REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
JÁTÉKOK.hu nyereményjáték - Az eddig bevett szokástól ezúttal se térünk el, így összesen két hét áll olvasóink rendelkezésére, hogy a megfelelő válaszokat leadhassák nyereményjátékunkba. Ezúttal kisorsolásra kerül a ma megjelent Call of Duty: Modern Warfare 2 egy X360-as, dobozos példánya, amit a BSC Kft. ajánlott fel, illetve a Sony Magyarország jóvoltából egy PlayStation 3-as Ratchet & Clank: A Crack In Time, továbbá a PS3-as vonalat erősíti az EyePet szoftver, amit PlayStationEye kamerával együtt postázunk majd ki. A sor ezzel nem ért véget, ugyanis szintén a Sony jóvoltából gazdára találnak a következő PlayStation Portable címek is: Invizimals - PSP-s kamera szükséges hozzá -, Ghostbusters: The Video Game.
782 1 0 Game Izé
Extraordinary Measures

Az igaz történet által INSPIRÁLT (Ez jó akkor most a film nem igaz történeten alapszik, csak igaz történet INSPIRÁLTA. Értitek?! :)) filmdráma főszereplője egy házaspár, John és Aileen Crowley akiknek a gyermeke egy nagyon ritka genetikai rendellenességben szenved. A szülők már hajszál híján teljesen feladták a reményt gyermekeik gyógyulásának ügyében, amikor John összetalálkozik egy kutatóorvossal aki, a birtokában van egy lehetséges gyógymódnak. A film valós alapját egy Wall Street Journal-ban megjelent cikk, majd az azt követő könyv – Geeta Anand: The Cure – szolgáltatta.

Mellesleg az a plakát ami a hivatalos honlap háttere is lett nagyon akció filmesre sikerült. :)

Imdb
628 0 0 Film Izé
Extrém Magas Le Nem Ugrók - egy dokumentumfilm két tehetséges fiatalemberről, akik szabad idejükben extrém-sportolnak.
9786 7 17 Izé
AVIREX: nekem igen [:ma este minden post tetszik úgy néz ki :D vanessa Dzsekómadarától kezdve a Vejroni [...]
Darknox: Rekop Görgy és szerintem nem kicit jobb mint a Felméri http://www.youtube.com/watch?v=2KIwZyigcpE [...]
superxaba: ez kolozsvár csak mondom, hogy nehogy azt higyjétek, hogy csak pesten vannak hűllyék!
Mind a 17 komment
Pohárpiramis világrekord
9361 5 14 Izé
Purple: idegbeteg állat -.-
Mr.T.: http://www.break.com/index/really-fast-at-stacking-cups.html Ohhh my Gosh! :D
Nusihusi: Itt a piros hol a piros továbbfejlesztett változata;)
Mind a 14 komment
Boondock Saints II: All Saints Day (Testvérbosszú 2.)

Conner és Murphy McManus, az ír származású testvérpár, bostoni igazságszolgáltató akciójuk óta, immár 8 éve békésen élnek Írország egy elhagyatottabb vidékén édesapjukkal, birkákat tenyésztve. Egy napon betoppan hozzájuk nagybátyjuk azzal a hírrel, hogy őket vádolják egy bostoni pap megölésével. Így a testvérpárnak vissza kell térnie Bostonba, hogy tisztázzák nevüket, és hogy elkapják azt az embert, aki rájuk kente a gyilkosságot.

Hogy le lehet e húzni még egy bőrt a McManus fivérekről azt nem tudom. Majd megmondom ha megnéztem a filmet. Az első rész mindenesetre oltári volt. Ügyetlenkedtek a fegyverekkel. Jó szövegük volt. Olyan volt mint valami Tarentino és Guy Ritchie féle keverék.

Imdb | Az első 5 perc
653 1 1 Film Izé
tutituti: Az első részt láttam.Jó volt.De annak olyan vége volt szerintem amit neház folytatni. Ez róka [...]
Did You Hear About the Morgans?

Morganék elváltak, és nem szívesen töltik együtt az időt. Ám egy gyilkosságnak lesznek a szemtanúi, ezért bekerülnek az FBI tanúvédelmi programjába, és elküldik őket az isten háta mögé. Helyzetkomikumokra, és társadalmi különbségekre épülő poénokra számíthatunk, meg persze arra, hogy morgenék újra összejönnek.

Nem sok esélye lesz a filmnek a befutásra ugyanis az Avatar-al egy időpontban jön ki.

Imdb
713 1 4 Film Izé
Yoko234: Bocs, igazad van, nem tudom, miért tudtam január közepét. Ettől függetlenül tartom magam ahho [...]
Erunder: December 18-án mutatják be mindkettőt.
Yoko234: Egyrészt az Avatarral nem egy időpontban jön ki (Avatar - dec közepe, Morgans - január közepe) [...]
Mind a 4 komment
És akkor lássuk a pontszámokat: 10, 10, 9.8...
14469 5 8 Izé
Nusihusi: Azt hittem, hogy nekifutásból esik el:P
superxaba: ez egy afféle szarvas-szökkelés akart lenni csak szar lett, mert a vasban elakadt a szökk!
közlegény: egy csirke szebben pattan át a kerítésen
Mind a 8 komment
Egy elementális gyakorlat az 1987-es ritmikus aerobic bajnokságról. :D
927 0 2 Sport Izé
Mr.T.: A Bungle Aerobic Team :DDD
Purple: :DDDD valószínűleg ezzel már zsarolni lehet őket :D
(500) Days of Summer

Hát megnéztem ezt a filmet. Vélemény: Az év legjobb romantikus filmje.

Végignevettem, és végigizgultam egyben.
A filmben ide-oda ugrál az időben a jó és rossz időszak között.
Nem egy Love Story, de így is megnézi az ember legalább háromszor.

(Ez amolyan a seggeden keresztül tépi ki a szívedet film. :) Nem egy tipikus romantikus film. Erunder)

Imdb
898 4 2 Film Izé
Jokker: Hű... ez tényleg nagyon jó film, ajánlatos megnézni!
Nickstein: Ez a nő úgy néz ki mint Katy Perry O.o
JÁTÉKOK.hu nyereményjáték - Az eddig bevett szokástól ezúttal se térünk el, így összesen két hét áll olvasóink rendelkezésére, hogy a megfelelő válaszokat leadhassák nyereményjátékunkba. Ezúttal kisorsolásra kerül a ma megjelent Call of Duty: Modern Warfare 2 egy X360-as, dobozos példánya, amit a BSC Kft. ajánlott fel, illetve a Sony Magyarország jóvoltából egy PlayStation 3-as Ratchet & Clank: A Crack In Time, továbbá a PS3-as vonalat erősíti az EyePet szoftver, amit PlayStationEye kamerával együtt postázunk majd ki. A sor ezzel nem ért véget, ugyanis szintén a Sony jóvoltából gazdára találnak a következő PlayStation Portable címek is: Invizimals - PSP-s kamera szükséges hozzá -, Ghostbusters: The Video Game.
2127 1 1 Izé
Laretta: Ratchet and Clank Crack in Time - nagyon karaj játék (már készül a folytatása) :)
It's Complicated (Egyszerűen bonyolult)

Jane három felnőtt gyerek anyja és egy jól menő pékség és étterem tulajdonosa Santa Barbarában. Egy tíz éves válás után baráti a viszonya az ex-férjével, az ügyvéd Jake-kel. Ám amikor Jane és Jake elutaznak a fiuk diplomaosztójára, a helyzet elkezd bonyolódni. Egy ártatlan közös étkezés elképzelhetetlen fordulatot vesz - affér lesz belőle. És mivel Jake-nek már van egy új felesége, a sokkal fiatalabb Agness, így most Jane lesz a másik nő.
Ebbe a már amúgy is zűrös románcba csöppen bele az építész Adam, aki maga is a saját válásából próbál kigyógyulni. Beleszeret Jane-be, de hamar ráeszmél, hogy egy szerelmi háromszögbe került.

A film szereposztásából, humorából, és alaptörténetéből arra következtetek, hogy nem az én korosztályomnak írták. Üdítő lehet végre nem fingós, böfögős poénokon röhögni, viszont az látszik, hogy a film célközönsége már nem divatból, hanem kényszerből festi a haját.

Imdb | Előzetes
561 0 0 Film Izé
A Twilight saga második része: New Moon (Újhold)

Bella majdnem tragikus végkimenetelű 18. szülinapja utána Edward Cullen és családja úgy döntenek: a lány biztonsága érdekében elhagyják Forks városát. Ahogy az összetört szívű Bella kóborol az iskola folyosóin, rájön, szerelmét csak akkor érzi igazán közel magához, amikor veszélyben van. Gyerekkori barátja, Jacob Black segítségével felújít egy régi motort, amellyel szabadon kalandozhat. A közösen eltöltött idő meglágyítja Bella megfagyott szívét, fokozatosan egyre közelebb kerül Jacob-hoz a titokzatos Quileute törzs tagjához, akinek szintén megvan a saját, féltve őrzött titka.

Amikor egy véletlen találkozás alkalmával Bella szemtől-szembe kerül korábbi ellenségével, és egy természetfeletti erőkkel bíró farkas menti meg szörnyű helyzetéből, világos lesz: Bella még mindig nagy veszélynek van kitéve. Versenyre kel az idővel, hogy megtudja a Quileute törzs titkát és a valódi okot, amiért Edward elhagyta őt. Az út végén pedig vár rá szerelme, és feltehetőleg halálos kimenetelű találkozásuk.
November.20-tól a mozikban!!! (Világpremier, tehát 19.-e éfjéltől itthon is vetítik- kasy)
Jegyek elővételben már kaphatóak.
Hivatalos website
748 2 1 Film Izé
kkovi8: Tiszteletem! Ma akadtam erre a cikkre: http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1227377/Im-love-Tw [...]
Amikor az ugrabugra fizikai fájdalommal jár... :D
10714 7 0 Izé
Amikor az ugrabugra fizikai fájdalommal jár... :D
11154 0 0 Sport Izé
A holnap a múlté - Next (2007)

Cris "Frank Cadillac" Johnson ( Nicolas Cage ) ismer egy trükköt, amit senki sem tud utánacsinálni: Cris képes megmondani, mi fog következni a közeljövőben, pontosabban az elkövetkezendő két percben. Eme tulajdonságára építi azt a showműsort, amivel Las Vegasban lép fel nap mint nap, ugyanakkor a jövőbelátás jól jön a kártyaasztalnál is, ha épp egy kis pénzre van szüksége. Különleges képességére azonban hamarosan fény derül, s Cris a figyelem központjába kerül: a kaszinók biztonsági őrei mindent megtesznek azért, hogy lebuktassák különös játékmódszerei miatt, ugyanakkor az FBI antiterrorista osztályának ügynöke, Callie Ferris ( Julianne Moore ) egyre csak győzködi, hogy állítsa adottságát a globális terrorizmus ellen folytatott küzdelem szolgálatába. Kitartása érthető, hisz Cris jelenthetné a leghatásosabb fegyvert a terror ellen. Nem csoda hát, hogy egy terrorszervezet szívesen kiiktatná Crist az élők sorából, mielőtt még meghiúsíthatná nagyszabású terveiket. A helyzetet bonyolítja Liz Cooper ( Jessica Biel ), az ártatlan szépség, akiről Cris azonnal tudja, hogy bele fog szeretni, s alig várja, hogy találkozzanak. Mikor ez bekövetkezik, hihetetlen dolog történik: Cris most már nem csak a közvetlen jövőbe lát, hanem messzebb. Sokkal-sokkal messzebb. Cris tudja, hogy hamarosan eljön az a kritikus pillanat, amikor az idő, a terror és a szenvedély találkozik, és ekkor döntenie kell, hogy kit ment meg: akit szeret, vagy mindenkit a világon... A választ csak a jövő és ő tudja.
IMDb
573 0 3 Film Izé
go-free: hát, nekem feketefehérnémafilm is lehet, ha benne van Jessica Biel... :P amúgy Nicolas Cage nagy [...]
snake6: picit töbre számoitottam de nem volt rossz
tutituti: Nekem tetszett.És jó lett szinkron szerintem.Vége üt.
Mai ismeretterjesztő rovatunkban az Egyesült Államok és Mexikó sivatagos terültein élő tüskés békagyík (Phrynosoma cornutum), mely egy igen sajátos védekezési módot fejlesztett ki az evolúció során. Ha zaklatják, az állat képes a támadójára vért spriccelni a belső szemzugából, addig növelvén a nyomást a szemhéjának hajszálereiben, míg azoknak a fala át nem szakad. A vérsugarat így akár 1-1,5 méterre is ki tudja lövellni, egyenesen a támadója arcába, melynek pillanatnyi megzavarodottságát (és undorát, a gyík vére ugyanis teli van kellemetlen ízű vegyületekkel) kihasználva aztán a békagyík gyorsan eliszkolhat.
3960 3 2 Izé
Tóth József: Hm. A barátnőimnek jött volna meg akkor amikor akarták... :)
rubigo: ezt el kell tanulnom tőle....
Buggy Run
3872 3 0 Game Izé
A világ első számú bunyósa Fedor „The Last Emperor” Emelianenko ismét megvédte nehézsúlyú bajnoki címét és veretlenségét a nála 12 kilogrammal nehezebb Brett Rogers ellen az éjszaka, aki eddig úgyszintén veretlen volt. A Strikorforce szervezet gálája annyiban volt más Fedor számára, hogy a megszokott ring után ezúttal ketrecben zajlott az MMA szabályrendszerű meccs, ami látszólag nem jelentett neki gondot!
847 0 0 Sport Izé
Koreának sem kell a szomszédba menni egy kis hülyeségért. :D
571 0 0 Sport Izé
Salt

Evelyn Salt CIA-ügynököt , egy orosz fogoly, kollégái füle hallatára megvádol azzal, hogy valójában orosz kém. Ezek után egyből, elkezd akciózni, és meglép a kollégái elől. A biztonság kedvérét elváltoztatja a külsejét, hogy biztos ne ismerjék fel, ezért befesti a haját. (Valószínűleg a sötétség befelé is hatott..) :D

Hát nem valami eredeti sztori, de Jolie nénire mint pisztolyhősre, biztos megint sokan fognak gerjedni. (Merthogy a történetre, és a fordulatokra nem fog senki az tuti.)

Imdb
647 1 1 Film Izé
Erunder: Hogy ezzel mekkorát tévedtem! Olyan csavaros az egész, hogy nem lehet eldönteni a végéig, hogy [...]
Napjaink egyik legnépszerább ritmusjátéka, a Guitar Hero akár plasztikgitárunk pengetése nélkül is használatba vehető. A Microsoft kísérleti fázisában lévő új technológia ugyanis lehetővé teszi, hogy izomcsoportokra szenzorokat helyezve az így érzékelt jeleket ugyanolyannak kezelje a játék, mintha a kontroller segítségével továbbítanánk akaratunkat.
1410 3 1 Tech Izé
Registraal: Csak erről a képről jut eszembe, a múltkor láttam egy "tökszexi" vagyok rockert, félmeztelen, [...]
Halálos ítélet - Death Sentence (2007)

Nick Hume ( Kevin Bacon ) hazafelé tart a fiával, megállnak tankolni, amikor egy banda, valószínűleg beavatási szertartásaként, megölik a gyereket, és csak ő látja a gyilkos arcát. Úgy tűnik valami nevetséges ítéletet garantálnak az ügyészek, ezért végül mégsem vall a srác ellen, hanem megvárja amíg kiengedik, és egyszerűen elintézi. Ám nem is sejti, hogy tettével nemcsak magát, hanem családját is hatalmas veszélybe keverte... James Wan , a Fűrész és a Halálos Hallgatás alkotójának filmje.

IMDb | Trailer
611 2 3 Film Izé
go-free: egyedi történet (pár poszttal lejjebb), veszélyesek a benzinkutak... :D
snake6: 5*(és jó a tene a trailer végén)
kasy: Ez egy fantasztikus film, semmi kommersz. Végre valaki aki nem a kezébe vett egy fegyvert és pro [...]
Kéjutazás - Joy Ride (2001)

Az országút nem a szabadság terepe: három fiatal keserves lecke árán tanulja meg, hogy nincs félelmetesebb annál, mint ha az ember egy autóban ül, éjszaka, védtelenül. Pedig csak viccnek indul az egész: Lewis egy távoli egyetemen tanuló barátnőjéért indul egy régi autón, és, ha már úgyis arra jár, felveszi bátyját is, aki épp akkor szabadul a börtönből. Talán ez az első hiba, amit elkövet. A nyughatatlan Fuller ugyanis a a CB-rádión elsütött durva poénokkal próbálja elűzni a hosszú út unalmát. A legjobban sikerült tréfa az, amikor egy kamionost lányhangon felcukkolnak és randevút adnak neki egy út menti motelben. De ezzel véget is ér a játék. A vicc kedvéért megnevezett szoba lakóját az éjjel brutálisan meggyilkolják, a kamion sofőrje pedig hamarosan újra jelentkezik. Az arcát sosem látják, a hangja viszont mindenütt megtalálja a tréfacsinálókat, és egyre lehetetlenebb, borzasztóbb feladatokat tűz eléjük. Hogy az életüket mentsék, minden kívánságát teljesítik, pedig sejtik, hogy hiába: a kamionos az életükre tör.
IMDb
613 1 1 Film Izé
CRaPtRaSH: ahh,ez jó fajta film, nagyon imádom :]
Pár jófajta extrém ugrás. :)
558 0 0 Sport Izé
Fűrész 6 (Saw VI) [a kép fanposzter]

Premier: 2009. október 22.
(Magyarországon nem játszák a mozik besorolása miatt, köszönhető az 5 helyetti 25%-os kultúrális adónak)

rendező: Kevin Greutert
forgatókönyvíró: Marcus Dunstan, Patrick Melton
zeneszerző: Charlie Clouser
operatőr: David A. Armstrong
producer: Mark Burg
vágó: Andrew Coutts

szereplő(k):
Tobin Bell (Jigsaw/John Kramer)
Shawnee Smith (Amanda Young)
Costas Mandylor (Mark Hoffman)
Betsy Russell (Jill Tuck)
Peter Outerbridge (William Easton)
Mark Rolston (Dan Erickson)
Larissa Gomes (Emily)
Tanedra Howard (Simone)

A történet középpontjában Hoffman felügyelő áll, aki Strahm ügynök kiiktatásával immár kizárólagos örököse Jigsaw szellemiségének és találmányainak. Balszerencséjére az FBI egyre közelebb kerül hozzá a nyomozások során, így egy újabb játékot kell mozgásba lendítenie – egy olyat, amivel végre mindenki megértheti Jigsaw tervének nagyszerűségét…

Hivatalos website
813 4 5 Film Izé
CRaPtRaSH: na most néztem meg (már másfél hete leszedtem,de most volt rá idő) és jobb, mint amire szám [...]
Toffy: nekem tetszett ez a rész is.... és moziban akaroooooooom :D nem az igazi mozi felvételt nézni eg [...]
kasy: Bizony ezzel nagyon egyet értek!
Mind a 5 komment
Cserbenhagyás - Reservation Road (2007)

Büszkén és boldogan feszít a Learner család a kisfiúk, Josh hangversenyén. Hazafelé menet betérnek a Reservation Roadon lévő benzinkút melletti pihenőbe. Ugyancsak hazafelé tart ezen az úton a jogász Dwight a fiával, Lucasszal. Baseballmeccsen voltak, és most Dwight vissza akarja vinni a fiát a volt feleségéhez. A baleset pillanatok alatt következik be. Dwight pánikba esik, és elhajt, bár egy szemtanú meglátja őket. A baleset résztvevői más és más módon élik meg a tragédiát, miközben a nyomozás is megkezdődik. Mindkét apa fájdalmas döntésre kényszerül.

IMDB | Előzetes
491 2 0 Film Izé
Repülőből repülőbe. :)
 
De minek ide ejtőernyő? :D
637 0 0 Sport Izé
Úgy látszik, hogy Travis Pastrana-nak egy működő helikoptert átugratni, szinte már csak "gyerekjáték". :)

(Elnézést a rossz minőségű postképért.)
614 1 1 Sport Izé
papaluige: ez beteg! XDXD
A pénz útja.

Az ember sokszor el sem gondolja, hogy a kezében tartott bankó milyen helyeken fordult már meg. Esetleg van közöttetek olyan, aki újra találkozott ugyanazzal a pénzzel, amit egyszer már elköltött?
12951 8 19 Izé
Schabee: Ez egy kutya jó reklám, nagyon tetszik!
Nusihusi: Én már láttam összefirkált, hiányos és összeragasztott bankjegyet is:)
chuB: Mintha az én kezem között is lett volna egy ilyen 11-essel összefirkált 200 forintos :| Győrt [...]
Mind a 19 komment
"Ügyes vagy cicus, ha végeztünk a padló portalanításával, akkor majd jöhet a szekrény teteje." :)
7384 4 16 Izé
Nusihusi: Takarítónő helyett:]
Éjfélilány: szerintem aranyos :)
TdianaV: Akkor várjuk az "érdekesebb" és "jobb" postokat :)
Mind a 16 komment
A pofonok földje - Kung Fu Hustle (2004)

Szutyok köz szegény lakói békésen élnék borzasztó életüket, ha nem zavarná meg őket néhány kegyetlen bandita. A Szutyok köziek addig csupán a házinéni önkényeskedését, üvöltözését és csúf hajcsavaróit voltak kénytelenek elviselni, de mert a házbérfizetést úgyis mindig ellógták, ezekért sem haragudtak rá.
A Baltás banda felbukkanása azonban már más eset: egész Hongkong tőlük fél: ha ők védelmi pénzt követelnek, csak a nagyhatalmú Kung-fu Mesterek vagy a komplett bolondok szállnának szembe velük. Szerencsére mindkettőből akad erre néhány. A Baltás banda tagjai hozzászoktak a gyors sikerhez - és most a legváratlanabb helyzetekben kénytelenek megtanulni, milyen a kudarc íze. A banda újabb és újabb, egyre különlegesebb képességű harcost, bérgyilkost és vak zenészt küld a Szutyok köz lakói ellen, ám mindegyik verve távozik. A főbalta ekkor szerződteti Sing-et, a kisstílű tolvajt, aki már úgyis nagyon régen szeretne hivatásos bérgyilkossá előlépni. Hátha neki sikerül, ami a többieknek. És természetesen - neki sem sikerül.

IMDb | Trailer
921 0 0 Film Izé
Irak - Over There (2005)

Ez egy 13 epizódos minisorozat, melyből sajnos csak 1 évad készült, állítólag a Pentagon nem rajongott érte :)

Hat tizennyolc és huszonegy év közötti amerikai katona szembesül a háború borzalmaival, amikor ellenséges tűz alá kerülnek az egyik rommá lőtt iraki városban. A hat újonc - négy férfi és két nő - nemrég érkezett a sivatagi országba. Chris Silas őrmester keze alá kerültek, aki pedig már azt hitte, hogy számára véget ér a háború, és mehet haza. Ám a dolgok sosem úgy alakulnak, ahogyan előre eltervezzük őket.

IMDb | Egy másik kedvcsináló
437 0 0 Film Izé
Ugye ismerős mindenkinek a Pixar? (Akinek nem, az ne kattintson erre a posztra, semmilyen link nem segítene abban, hogy megértse eme paródiát.)

Na mármost a CollegeHumor (szerintem ehhez sem kell segítség) picit átgondolta a Pixar intrójának a "történetét".
14420 21 28 Izé
Schabee: ez nagyon tetszett
bungle: zimbabwe küldte: URL: http://www.youtube.com/watch?v=ovJ33r4SRps Szöveg: "Ha már a Pixar paródi [...]
Bubba: Basszus én is lefelejtettem hogy spoiler, mingyá engem is kivégeznek! :-D
Mind a 28 komment
Ugye ismerős mindenkinek a Pixar? (Akinek nem, az ne kattintson erre a posztra, semmilyen link nem segítene abban, hogy megértse eme paródiát.)

Na mármost a CollegeHumor (szerintem ehhez sem kell segítség) picit átgondolta a Pixar intrójának a "történetét".
16589 4 5 Film Izé
bungle: Átírtam a youtube linket az eredetire...
Zserigta: Ez nagyon durva.. Tök jó. :D
triniti5: Szegény lámpicsek :(
Mind a 5 komment
Green Zone

A filmben Damon egy CIA-ügynököt alakít majd, aki azt a feladatot kapja, hogy kerítsen kézre néhány tömegpusztító fegyvert, amely rossz kezekbe került az iraki háborúkellős közepén. Roy Miller - Damon - azonban hamar ráeszmél, hogy semmi sem az, aminek látszik.
732 6 1 Film Izé
pepeti: Fúh ez aztán az eredeti sztori... :D
E.T. becsajozott, éppen haza repülnek. :D
12020 4 25 Izé
backi86: Ezek se normálisak :)
Nusihusi: Mekkorát repültek már:DXD *gonosz kacaj*
1nessa: De joo:D Megigerem a kovetkezo a tied lesz:D
Mind a 25 komment
Eszméletlenül jól sikerült ugrás. ;)
11719 2 7 Izé
Schabee: gratula neki!
ERko: Do It Again! :D
Swamiji: Menő volt:)Aztán ráfázott:)
Mind a 7 komment
"Furcsa", de ügyes bowling trükkök Japánból. :)
7129 2 2 Izé
Erunder: Amíg nem mutatták egyszerre őket, azt hittem egy ember csinálja mind. :D
Kampec: ezeket én is megcsinálom! bár lehet egyet sem találnék el ;) és max az első trükknél kitö [...]
Driver's Ed
12600 2 2 Game Izé
ssee: ez könnyű volt
legionsinhiding: ííbázz nemeccerű. csak jó az a kormány.
Gyépés bácsi sorolja az autóneveket jól.

(Ez nem ugyanez a télapó? :D Vagy csak hasonlít rá? - bungle)
9815 2 10 Izé
T boy: Ezen jót röhögtem:))))))))))))))))))))
serci: Nem sok szotyolát pusztít
te.sas!: http://lmgtfy.com/?q=gy%C3%A9p%C3%A9s ;)
Mind a 10 komment
Régebbi postok...