REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Modern ausztrál helikopteres gulyások... Már semmi sem a régi.
3591 3 38 Izé
Tooni: És Stanley-nek hívod. Nyughass Stanley, ül, fekszik! http://www.youtube.com/watch?v=tLBjLMYuYZg
Mr.T.: Nem, hová gondolsz! :O Csak a telefonszámom 06 90-el kezdődik... ;)
lb7: szexmániás vagy-e
Mind a 38 komment
Egy régi Boney M szám (sőt még régebbi:  Hallo Bimmelbahn), a Duck Sauce feldolgozásában és ti általatok kiegészítve egy tetszőleges sorral. ;)

Katt a "Customize your own 'Barbra Streisand' song" linkre, aztán linkeket a kommentbe!
5843 8 28 Izé
Tooni: Beseech: Abba:Gimme gimme http://www.youtube.com/watch?v=Zn93UwAYpow
Mr.T.: http://www.gobarbra.com/hit/new-d1a77c08dd63a62e9359d905d9cdc01e
Huey: http://www.gobarbra.com/hit/new-556fc9ce20042a87e75fd4d4d9e14a0d
Mind a 28 komment
Irina Werning - Back To The Future

Mindenki csináljon ilyet! :)
18133 12 25 Izé
bungle: Back To The Future 2 www.irinawerning.com/bttf2/back-to-the-future-2-2011/
Nas: Na, EZ durva. Mintha Frankenstein-teremtmények lennének. :S
Purple: a szomszéd ketrecben :D
Mind a 25 komment
Folytatjuk a sorozatot, ezúttal a Killzone 3 és a Test Drive Unlimited 2 egy-egy promóciós példányát vihetik haza olvasóink. Aktuális játékunkban két hét áll a rendelkezésetekre a jelentkezéshez.

Bizonyos nyereményekért a Facebook csoportunkhoz csatlakozva tudtok majd versengeni, ennek részleteit a Facebook oldalon fogjuk közzé tenni, míg a más játékokra a szokásos formában lehet jelentkezni, azaz a regisztrációt követően néhány egyszerű kérdésre kell helyesen válaszolnotok.

A nyereményjáték 2011. február 14-én vette kezdetét, és 2011. február 27-én zárjuk le a sorsolást. A nyertest e-mailben értesítjük, nyereményét pedig postai úton veheti majd át. Sok sikert kíván a JÁTÉKOK.hu szerkesztősége és a nyereményeket felajánló cégek.
1424 0 0 Game Izé
No Strings Attached - Csak szexre kellesz

Nem hiszem el, hogy ez még nem volt! (Egyébként bárki, aki regisztrált küldjön nyugodtan, mindenféle neki tetsző filmről posztot!)

A cím, már sejteti is az alapkoncepciót. Két jóbarát, (a trendeket figyelmen kívül hagyva külön neműek. :)) egy rakat pia, és meg is van a baj. Már ha baj az ha lefekszünk egy barátunkkal. Innen meg jön minden férfi álma. A szex jó volt, de barátok vagyunk, ergo folytassuk tovább, de minden kötöttség nélkül. Illetve egy azért van. Nincs szerelem. (Na persze, mekkora klisé már!)
2564 1 2 Film Izé
BullFrog: Azért ne ragadtasd el magad :D Ha uew boll rendezné, nem lenne benne Portman.
go-free: natalie portman benne van, innentől az sem érdekelne ha uwe boll rendezné... :D
Álláskeresés a közösségi médiában. Van egy erre a célra kitalált közösségi oldal, a LinkedIn, ahol ingyen regisztrálhatsz és megtalálhatod leendő munkahelyedet, vagy fejvadászok ajánlhatják fel álmaid munkáját. 
494 0 1 Pink Izé
Errtu: Kár, hogy itthon azt se tudják, hogy mi is ez... :(
Régi kedvencem, gondoltam beküldöm, remélem még nem volt, és tetszeni fog nektek, fogadjátok szeretettel!

Paul Oakenfold - Southern Sun ( DJ Tiesto Remix )
1225 1 0 Zene Izé
Ha unod a régi órád, itt van ez! :)
15932 2 4 Izé
brier: mennyi kupac kopasz kukac :D
Kuly: Nekem a számlapos jobban bejön! :-)
tool: ott jobb alsónak kell lenni :D marhajó
Mind a 4 komment
A LittleBigPlanet 2 PS3-as játékot a Sony Central and Southeast Europe ajánlotta fel, míg a Bakugan: Defenders of the Core az Activision-Blizzard jóvoltából kerülhet egy szerencsés olvasónkhoz. A nyereményjátékon való részvételhez csupán három egyszerű kérdésre kell helyesen válaszolnotok.

Bizonyos nyereményekért a Facebook csoportunkhoz csatlakozva tudtok majd versengeni, ennek részleteit a Facebook oldalon fogjuk közzé tenni, míg a más játékokra a szokásos formában lehet jelentkezni, azaz  a regisztrációt követően néhány egyszerű válaszra kell helyesen válaszolnotok.

A nyereményjáték 2011. január 31-én vette kezdetét, és 2011. február 7-én zárjuk le a sorsolást. A nyertest e-mailben értesítjük, nyereményét pedig postai úton veheti majd át. Sok sikert kíván a JÁTÉKOK.hu szerkesztősége és a nyereményeket felajánló cégek.
602 0 0 Game Izé
Fura, érdekes bringák, triciklik és egyéb tekerős guruló izék...

(csendben megjegyezném, hogy megújult a FunPic, lehet regisztráció nélkül is kommentálni, de pár napon belül az Izés felhasználónevetekkel is beléphettek, amint beimportáljuk oda az összes Izé usert).
5802 3 33 Izé
brier: csiribirik az tuti :))
Purple: ismerem, de nem szeretem :S
JoinR: Guglin lehet beállítani tetszőleges hátteret, ha van gmail fiókod és be is vagy jelentkezve :- [...]
Mind a 33 komment
Feliratbotrány a hazai warezvilágban

A Feliratok.hu tíz éve egyfajta ikonja a hazai filmwarez-világnak, a fordítások jó minőségét jelzi, hogy az itthon megjelenő hivatalos kiadványokhoz is loptak már innen feliratfordításokat. A régi oldal néhány napja megszűnt, az önkéntes fordítók egy másik oldalon élesztik újra a szolgáltatást.
2536 0 1 Tech Izé
Tooni: http://asva.info/hova-tunt-a-feliratok-hu-2011-02.html
Mandula a macska, aki 7 hónapja egy juharfán él.

A tulajdonos szerint még soha nem hagyta el a fát a cica, de miért is tenné, hiszen "napi kétszer mászik fel a kaja a fára" és amikor éppen nem eszik, akkor kényelmes szalmaágyban pihenheti ki a "napi fáradalmakat". :)

Angol cikk
4995 4 8 Izé
.::JunKieEQ::.: Buddy már gyakorol a projectre... : http://www.youtube.com/watch?v=hONUBFKeAbs
Nusihusi: Jó dolga van a macskának;) Már csak 1 kutya hiányzik, aki megfutatja:D
brier: és hova xarik? :)) le a fárol?? a papi meg felszedi szépen? felraknának egy kutyit mellé tuti l [...]
Mind a 8 komment
Mai ismeretterjesztő rovatunkban bemutatjuk a tevepókot, amelynek marása ugyan nem halálos az emberre nézve, de igen fájdalmas emlékeket hagyhat pl. egy óvatlan amerikai katona bármelyik testrészén. ;)

Pár éves cikk: Egy Afganisztánban szolgált brit katona hazatérésekor magával hozott egy óriáspókot is, amely halálra marta a kutyáját.

Régi klasszikus (van még, aki nem látta?), többnyire e-mailben terjedő képsorozat egy állítólagos tevepók marásának következményeiről (csak erős idegzetűeknek!).
16019 1 33 Izé
dude: "Karatepók a faszom..." :D
.::JunKieEQ::.: Ez tűzforró... :DDD
Maccoyi: Mára mentos is felismerte a pókokban rejlő lehetőséget. :D http://www.youtube.com/watch?v=nGkOy [...]
Mind a 33 komment
A világ legge**bb (mondjuk leggenyóbb ;)) játéka. Bár egy elég régi játékról van szó (pár éve már fent van Game Izén), itt valahogy eddig kimaradt.

Jó idegösszeomlást a 2. részhez is. ;)

Így néz ki egy hibátlan végigjátszás.
10908 6 20 Izé
brier: nem nehéz játék ez csak lehetetlen vagy k..va sok ideg és türelem kell hozzá
Ventilschaftabdichtung: A 8-asig egész szórakoztató volt, de a 9-es felkúrta az agyam és inkább hagytam a p.csába.
Nusihusi: Már a végigjátszós videótól jojózott a szemem:D
Mind a 20 komment
Egy újszülöttnek minden vicc új, avagy a "pattintott bitkorszak őskövületei" mai gyerekfejjel. ;)
9071 2 13 Izé
loloppo: Hat, tudod ezzel en is nagyon sokaig igy voltam. De miota bekoltoztem egy nagyjabol csak afrok altal [...]
Revanor: Bocsánat, (még) nem tudom fölismerni a különböző francia akcentusokat, azt hittem Franciaorsz [...]
brigi_cica: amúgy ez kanadában készült... a francia részen... ott már nincs "tiszta vérü" ember... az [...]
Mind a 13 komment
Az idei esztendő utolsó nyereményjátékában az Activision-Blizzard, az AN-TEC és a HRP-BSC felajánlásának köszönhetően az eddiginél is több nyereményt sorsolunk majd ki. Call of Duty: Black Ops (PS3) Star Wars: The Force Unleashed 2 (X360, PS3) Apache: Air Assault (X360) Singularity (X360) Bakugan: Defenders Of The Core (X360, PS3) Prince of Persia: The Forgotten Sands (PS3) Shaun White Skateboarding (PS3) DJ Hero 2 (X360) Prince of Persia póló, Far Cry 2 póló és kistáska, HAWX 2 póló, Assassins Creed: Brotherhood poszter HRP-BSC nyereménycsomag (pólók, tollak, poszterek, egérpadok stb.) Fable III poszter Egyes nyereményekért a Facebook csoportunkhoz csatlakozva tudtok majd versengeni, ennek részleteit a Facebook oldalon fogjuk közzé tenni, míg a többi játékra a szokásos formában lehet jelentkezni, azaz  a regisztrációt követően néhány egyszerű válaszra kell helyesen válaszolnotok.

A nyereményjáték 2010. december 6-án vette kezdetét, és 2010. december 23-án zárjuk le a sorsolást. A nyertest e-mailben értesítjük, nyereményét pedig postai úton veheti majd át. Sok sikert kíván a JÁTÉKOK.hu szerkesztősége és a nyereményeket felajánló cégek.
1083 0 0 Game Izé
 nagyon régi nagy kedvenc :D 

Electrosoul System - No One Knows
697 1 0 Zene Izé
Régi dodzsemek átalakítva
5057 2 1 Izé
shinob: Jól látom, hogy a második (narancs sárga) csoda belsejében a pedálok mögött a hűtőventilá [...]
Régi dodzsemek átalakítva
3884 2 0 Autó Izé
Sikoly 4


Azt hiszem senkinek sem kell bemutatni a Szellemarcú gyilkost. Sidney Prescott hazatérte után ismét felbukkan a könyörtelen mészáros, hogy elvégezze azt, ami 10 éve nem sikerült neki. Mi meg várjuk nagyon, hogy mi lesz belőle. :)

Visszatérnek a régi szereplők, (Neve Campbell,Courteney Cox, David Arquette) és lesz egy csomó új cuki fiatal, (Kristen Bell, Hayden Pannettiere, Emma Roberts, stb.) akiknek a vérével mossák le a mozivásznat.
1420 3 0 Film Izé
Aktuális akciónkban a Sony Magyarország és az CNG.hu felajánlásának köszönhetően tudunk nyereményekkel szolgálni. A szerencsések között ezúttal kisorsoljuk az év legjobb, legizgalmasabb és legijesztőbb horrorjátékát, az Amnesia: The Dark Descentet, illetve a régóta várt, ezen a héten megjelent PS3 exkluzív Gran Turismo ötödik részét.

Utóbbi megnyerhető díjunkért a Facebook csoportunkhoz csatlakozva tudtok majd versengeni, ennek részleteit a Facebook oldalon fogjuk közzé tenni, míg az Amnesia: The Dark Descent korongokra a szokásos formában lehet jelentkezni, azaz  a regisztrációt követően néhány egyszerű válaszra kell helyesen válaszolnotok.

A nyereményjáték 2010. november 25-én vette kezdetét, és 2010. december3-án zárjuk le a sorsolást. A nyertest e-mailben értesítjük, nyereményét pedig postai úton veheti majd át. Sok sikert kíván a JÁTÉKOK.hu szerkesztősége és a Sony Magyarország és a CNG.hu.
1313 0 0 Game Izé
Hol van már a régi, XX. századi hagyományos csúzli... Annak az ideje lejárt, ne égesd magad, hogy olyannal lövöd ki a szomszédasszony ablakát! A videón láthatod, hogyan készíts magadnak a mai kornak megfelelő lézerirányzékos csúzlit.
8409 2 12 Izé
Ikkyu-san: Ja, gyufaszál fejét!!
Findzs: orgona ágasból meg bicajbelsőből különbet csinálok bármikor azzal ellövöm a gyufaszál fej [...]
Nusihusi: Ez elég veszélyes játék:D
Mind a 12 komment
2010. november 17. és november 24. között tartó akciónkban megnyerhetitek a következő játékokat a JÁTÉKOK magazin oldalain: Assasin's Creed Brotherhood (X360) + 2 előrendelői DLC, The Fight: Lights Out (PS3), Jungle Party (PSP), Eye Pet (PSP) + Invizimals: Shadow Zone (PSP), illetve a játékhoz kapcsolódóan Facebook-oldalunkon szert tehettek a következő nyereményekre: Assasin's Creed Brotherhood bögre, póló, poháralátét, poszter, Star Wars: The Force Unleashed 2 (X360), Blood Stone 007 (X360), Guitar Hero: Warriors of Rock (X360). Az Assassin's Creed Brotherhood-relikviákat köszönjük a játék magyarországi forgalmazójának (AN-TEC), míg a Sony-s játékokat a Sony Magyarországnak, a többi játékot pedig az Activision-Blizzard ajánlotta fel.

A szoftvernyereményre a szokásos módon, honlapunk fejléce alatti hivatkozására kattintva lehet pályázni. Ehhez mindössze három kérdésre kell helyes választ adnotok. A részvételhez regisztráció szükséges, ez ingyenes, és az oldal jobb felső sarkában lévő hivatkozás segítségével valósítható meg, vagy ha ide kattintotok. Facebook-oldalunkon nincs más dolgotok, mint csatlakozni olvasóink táborához, majd a játék meghirdetésekor részt venni a játékon, ahol a felsorolt többi dolgot sorsoljuk ki.
2188 1 0 Izé
Elhagyatott hajóroncs itt a fővárosban!
10306 1 9 Izé
Maccoyi: Orosz verzió: http://englishrussia.com/index.php/2010/11/12/ship-graveyard/
.::JunKieEQ::.: Pimp My Ship ? :)
suvomi: :D igazán rendbe hozhatná vmi vállalkozó szellemű ember, mert alapból nem lenne rossz kis ladi [...]
Mind a 9 komment
A régi kérdés: mennyibe kerüljön a zene?

"...nagyon úgy tűnik, a fiatal zenefogyasztóknak a CD már ingyen sem kell."

Szerintetek?
2490 1 27 Izé
bungle: A gyakorlatban ez nem így működik. Elég sok neves hangmérnök ismerősöm van, az ország legna [...]
cripple: 1999. évi LXXVI. törvény a szerzői jogról A többszörözés joga "19. § (1) A zeneszerző [...]
bungle: Én még olyan esetről nem hallottam, hogy a hangmérnöknek százalékos részesedése lett volna [...]
Mind a 27 komment
Egy múltkori, különleges társkereső oldalakat felsorakoztató postban szerepelt már olyan oldal (beautifulpeople.com), ahová csak "szép emberek" regisztrálhatnak. Az angolok olyan rondák, hogy nem engedik fel őket erre a társkeresőre, így kézenfekvő, hogy az Egyesült Királyságban alapították meg a finoman fogalmazva "esztétikailag kihívásokkal küszködő", vagyis ronda emberek társkeresőjét, a The Ugly Bug Ball nevű oldalt. 5 pontba szedve még az okokat is felsorolják, hogy miért jobb rondákkal randizni, ezt magyarul itt olvashatjátok. Most ünneplik első sikerüket: a napokban jegyezte el egymást az első, az oldalon megismerkedett pár!
6571 2 6 Izé
CRaPtRaSH: egy jó haj,egy smink, egy fürdés és némi pozitív felfogás néha csodákra képes :D
Springhill: Ennyire konkrét szexuális jellegű célzást nem akartam kegyed felé irányítani effektíve, de [...]
balalajkalamajka: Belenéztem és azért van 1-2 olyan forma,aki szeintem nem kifejezetten randa,csak éppen nem sová [...]
Mind a 6 komment
Smurfs

Gyermekkorom meghatározó meséjét végre filmvászonra viszik. Élőszereplőkkel kevert animáció lesz, melyben egy újabb kalandot élhetünk át a törpikékkel.

Neil Patrick Harris egy élő szereplőt játszik benne, Katy Perry pedig Törpilla lesz.
1671 3 7 Film Izé
Skullman: Niel Patrick Harris.:DDD Már sajnálom Törpillát.XD
Balázs: Ha NPH akkor tuti ütni fog :D
Purple: én a számítógépes játékot bírtam :D ilyen oktatójellegű szar. de azon függtem :DD
Mind a 7 komment
Ki emlékszik még a régi fülsüketítő zajos HÉV-re?
5654 5 1 Izé
kotta: Fel kéne ülni egy HÉV-re, elmenni a szentendrei Duna-partra, bedugni a fejem a hideg vízbe, és [...]
Egy internetes időgép weboldal, ahol szinte minden oldalt megtalálunk régi formájában, frissitésekkel is, egészen napjainkig.
5128 11 1 Izé
tasman: én a következő (macskás) postban említett eredeti longcat-et akartam vele megkeresni, de csak k [...]
Szépségápolás természetesen, mint a régi időkben
365 0 0 Pink Izé
Beatman and Ludmilla vs The Killers - Mr Brightside

Egy régi muzsika BreakBeat feldolgozása...;) 
737 2 0 Zene Izé
A leghíresebb fanszőrzet parókák

Ahogy mondani szokták, már semmi sem a régi, még a női szőrnövekedés sem. Ilyenkor pedig jön az angolul merkinnek nevezett fanszőrzet paróka, amely a filmkellékesek egyik legjobb barátja meztelen jeleneteknél. Még az Oscar-díjas színésznők számára is akadnak lehetetlen feladatok: Kate Winslet például hiába próbálta visszanöveszteni intim szőrzetét a Felolvasó című film kedvéért, "annyi évnyi gyantázás után" már nem sikerült és kénytelen volt fanszőrzet parókát viselni.
7548 0 0 Film Izé
Photoshop? Műanyag? És ha igazi, hány kívánságát teljesítette, miután a horgász visszaengedte? :)

Videót egyelőre csak Raphael Biagini régi fogásairól találtam, pl. ezt.
7554 5 44 Izé
Tooni: A történet folytatása: http://noob.hu/2011/01/02/goldfish.png
Mimis: Najó, egye fene... velem lehet egyezkedni... ;)
Nas: :S O.o ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Mind a 44 komment
The Big Bunny Hall Swinger Club - Maffia

Régi Honeyball tagokból megalakult zenekar.
789 1 0 Zene Izé
Klassz fényképgyűjtemény több ezer régi fotóval az 1900-1990-es időszakból.
12314 17 9 Izé
Tooni: Aki kíváncsi az egészre, de nem akar bajlódni a weboldallal, meg feleslegesen terhelni a szerver [...]
r2d2: Ha újságcikkeket is akartok olvasni a XX. sz. első feléből: www.huszadikszazad.hu
cila: Isa pur és fotó vogymuk
Mind a 9 komment
Stereomilk - Erdő 

Stereomilk Erdő c. klipje a Stereomilk című albumról. A kisfilm vázát régi super8-as felvételek alkotják a frontember gyermekkorából.
562 0 0 Zene Izé
Piwi, a kiwi a futógépen.

Angol cikk.

+ bonus videó, fél évente úgyis beküldi valaki ezt a régi animációt: Kiwi!
6522 3 17 Izé
focuskoma: Na most nagyon csalódtam. :( Várom, hogy mikor fog felgyorsulni a futógép, de semmi. :S
microlab: eleg idegesito lehet neki..
pityaa: ez nem az az izé a szauszparkból? Valami kakas meg nem tudom mi ami lopja a fogakat??? :D
Mind a 17 komment
The Chipophone - Linus Akesson egy régi elektromos orgonát alakított át 8-bites szintetizátorrá. Régi játékok (Super Mario, Tetris, Commando, stb.) zenéjén demonstrálja a hangszert.

Egy másik videója: Spellbound
4993 4 4 Izé
bungle: VSTi-k, amikkel hasonlókat lehet csinálni: http://www.kvraudio.com/get/92.html http://www.kvraudio [...]
te.sas!: vajon abból a megfontolt szándékból csinálta, hogy ezeket a zenéket nyomathassa majd rajta? ki [...]
Öcsi: "I bet he gets all the girls with that machine;)" :D:D:D
Mind a 4 komment
The Chipophone - Linus Akesson egy régi elektromos orgonát alakított át 8-bites szintetizátorrá. Régi játékok (Super Mario, Tetris, Commando, stb.) zenéjén demonstrálja a hangszert.

Egy másik videója: Spellbound
5976 0 0 Tech Izé
Ezúttal a CNG Hungary által felajánlott nyereményeket fogjuk kisorsolni, melyek között megtalálható az általunk is tesztelt LEGO Harry Potter X360-as verziója, a Wings of Prey nevű fantasztikus szimulátorjáték PC-s változata, illetve a kamionszimulátorok királya, a Rig 'n' Roll. Facebookos rajongóink között pedig egy olyan exkluzív cuccot sorsolunk ki, ami minden barátod szemét vonzza majd a suliban: egy LEGO Harry Potteres tornazsákot.

A szoftvernyereményekre a szokásos módon, a fejléc alatti hivatkozásra kattintva lehet pályázni. Ehhez mindössze három kérdésre kell helyes választ adnotok, illetve megadni a kívánt platformot. A részvételhez regisztráció szükséges, ez ingyenes, és az oldal jobb felső sarkában lévő hivatkozás segítségével valóstíható meg. A Facebookos nyeremény kisorsolásának módját, az erre való jelentkezést, illetve a sorsolás eredményét értelemszerűen a Facebookos oldalunkon találhatjátok meg.

A nyereményjáték július 15-én kezdődött, és augusztus 2-án ér véget. A nyertest e-mailben értesítjük, nyereményét pedig postai úton küldjük el. Sok sikert kíván a JÁTÉKOK.hu szerkesztősége és a CNG Hungary!
2353 2 0 Izé
Régebbi postok...