REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Fisker Karma - környezetbarát hybrid autó.
3739 8 19 Izé
Schabee: én a hibrid meghajtásban nem igazán hiszek, hiszen ugyanúgy kell bele benzint tankolni
Findzs: csak azt nem értem miért kell ilyen szuper kocsi kategóriában gyártani ilyen príma fullelektro [...]
spidy: sok reklamálos köcsög ha nektek minden sok menyetek a tesco-ba ot majd lesz minden ""gazdaságos" [...]
Mind a 19 komment
Egy vicces feltételezés az emberi élet értelméről.

De azért sok mindenben igaza lehet George Carlinnak...
8708 12 86 Izé
bungle: Az élet értelme: http://www.funpic.hu/hu.picview.php?id=36280&c=-1&s=dd&p=1
Lawrence: Na én már csak annyit szólnék hozzá , hogy lentebb aki azt írta hogy számára a környezetvé [...]
Zorro: Na látod ez az. Így értjük, úgy értjük. Igazad van. Csak látod jönnek emberek akik nem foga [...]
Mind a 86 komment
Plazmaizzó
4192 1 0 Tech Izé
Napra - Bánat, bánat

A világzenét játszó Napra zenekar 2004. őszén alakult Budapesten. Dalaik közös kiindulópontja a Kárpát-medence népzenéje, amelyet azonban nem autentikus formában adnak elő, hanem a mai kulturális környezetbe ágyazva, újszerű hangzásra törekszenek. Ehhez persze szükséges, hogy a tagok széleskörű ismeretekkel rendelkezzenek és otthonosan mozogjanak a térség zenei világában, valamint annak jellegzetes stíluselemeit könnyedén tudják alkalmazni bármilyen zenei szituációban. A zenekar tagjai korábban a világ- és népzenei színpadokról jól ismert és sikerrel szerepelt együttesekben játszottak. Kiemelkedő hangszeres tudásuk, virtuozitásuk, lendületes előadásmódjuk teszi zenéjüket sajátos erejűvé. Az elektronikus és az akusztikus hangzás elegyítése, az elektronikus hangszerek - dob, basszusgitár, gitár - a népiekkel: hegedűvel, brácsával, cimbalommal, tangóharmonikával együtt megszólaltatva eredményezi a Naprára jellemző egyedi hangvételt. 2007 szeptember 29-én jelent meg első nagylemezük "Jaj, a világ!" címmel, két világhírű londoni producer Ben Mandelson és Rob Keyloch rendezésében a FolkEuróba Kiadó gondozásában.
627 0 0 Zene Izé
Környezettudatos lányoknak napelemes vibrátor
2055 2 17 Izé
mekszamnojz: nem is tudom miért jutott ez eszembe.... :D A fütyi kérelme: Alulírott Hímvessző, jelen level [...]
Purple: persze szórakozzon nyugodtan, csak ne velünk egy légtérben/városban/országban :D
Derill: 7,5 órán akár 2 lány is elszórakozna:D már ha Purple engedi:D:D
Mind a 17 komment
Szerinted kapna zöldkártyát? :)
8163 0 12 Autó Izé
dega44: Fejtsed már ki számunkra, azt az égbekiáltó külömbséget ( pláne a post szempontjából).... [...]
Ladaboy: Azért ne szidjuk csak a Ladákat vazzeg! Az enyém 30 éves ,idősebb mint én,karbantartom,nincs s [...]
toth_pityu: nekem mondod? öregebb autóm van, min te! :) nem is a zöldkártya miatt küldtem be ember! :)
Mind a 12 komment
Szerinted kapna zöldkártyát? :)
8110 4 12 Izé
dega44: Fejtsed már ki számunkra, azt az égbekiáltó külömbséget ( pláne a post szempontjából).... [...]
Ladaboy: Azért ne szidjuk csak a Ladákat vazzeg! Az enyém 30 éves ,idősebb mint én,karbantartom,nincs s [...]
toth_pityu: nekem mondod? öregebb autóm van, min te! :) nem is a zöldkártya miatt küldtem be ember! :)
Mind a 12 komment
Nagyon jó kis animációk az Amautalab-tól! Ha nincs quicktime a gépeden, megnézhető youtube-on is (kicsit rosszabb minőségben) itt.
2307 0 4 Art Izé
TeamCo.: Olyan Monty Phyton félélk
TeamCo.: Ok a Amautalab-on fellelhetők inkább ellennevelésűek...
TeamCo.: Neveljék is a kis lurkókat, a szebb jövő érdekében!
Mind a 4 komment
Nagyon jó kis animációk az Amautalab-tól! Ha nincs quicktime a gépeden, megnézhető youtube-on is (kicsit rosszabb minőségben) itt.
2417 3 4 Izé
TeamCo.: Olyan Monty Phyton félélk
TeamCo.: Ok a Amautalab-on fellelhetők inkább ellennevelésűek...
TeamCo.: Neveljék is a kis lurkókat, a szebb jövő érdekében!
Mind a 4 komment
Fél terabájt bambuszból Egyre terjed a technikai környezettudatoság hangzatos jelszava, de ez még legalább egy pozitív divat - a hullámot pedig legújabban a SimpleTech lovagolta meg, a maga [re]drive névre hallgató bambuszfedeles, egyébként pedig alumínium-borítású külső merevlemezével.

Amit ők szerényen csak a világ legkörnyezetbarátabb külső meghajtójának neveznek, valójában egy jó közepes, 500 GB-os egység, Turbo USB 2.0-ás csatlakozóval. Rendkívül környezetbarát mivoltát pedig elsősorban természetesen nem a bambuszfedélnek köszönheti, hanem leginkább a ventilátormentes dizájnjának - ahelyett ugyanis a hőelvezetésről maga az alumínium borítás gondoskodik.

Akár így, akár úgy, 500 GB szép mennyiség, és bár vannak nála gyorsabbak is, azért a Turbo USB 2.0 sem rossz - mi több, a cég ajándékba ad még egy kis bónuszt is, nevezetesen a Fabrik Ultimate Backup online tárhely-rendszerének vagy a teljesen ingyenes használati jogát, amely esetben azonban csak 2 GB áll majd a rendelkezésünkre az éterben, vagy havi $5 ellenében korlátlan tárhely, korlátlan adatátvitellel.

Maga a [re]drive egyébként $160-t kóstál.
578 0 13 Tech Izé
Jozef7: xD Gondoltam én hogy nem alkesz :D (neked tényleg szabad minden ;D )
CRaPtRaSH: ha te tudnád, mennyit... nincs egy normális pillanata... vagy részeg, vagy szerelmes magába ;DDD [...]
Jozef7: Mert mindig iszik?? :D
Mind a 13 komment
Dell Studio Hybrid - Újabb mini pc
Belevetette magát a Dell is a minigépek világába, név szerint a Studio Hybriddel, amit úgy emlegetnek, mint a cég első lépését egy környezetbarát PC megalkotása felé, amelyet laptop-alkatrészekből állítanak össze a minél kisebb méret és fogyasztás érdekében.

Konkrét számokat említve ez annyit tesz, hogy míg egy torony 300 wattos tápot igényel, addig a Hybrid 65 alatt marad, és 80%-al kisebb még egy mini toronynál is. Állítják továbbá azt is, hogy az új rendszerük "le fogja hagyni a Mac mini-t is", mivel opcionálisan választható lesz hozzá Blu-ray meghajtó (hajrá, HD), HDMI-kimenet, TV-tuner és 8-az-1-ben kártyaleolvasó is.

Már a sokrétű lehetőségekből is látható, hogy a személyre szabhatóság ezúttal különös hangsúlyt kapott, és ez nem csak a belbecsben, de a külcsínben is megnyilvánul, mivel egyrészt számos színben, másrést pedig a láthatólag egyre divatosabb bambusz-borítással is kapható - a gépet pedig tetszés szerint tárolhatjuk fekvő pozícióban éppúgy, ahogy a hozzá tartozó speciális állványon, állítva is.

Technikai téren sincs ok a panaszra, mivel azon túl, hogy $499 még nem is olyan vészes ár érte, a céljának (házimozi-gép) tökéletesen megfelel, (a cég állítása szerint legalábbis) az elsődleges otthoni számítógép szerepét is be tudja tölteni a maga 1,73GHz-es, kétmagos Pentium processzorával, 2GB memóriájával és 160GB-os merevlemezével, valamint Vista oprendszerével. Lesznek azonban csúcskategóriás modellek is, amelyek már 2,6GHz-es Core 2 Duo-val, 4GB RAM-mal és 320GB hellyel büszkélkedhetnek majd, valamint a korábban már említett Blu-ray opción kívül még 802.11n-es WiFi-vel és Bluetooth-al is - plusz, szintén opcionálisan, egy RF-alapú vezeték nélküli billentyűzettel, amennyiben a szoba másik végéből is szeretnénk használni.

Magától a cégtől már kapható, egyéb csatornákon keresztül majd csak ősztől várható.

(Szerző: Gabriel)
651 1 0 Tech Izé
Energiatakarékos pici PC a Cherrypal-tó A Cherrypal, aki tulajdonképpen egy egyelőre ismeretlen gyártó, új megoldással jelentkezik a piacon. A vállalat egy kisméretű komplett PC-t mutatott be, amely alapjáraton mindössze 2W-os fogyasztás mellett üzemel, ára pedig rendkívül kedvező, összesen 250 dollárt kell érte letennünk az asztalra.

A kis számítógép elegendő teljesítménnyel rendelkezik ahhoz, hogy internetezni tudjunk vele, a készülékben egy 400 MHz-es órajelen üzemelő, hárommagos Freescale MPC5121e mobileGT egység található, amely eddig főként autós navigációs rendszerekben volt megtalálható, teljesítménye nem összehasonlítható az Intel és az AMD processzoraival. A rendszer 256 MB DDR2-es memóriával, valamint  4 GB NAND flash memóriával van ellátva, ez utóbbi ad helyet az operációsrendszernek, amely jelen esetben egy Debian alapú linux rendszer. A webböngésző szerepét a FireFox tölti be, amely az összes bővítmény és Linux média plugin kezelésére képes. A kis szerkezet beépített 802.11 b/g  WiFi adapterrel, két darab USB porttal és egy ethernet porttal van ellátva, de ezeken kívül egy VGA kimenetet, valamint egy sztereó hangkimenetet is találunk rajta. A Cloud Computer névre hallgató rendszer az átlagfelhasználók számára gyengének bizonyulhat, de a maga kategóriájában elég ütőképes, és ami a lényeg: rendkívül keveset fogyaszt. A pici PC-vel internetes videókat, flash animációkat, illetve különböző weboldalakat nézegethetünk, de akár irodai munkára is alkalmas a készülék.

A Cherrypal kis gépe nem csak egy egyszerű, alacsony fogyasztással üzemelő PC, annál bizony sokkal több. A gyártó a kis készülékhez kevés adattároló kapacitást biztosít ugyan, de cserébe 50 GB-os ingyenes internetes tárhelyet ad minden egyes vásárlónak. Az információk szerint ez a tárhely a jövőben bővülni fog. A Cherrypal megoldása rendkívül biztonságos, ugyanis a Cloud rendszer szoftveres és hardveres adattitkosítással éri el az internetet.

A rendszer az alacsony fogyasztás mellett 80%-kal kevesebb alkatrészből épül fel, mint egy átlagos PC, így környezetkímélőnek mondható, viszont a készülék háza hagyományos műanyagból készül, ami ugyanolyan veszélyes a környezetre, mint a többi PC borítása. A kis készülék mégis különleges, ugyanis gyártója szerint elég jó minőségű ahhoz, hogy akár 10 éven keresztül is hibátlanul tudjon működni, ám a felhasználók nagy része ennyi ideig nem tart meg egy gépet, többnyire 2-3 évente cseréli konfigurációját. A gyártó erre is kitalált egy környezetkímélő és mellesleg ötletes megoldást: a vállalat a megunt készülékeket visszavásárolja, majd a fejlődő országokban újra értékesíti, így a kis gépek valóban hosszú ideig lehetnek majd használatban.
931 0 3 Tech Izé
rivaul: Igen ez csak egy kis pc nem noti... Szal ehez +bill egér monitor stb :)
wowbagger: ööö...ez egy pc sztem.számítógép.nem notebook vagy tablet pc. nincs képernyőő.azt vegyé
gvereb1: mekkorka a képernyője?
Tegnap írtam egy mesterséges szigetről, amit műanyag palackok tartanak fenn a vízen. Most itt egy csónak 15.000 műanyag palackból meg egy kiszuperált Cessnaból, amivel Californiából Hawaiira hajóznak.

1580 0 11 Izé
bungle: cancer1 küldte: http://freshpics.blogspot.com/2008/10/boat-made-from-recycled-plastic-bottles.html
bungle: Elképzelhető. Azt viszont el se tudom képzelni, mekkora rekeszizom szükséges annyi rekesz sörh [...]
papaluige: akció lejárta után pedig megduplázódik? :D
Mind a 11 komment
Faithless -  Insomnia

Insomnia (álmatlanság, elégtelen alvás): többé-kevésbé tartós alvási probléma, amely során az adott személy úgy érzi, hogy az alvása zavart, illetve nem pihentető. Az alvászavar kihat a nappali éberségre és a hangulatra is, ily módon memória- és koncentrálási zavarhoz, fáradtsághoz, depresszióhoz vezethet, rontja a munkahelyi teljesítményt, megnöveli a balesetek valószínűségét. Leggyakrabban az alábbi alváspanaszok fordulnak elő: nehezen alszik el, az éjszaka során gyakran felébred (felületes alvás), és nehezen tud újra elaludni, kora reggel spontán felébred, az alvást követő nap fáradt. Felmérések szerint a felnőttek egynegyed része számol be alkalmankénti insomniáról, 10 százalékuknál pedig az insomnia súlyos, kezelést is igénylő probléma. Az insomniák többsége másodlagos (szekunder, szimptómás, tüneti), azaz valamilyen testi vagy lelki betegség, pszichés állapot, kémiai anyag, életmódbeli vagy környezeti tényező a kiváltó oka. Legtöbbször egyidejűleg többféle faktor is felelőssé tehető az insomnia előidézésében. A primer (elsődleges, önálló) insomniák ritkák, ezek hátterében magyarázó ok nem található.
forrás

Bakeyoo-nak ;)
443 3 1 Zene Izé
Bakeyoo: Peeersze, így hogy tudod, hogy szarul alszom, ráteszel még egy lapáttal! :D Köszönöm! :*
Animals Save The Planet
Az Animal Planet és a Wallace & Gromit készítőinek közös rövidfilmjei a környezetbarát gondolkodásról.

Frissítés: itt az összes.
4339 10 9 Izé
bungle: http://www.animalssavetheplanet.com/
Schabee: marhajó
pityaa: A leopárdos beszarááás :DDD
Mind a 9 komment
A GTA4 fejlesztői is a Hybrid hajtás reklámozása mellett adták le voksukat, hogy egészségesebb környezetben éljünk.

Bár a reklám kissé morbidra sikerült... :D

Ne felejtsétek el belőni, hogy elmúltatok 18 évesek!
Mert ugye elmúltatok 18 évesek? :D
1127 0 1 Tech Izé
Shifty_: Régebbi videót nem találtál?:):):) (Csak piszkállak:P) :D
zeroHouse - a Specht Harpman alkotta környezetbarát ház maga termeli az energiát napelemek segítségével, összegyűjti és tisztítja az esővizet, a szerves hulladékot feldolgozza.
4563 0 10 Art Izé
MAGura: 350.000$ XD most olvasom valahol. Most azért 57millióból valami odut ossze lehet már dobni, ami [...]
Jerry: Hogy ennyire meg lehessen vezetni az embereket (=)) Szép meg jó; és hasznos, de. A valóságban [...]
M4RCI: Szép ház belülről és hasznos is :)
Mind a 10 komment
zeroHouse - a Specht Harpman alkotta környezetbarát ház maga termeli az energiát napelemek segítségével, összegyűjti és tisztítja az esővizet, a szerves hulladékot feldolgozza.
4054 4 10 Izé
MAGura: 350.000$ XD most olvasom valahol. Most azért 57millióból valami odut ossze lehet már dobni, ami [...]
Jerry: Hogy ennyire meg lehessen vezetni az embereket (=)) Szép meg jó; és hasznos, de. A valóságban [...]
M4RCI: Szép ház belülről és hasznos is :)
Mind a 10 komment
Véres jelenetek az ágyban... avagy mai ismeretterjesztő rovatunkban az ágyi poloska.
"Az ágyi poloska kizárólag emberi vérrel táplálkozó, jellemzően éjszakai állat, mely csak behurcolással jelenhet meg környezetünkben. Videófelvételen rögzítették, amint a rovar emberi vért vett magához az éj leple alatt."

Pár éve poloskainvázió sújtotta az ausztrál szállodákat, 15 és fél milliárd Ft-os kárt okozva. Csípése akár ilyen tüneteket is okozhat.
5463 3 19 Izé
bungle: http://index.hu/belfold/2014/09/17/kecskemeten_terjed_a_verszivo_agyi_poloska/
bungle: Ágyi poloska etetés: www.youtube.com/watch?v=W9z_LtDx5-4
izébigyó: www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1307730/Bedbugs-booming-Bloodsucker-invades-24-homes.html
Mind a 19 komment
Kreatív WWF reklámkampányok
12207 22 115 Izé
Purple: befejeztem.
Purple: erről van szó, hogy nem ismerjük egymást.. pont ezt mondtam múltkor, hogy nagyon nem lehet át [...]
bungle: Jut eszembe, fel akartalak venni msn-en, de vmiért nem sikerült (vagy lehet nem voltál online). L [...]
Mind a 115 komment
Sling Ice - Takonylabdánkkal ezúttal jeges környezetben próbálkozhatunk!
3535 2 2 Game Izé
Szamooca: Utána sling fire mi??...vagy nem is.....inkább sling nose :P....pffúj ^-^
anon: A következő Sling Metal lesz
Minden ami környezetbarát:  nap, szél, antiszmog.
1760 0 0 Tech Izé
Megunta régi hajóját, netán feladta a harcot? Helyezze nálunk örök nyugalomra! Olcsó árak, kellemes környezet, könnyű megközelíthetőség! Hívjon bátran!
6953 0 15 Izé
Schabee: jah jut eszembe a cigókról: haveréknál be volt vmi ásva a kertjükbe és le volt fedve deszkák [...]
Schabee: ez kész
<-{st.one}->: ha odakerülnének egy napra, akkor sem maradna semmi ezekből! tudnak azok gyorsan dolgozni ha akar [...]
Mind a 15 komment
Az arabok megkezdték Maszdar, a világ első zöld városának építését, ahol nem lesz se szén-dioxid-kibocsátás, se környezetszennyezés, se autóforgalom. Az ötvenezres városban egy hidrogén erőmű fog működni, az energia nagy részét nap- és szélenergiából állítják elő, a lakosok pedig mágneses pályákon sikló kabinokban utaznak majd. Nyolc év múlva lesz készen mintegy 22 milliárd dolláros beruházással.
5719 0 62 Art Izé
dude: Ha te is elmondod, mi az a "keudik", talán mi is elmondjuk.
Johnyboy8: Inkább azt mond meg,miért pont olyan országokban keudik az ilyesmit csinálni,ahol az olajból é [...]
bandee1219: Ez részben igaz, de vajon mekkora összeg lesz majd akkor helyreállítani mindent és egy ilyesmit [...]
Mind a 62 komment
Az arabok megkezdték Maszdar, a világ első zöld városának építését, ahol nem lesz se szén-dioxid-kibocsátás, se környezetszennyezés, se autóforgalom. Az ötvenezres városban egy hidrogén erőmű fog működni, az energia nagy részét nap- és szélenergiából állítják elő, a lakosok pedig mágneses pályákon sikló kabinokban utaznak majd. Nyolc év múlva lesz készen mintegy 22 milliárd dolláros beruházással.
6109 3 63 Izé
bungle: Masdar, a világ első nulla szén-dioxid-kibocsátású városa (képek) http://zoldter.hu/energia/ [...]
dude: Ha te is elmondod, mi az a "keudik", talán mi is elmondjuk.
Johnyboy8: Inkább azt mond meg,miért pont olyan országokban keudik az ilyesmit csinálni,ahol az olajból é [...]
Mind a 63 komment
Aquaduct - mobil szűrős vízszállító
1698 0 8 Autó Izé
bandee1219: Ja, meg megnézné, hogy szenny(ezett)vízből tisztított vizet is ilyen mosollyal az arcukon inná [...]
Maccoyi: ;) :D
rivaul: Nem baj max Luflee val gyűlik meg emiatt a bajod :P
Mind a 8 komment
Aquaduct - mobil szűrős vízszállító
1703 1 8 Izé
bandee1219: Ja, meg megnézné, hogy szenny(ezett)vízből tisztított vizet is ilyen mosollyal az arcukon inná [...]
Maccoyi: ;) :D
rivaul: Nem baj max Luflee val gyűlik meg emiatt a bajod :P
Mind a 8 komment
"Nyugodjon környezetbarát békében!"
2980 1 28 Izé
bandee1219: Ezt írtam én is, ha már nincs valaki, azt a testet már felesleges látogatni és ezért még hel [...]
bandee1219: Inkáb legyen az emberből akkor mesterséges drágakő, az elég tartós és szép is. Egy volt tan [...]
bandee1219: Nekünk mondiod, bubbha? XD
Mind a 28 komment
Környezettudatosan a Föld körül.
6561 2 6 Izé
bandee1219: Aham. De a hajó is környezetbarát anyagokból van vagy csak a meghajtásra gyúrnak?
Zsolt86: Mivel vinnéd el? :PP
spidi: Add má kölcsön!!
Mind a 6 komment
Mechanikus "fotoszintézis"
4600 0 3 Art Izé
bandee1219: Érdekesnek tűnik, nincs még fenn magyarul valahol?
Zsolt86: Ez érdekes, keresgélek én is erről dolgokat
Balpar: Ehemm, nagyon beleillik a környezetébe. Mesterséges dzsungelt akarnak létrehozni ???
Mechanikus "fotoszintézis"
4715 3 3 Izé
bandee1219: Érdekesnek tűnik, nincs még fenn magyarul valahol?
Zsolt86: Ez érdekes, keresgélek én is erről dolgokat
Balpar: Ehemm, nagyon beleillik a környezetébe. Mesterséges dzsungelt akarnak létrehozni ???
20:13 Population: 244
22:16 Population: 485
10:39 Population: 739
Fejleszd IZE CITY iparát
Fejleszd IZÉ CITY közlekedését
Javítsd IZÉ CITY közbiztonságát
Csökkentsd a környezetszennyezést
8275 1 83 Game Izé
Srobi: jeeee..legyoztuk Szigetvart! :D:D:D egyebkent az act4trees.com-nak vege:P
majky: http://msziti.myminicity.com/ind
blabla: http://rodosz.myminicity.com/ szoval ide is katt pici a városkám még :) 26an lesték meg eddig [...]
Mind a 83 komment
20:13 Population: 244
22:16 Population: 485
10:39 Population: 739
Fejleszd IZE CITY iparát
Fejleszd IZÉ CITY közlekedését
Javítsd IZÉ CITY közbiztonságát
Csökkentsd a környezetszennyezést
9751 6 86 Izé
bungle: Ez volt az első post, aztán kellett egy új később, hogy ösztönözzük a látogatókat... ;)
mekszamnojz: de mieee van ketto? amugy az en varosombna szerintem burjanzik az eroszak es a nhilizmus :DDD azota [...]
bungle: http://www.ize.hu/comments.php?post_id=5536
Mind a 86 komment
Környezetbarát közlekedési megoldások Natalie Bonebrake szemszögéből. 
617 0 0 Tech Izé
Íme a Hop-on frankó, antiöko eldobhatós telefonja, környezetszennyező turistáknak.
476 1 0 Tech Izé
Oktató készlet a környezettudatos építkezés népszerűsítésére.
577 2 0 Tech Izé
Biomobil
454 0 0 Tech Izé
Praktikus (és környezetbarát?) melltartó Japánból ;)

Videó magyarázat
6119 1 2 Izé
Balázs: a nőről kajálásnak több értelme van
Zorro: Azt azért megnézném, mikor az étteremben nekivetkőzik a csajszi, hogy elővehesse a pálcikáka [...]
Ez az új figyelemfelkeltő koncepció autó belül legalább olyan látványos, mint kívül: ergonómiai szempontból tökéletes helyre kerültek az egyes elemek, a nyitottság érzetét az ablakok gondosan megtervezett hiánya csak fokozza. Az egész modellre jellemző kifinomultság, játékosság az utaskabinra is rányomta a bélyegét, a hátsó ülésen akár magasabb emberek is kényelmesen elférnek a lendületes vonalvezetésnek és a kecses tetővonalnak köszönhetően. A nagyfokú alkotói szabadság ellenére a formatervezők szem előtt tartották a környezetvédelmet is: ez a modell a bizonyíték arra, hogy egy autónak akkor is lehet kicsi a károsanyag-kibocsátása, ha a sportkocsiktól elvárt vezetési élményt nyújtja.
6073 0 4 Autó Izé
bandee1219: Ez egy szamara? Ezekszerint elég strapabíró szerkezet.
emma690101: Lada foreva! :)))
Slaytone: A Ladánál nincs jobb autó, csak drágább... Ezek úgy néz ki mindent kibírnak.
Mind a 4 komment
Ez az új figyelemfelkeltő koncepció autó belül legalább olyan látványos, mint kívül: ergonómiai szempontból tökéletes helyre kerültek az egyes elemek, a nyitottság érzetét az ablakok gondosan megtervezett hiánya csak fokozza. Az egész modellre jellemző kifinomultság, játékosság az utaskabinra is rányomta a bélyegét, a hátsó ülésen akár magasabb emberek is kényelmesen elférnek a lendületes vonalvezetésnek és a kecses tetővonalnak köszönhetően. A nagyfokú alkotói szabadság ellenére a formatervezők szem előtt tartották a környezetvédelmet is: ez a modell a bizonyíték arra, hogy egy autónak akkor is lehet kicsi a károsanyag-kibocsátása, ha a sportkocsiktól elvárt vezetési élményt nyújtja.
6322 0 4 Izé
bandee1219: Ez egy szamara? Ezekszerint elég strapabíró szerkezet.
emma690101: Lada foreva! :)))
Slaytone: A Ladánál nincs jobb autó, csak drágább... Ezek úgy néz ki mindent kibírnak.
Mind a 4 komment
Régebbi postok...