REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Az őslakó - The Man from Earth


John Oldman történelemprofesszor váratlanul bejelenti, hogy otthagyja az egyetemet. A meglepett kollégák felkeresik az otthonában, hogy nyomást gyakoroljanak rá, adjon magyarázatot a történtekre. Mindenki megdöbben, amikor kiderül, hogy mi a visszavonulás valódi indoka. Oldman professzor ugyanis azt állítja, hogy valójában halhatatlan, és tíz évnél tovább nem tartózkodhat egy helyen anélkül, hogy kiderüljön a titka. A kollégák persze képtelenségnek tartják az egészet, ám sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudják a hallottakat. A barátságos összejövetel drámai fordulatot vesz.

IMDB | Trailer
753 4 6 Film Izé
Forgi: Tipikus példája az alacsony költségvetéssel készülő filmeknek, MÉGIS szenzációsan jó! Cs [...]
macsek: és hogyan lehet letölteni afilmet
pepeti: Ezt meg fogom nézni, köszi az ajánlást.
Mind a 6 komment
Pénznyelő - The Money Pit

Nagyszerű jelenet egy klasszikus filmből. 
Én fetrengek, ahányszor látom.

A csóró házaspár, Anna és Walter lakást keres. Rendkívül olcsó házat ajánlanak nekik azzal az utasítással, hogy "legfeljebb majd kell rajta javítani ezt-azt". Főnyereménynek tűnik az ajánlat, ám csak azután jön a feketeleves: az új otthonukról kiderül, hogy kész életveszély. Gyorsan munkásokat hívnak, így nemsokára falak dőlnek ki, kőművesek potyognak az égből, és meszesvödrök ömlenek ki mindenütt.
1986-os vígjáték Tom Hanks és Shelley Long főszereplésével.
Trailer
620 3 2 Film Izé
CrazyLime: Jaaj, ez annyira jó film! :D
kovacslacka: Beszarás ez a röhögés! :) Amúgy, a film is király.
"Aranyos" kis dagi pokemon srác. Előttetek a hétvége, hogy feldolgozzátok...
6238 3 32 Izé
bungle: Újratöltve (youtube sucks).
te.sas!: szarlaza!
1nessa: Miert buntetsz minket....:((( :D
Mind a 32 komment
Öt év feszült várakozás után végre megérkezett a Gran Turismo mobilizált változata. Tesztünkben kiderítjük, vajon ennyi idő alatt mit hoztak ki belőle a fejlesztők!

Gran Turismo PSP - Játékteszt
671 1 0 Game Izé
MC DC Veress Róbert Freestyle Rap

Nyolc éve - amikor Robi még azt sem tudta igazán, mi is a freestlye rap - egy házibulin kiderült, nagyon megy neki a rögtönzött rappelés. Bár szoftver-üzemeltetőként végzett, reméli, egyszer eljön majd az idő, amikor minden idejét a freestyle rap-re fordíthatja. 9 és fél órás folyamatos rappelésével ő tartja a nem hivatalos világrekordot.

+ itt van pár a legcikibb produkciókból (köszi CS1985)
12818 13 89 Izé
Mr.T.: MC DC http://www.youtube.com/watch?v=bPbaoh82_hE
|-=O=-|: http://www.youtube.com/watch?v=-yC1nE_k7Jk Ha esetleg törlik: http://www.rtlklub.hu/csillagszuletik [...]
bungle: Levélben jött (annyira nem nagy szám, hogy külön post legyen belőle, meg hát nem vagyunk mi a [...]
Mind a 89 komment
Vincent Castiglia nemzetközileg elismert new york-i művész, valamennyi alkotását, amelyek az élet, a halál és az emberi felépítés monokróm ábrázolásai, saját vérével festi. Állítása szerint így a megfestett tárgy realizmusa nem pusztán a kidolgozottság által keltett optikai illúzió, hanem a hús és vér valós átvitele minden egyes munkájába - így oldva fel a művész és a művészet közötti határokat.

Kiállításait eddig többek között H.R. Giger svájci múzeumában, ezenkívül amerikai és angol galériákban tekinthették meg az érdeklődők. Alkotásai világszerte megtalálhatók számos magángyűjteményben.

"Személyes meglátásom szerint, a vér egyfajta szent kifejezőeszköz; mialatt alkotásaimhoz használom, úgy érzem, a legközelebbi szálon kapcsolódom az élet lényegéhez. Mert az élet azután is folytatódik majd, ha a testem már nem él; s ebben az értelemben... én soha nem fogok meghalni." (Vincent Castiglia)
1246 2 0 Art Izé
Mozgalmas volt a mai nap a Modern Warfare 2 életében. Megérkezett a múlt hét végén beígért újabb hangulatfokozó, érkezett pár tapéta és közben az is kiderült, a PC-s verzió kicsit később fog megjelenni.
1431 1 1 Game Izé
Vigyori: Már alig várom hogy megjelenjen!! :-)
Harry Brown

Még egy filmes fesztivál által ihletett poszt. ( ne féljetek lesz még :)

Michael Caine megirigyelhette Clint Eastwood Gran Torinó-s kemény öregember-figuráját, mert a Harry Brown című filmben maga is arra adja a fejét, hogy elsimítsa, amit a hivatalos igazságszolgáltatás nem képes. Daniel Barber első rendezésében Caine egy egykori katonát játszik, aki azután pöccen be, hogy legjobb barátját fiatal suhancok ölik meg. Az előzetesből kiderül, hogy a vénember nem finomkodik, és az is, hogy a gyilkossági ügyben nyomozó Emily Mortimer hamar gyanút fog, hogy az öregúr nem olyan ártatlan, amilyennek látszik.

Michael Caine drumm and bass-re gyilkolászik.Az előzetes kihagyhatatlan, reméljük a film is ilyen jó lesz.. :D

Előzetes | Imdb
556 0 1 Film Izé
Erunder: Brutálisabb, realisztikusabb, és pörgősebb, mint amire számítottam. Abszolút muszáj megnézn [...]
Paranormal Activity

Újabb példa a Blair Witch Project után hogy miként lehet minimál költségvetésből, amatőr cuccal plusz egy adag kreativitással igazi beszaratós horrort csinálni. Nem lesz ebben a filmben ugyanis semmi más csak egy csaj, a pasija, egy kézi kamera meg persze hátborzongatás felsőfokon.A sztori szerint a két főszereplő Katie és Micah, nyugodtan élik életüket, amíg furcsa dolgok nem kezdenek történni a lakásukban. Katie-t gyermekkora óta egy rosszindulatú, láthatatlan entitás kísérti, és a csaj szerint a rejtélyes kísértet felelős a fura történésekért. Micah persze baromságnak tartja az egészet, de azért később vásárolnak egy kézi kamerát, és éjszakára bekamerázzák a szobát, hátha sikerül valamilyen paranormális tevékenységet rögzíteniük. Mikor kiderül, hogy bizony, igen, Micah először egész szórakoztatónak találja az egészet, de a dolgok hamar kezdenek bedurvulni, mikor a “látogató” egyre agresszívabbá válik…a DreamWorks már fel is vásárolta a film amerikai forgalmazási jogait, illetve a rendező Oren Peli készíti majd hozzá a nagyobb költségvetésű remake-et.

IMDB


Előzetes a hivatalos oldalon

Előzetes 2 :



 
725 3 10 Film Izé
ffaannyy: én csalódtam...azt hittem, hogy fosatósabb xDD bennem nem állt meg az ütő, pedig nagyon várta [...]
1nessa: Megneztem es o.O kb ilyen volt a reakciom:D Jo film nagyon, bar a vegenel tobbre szamitottam.
pepeti: Ezt látnom kell.
Mind a 10 komment
Dusty Kid - Train No 1
935 0 0 Zene Izé
The Men Who Stare At Goats

Mit érdemes tudni erről a filmről? Jah, elég érdekes alapszituációra épül: George Clooney egy Lyn Cassady nevezetű katonát játszik,  aki azt hiszi, hogy paranormális képességekkel bír. A történet másik főhőse egy Ewan McGregor által életre keltett újságíró, aki egy komoly sztori után kutat Irakban, s így találkozik a saját magát Jedi lovag nak tartó katonával. Az előzetes alapján két hősünk sok hajmeresztő, és kimagaslóan vicces kalandba keveredik egy kényes küldetés során. A Cassady-hez hasonló képességekkel bíró katonákból verbuvált osztag (legalábbis a paranormális képességek kifejlesztése lenne a cél) kitalálója és vezetője, a Jeff Bridges által megformált korábbi hippi-katonatiszt keverék  ugyanis eltűnt. Egy a feletteséhez hűséges katona dolga pedig mi más lehetne, mint előkeríteni vezetőjét? Közben kiderül, hogy talán mégis vannak Cassady-nek Jedi képességei…és mindez állítólag megtörtént eseményeken alapul. Még Kevin Spacey is feltűnik a filmben.

forrás
989 1 1 Film Izé
snake6: ez jónak tűnik!XD hahahahhha
Mai ismeretterjesztő rovatunkban: a Guinea- v. medinaféreg (Dracunculus medinensis), mely egy Afrikában honos parazita fonálféregfaj. A féreg lárvái a fertőzött víz fogyasztásával kerülnek be a szervezetbe, majd az emésztőrendszerben válnak ivaréretté. A megtermékenyített nőstények (melyek akár egy méteresre is megnőhetnek) a bőr alatti kötőszövetben húzzák meg magukat, majd a fertőzéstől számított egy év múlva megindulnak, és igen fájdalmas keléseket hoznak létre a bőr felszínén a lábszár vagy a lábfej tájékán. Amikor a delikvens a fájdalmat enyhítendő vízbe mártja a lábait, a nőstény féreg a kifakadt kelésen keresztül kidugja hátsó testvégét, hogy a szabadba engedje több ezer utódját. A kezelés egyetlen módja, ha ilyenkor az állat végét megcsípik, felszúrják egy hegyes pálcikára, majd csavarnak rajta egy egészen kicsit, óvatosan, nehogy a kötőszöveti rostokra felcsavarodott féreg nagyobbik része bennszakadjon. Majd a következő napon tovább tekernek rajta, és így tovább heteken át. Ez a procedúra rendkívül fájdalmas (a féreg latin neve, a Dracunculus is arra utal, hogy ez olyan érzés, mintha egy sárkány tüze égetné az embert vagy egy tüzes kígyó tekeregne a bőre alatt), és akár egy hónapig is eltarthat, mire teljesen sikerül megszabadulni az állattól. Ezt a fajta kezelésmódot egyébként már az ókortól kezdve alkalmazzák, és egyes elképzelések szerint a gyógyszertárakon vagy a WHO logóján látható közismert, a gyógyítást szimbolizáló jelkép sem az Aszklépiosz botjára tekeredő kígyót, hanem sokkal inkább a pálcikára felcsavart medinaférget ábrázolja.
9847 3 24 Izé
vadonka: Ha afrikába mennék inkább aggódnék az ebola miatt. Tényleg arról mi hír? Nagy a csend!
bungle: Eltűnhet a Föld színéről a betegség, amitől 80 centi hosszú fonálféreg nő ki az ember bő [...]
bungle: Egyméteres húsevő férgek élnek sok ezer dél-szudániban http://www.lifenetwork.hu/lifenetwork/ [...]
Mind a 24 komment

"Miért hagynak el engem folyton?" - A pszichológus válaszol, hátha kiderül, miért okoz sokaknak gondot a párkeresés.
332 0 1 Pink Izé
orsyka_001: Hát... elég sokat elárulhat az, ha valakit milliószor dobnak... sajnálom szerencsétlent... (am [...]
Végre kiderült, hogy melyik a jobb.
9937 4 24 Izé
MikeSylver: Ez a videó tudományos bizonyíték :D:D
thebeast: Ilyenkor megtörik a tér-idő kontinuum, és senki nem tudja mi fog történni. Lehet, hogy Felrobb [...]
sf: Mac-et vegyen az aki nem ért a géphez és ezért hajlandó sokszor annyit fizetni :)
Mind a 24 komment
Visszaüt vagy visszavonul? A férfikézből kiderül!
458 0 2 Pink Izé
CRaPtRaSH: hát ha megüt akkor kiderül hogy a kezével üt meg XD
Barabi: Persze , ha kezet fogsz vele s rúzs meg szemfesték nyomok vannak a kezén , esetleg egy kis alapoz [...]
Ő az igazi? 5 jel és kiderül! Honnan ismerd fel a Nagy Ő-t?

(balage ne alakíts már mindent linké, nekünk csinálsz plussz munkát)
632 1 0 Pink Izé
Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief (A villámtolvaj)

Ismét egy Chris Columbus remekkel állunk szemben.

A film Rick Riordan regénye alapján készült (na ja Hollywoodnak sose lesz most már önálló anyaga).

A történet annyi hogy Poseidon 12-14 év között fiának (aki Amerikában él, pfff) kell visszalopnia apja szigonyát mellyel a villámokat szórja és közben még a muterját is meg kell mentenie, mert ha nem háború lesz az istenek között.

A Harry Potter feeling pedig nem véletlen hiszen mint már említettem ezt a szerencsecsomagot bízták meg a rendezéssel. Riordan ötrészes regényt írt Percy Jackson kalandjaiból. Valószínűleg várhatjuk majd a többit is. Hurrá! (Remélem lehet érezni a tömény szarkazmust és iróniát.)

De hogy valami pozitívat is írjak, és hogy kiderüljön hogy mégis miért legyünk kíváncsiak a filmre. Egyrészt a szereposztás: Pierce Brosnan, Uma Thurman, Sean Bean, Kevin McKidd és Rosario Dawson, másrészt pedig, mert a görög mitológia lényei fantasztikusan fognak mutatni a mozivásznon…

Amerikai premier: 2010. február 12.

Imdb
1327 1 3 Film Izé
Erunder: Hát ez elég gagyi lett. Kezdjük ott, hogy az egész olyan mint ha a Harry Potter, és Héraklész [...]
Erunder: snake6 küldte: http://www.youtube.com/watch?v=yxDEChe_54I&feature=player_embedded (Ez már nem teas [...]
snake6: kellemes meglepetés
Hódítsd vissza! 8 tuti visszacsábító trükk!  Még alig, hogy véget ért a kapcsolatod, de már megbántad, hogy kidobtad? Vagy netán a te utadat adták ki? Íme 7 tipp a visszahódítási hadművelet elindítására!
670 0 0 Pink Izé
Australia (Ausztrália)
Egy hosszúra sikeredett, nagyon szép film Nicole Kidman és Hugh Jackman főszereplésével.
Előzetes
464 1 5 Film Izé
Opra: Szerintem általam nem is lesz soha megnézve, hogy ilyen szép magyarosan fejezzem ki magamat :) Ne [...]
Aislinn: Kb egy órával hosszabb mint kellene, végig szenvedtem, csak Hugh Jackman tiszteletére néztem v [...]
krypton118: Nekem igen tetszett ez a film. A poszterről azt hihetnénk, hogy ez egy újabb rózsaszín cukormá [...]
Mind a 5 komment
Szép mintás póló, igaz? Villám design! :D Valamint az is kiderül a cikkből, milyen hasznos lehet egy iPod. ;)
13078 3 14 Izé
Nusihusi: PostszövegXD Tuti nem megy legközelebb fa közelébe:)
tremor: szerintem meg az a legegyszerűbb ha nem megy fa alá...
sahinel: Igen írják hogy a lábán is volt égési sérülés. Tehát a testén a szívén nem hatolt át, [...]
Mind a 14 komment
Juan Kidd & Felix Baumgartner feat. Lisa Millett - Now You're Gone (Club Mix)

myspace: juan kidd | felix baumgartner | lisa millett
1620 3 0 Zene Izé
Mel Gibsont kidobták saját tulajdonú kápolnájából

nektek erről mi a véleményetek?
389 0 3 Pink Izé
kamubekLaca: Én... leszarom.
brigi_cica: jól tette... én a helyében fogtam volna egy pisztolyt és mindet lelöttem volna. annyira vallás [...]
nagydee: "hét gyermeke anyjának férjeként" - ezt hogy bírták kibuggyantani magukból????
Kirk kapitány és legénysége a Szomszédok ellen vonul

Ki győz majd eme véres és eposzi küzdelemben? A videból kiderül!
952 0 0 Film Izé
Mártírok

(Martyrs,2008) Lucie-t több mint egy évig eltűntként tartották nyilván, amikor váratlanul egy út szélén megtalálják. Úgy tűnik megőrült, teljesen zavarodottan viselkedik, képtelen beszélni róla, hogy mi történt vele és ki a felelős az eltűnéséért. A rendőrség talál egy elhagyatott vágóhidat, és minden nyom arra utal, hogy a lány az ottani fagyasztókamrában volt fogvatartva. A nyomozókra nehéz feladat hárul: kideríteni, hogy került oda, mi történt ott és hogy sikerült elszöknie onnan Lucie-nak.

Imdb | az eredeti Francia nyelvű honlap itt

 
635 1 1 Film Izé
Lex: Hát ez mind jó amit leírtatok, de ez kb a film első 2 perce.A nyomozókat kb 2 jelenet erejéig [...]
Julie & Julia (Kalandjaim a konyhában)

Kételyben Amy Adams tanult már egy-két (nem feltétlenül szép) dolgot az életről Meryl Streeptől. Most folytatódik az oktatás, de, mint a Julie & Julia című film előzeteséből kiderül, a középpontban egy lényegesen kellemesebb téma áll: a főzés és az evés. A film a nálunk is megjelent Julie & Julia - Kalandjaim a konyhában című könyvön alapul, ami pedig Julie Powell blogjából készült, ami pedig Julia Child Mastering the Art of French Cooking című könyvéből indult ki.

A Franciaországban élő amerikai Child (a nagyon furán beszélő Meryl Streep) az 50-es évek elején vágott bele két barátnőjével a “hivatásos” főzésbe, és a 60-as évek elején adta ki a fent említett könyvet, ami lényegében megismertette az amerikaiakkal a francia konyhát. Powell (Amy Adams) 2002-ben úgy döntött, hogy unalmas életét azzal dobja fel, hogy egy év alatt megfőzi a Child könyvében szereplő több mint 500 receptet, és ezt blogján dokumentálja. A blog hamar nagy népszerűségre tett szert, így lett belőle 2005-ben könyv, most pedig film köszönhetően az egyik legnépszerűbb csajfilm-rendezőnek, Nora Ephronnak (A szerelem hullámhosszán, A szerelem hálójában).

Imdb
343 0 0 Film Izé
Nine

A Nyolc és fél című Fellini-film musical-feldolgozásában ugyan egy férfi körül bonyolódnak az események, de fontos szerep jut az őt körülvevő nőkoszorúnak is. Guido Conti mellett ugyanis megjelenik többek között a felesége, a szeretője, az édesanyja, a producere, a pártfogoltja… Nem mellékes tehát, hogy kiket sikerül megnyerni a női szerepekre. A névsor ugyan még nem teljes, de már most lenyűgöző. Marion Cotillard, Penélope Cruz, Sophia Loren, Nicole Kidman és Judi Dench biztosan feltűnik majd Rob Marshall filmjében.

Imdb | Előzetes
1407 2 0 Film Izé
Seress Rezső - Szomorú Vasárnap

Az öngyilkosok himnusza - így nevezték a harmincas évek végén a Szomorú vasárnap című dalt, mely az egész világot bejárta. Az a legenda járta róla, hogy valami egészen különös, mágikus hatása van. Aki meghallja, olyan mély depresszióba kerül, hogy öngyilkosságot követ el.
A dalt Seress Rezső és Jávor László írták 1935-ben, még Szomorú Vasárnap néven. Hatására kisebb öngyilkossági hullám indult (a városi legenda szerint legalább 17 esetről volt szó). A ballada később, 1941-ben Billie Holiday nyomán lett világhírű Gloomy Sunday címmel. Mint tudjuk - hasonlóan Seresshez - ő is tragikus halált halt. A dalt mind Amerikában, mind pedig Magyarországon betiltották.
Hogy e mögött a városi legenda mögött mennyi a tény és mennyi a világméretű hisztéria, avagy a show biznisz reklámfogása: kideríthetetlen. Tény, hogy az emberiség a dal születésekor, 1933-ban a gazdasági depresszió közepén és a világháború küszöbén állt.

(remélem azért nem lesz senki sem öngyilkos, még rám fognák...)
858 1 6 Zene Izé
Purple: holnapra kint lesz.
Purple: most ezért nem fogom végignézni.. küldjél, max ha egyezés van nem kerül ki....
deeprecen: Purple..légyszi mond meg hog yvan e még Szürke Állomány várólistán...ha nincs akkkor küldö [...]
Mind a 6 komment
Pathology (Boncasztal)

A történet egy fiatal gyakornokról Ted Gray-ről (Milo Ventimiglia) szól, aki patológiát tanul a Philadelphia University Hospitalnél, és egy olyan munkatársakból álló csoporttal talákozik akik egy halálos játékot játszanak: megpróbálják elkövetni a tökéletes gyilkosságot, úgy, hogy senkinek se sikerülhessen kideríteni a halál okát.

Imdb | egy picit morbidabb előzetes, mint ami a hivatalos weboldalon található itt (figyelem megtekintés kizárólag a morbid humort kedvelőknek ajánlott)
741 0 8 Film Izé
egyemaszived: faszás film.
Balázs: jah:D
Kornadidas: ahh és az a pasi....
Mind a 8 komment
"Mustang Sándor egy ideig azt hitte, megmentheti a Földet egy kínai elektromos autó segítségével. A szállításkor kiderült, hogy nagyot tévedett, mi viszont még az életben nem röhögtünk ennyit egyetlen autón."
15191 0 10 Autó Izé
Fireblade1000: 1 kalap sz@r!!! bocsi:))
Qti: Ez egy rakás szar. De fognak a sárgák nagyon jó autót építeni nemsokára. Be lehet venni a m [...]
izébigyó: Száz kilométeren mindössze egy liter üzemanyagot „eszik” a Volkswagen új kisautója [...]
Mind a 10 komment
"Mustang Sándor egy ideig azt hitte, megmentheti a Földet egy kínai elektromos autó segítségével. A szállításkor kiderült, hogy nagyot tévedett, mi viszont még az életben nem röhögtünk ennyit egyetlen autón."
14702 5 10 Izé
Fireblade1000: 1 kalap sz@r!!! bocsi:))
Qti: Ez egy rakás szar. De fognak a sárgák nagyon jó autót építeni nemsokára. Be lehet venni a m [...]
izébigyó: Száz kilométeren mindössze egy liter üzemanyagot „eszik” a Volkswagen új kisautója [...]
Mind a 10 komment
Kids Room Escape
4090 0 12 Game Izé
nymisi: Az üveggel és a számkódos fiókkal nem jutok semmire.Ha tudja valaki.Help!
Marniell: Már rájöttem mindenre. :))
Marniell: Sziasztok!Mit kell csinálni az üveggel? Hogy kell a számkódos fiókot kinyitni?
Mind a 12 komment
Kiderült a titka
1152 0 5 Pink Izé
CRaPtRaSH: hol nem szarom le?:]
Derill: én lenni henifee hoopez, kedvencem a tákó és a buhitó!
Strawberryy: hűűűűűűűűha!
Mind a 5 komment
Battle Royale ( Batoru Rowaiaru )

A millennium hajnalán a Japán fiatalság a kormány szerint irányíthatatlan, és értéktelen emberek fognak belőlünk válni. Ezért kidolgozzák a Battle Royalet, ahol a "kisorsolt" "szerencsés" osztály tanulói lemészárolhatják egymást. Csak egy túlélő lehet. A győztes.

Imdb | Előzetes | a köny magyar nyelvű honlapja itt



poszter variációk még több kép a fimről itt
479 0 3 Film Izé
neomatsek: a film sem rossz,de a könyv ezerszer jobb,annak ellenére,h elég vastag pár nap alatt elolvastam, [...]
spider86: egyszer érdemes megnézni, bár én a könyvel időm hiányában nem tudtam dűlőre jutni, állít [...]
Erunder: Bocs, amit magyar nyelvű honalapnak írtam be az a könyv (ami alapján a film készült) honlapja, [...]
Alvilági Játékok (Lucky Number Slevin)

A történet középpontjában Slevin Kelevra áll, akit még az ág is húz. Nem elég, hogy az épületet, ahol lakik, lebontják, iratait egy zsebes elemeli, kiderül, hogy még a barátnője is folyamatosan csalja. Slevin, Los Angelesből New Yorkba menekül a gondok elől, ahol barátja, Nick Fisher lakásában húzza meg magát. Nem is gondolja, hogy ez a húzás végzetes lehet számára.
New York alvilági életét, két gengszter tartja markában. A Főnök és a Rabbi. Régen cimborák voltak, ma esküdt ellenségek. A Főnök egyeduralmat akar, ezért Goodkatet, a bérgyilkost bízza meg azzal, hogy találja meg Nick Fishert, aki nagyon sok pénzzel tartozik neki, és "vegye rá" arra, hogy az adósság fejébe tegye el láb alól a Rabbi fiát. Nick Fisher lakásán Goodkat azonban Slevint találja, és Selevin hiába mondja, hogy ő nem az, akinek gondolják, senki sem hisz neki. Hősünk, rövid időn belül, tehát nem kis slamasztikában találja magát, és az már csak hab a tortán, hogy kiderül, barátja Nick, nem csak a Főnöknek tartozik, hanem természetesen a Rabbinak is lekötelezettje. Az egyetlen ember kinek segítségére számíthat, az gyönyörű szomszédja, Lindsey, akivel kettesben kénytelenek felvenni a harcot New York megátalkodott gengsztereivel szemben.

Imdb | Hivatalos honlap
510 0 3 Film Izé
Lee88: fúú-ge legdurvább krimi cucc amit valaha láttam NAGGYON ADJA
Slevin: kedvenc filmem mindenkinek csak ajánlani tudom!!
guti73: Rég csalódtam ekkorát POZITÍVAN! Kár hogy itthon csak videón jött ki!!
- Hogyan arányul egymáshoz a záridő és a rekesz, és mit szabályoz?
- A kérdést se értem, ne idegesíts!

További izgalmak, nevetséges magyarázkodás, és nagyipari lebukás a fotós iskolát végzett Debreczeni Zitától a videóban, melyből kiderül, hogy a rekesz, a záridő, és a fehéregyensúly fogalmak megismeréséhez "haladón és még azon és még azon tovább"-ig kell eljutni.
19111 7 116 Izé
bungle: http://velvet.hu/celeb/2013/02/28/meghuztak_debreczenit_de_kerelemmel_utovizsgazhat/
Slarioux: A nagy Debreczeni Zita:D Kééész:D Fotósuli, mi?:)
Hajjakend: :-) MÉG! :-)
Mind a 116 komment
 Melyik égitest évében születtél? Nézd meg, és kiderül!;)
636 0 0 Pink Izé
Az új amerikai vígjáték - Egy boltkóros naplója (Confessions of a Shopaholic)

Érdemes megnézni ; )

Rebecca Bloomwood (Mindenképpen talán) egy 25 éves ifjú lány, aki legjobb barátnőjénél Suze-nál lakik a város egyik elegánsabb környékén. Van egy halálosan unalmas állása is, mindemellett pedig fura betegségben szenved: vásárlás-mániás. Ez a szenvedély pedig leginkább anyagilag megterhelő. Olyannyira, hogy Rebeccának nem is futja rá. Amikor a lány a teljes anyagi csőd szélére kerül, végső kétségbeesésében elhelyezkedik egy pénzügyi tanácsadó lapnál. Hamar ismert és elismert lesz közérthető, hétköznapi embereknek szóló tanácsadó rovata. Cikkei felkeltik egyik jóképű és ambiciózus kollégája, Luke (Hugh Dancy) figyelmét is a lány iránt. Vajon kiderül-e, hogy a lány, akire mindenki hallgat, valójában a behajtók elől menekül? Vajon a plázákban való korzózás marad továbbra is Rebecca életcélja, vagy talál valami fontosabbat is az életben?

Sophie Kinsella nagysikerű regénye alapján.

Bemutató dátuma: 2009. április 9.

Imdb | a film hivatalos honlapja
515 2 0 Film Izé
Run Kid Run - One In A Million
A négy tagú banda Illinois megyéből származik. Bemutatkozó albumuk 2006. májusában jelent meg a Tooth&Nail Records gondozásában, This Is Who We Are címmel, melynek producere James Paul Wisner, aki nem kisebb bandákkal dolgozott már együtt, mint Dashboard Confessional, Further Seems Forever, New Found Glory

A csapat erősségei közé tartoznak a fülbemászó dallamok, melyek hamar az ember fülébe ragadnak, és a felemelő dalszövegek. A Run Kid Run mint a többi T&N-es banda, keresztény szellemiségű, ám a kiadó legtöbb bandájától eltérően, ők nyíltabban vállalják eme nézetüket, dalszövegeikben nem csak rejtett sorokban található Istenhez való ragaszkodásuk, elkötelezettségük.
"Szeretnénk ha az emberek megéreznék Isten szeretetét, mi ezért dolgozunk, szerencsére fogékonyak az emberek, és ezt csak Neki köszönhetjük"

Az elég tömött emo/pop-rock színtéren a srácok kiemelkedőt alkottak, ha szereted ezt a stílust a Run Kid Run a te zenéd. Ha nem, akkor is tegyél egy próbát. Nem fogsz csalódni...
392 0 0 Zene Izé
A meztelen valóság: bombázó sztárhölgyek retusálatlanul

A legújabb leleplező fotók
1920 0 5 Pink Izé
Mmiray: Kidman kisasszony olyan, mint egy vizihulla. Nem vitatom, hogy fénykorában szép volt, de mostanra [...]
papaluige: Kidman kisasszony soha sem volt szimpatikus! :(
neomatsek: most ebben mi olyan nagy szám,ők is csak emberek,és nincsenek mindig úgy kipucolva, mint amikor [...]
Mind a 5 komment
Emma (Anne Hathaway) és Liv (Kate Hudson) már régóta legjobb barátnők - hirtelen azonban ellenségekké válnak, amikor kiderül, hogy mindketten ugyanarra a napra tették az esküvőt. Hihetetlen versengés indul el köztük: az esküvő helyszíne, a felszolgálók, a vendégek: mindent és mindenkit belevonnak kétszemélyes háborújukba...

Előzetes | Imdb
370 0 3 Film Izé
Sissi: Ja kb... amikor néztük nem bírtam megállni, hogy ne kommentáljam, szerintem az a csaj aki melle [...]
anon: És minden poént elsütöttek az előzetesben...
Sissi: Hú ez egy nagyon szar film, nekem nem tetszett, túl erőltetett volt az egész, és hihetetlen ide [...]
Régebbi postok...