát okoz! Miért nem olvastak utána azok akik ezt a kamp [...]
Mind a 34 komment
Bizonyíték,hogy miért érdemes előre eljátszani a gondolattal, hogy te nyered meg az idei Oscar-t! :)
9055 0 27 Izé
Máln@: Paramm..paramm.......:) : http://www.youtube.com/watch?v=TY48jyGi1_s&feature=related
bungle: Köszi, sajnos ez nem ugyanaz a link, de mindegy, megtaláltam azt, ami volt és kicseréltem.
macseke: Ó, milyen ügyes vagyok, link lett belőle. :)
Mind a 27 komment
Sokszor büntettünk már indiai videóklippekkel (a Thriller hatásától még mindig sokan a mosolygóban nyomják az ágyat...). Persze az egész lehet, hogy apró félreértéseken alapult. Most végre megérthetjük gondolataikat, hiszen Susmita Sen dalszövege angolul feliratozva merőben más megvilágítás alá helyezi a mondanivalót. :)
3293 1 8 Izé
Bizsu: engem is megindított. ha gondolod van még. ;) =)
Fabian: Bizsu :DD Hála neked, mostmár én is láttam a 2 girls 1 cup-ot... Megindító élmény volt :D
bandee1219: O, shit i'm a butter head.... :)
Mind a 8 komment