REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Miért NE harisnyával a fejünkön menjünk bevásárolni...
10740 6 10 Izé
Sziszo: kis ferdeszemüek beszariak azokból kinézem hogy megijednek, de itthon ha valaki bemegy igy egy bo [...]
l3azsi: Ha a kamerás is terrorista lenne, akkor rajta is lenne harisnya, de szerintem nem volt. Ha én bolt [...]
Ctx Twin: A tévében láttam már olyat, hogy a terroristák kivégzik a túszt. Ezért kellhet a kamera. A h [...]
Mind a 10 komment
Külvárosi mulató - Paris 36 (Faubourg 36)

Hazai premier: 2009. április 23.

Christopher Barratier zenés drámája egy csillag születéséről szól egy olyan korban, melyet a bizonytalanság ural. 1936 Párizsában járunk. Senki sem tudja, mit hoz a holnap: a német Harmadik Birodalom felemelkedése sokak szívében szül félelmet, Leon Blum személyében pedig egy baloldali szakszervezeti vezető lép hatalomra és teljesen felforgatja a dolgozók életét. Ezek az ügyek általában nem igazán izgatják Germain Pigoil-t, aki egy apró mulatót üzemeltet a Fauborg negyedben, ám a városon eluralkodó káosz az ő mindennapjaira is hatással van. A felesége, Viviane megszökött a szeretőjével és arra készül, hogy magához veszi közös fiúkat, Jojo-t, Galapiat, a lelkiismeretlen vállalkozó pedig azzal fenyegetőzik, hogy becsukatja Germain mulatóját. Milou, a helyi politikus és Jacky Jacquet, a veterán szórakoztató segítségével Germainnak sikerül megegyeznie Galapiattal, hogy a színház nyitva maradhasson, ám az üzlet döcög, mígnem bekopogtat hozzá egy munkát kereső fiatal lány, Douce, kinek elbűvölő hangja egész Párizst átjárja.

Sajnos se magyarul, se angolul nem találtam hozzá előzetest, és angol hivatalos honlapot se találtam, szóval egy kis francia tudás most nem árt. :)

Imdb | Előzetes
401 1 0 Film Izé
Seholország (Imagine That [Nowhereland])
hazai premier időpontja: 2009. október

Eddie Murphy Nowhereland című filmben egy hétéves kislány, Olivia apját játssza. A kislány szerepére úgynevezett open castinggal kerestek színésznőpalántát, azaz bárki jelentkezhetett, aki kedvet érzett hozzá. A szerepet végül Yara Shahidi kapta meg, aki természetes bájával üde színfolt a profi színészek között.
Murphy egy leszállóágba érkezett üzletembert alakít, akinek a feje fölött előbb-utóbb összecsapnak a hullámok. Kislánya, Olivia azonban a segítségére siet: elviszi apját az általa kitalált seholországba, ahol a mesebeli lények megoldást találnak a férfi minden problémájára. A sztori alapján a jövő nyári film meglehetősen hasonlít  A boldogság nyomában című mozihoz, úgy látszik most a komikus beindítja a gyermekem-ad-erőt-ahhoz-hogy-újra-talpraálljak franchise-t.

magyar nyelvű előzetes | Imdb
549 1 0 Film Izé
Egy órára idén is elsötétül a Föld. 2009. március 28-án, szombaton, magyar idő szerint 20.30-kor érkezik el a globális lámpaoltás ideje a világon. A globális felmelegedés elleni akció tavaly nagy siker volt: egy órára a világ nagyvárosaiban kisütött a takarékosság és a felelős gondolkodás sötétsége. Idén még több lámpaoltót várnak.

A Föld Órája (Earth Hour) akció 2008-ban is megmozgatta az amúgy csúnyán pazarló, és sok helyen fölöslegesen világító világot. Tavaly magyar idő szerint március 29-én, este 8 órakor számos nagyváros borította önmagát sötétségbe. Sydney kezdett, majd követte Manila, Bangkok, Budapest, San Francisco, és így tovább...

Az eredeti kampányt az ausztrálok találták ki: először csak Sydney lakosait buzdították otthonaik világításának lekapcsolására. Az első Föld Órája 2007-ben nagy siker volt: Sydneyben 2,2 millió család és üzleti vállalkozás kapcsolta le a villanyokat egy órára. Mára a legnagyobb nemzetközi, klímaváltozás elleni akcióvá nőtte ki magát a kezdeményezés.

Idén március 28-án, magyar idő szerint 20.30-kor a világ minden táján lekapcsolják a villanyt egy órára - ez a Föld Órája. A cél az, hogy 1 milliárd ember és több mint 1000 város csatlakozzon az akcióhoz, bizonyítva, hogy globális összefogással eredményesen lehet fellépni a klímaváltozás ellen.

Tavaly 100 millió ember és 35 ország részvételét hozta az akció. 2008-ban már elsötétült a Golden Gate híd San Franciscóban, a római Colosseum, illetve a Vár és a Lánchíd Budapesten, jelezve egy olyan ügyet, amely minden órával egyre sürgetőbbé válik.

A Föld Órája 2009 világméretű felhívás minden egyes ember, minden üzleti vállalkozás és minden közösség számára. Figyelmeztetés a felelősségvállalásra, a fenntartható jövőért való tenni akarásra. Ezen az estén Európától Amerikáig újra híres épületek és terek fognak sötétbe borulni. Az emberek a világ minden táján lekapcsolják a villanyt egy órára, és csatlakoznak ahhoz a mozgalomhoz, melynek célja a természet megóvása, bolygónk jövőjének biztosítása. Idén több, mint 64 ország vesz részt a Föld Órája 2009 akcióban.

2135 4 48 Izé
bungle: Kolbi küldte: URL: http://www.earthhour.org/ Szöveg: Szavazz a Földre! Új kampány „Szavaz [...]
bungle: cancer1 küldte: http://damncoolpics.blogspot.com/2009/03/earth-hour-2009.html
Luperator: Vicces egy kicsit.Évről évre több autó,repülőgép meg satöbbi van,de ha most egy órára lek [...]
Mind a 48 komment
Zack and Miri Make a Porno (Kevin Smith újabb agymenése)

A két ezeréves barát, a szobatárs Zack és Miri igencsak nehéz időket él át, ugyanis adóssághegyek tornyosulnak föléjük. Amikor kikapcsolják az áramot és még a vizet is elzárják náluk, különös mentőötletük támad a gyors pénzszerzésre: a barátaik segítségére is számítva, pornófilmet forgatnak. Előtte azonban esküt fogadnak, hogy a szex semmiképp sem fogja megrontani a barátságukat. Ám ahogy elkezdődik a forgatás, a két barát közötti üzleti megállapodás és plátói barátság valami sokkal többé változik át.


Előzetes | Imdb
540 0 6 Film Izé
Sissi: Én most néztem meg, de nekem nem tetszett. Pedig a Jay és néma Bob bejött.
Springhill: Ollttááárijófilm!:) Eddig ez a legjobb Seth Rogen film amit láttam!
CRaPtRaSH: nagyibugyi :D
Mind a 6 komment
Mr. Brooks

Képzeljük el Mr. Brooks-ot: sikeres üzletember, bőkezű adományozó, szerető férj és apa. Igazi alappillére társadalmunknak. Mindenki szerint tökéletes. Azonban Mr. Brooks egy sötét titkot őriz: ő egy megállíthatatlan sorozatgyilkos, aki túl okos volt ahhoz, hogy egyáltalán gyanúba keveredjen. Egészen idáig. Mr. Brooks (Kevin Costner) két évre legyőzi sötét oldalát (William Hurt), de a gyilkos ösztön ismét előtör, és amikor végez egy szeretkező párral, maga sem sejti, hogy egy szemtanút hagy maga után...
Előzetes
910 1 0 Film Izé
A sztori "röviden": az MTV Szabadság téri székházát megvette az ÁPV Rt. 6 milliárdért az MTV-től. 4.5 milliárdért tovább adta egy "kanadai" cégnek. Bukott kapásból 1.5 milliárdot rajta.

Az MTV nem tudott kiköltözni az épületből, mivel az új nem készült el. Így évi 2 milliárdért visszabérelte azt, már kifizetett 4 milliárdot, s ki fog 2 milliárdot. Összesen tehát 6 milliárdot. A "kanadai" cég tehát már most nyert 1.5 milliárdot plusz ugye ott az épület, amit lakásokká alakít, s elad.

DE. Nem ér véget a történet.

Az MTV az új székházát nem megveszi, hanem bérli. 18 évre. Évente 3 milliárd forintért. (Havi 1 millió euró, azaz árfolyam ingadozás esetén lehet évi 3.5 milliárd forint is.) 18 év alatt kifizet 54 milliárd forintot 250 ft/euró árfolyamon. Mennyibe került az a bádog doboz? Max. pár milliárd - ha az alvállalkozókat nem húzták le. 18 év után azonban nem lesz az MTV tulajdona - hanem ekkor eldöntheti, hogy megveszi-e az épületet?!

Kinek a pénzéből? A miénkből. Ki nyer rajta? Egy csapat szélhámos politikus és "üzletember". Miért? Hogy fenntartsanak egy 5 %-os nézettségű kritikán aluli tévét.
3321 6 187 Izé
Noki: Szerintem amellett hogy a magyar ember alapvetően birka amellett, ez a stílus is amit te képvisel [...]
izébigyó: Azt azért láttátok, hogy épül az MTV székház? :) http://www.youtube.com/watch?v=bavpsdzEQdA
alphadog: Ma 309,60-ig süllyedt a forint: http://www.hirado.hu/Hirek/2009/02/17/17/Uj_melyponton_jart.aspx" t [...]
Mind a 187 komment
"Ha a főnök asszondja, írjam ki, hogy SZÉL, hát én kiírom vazze!"
6370 4 14 Izé
spider86: nem szarakodott sokat... így legalább el is tudják olvasni normálisan :)
Jaca: -Kisasszony! Miért írt 'a, betűt az 'e, helyére? -De főnök Úr, mi értelme van annak, hogy fe [...]
eol: Én azt sem értem, hogy miért írják, hogy Árcsökkentés -20%, amikor az azt jelenti, hogy 20%- [...]
Mind a 14 komment
Maláj bolti szarkák akcióban.
10728 2 6 Izé
VS: Ezek profik, csak a kamerát nem vették számításba :D vagy lehet hogy az pultos vak
spider86: néhány gipsy az életedet ellopja anélkül h tudnál róla... azokhoz képest amatőrök főleg h [...]
Sziszo: nagyon nagy *aszok, bár feltünő a viselkedésük.. elég béna az eladó hogy nem vette észre mi [...]
Mind a 6 komment
Az asszony magabiztosan távozik az üzletből, de hirtelen zavar keletkezik az erőben...
16740 2 36 Izé
papaluige: akkor a Tiéd is szekvenciális!
papaluige: nahh, Te is okosabb vagy saját magadnál!
rubigo: ja, ja, nekem is olyan van. rá van írva, hogy R, 1, 2, 3, 4, 5. Jobb lenne, ha vezetés közben ne [...]
Mind a 36 komment
Cristiano Ronaldo új divatot  teremt
585 0 2 Pink Izé
CRaPtRaSH: ronda :D meg a két csaj is (igazábol persze scak irigykedek ám :D)
Balázs: ez egy buzi
Hogy kerül ez a cipő a posztképre???

Hát úgy, hogy Cristiano Ronaldo belecsapott a butik bizniszbe és már a második üzletét nyitotta meg. ;)
569 0 2 Sport Izé
Balázs: fos
KoinZ: Csodás
Az évszázad üzlete, homokból ékszerbirodalom: a Swarovski-kristályok.

Az óriási divatkarriert befutó Swarovski kövek alapanyaga üveg (=homok). Viszonylag értéktelen alapanyagból készült termékeket drágán eladni, trendivé tenni: óriási biznisz.

(Szubjektív: A Swarovski-művek foglalkoznak eredeti drágakövekkel is, értenek is hozzá, de nem ez az üzletük alapja. Akkor talán nem is menne ennyire, ki tudja.)
2943 2 5 Izé
Purple: hát így kell ezt csinálni :D
kotta: Nincs is baj azzal h tetszik, merthogy tényleg szépen megmunkált darabok. A WC-n, kocsikon, mobil [...]
Purple: nekem tetszenek az ilyen cuccok, ékszerek, persze ha esztétikus, és nem giccses. és szerintem mi [...]
Mind a 5 komment
A kevésért keveset, illetve a kevésért semmit üzleti modellnél csak egy izgalmasabb létezik: a semmiért semmit. Tegye rá kezét kedvenc számára, és éljen tovább gondtalanul!
8169 3 28 Izé
Tybycsoky: 88046 és 88406 ingyér megvéve :)
leep: enyimek: 39924, 15968
nearo: 61305... dobókockákkal jött ki, persze csak harmadszorra sikerült szabadot találnom XDDD
Mind a 28 komment
Breaking!!!

A T-Mobile hivatalos sajtóközleménye szerint augusztus 22. napjától hazánkban is hivatalosan kapható az Apple Iphone 3g.

Az árakról info még nincs, ha érkezik valami kiabálok.

Ime a hivatalos sajtóközlemeny:
A T‑Mobile és az Apple július 11-től kínálják az iPhone 3G-t Németországban, Ausztriában és Hollandiában 2008. Június 10. A T‑Mobile International és az Apple bejelentették, hogy július 11-től az iPhone 3G kapható lesz Ausztriában, Németországban és Hollandiában, míg Horvátországban, Csehországban, Magyarországon, Lengyelországban és Szlovákiában később, de még az idén a boltokba kerül az iPhone.

"Nagy izgalommal várjuk, hogy az iPhone-t még az idei évben a T‑Mobile ügyfeleinek a kezébe adjuk," nyilatkozta Christopher Schläffer, a Deutsche Telekom AG Termék és Innovációs vezetője. "Az iPhone áttörést jelentett a mobilinternetben Németországban és Ausztriában is. Már most tudjuk, hogy az iPhone 3G megnövelt sebességével ügyfeleink még jobban szeretni fogják majd a mobilos webböngészést."

A T‑Mobile rendkívül jól kiépített 3G-hálózatával és több mint 20 000 elérhető HotSpottal mindenhol lehetővé teszi ügyfelei számára a lehető leggyorsabb vezeték nélküli internetezést. A

T‑Mobile International egyike a világ vezető mobilkommunikációs szolgáltatóinak. A Deutsche Telekom három stratégiai üzletágának egyikeként a T‑Mobile Európa és az Egyesült Államok legdinamikusabb piacaira koncentrál. A 2008. év első negyedévében a Deutsche Telekom vállalatai több mint 123 millió mobilos ügyfelet szolgáltak ki.

Link oda
767 0 6 Tech Izé
bungle: Igen, ilyenkor marad a href.hu pl. (mivel az a modul, ami a linket berakja, nem a mienk, nem tudunk [...]
Errtu: próbáltam manuálisan kijavítani, de nem fogadta el. hiába írtam át a linket, a szóközt akko [...]
bungle: Link oda link nem jó, van benne egy space (%20). Nem vagyok most admin közelben, de a helyes link: [...]
Mind a 6 komment
"Világ legkisebbje" arany-pendrive a Super Talenttől
A legújabb, PICO-C Gold nevet viselő, 8GB-os darabjuk, amelyre csak a már említett "világ legkisebbje"-ként hivatkoznak, ugyanis ténylegesen kisebb, mint egy szokványos SD-kártya, és körülbelül a legkisebb pénzérmékkel van egy súlycsoportban.

További pozitívuma, hogy vízálló is - ami azonban eléggé érthetetlen rajta, az az, hogy 24 karátos arannyal bevonva, valamint aranylánccal együtt hozzák forgalomba; amint a cég fogalmazott, "sokkal inkább tűnik divatkelléknek, semmint nagyteljesítményű pendrive-nak". Tény, így van. De ez miért jó? Ezt csak ők tudják.

Elmondásuk szerint a meghajtó akár 200X-os sebességre is képes (30MB/s), akár 2.000 MP3-at is elbír, és élethossziglani garanciát vállalnak rá. Várhatóan még ezen a héten kapható lesz online üzletekben, $40 alatti árral.
1080 0 12 Tech Izé
bluelight: Az alábbi példa kivonatolva: 23,95(ár)+4,95(fuvar) = 28,9 GBP * 287,89 (árfolyam) = 8320 HUF ht [...]
NFS-fan: aha.. de gondolom magyarországra szállításnak ára is van :( mennyi lehet kb? /túl sokat kérde [...]
bluelight: Bazz, ez szép lett :-) Mindegy, szóval az ebay-en keress rá van belőle és szállítják ide is. [...]
Mind a 12 komment
Pink Floyd - Pigs
Roger Waters az embereket három állatnak felelteti meg: kutyák ("Dogs"), disznók ["Pigs (Three Different Ones)"] és a bárány ("Sheep")
A kutyák a megalomániás üzletembereket jelképezik, akik azonban magányosan halnak meg, és senki sem sajnálja őket.
A disznók a korrupt politikusokra és az erkölcscsőszökre utalnak.
Mindazok, akik egyik kategóriába sem tartoznak, azok a bárányok; ők vakon, öntudatlanul követik a vezért.
317 0 1 Zene Izé
kotta: És mindegyikre esélyünk is van. Én pl. kutya már tuti nem leszek, hülye vagyok hozzá, meg ne [...]
Teknós papa rázza nektek! :)
6299 0 29 Izé
Re-Peet: pedig ebben a korban a logika már nem úgy működik... :D
Purple: jóó gondoltam rájössz, ha nem írom ki mindet :D
Re-Peet: meg a semleges.. :) malako,kakao,metro,akno
Mind a 29 komment
Gazdagék Porschéval gurulnak ki 200 métert a gépig, futurista várókban ücsörögnek és a Harrodsban vásárolnak. Szép. Én maradok a fapadosnál...
4812 0 3 Izé
bigyminyő: Biztosan találkoztál már márkafüggő emberekkel.....Na valahol itt kezdődik a sznobizmus....Ne [...]
kotta: Hát nem mindegy, mert így van! riszpekt!(komolyan egyik legboldogabb pillanatomban azt számoltam, [...]
MikeSylver: Akinek ennyi pénze van az az élet apró dolgainak már nem tud örülni.De lehet,h már annak sem [...]
Üzletemberek gyöngye! Elképesztő! :D
"Nézzd végig web oldalamat,vállogathatól kedvedre. Nem kerül pénzedbe."
5170 1 19 Izé
skaterpunktomi: kell nekem oan MULTIFUNCIÓS COCA poharak!! XDDDD
Maccoyi: áááá inkább "szalmából egeret" :D http://www.youtube.com/watch?v=hAypuPVjnd8
ricsi176: :D az a tipikus sz@rból fasírtot próbál csinálni öszeszedi a xarokat lomtalanításon és elad [...]
Mind a 19 komment
Az Apple Store megint áll. Ami azt jelenti, hogy új termékek jönnek. Nah de vajh mi/mik? 16 gigás Iphone, új Intel CPUs MacBook, új Európai országok az Iphone/Itunes listán? Hamarosan kiderül, tudósitóink ott vannak és figyelnek!

Update:  Semmi kiemelkedő, 16 gigás Iphone, 32 gigás touch. Magyaroszág továbbra is holmi kieső balkáni szerepet tölt be az Apple üzletpolotikájában. Erről a témakörről Plastik József végzett  elemző  munkát ami itt meg itt olvasható.
611 0 0 Tech Izé
A Sony érdekes üzletpolitikát folytat. Amióta a PlayStation 3 a piacon van, azóta állandósulni látszik, hogy egy időben két féle kiszerelés szerepel a kínálatban. Ismét érkezik egy újabb kiszerelés?
320 0 0 Tech Izé
Tanga próba virtuálisan.
43950 26 29 Izé
kszaten: háááát igen igy elmennék én is vásáni növel de mi van csak ül ott az ember asztán várja [...]
bandee1219: Ja, a feka túl lapos.
SZIA: elmehettek a ...ba, csak nem akartam bunkó lenni, de tényleg érdekel, h találtak rá erre!
Mind a 29 komment
Prada üzlet a sivatag kellős közepén
6458 0 28 Art Izé
bandee1219: 10 km? Ez az USA, sztem 1000-et akartál írni, ez kinn van a genyában.
bandee1219: Na jó, akkor majd így: maps.google.com/maps?f=q&hl=hu&geocode=&time=&date=&ttype=&q=marfa&sll=30.4 [...]
bandee1219: Ha jobban megnézitek a postolt oldalt, ezt láthatjátok: "in the desert near marfa, texas on an ot [...]
Mind a 28 komment
Prada üzlet a sivatag kellős közepén
6634 1 28 Izé
bandee1219: 10 km? Ez az USA, sztem 1000-et akartál írni, ez kinn van a genyában.
bandee1219: Na jó, akkor majd így: maps.google.com/maps?f=q&hl=hu&geocode=&time=&date=&ttype=&q=marfa&sll=30.4 [...]
bandee1219: Ha jobban megnézitek a postolt oldalt, ezt láthatjátok: "in the desert near marfa, texas on an ot [...]
Mind a 28 komment
Ezt muszáj kiírni. :P
3990 2 12 Izé
ladyann: XD
bandee1219: Na igen. Honnantól kínai egy ruha? Minden ott készül szinte, tehát szinte mindegyik az. Vagy az [...]
bridzsó: Egyrészt tényleg Kínában készül sok márkás cucc is, viszont szerintem egy normálisan kinéz [...]
Mind a 12 komment
Az első fapados étterem Magyarországon

"Ötven százalékig lesznek letornázhatóak az árak a budapesti Veranda Grill&Wine étteremben, ahol a hétvégékre vezetik be a fapados üzleti modellt. Az elérhető kedvezmény mértéke egyszerre függ attól, mennyivel előre foglal asztalt valaki, illetve attól, hogy az adott időpont iránt mekkorának bizonyult addig a kereslet"
2902 2 0 Izé
Esetleg egy üzleti ebéd 50 méter magasan...?
2539 0 2 Izé
bungle: www.funpic.hu/hu/kategoriak/egyeb-foto/52032_?categoryId=10&position=&large=1
bandee1219: Nem rossz, de szélben ez beleng, mint állat, ha már nincs kikötve.