REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Egy zöld Forma-1 lehetősége.

Ti mit szólnátok hozzá?
1961 0 2 Sport Izé
Tooni: Wacky Races érzés fogott el... http://www.funpic.hu/hu.picview.php?id=40082&c=-1&s=dd&p=1
M.Andreas: A képen látható autó nem a BT 46-os, hanem a BT 46b. Nüansznyi különbség, de a 46-oson nem v [...]
Milyen formájú a szemed? Ez a szemöldökforma áll jól
971 0 0 Pink Izé
2010. szeptember 15. és szeptember 26. között megnyerhetitek a három Aion: AoB nyereménycsomag egyikét, mely a következő elemeket tartalmazza: Aion: AoB kiegészítő (update disc), Aion póló, Aion: AoB A1 méretű poszter, Aion nyakbavaló, Aion golyóstoll és Aion: AoB pet - Boarder Daggie. Mint látható, a csomag minden Aion-rajongó számára tartalmazza a kötelező kiegészítő elemeket, megünneplendő az új kiegészítő megjelenését

Továbbá szert tehettek egy exkluzív Mafia 2 pólóra és egy brutál kinézetű pendrive-ra, amely egy levágott ujjat formáz. Mindkettő egyedi darabnak számít, melyből elég kevés talált gazdára hazánkban.
886 0 0 Game Izé
A "formabontó" telefonpózna története. :D
1776 0 0 Sport Izé
Az internetes randizás egyrészt a 21. század egyik legelterjedtebb ismerkedési formája amely egyrészt számtalan lehetőséget kínál, hogy megtaláljuk a másik felünket, másrészt számtalan veszélyt is rejt magában.
326 0 1 Pink Izé
zeiksz: +1: legyél képes felfogni, hogy ha "egyszerűen csak nem jöttél be neki".
Rest in Peace 1987-ben alakult Gang Starr formáció rappere, a későbbi Jazzmatazz albumok megálmodója, Guru, alias Keith Elam

Guru - Revolutionist
732 1 0 Zene Izé
Milyen formájú az arcod? Nézd meg, melyik frizura áll a legjobban!
1120 0 2 Pink Izé
Grimmgirl: a fekete is nagyon flash :)
eerix: nagyon vad az a lila rúzs :D
Egy szimulátoros kör Mark Webberel a Belga Nagydíj pályáján.
875 0 0 Sport Izé
5 tipp a laposabb hasért
846 0 6 Pink Izé
CRaPtRaSH: sörhas? :D
RockerBandy: egy ici-pici hasi csak jót tesz :)
zeiksz: Én szeretem, ha egy nőnek van pocija...
Mind a 6 komment
Alakformáló masszázs
235 0 5 Pink Izé
CRaPtRaSH: a táskámért megmasszíroztalak volna :D
papaluige: hmmm, mit nem adnék most egy jó kis masszázsért!
zeiksz: .. vagy zsírsorvasztás.
Mind a 5 komment
The American

A profi bérgyilkos nyugdíjba szeretne vonulni. Egy utolsó meló, festői környezetben. Közben barátságot köt egy pappal, és beleszeret egy prostiba. Itt kezdődnek a bajok.

Nyugodt hangvételű, romantikus, mégis feszültségekkel teli alkotás. Clooney igaz már kicsit öreg, de még mindig formában van. Nagy bunyók valószínűleg nem lesznek, ez a karakter inkább olyan egy ütéssel eltöröm a nyelőcsöved tipus. Egy dolog aggaszt a filmmel kapcsolatban. Tartok tőle, hogy a fő konfliktus tálalása után sejtjük majd a végét. Reméljük nem lesz igazam.
798 0 0 Film Izé
Format B - 2 quite
919 0 0 Zene Izé
2003-ban a zenekar előszőr elektronikus vonalon indult el. Majd az idő múlásával világzenei hangzásokat szőtt bele és mára leginkább elektro world stilusirányt vett. Zenéit leginkább soundtrack érzés kiséri de sokan hasonlítgatják külföldi formációk produkciójához. Egy biztos, nem igazán populáris.
535 1 0 Zene Izé
Formás fenék… ... egy cipőtől?
Vidd magaddal az edzőtermet!
285 1 4 Pink Izé
Sissi: Ide is kirakták egy a szemetet...:S Mikor lesz nagy csöcsöket csináló cipő?
zeiksz: Ácsi! Én azt hittem, hogy az angol tudósok..
BullFrog: Nahát! Ezt is egy NASA mérnök fejlesztette ki, mik vannak !
Mind a 4 komment
Formás fenék… ... egy cipőtől?
Vidd magaddal az edzőtermet!
7610 3 50 Izé
technokrata: Mert a yotube tiz perc feltöltést enged. Ha a perc helyén 93-at lát, automatikusan sec-nak érte [...]
gorefest: Itt egy másik popsi video: http://szopatnak.blog.hu/2007/08/06/brutalis_botozas_a_bortonben_video_c [...]
alaplap: Nekem speciel úgy jó hogyha: #t=X ahol X helyére a másodperc megy, tehát 1perc 33 másodperchez [...]
Mind a 50 komment
Mikhail Smolyanov guruló izés tervei
4985 6 8 Izé
cici: Egy kettő kicsit TRON-osra sikerült...
Sörfi: Nekem bejönnek. Amúgy ezek nem kocka Ladák hanem kocka UAZok, de nem gond...
hopkins: Nagyon ötletes némelyik, ügyes a fickó
Mind a 8 komment
Mikhail Smolyanov guruló izés tervei
5192 1 0 Autó Izé
Hangerilla

Ez a név talán sokat elmond az együttesről, ha komolyabban a jelentése után nézünk.
Egyszerű szójáték.

„Hang”, mert élőzenés hangszeres formáció, „Hangeri”, mert magyarországi zenekart takar és főként magyar nyelvűek a szövegeink, „Gerilla”, mert saját módján lázadó, alkalmanként támadó, majd underground körökben megbúvó zajkeltésre alkalmas fegyverekkel ellátott csapat.
Klasszikus 4 hangszeres felállás, (dob, basszusgitár, gitár, ének), amit 4 barát alkot, akik talán nem is lennének barátok, ha nem hozza őket össze a zene.
1099 0 0 Zene Izé
A Fields of Joy a fesztiválszezon előtti legnagyobb szabadtéri megmozdulás a budapesti elektronikus zenei életben, amelyet elsősorban a tört ütemek rajongói várnak. Nem véletlenül, hiszen az elmúlt tíz alkalommal a drum and bass legnagyobb sztárjai és a legérdekesebb új arcok mutatkoztak be és tették feledhetetlenné a nyár egyik legfontosabb buliját. Idén – ahogy erre már volt is példa a FOJ rendezvények történetében – kétnapossá és négyhelyszínessé, mondhatni mini fesztivállá bővül a rendezvény, a szombati drum and bass és dubstep nap előtt pénteken a techno, a minimal, a house és az electro lesznek főszerepben. Június 18., péntek /techno, minimal, house, electro/ Kincsem Park (bejárat a Hungexpo felől)   NVC stage Agoria (Infiné, Different - FR) - Balance 016 tour Alex Bau (Credo, CLR - DE) - "Being Wayne Sidorsky" album release tour Format:B (Formatik, Highgrade - DE) Ricardo Tobar (Border Community - RCH) Naga + Beta (Hairy) Subotage (NVC) Sinko (NVC)   Noise Nightlife stage Palotai (Tilos) Karányi (CLS, OSH) Andro (Rise FM) Plastickids (Noise Life) GrgFr & Sukee (Electroghetto)   Június 19., szombat /drum and bass, dubstep/ Hungexpo (bejárat a Hungexpo 2-es kapunál)   Bladerunnaz stage Sub Focus (Ram Records - UK) Original Sin (True Playaz - UK) S.P.Y. (Metalheadz - BR) Chris.su (Subtitles) SKC (Commercial Suicide) Safair (Tactile Vinyl) Mastif (Bladerunnaz) Statik (Bladerunnaz) MC I.D. (Shogun Audio - UK) MC Agent (Unusual Suspects -RO) MC Fedora (Mameluk System) MC Blu-ID   TEST stage Ramadanman (Hessle Audio - UK) Cadik (Real Your Nature) DJ Madd (Boka Rec.) Matt-u (Boka Rec.) Gumilap (Dub Phase) MC Kemon (Dub Phase)       Térkép: http://www.hungexpo.hu/upload/Image/hungexpo/BV_terkep_0511.jpg   Megközelíthetőség: http://www.hungexpo.hu/megkozelithetoseg A Kincsem park legkönnyebben a 2-es metró Pillangó utca megállójától közelíthető meg.   Elővétel Első 100db mindkét napra 2500 HUF Június 18-ig 3000 HUF Bérlet elővételben: 4000 HUF   Elővételes helyek Subvibe (V. Váci u. 40.) www.subvibeshop.com Nyugati nonstop (Nyugati tér) Akt Records (VI. Lovag u. 17.) www.aktrecords.hu Deep lemezbolt (VI. Aradi u. 22.) www.deep.hu Ticketportal.hu és offline árusítóhelyei www.ticketportal.hu   Belépő helyszínen: Napijegy a helyszínen: 3500 HUF / nap Kétnapos bérlet a helyszínen
817 1 2 Zene Izé
vöri: majd jól tele lesz ilyen buzi hülyegyrekekkel.....................
fari.tro: egyszer már volt hozzá szerencsém 2007-ben...nagy zúzda, akinek bejön a lazulat drám. Mármint [...]
Aktuális akciónkban a Sony Magyarország és az AN-TEC Kft. felajánlásának köszönhetően tudunk nyereményekkel szolgálni. A szerencsések hazavihetnek egy PS3-as és PSP-s ModNation Racers-t vagy egy szintén PSP-s Fat Princess: Fistful of Cake-et. Ha Prince of Persia rajongó vagy, akkor pedig egy pólót és tartalomkódokat zsebelhetsz be.

Utóbbi két megnyerhető díjunkért a Facebook csoportunkhoz csatlakozva tudtok majd versengeni, ennek részleteit a Facebook oldalon fogjuk közzé tenni, míg a másik három nyereményre a szokásos formában lehet jelentkezni, azaz  a regisztrációt követően három egyszerű válaszra kell helyesen válaszolnotok.
1416 0 0 Game Izé
Aktuális akciónkban a Sony Magyarország és az AN-TEC Kft. felajánlásának köszönhetően tudunk nyereményekkel szolgálni. A szerencsések hazavihetnek egy PS3-as és PSP-s ModNation Racers-t vagy egy szintén PSP-s Fat Princess: Fistful of Cake-et. Ha Prince of Persia rajongó vagy, akkor pedig egy pólót és tartalomkódokat zsebelhetsz be.

Utóbbi két megnyerhető díjunkért a Facebook csoportunkhoz csatlakozva tudtok majd versengeni, ennek részleteit a Facebook oldalon fogjuk közzé tenni, míg a másik három nyereményre a szokásos formában lehet jelentkezni, azaz  a regisztrációt követően három egyszerű válaszra kell helyesen válaszolnotok.
1886 1 4 Izé
Misiandris: Méér kellet celebpofát varrni a Herceg arcából? Méér?
zuza: Engemmondjuk kifejezetten zavarna ha égne a kezemben a kard .
gigo: ez tök jóóóóóóóó! de vasat ki ad alá, ha nyerek valamit? :D
Mind a 4 komment
Hogyan is volt az a Vettel-Webber ütközés?
20101 10 48 Izé
bungle: Szerintem abszolút nem hasonlít rá. Láttad az új videóját? Most írtam be a postja alá. :)
Mr.T.: Ennyire értetlen nem lehetsz. :D
Zeulogus: Erre céloztam én is. A témához nem szóltál hozzá, csak megláttál egy hibát, és ráharapt [...]
Mind a 48 komment
Homerun In Berzerk Land
12126 8 5 Game Izé
Scavanger: Asszem eddig nekem volt a legnagyobb mázlim:) http://kepfeltoltes.hu/view/100601/huwaddaaa_www.kep [...]
Raistlin: http://kepfeltoltes.hu/100531/rekord_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
nemerdekel: eddigi rekordom XD : http://i491.photobucket.com/albums/rr275/nemerdekel/untitled.jpg
Mind a 5 komment
Nem egy buggy, de azért szépen halad a Red Bull forma 1-es autója a Capcana Beach (Dominikai Köztársaság) homokjában.
1329 0 0 Sport Izé
Rubens Barrichello monacoi balesete.
1432 1 0 Sport Izé
Vicious Delicious

Infected Mushroom - Change The Formality
840 0 0 Zene Izé
Elsősorban a popzene fele hajlunk, de jobbak vagyunk annál, minthogy valamilyen kommersszel rukkoljunk elő. Elegyítjük a jazz, a latin és a funky elemeket, némi bossa vonal is kihallható, így elég nehéz bekategorizálni a zenekart. Kevesen csinálnak hozzánk hasonló zenét, a műfaj nem az, amit ma mindenhonnan hallhatunk, éppen ettől lesz nagyon friss az egész. Az alapok, a hangszerelés inkább jazz & funky & latinos jegyűek, a dal, illetve a szöveg pedig pop-os. Röviden fogalmazva: fülbemászó zene egy kis csavarral, humorral...

Hogy a nevünk vajon honnan van? Nem kell messzire menni, mondjuk csak egy dvd kölcsönzőbe a már klasszikusnak számító Las Vegas-i vakáció c. filmért. A temérdek poén között minket üdvözölnek: 'Köszöntjük a Mirage-ban, Mr. PapaGiorgio!' Persze a film jóval előbb készült, mint ahogy a mi zenekarunk megalakult volna... szóval innen van a nevünk.

Zenekari végleges formája: 2009. vége

Aktív tagok:
Petrik György (ének): sokáig dobolt és gitározott, folyamatos énektudás fejlesztése mellett, színpadi tapasztalatot az É-Trend zenekarban szerzett.
Tóth Mátyás (gitár): Játszott az Esclin Syndo-ban; Bartók Esztivel és Caramellel dolgoznak közös projekteken, illetve a Groovus Interruptus jazz formáció tagja. Szaktudását főként az autodidakta tanulásnak, Horányi Sanyinak és a Finnországban töltött idejének köszönheti.
Nyírő Áron (dob): 16 éves kora óta dobol, most 25 éves és már a Kodolányi János Főiskola Jazz tanszakának végzőse, Szekeres Adriennel, Sárvári Sándorral, az Unisex és a Jazzékiel zenekarokkal készítettek közös felvételeket.
Kiss Zsolt (basszusgitár): a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz tanszakán végzett, elismert hangmérnök.
Horváth Bálint (billentyű): a NOX és a Sziámi csapat ex ill. az Odett & goGirlz és az Ablak zenekar aktív tagja.

Daltól függően színező elem: az MC, Henry Onye, a harmonika, Pribojszki Mátyás, a szaxofon Borkó Attila, vagy Kató Zoli (Back2Black) jóvoltából. A Felemel című dalban Gergely Róbert színművészúr szaval.

Megjelent lemez:
TiSört, 2010
765 0 0 Zene Izé
Talesworth Adventure Ep. 1
2132 1 0 Game Izé
Milyen színű és forműjú étkészletet használj?
328 0 2 Pink Izé
BullFrog: ezért fizetik
Errtu: Vagyis amilyet akarok. Fasza. És erről természetesen írni kellett egy "cikket"...
A Justin Shreeve Film összefoglalója a FormulaD Long Beach-i nyitófutamáról.
814 2 0 Sport Izé
Annyira "szépen zenél"a 2010-es ferrari motor, hogy már gitáron is utánozni kezdték, nem is rosszul.
1537 2 1 Sport Izé
redline001: Ez mekkora xD nagyon komoyl!!
Szereted a Forma1-et? Akkor látogasd meg ezt az oldalt. Nem csak friss és naprakész hírekkel találkozhatsz itt, de TIPPELHETSZ is az általad legjobbnak ítélt pilótákra, csapatokra! Valamint megismerhetsz új embereket. 
770 0 3 Sport Izé
Balázs: :D dili :D
Maccoyi: Azzal, hogy kikerült ide nem lesznek beljebb szerintem. Amúgy reméltem, hogy ez miatt majd kirúg [...]
Balázs: mióta reklámoztok? :)
Adam Form - Down Inside (Subterra & Dekko Remix)
593 0 0 Zene Izé
George W. Bush ezúttal Haiti-n hozta a formáját :)

Angol cikk.
13640 1 14 Izé
Balázs: elég elavult kategória ez már...
Morak: Az baj, hogy ezen meg sem lepődtem? :P
Tooni: Lübiiii! :D
Mind a 14 komment
Minden idők legjobb Forma-1-es pilótái, az aktív és már visszavonult pilóták szavazatai alapján.
1402 0 3 Sport Izé
papaluige: good job!
kovacslacka: Pont a Sennáról szóló cikkeket olvastam, úgy akadtam rá erre a listára.
papaluige: nagyon jó poszt! *-os 10-es!!!! köszi! ráadásul Ayrton Senna ma lenne 50 éves!
 Kovács Agneta Patrícia, 1978-ban született Mezőkövesden. Jogi egyetemet végzett, tanult Amerikában és az Egyesült Királyságban, majd rövid ideig élt a Közel-Keleten is. Műveiben az otthonról hozott Matyó ornamentika mellett megjelennek utazásai során befogadott formák és színek, a Dallasban eltöltött időszak és a vidéki Angliából hozott élményei ugyanúgy, mint a Bejrúti mindennapok vagy épp a Holt-tenger bibliai tájainak lenyomata.
664 1 0 Art Izé
Görbe Sminktükör


A sznob,  a mindenki kedvence,  az önjelölt stylist, a plázacica, a született anya és egyéb nőtípusok, divat, pletykák, taktikázások...  túlzó, de ismerős formában : )
1801 0 11 Pink Izé
clownessa: Úgy látszik, hogy egy újabb 12-18 éves, a kamaszkor gyötrelmeit éppen most megélő, hormonokt [...]
Purple: ehhez agy kéne. ami van neki, de csak addig terjed, hogy megnézze a postképet, meg elolvassa mi v [...]
clownessa: Beleolvastál egyáltalán a blogba? Utánanéztél, hogy miről szól? Hogy milyen céllal íródta [...]
Mind a 11 komment
Még hogy a McLaren csapat nem kémkedik a Ferrari után...na persze... ;D
1535 0 5 Sport Izé
redline001: én jól képen vágta volna és döntse el utánna h a poén része vagy nem.. :D kis köcsög ez a [...]
bandee1219: Igen, meg a diffúzort, meg amit még látni. De ez minden csapat csinálja (voltak ugye botrányok [...]
papaluige: szerintem guggolva a hátsó futóművet nézi és a motor környékét! vagy csak a kerékcsere gya [...]
Mind a 5 komment
F1 Safety Car 2010!
Új szezon, új biztonsági autó.

 
732 0 4 Sport Izé
Sörfi: De jó h az SLS lesz a safety car! :))) Nem kívánok 1ik versenyzőnek se rosszat, de remélem be f [...]
Öcsi: a megújult sirályszárny :)
Maccoyi: Remélem, hogy ebben az évben nem csak az első tíz és az utolsó tíz kör lesz izgalmas egy fut [...]
Mind a 4 komment
Kimi Räikkönen újra "formában"...
1155 0 8 Sport Izé
papaluige: a kommentjeim nem igazolnak: http://sport.ize.hu/comments.php?post_id=2695 http://sport.ize.hu/comm [...]
papaluige: az első mondatra koncentrálj kispajtás, az kapcsolatos Kimmivel! Ken Blockos történetet csak ú [...]
JoinR: Ki beszélt Kenről? :D Úgy látom elég komoly komplexusod van Kennel kapcsolatban az irigység mi [...]
Mind a 8 komment
Régebbi postok...