REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Stieg Larsson Millennium című trilógiájában mindegyik rész más címet visel. (Nem akarom mind a hármat leírni, úgy is látjátok.)

A svédeknél nagyon menő volt, ezért is készítettek belőle filmet.

A címszereplő egy brutális, hacker nő, aki nem ijed meg semmilyen eszköztől, hogy elérje célját. A másik főszereplő egy letöltendő szabadságvesztésre váró újságíró. Gyilkosságokban nyomoznak, melyeknél mindig túl mélyre ásnak.

Első, második, és a harmadik rész imdb linkjei.
1009 0 2 Film Izé
Erunder: beacska küldte: http://budapestterminal.hu/cikk/168-google-a-baratod Szöveg: (Ami igen kreatívan [...]
rebecca: Az első rész még csak-csak elmegy, de a másik kettő dögunalom... Ez igaz a könyvekre és a fi [...]
Szinte semmit sem változott a Dallas dúskeblű Lucy-ja
661 0 3 Pink Izé
Nas: xDDD
spider86: azok az icipici szarkalábak kb. 48-as cipőt hordanának :D
lb7: szinte... eltekintve attól a néhány aprócska icipici szarkalábtól
Kozeledik a Karacsony, igy gondoltam megosztok ferfitarsaimmal egy nyero ajandek otletet. Kinek kell gyemantgyuru, meno kocsi, vagy haz a hegyen, azok nem jelentenek semmit!
577 0 0 Zene Izé
A leghíresebb fanszőrzet parókák

Ahogy mondani szokták, már semmi sem a régi, még a női szőrnövekedés sem. Ilyenkor pedig jön az angolul merkinnek nevezett fanszőrzet paróka, amely a filmkellékesek egyik legjobb barátja meztelen jeleneteknél. Még az Oscar-díjas színésznők számára is akadnak lehetetlen feladatok: Kate Winslet például hiába próbálta visszanöveszteni intim szőrzetét a Felolvasó című film kedvéért, "annyi évnyi gyantázás után" már nem sikerült és kénytelen volt fanszőrzet parókát viselni.
7538 0 0 Film Izé
Kreacionista propaganda gyerekeknek

Kreacionizmus (Wikipédia)
Darwin és a kreacionista egyetemisták: Egy apró cickányféle állat, valószínűleg az egyik első, 210 millió éve megjelent emlős, a morganucodon csontvázának modellje előtt a másodéves biológushallgató, Lauren Dunn nem volt túlságosan elragadtatva: "210 millió év? Ez maga az önkényesség. Csak úgy odaírnak egy számot, mert nem tudnak semmit". "Biológiai-genetikai lehetetlenség, hogy ez itt, ez a patkány olyanná fejlődjön, mint mi!" - csatlakozott felháborodva a húszéves Nathan Hubbard orvostanhallgató.
3873 2 304 Izé
Tooni: 20%-al fejlettebb matematikai képességeket kínáló evolúciós megoldás, valószínűleg az el [...]
Tooni: Ez a Dude által linkelt képregény tök állat :)) http://www.plasticbrickautomaton.com/?id=14
Tooni: Erre is csak a nem megfelelő mértékű igazságérzetetek miatt lesz majd szükség :P
Mind a 304 komment
Fekete Hattyú  

Darren Aronofsky (Rekviem egy álomért, A pankrátor) legújabb filmjében Natalie Portman egy balett-táncosnőt játszik, aki egy rivális felbukkanása és a felé támasztott elvárások miatt idegileg kikészül.

Ennyit tudni a filmről. Az előzetes elég feszültségkeltő és izgalmas, na meg Aronofskyban sem kellett még csalódnunk, úgyhogy lehet várni a filmet. A magyar bemutató időpontját még nem döntötték el, Amerikában december 1.-től adják a mozik.

A www.blackswan2010.com a gyártó oldalára mutat, ahol szinte semmi sincs, de hátha felfrissítik majd.
908 0 4 Film Izé
kovacslacka: Hát tényleg érdemesebb akkor megnézni, ha már láttad a filmet, de nem lő le sokkal többet, m [...]
kasy: Nem néztem meg a videót, de úgy tudom spoilerek vannak benne. Szóval csak óvatosan aki nem lát [...]
kovacslacka: Számítógépes effektek a filmből: http://videa.hu/videok/film-animacio/fekete-hattyu-effektek-bl [...]
Mind a 4 komment
A 27 legunalmasabb film.
2221 1 4 Film Izé
pepeti: The Great Gatsby könyvben is borzalmas.
Guren: lehet velem van a baj, de én a da vinci kódot se untam
axenomorph: A Karib-tenger 3-t kicsit túlzásnak tartom...
Mind a 4 komment
Találós kérdés: mi a fura a képen?

Megfejtés: semmi. :D
8597 2 5 Izé
Ayu-chan: Ember, te hol látsz biciklitárolót? xD
.::JunKieEQ::.: Asszem megvan ! A postképen, az ajtó jobb szélénél, valaki csúnyá beperecelt...
Tomesz: Megtaláltam!!!! A BICIKLITÁROLÓ!!! Nincs fejjellefele
Mind a 5 komment
Nanny McPhee and the Big Bang

A csoda dada szerepében Emma Thompson-t láthatjuk, ha a neve nem mondana semmit elárulom, hogy ő írta még a Büszkeség, és balítélet című filmet is. Bizony, és ő volt az előző részben is a dada. Ez számomra ugyan akkora talány, mint Robert Rodrigez munkássága.

Ennek a sztorijáról se érdemes sokat írni. Bajban a család, mert a papa háborúzik, anya meg nem bír a kölkökkel, mert azok feszt civakodnak. Jön a dada, varázsolgat, nevelget, és minden jóra fordul. Persze lesz benne könnyeztető rész is. Hiszen adottak hozzá a cuki sanyarú sorsú kölkök.

Vidd el rá a tiedet is. Hátha utána jobban megbecsül téged. A filmre viszont te ne ülj be, addig inkább igyál meg egy sört.
686 1 1 Film Izé
Ófi: nem nagy durranás ez a film.Kb mary poppins koppintás.
Nem semmi mutatvány...
1941 0 3 Sport Izé
Maccoyi: Én nem is tudtam még megnézni, de ha te töltötted fel, akkor biztos megfelelő lehet.;) Egyéb [...]
M.Andreas: A bátor... :O
bungle: 3 hónapja, mikor felraktam FunVid-re, nem találtam annyira Izésnek... :)
Bár nemrég hirdettünk meg egy fotópályázatot (ami még mindig tart és alig érkezett rá eddig kép, mi van, senkinek nem kell egy iPad?!?), most itt egy újabb, elsősorban azoknak, akik környezetében van háziállat: készíts házi kedvencedről (vagy egy ismerőséről, biztos van ilyen barát, szomszéd, stb.) egy fotót, amint épp Izél (na nem úgy ;)), vagyis az ize.hu-t nézi a számítógépen (látszódjon a monitoron az Izé!). A fenti képre kattintva láthatsz pár képet néhány számítógépes zseniről. ;) Persze ők nem épp az Izét nézik, de az ő gazdáik ezért nem is kaptak semmit, nálunk azonban a legjobb kép - amiről a kis házizsűrink dönt majd - nyertese  egy 50.000 Ft értékű ajándékcsomaggal lesz gazdagabb, amiben könyvek és dvd-k találhatóak a Habostorta Kft. felajánlásában. A fotókat 2010 június 13., vasárnap éjfélig várjuk. Töltsétek fel valamilyen képmegosztóra és írjátok be a linket a kommentekbe! Manipulált képeket (pl. neten talált kép átszerkesztve, hogy a monitoron az ize.hu látható) nem fogadunk el, csak saját, eredeti állatkás képet! :)
5013 5 250 Izé
AsTanine: Áhh ne irigyeld, le se feküdtek...
bungle: Mindjárt lesz új post... De irigylem azt a rengeteg embert, aki fel tud kelni hajnali fél 10 elő [...]
thebeast: Van eredmény? :)
Mind a 250 komment
Nincs mese, ha egyszer időpont van a fodrászhoz semmi nem állhat a nők és a szépség útjába. Ez a drága nagymama olyannyira komolyan vette az utasítást, hogy szó szerint a szék mellé parkolt le és már mehet is a dauer.
792 0 1 Autó Izé
lb7: Valószínű, hogy ez volt a világ legdrágább dauer-je. :DDD
A frankfurti születésű Stefan Hantel jó pár évig tolta a techno szekerét Németországban, és hosszú ideig az égvilágon semmi sem emelte ki a szcéna középmezőnyéből. Készített pár tisztesen összerakott, átlagos, technót-funkot-soult-bossa-novát elegyítő lemezt, hétvégenként lenyomta tisztesen összerakott, átlagos szettjeit, és ez valószínűleg így ment volna a jól megérdemelt nyugdíjig, ha... katt!
687 0 0 Zene Izé
Reggeli a Plútón - Breakfast on Pluto

A film az 1970-es évektől követi nyomon Patrick Braden egy megnyerő, de rettenetesen elszánt fiatalember tetteit. Egy kis ír városban hagyják magára kisbabaként, s nagyon korán rájön, hogy más, mint a többiek. Már kisiskolás korában a lányos játékokhoz vonzódik, nevelőanyja ruháiban játszik, és sminkeli magát, ha egyedül marad. Patrick egy módon éli túl gyerekkorát: szellemes, elbűvölő viselkedésével és, hogy gyengéden visszautasít minden olyan kísérletet, mely meg szeretné változtatni őt. Tartásának és eszének köszönhetően vészeli át a nehéz életkörülményeket, s senkinek és semminek nem hagyja, hogy beleszóljon abba, amiben hisz. Az iskolapadból kikerülve Londonba megy, ahol egy transzvesztita bárban énekel. Hivatalos weblap WIKI (angol)
526 0 1 Film Izé
melcsike: ez érdekesen hangzik, meg fogokjuk nézni :)
Prahlad Jani, a 82 esztendős fényevő, aki állítása szerint 70 éve nem evett és nem ivott semmit.

Magyar cikk.
8750 5 72 Izé
kicsicece: Az emberi hülyeség határtalan...
bungle: http://index.hu/tudomany/2010/05/10/a_tudosok_nem_kepesek_megfejteni_a_hetven_eve_koplalo_jogi_titka [...]
7sleeper: azt hiszi az ő seggéből jön a napfény..
Mind a 72 komment
Azért ekkora tömeg előtt, ilyen látványosan ráugrani négy lányra...nem semmi.
985 0 1 Sport Izé
bungle: Nem sokat tökölt. Csak egyet. :D
Ma este 22 órától Madridra terelődik a labdarúgóvilág figyelme, amikor a Barcelona a Real Madriddal csap össze a Santiago Bernabéuban a spanyol bajnokság 31. játéknapján. Az El Clásico tehát bő másfél órára ismét elvarázsolja a világot, és a szokásos körítés mellett most nem csak a presztízsről szól a találkozó. Aki ugyanis nyer, az lélektanilag óriási lépést tesz a bajnoki cím megszerzése felé, mivel a két együttes jelenleg azonos pontszámmal áll a tabellán. Paradoxon tehát a helyzet: semmi sem fog eldőlni, valaki mégis lemarad.
441 0 4 Sport Izé
Maccoyi: Szintén kisadria küldte: Szöveg: A Barcelona 2-0-ra győzött a Santiago Bernabéuban a Real Madr [...]
Balázs: ha nagyon unatkozok lehet megnézem
kisadria: Adná a jóisten hogy így legyen!!
Mind a 4 komment
Megamind - Megaagy

Megamind amolyan balfék gonosztevő. Sosem sikerül semmilyen terve, mert a város hőse Metro Man mindig legyőzi. Ám egyszer véletlen megöli a őt. Ezután Megamind rá is jön, hogy élete céltalan egy hős nélkül. Ezért teremt egy másikat, Titánt, csak ő meg nem akar hős lenni, sokkal inkább tetszik neki a gonosz létforma. Titán el is határozza, hogy elpusztítja Metro City-t

Nem egy átlagos történet az tény, de ugye ennek is sejtjük a végét. Nem is baj ez. Mesét nem az izgalmakért, és a meglepő fordulatokért nézünk, hanem a vicces karakterek miatt. Ebben pedig már a főszereplő is elég lenne egy egész estés szórakoztatáshoz.

Imdb
1169 1 1 Film Izé
Boo: épp tegnap láttam az előzetest, jónak tűnik :)
Igazából apa

Az eladósodott festő hazatér pár festményért, amiket a volt barátnőjénél hagyott, de arról nem tud, hogy lányát is itthon hagyta. A lánynak már van egy új apja, az akiénél a festmények is vannak.

Nekem ez az erőltetett humor nem igazán jön be. Jobb mint egy álom.net, de semmivel sem több ez egy tucatfilmnél. Unalmas hétköznap estén elmegy.

Imdb
747 1 7 Film Izé
kasy: Szegény igazi fater csúnyán elhasalt. Az első hétvégéjén alig több mint hétezren nézték [...]
weedjay: akkor jo. bar ez nekem nem szubjektiv izles/velemeny nyilvanitas, csupan elso benyomas, nem tobb. bo [...]
Erunder: Nem hiszem, hogy a véleményem ekkora hatással lenne az emberekre. Először is mert tudják, hogy [...]
Mind a 7 komment


Agregator - Gyökerek nélkül (A semmi ágán)
397 0 3 Zene Izé
JogiBear: hmm nekem is egy kedvencem volt/lessz :P
pepeti: Egyik kedvenc magyar bandám.
Swordfish: Ezt anno mennyit hallgattuk... :) A klipje is jó.
Házak a semmi közepén - élnél egy ilyenben? :)
18772 13 57 Izé
Laretta: Micsoda nyugi lehet ott!
hopsz: nem rossz!
Nomen est Omen: Amugy a 3. az a Görögországban lévő Meteórák, Amikben szerzetesek élnek. Ott voltam nyaralni [...]
Mind a 57 komment
A síró feleség.

Parker felesége nagyon könnyen sírva fakad a filmeken, és nem csak a szomorú, hanem a boldog végkifejleteket is végig zokogja. Készített neki egy oldalt a férje, ahová pár videót fel is tett, hogyan reagál az egyes filmekre.
A felesége nem haragszik, hogy ezeket a videókat közzétette férje az interneten, mert Parker állítása szerint feleségének semmi pszichés baja nincs, ellenkezőleg: egy nagyon vidám és társaságkedvelő lány, csak a filmeket éli át annyira, hogy sírhatnékja van a szomorú és a boldog jeleneteken egyaránt.
5550 2 26 Izé
502: Tuti, hogy gyagyás.
rubigo: Én azt mondom inkább legyen ilyen aranyosan félős vagy érzékeny és bújjon hozzám, mint egy [...]
serci: Az asszony nálunk is utálja a horrorfilmeket,de nem picsog,inkább kimegy hála istennek
Mind a 26 komment
A síró feleség.

Parker felesége nagyon könnyen sírva fakad a filmeken, és nem csak a szomorú, hanem a boldog végkifejleteket is végig zokogja. Készített neki egy oldalt a férje, ahová pár videót fel is tett, hogyan reagál az egyes filmekre.
A felesége nem haragszik, hogy ezeket a videókat közzétette férje az interneten, mert Parker állítása szerint feleségének semmi pszichés baja nincs, ellenkezőleg: egy nagyon vidám és társaságkedvelő lány, csak a filmeket éli át annyira, hogy sírhatnékja van a szomorú és a boldog jeleneteken egyaránt.
5839 0 2 Film Izé
Teomoart: Eszméletlen. Szerintem nagyon cuki. Flúgos, de aranyos. :D
fejhus: két videó után feladtam, kib*szott szánalmas, idegesítő picsa.
Rossz napod van?

Rossz napod van? Lehangolt vagy? Semmihez sincs kedved? Adunk pár tippet, hogy jobban érezd magad!
473 0 0 Pink Izé
Báthory - A legenda másik arca (Bathory)

Báthory Erzsébet A hírhedt 16. századi “vérgrófnő” történetét sokan feldolgozták már: az emberiség legvéresebb gyilkosaként szerepel a Guinness Rekordok Könyvében. A legenda szerint többnyire nők estek áldozatul a grófnő kegyetlenségének: megkínozta és megalázta őket, kiontott vérükben fürdött, fogaival tépte szét az áldozatok eleven húsát, majd végzett velük. De valóban ez történt a grófnő várában? Az eltelt négy évszázad alatt semmilyen történelmi dokumentum nem került elő, ami mindezt egyértelműen igazolná. A film a hagyományos elképzelésektől eltérő módon ábrázolja a grófnő alakját. A történet egy védtelen özvegyről szól, aki gazdagabb és sokkal nagyobb vagyonnal rendelkezik, mint maga a király. Báthory Erzsébet modern gondolkodású, reneszánsz asszonyként szerepel a filmben, aki egy összeesküvés áldozatává válik.

A történelmi dráma egy cseh - szlovák - angol - magyar koprodukció, amelyet Csehországban már 2008. július 10.-én bemutattak. Hazánkban 2010. január 20.-ától vetítik a mozik.
Maga a film már post-olva lett, de gondolom kevesen beszélitek a cseh nyelvet.
trailer:
813 1 0 Film Izé
Robin Hood

A sztoriról nem írok, mert több, mint valószínű, hogy Robin Hood-ról már mindenki hallott,
de ha mégsem. :)

Az 1991-es Robin Hood a tolvajok fejedelme óta nem készült komoly film ebben a témában
(Nem, A fuszeklik fejedelme nem számít:), ezért Universalék rendeltek egyet, hogy mindenkinek jó legyen. Ridley Scott rendező és Brian Helgeland író kicsit megvariálta a dolgokat és egy keményebb filmet képzeltek el. Nem is baj az, ha egy kicsit más szemszögből láthatjuk Anglia hősének kalandjait. De még várni kell, mert csak Május 14.-én mutatják be Amerikában. Addig itt az előzetes, ami elég hangulatosra sikerült.

Ja és a szereplőgárda sem semmi: Russell Crowe, Cate Blanchett, Mark Strong, John Hurt, Max von Sydow

Imdb

 
947 2 4 Film Izé
kovacslacka: Ki a legjobb Robin Hood? http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/2010/05/13/meg_mindig_costner_a_l [...]
kovacslacka: új, magyar feliratos előzetes: http://origo.hu/filmklub/20100311-elozetes-ridley-scott-robin-hood- [...]
kovacslacka: új plakát: http://twitpic.com/uspi8
Mind a 4 komment
Brooklyn's Finest

Eddie Dugan, kiégett, veterán zsaru, aki már csak egy hétre van a nyugdíjazástól és álmaitól, egy nyugodt horgászlaktól Connecticut-ban. Sal Procida drogelhárítós tiszt, aki semmitől sem riad vissza, hogy jobb életet teremtsen betegségben szenvedő feleségének és hét gyermekének. Clarence “Tango” Butler pedig olyan régóta van beépülve, hogy szinte már jobban bírja Caz fejét, aki egy hírhedt hatalmas drogdíler, mint a rendőrtársaiét. Ennek a három rendőrnek a története fog összekapcsolódni a filmben.

Imdb | Előzetes
761 2 0 Film Izé
56 évvel az elsüllyesztése után kihúzták a T34-es tankot a tóból. Pár nappal később a motorja is beindult. Nem semmi!
14442 0 22 Autó Izé
cojone: Lehet piszkálni a szovjeteket, de az biztos, hogy amiket egyszer összeraktak az működött is, mi [...]
Purple: "Itt történt meg valamikor 1944 nyarán, hogy egy T34-es szovjet tankot elkaptak a németek, és a [...]
Fireblade1000: Miért német felségjelzés van rajta???
Mind a 22 komment
56 évvel az elsüllyesztése után kihúzták a T34-es tankot a tóból. Pár nappal később a motorja is beindult. Nem semmi!
26597 9 22 Izé
cojone: Lehet piszkálni a szovjeteket, de az biztos, hogy amiket egyszer összeraktak az működött is, mi [...]
Purple: "Itt történt meg valamikor 1944 nyarán, hogy egy T34-es szovjet tankot elkaptak a németek, és a [...]
Fireblade1000: Miért német felségjelzés van rajta???
Mind a 22 komment
Ez az ember nem normális. Meg még 17-en mások sem azok. Futottak, úsztak meg bicajoztak, semmi több. Nem fogjuk sohasem megismerni őket annyira, mint győzőt, tüncikét vagy benkődanit. Ennyi.

A tanulságokat mindenki maga levonhatja.

A harmadik helyezett Beñat Zubillaga képei.
643 0 0 Sport Izé
Entourage - Törtetők

Egy sorozat, ami a hoolywoodi mindennapokba nyújt betekintést Vincent Chase és barátai életén keresztül, akik Eric, (Vince legjobb barátja és managere), Johnny Vince (másodvonalas sorozatszínés bátyja), Turtle (aki nem csinál szinte semmit csak élvezi a kényelmes életet) és persze néha az egész sorozat mozgatórugójaként tevékenykedő szókimondóan nyersmodorú ügynöke Ari Gold.
Az első epizód megtekinthető itt.

Trailer / Wikipédia
 
405 0 3 Film Izé
Erunder: Legegyszerűbben a számítógépeden. Meg ne kérdezd a tudod mit!!!!! :D
cocababy: hol lehet megnezni a tobbi reszt?
tutituti: Törtetőket is szeressük.Bár egy ideje megfeletkeztem róla.Asszem újra át kell futnom.
Ink (Ha nem jő az édes álom)

Végre egy FILM !

Zenéjére külöm felhivnám a  figyelmet.

(Vannak olyan előzetesek amik túl sokat is mutatnak egy filmből, vígjáték esetén túl sok poént, horror esetén túl sok halált vagy bármi másnál túl sokat a történetből. Ez nem olyan. Ezt, nézed és agyalsz, hogy ez most meg mi volt. Merthogy nem jössz rá semmire az is tuti. De cserébe két és fél percig furcsa képeket nézegetsz. :) A történet meg valami olyasmi, hogy éjszaka egy gonosz erő hozza a rémálmokat, és egy jó erő a jókat. Egy 8 éves kislány meg a faterjával karöltve harcol a rossz álmok ellen. Erunder)

Imdb | Hivatalos honlap
2055 2 7 Film Izé
madMate: erunder felkeltetted az érdeklődésemet az összefoglalóddal :D éjjel megnézem :)
tutituti: Tegnap megnéztem.hajnal fél 2kor végeztem vel,de nem tudtam lekapcsolni.Először olyan Donnie Da [...]
shancy: Sorry : )
Mind a 7 komment
"Semmi baj, majd a következő edzésen a kirúgást fogjuk gyakorolni." :D
908 0 1 Sport Izé
papaluige: :)))
Didier Drogbát nagyon csunyán lerúgta Evans a levegőben....a poén az volt, hogy még Drogba kapott sárga lapot, Evans semmit...
799 0 2 Sport Izé
Balázs: remélem majd tavasszal Essien, Mikellel karöltve tarkón rúgja ezt a csicskát.
rubigo: Evans belerúgott a Drogba
Ugye ismerős mindenkinek a Pixar? (Akinek nem, az ne kattintson erre a posztra, semmilyen link nem segítene abban, hogy megértse eme paródiát.)

Na mármost a CollegeHumor (szerintem ehhez sem kell segítség) picit átgondolta a Pixar intrójának a "történetét".
14415 21 28 Izé
Schabee: ez nagyon tetszett
bungle: zimbabwe küldte: URL: http://www.youtube.com/watch?v=ovJ33r4SRps Szöveg: "Ha már a Pixar paródi [...]
Bubba: Basszus én is lefelejtettem hogy spoiler, mingyá engem is kivégeznek! :-D
Mind a 28 komment
Ugye ismerős mindenkinek a Pixar? (Akinek nem, az ne kattintson erre a posztra, semmilyen link nem segítene abban, hogy megértse eme paródiát.)

Na mármost a CollegeHumor (szerintem ehhez sem kell segítség) picit átgondolta a Pixar intrójának a "történetét".
16564 4 5 Film Izé
bungle: Átírtam a youtube linket az eredetire...
Zserigta: Ez nagyon durva.. Tök jó. :D
triniti5: Szegény lámpicsek :(
Mind a 5 komment
Green Zone

A filmben Damon egy CIA-ügynököt alakít majd, aki azt a feladatot kapja, hogy kerítsen kézre néhány tömegpusztító fegyvert, amely rossz kezekbe került az iraki háborúkellős közepén. Roy Miller - Damon - azonban hamar ráeszmél, hogy semmi sem az, aminek látszik.
704 6 1 Film Izé
pepeti: Fúh ez aztán az eredeti sztori... :D
Vijay Singh a vízen "kacsázva" üti be a lábdát lyukba jól. Na ez a nem semmi. :) 
851 0 0 Sport Izé
Moon

Egy asztronauta három éves megbízatást teljesít a Holdon, Helium III.-at, a Föld új energiaforrását bányászva. Munkáját magányosan végzi, egyetlen társa egy GERTI névre hallgató intelligens számítógép. Ahogy a szerződése végére kezd érni, egyre ijesztőbb változásokat kezd észlelni magán, fejfájások, hallucinációk kezdik gyötörni – egy pillanatnyi koncentrációzavar majdnem végzetes balesetté fajul. Ahogy a hallucináció és a valóság határvonala egyre közelebb kerül egymáshoz, belebotlik a három évvel ezelőtti saját magába.

Tekintsünk el attól egy picit hogy Sam Rockwell a főszereplő (többszörösen is). Eredeti, izgalmas történet, a Skinsből Kaya Scodelario, Kevin Spacey mint robothang (amiből lehet, hogy mi semmit se fogunk élvezni, ha szinkronizálják a filmet). Ez egy tuti kis űrben játszódó sci-fi.

Imdb
1403 4 3 Film Izé
Jokker: Én meg most fejeztem be :) Hát nem konkrétan az, amit vártam tőle (nem rosszabb, nem jobb, más [...]
1nessa: Ma hajnalba neztem meg. Nekem tetszett.:)
Wicked: Ez jónak ígérkezik. És már van R5 belőle! ;)
"Egy csók és más semmi..." :)
1081 0 0 Sport Izé
Régebbi postok...