REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Gary Chang, egy hong kongi építész kitalálta, hogy lehetne egy szűk társasházba 24 kis szobát csinálni. Egy falat erre húz, egy falat arra, és a nappaliból már kész is a fürdőszoba. :D
8411 7 9 Izé
ōðr: Zöld = takarékos. Az már tökmind1 hogy energia-, hely- vagy más. Amúgy ez még viccnek is elme [...]
nellcsy: Nagyon bejön, a helytakarékos takarításról nem is beszélve! :D
mike83: szerintem itt a "zöld" alatt nem a környezetet kell érteni, hogy mennyire szennyezett a levegő, [...]
Mind a 9 komment
Internet: mik a korlátlan lehetőségek korlátai? Bár egyre több tanár használja az internetet, a netes lehetőségek és tanítási eszközök még nem épültek be rutinként a mai magyar tanórákba. Mi ennek az oka? Van-e pozitív fejlődés? Egyáltalán, hogyan használja a tanácstalan tanerő a webet? Prievara Tibort kérdeztük.
268 0 0 Pink Izé
Toplista: a leggyakoribb hazugságok
1144 0 6 Pink Izé
Derill: felemásra MI? bazzmeg?
Purple: :DDDD
spider86: csak aszondja: "így kell lefesteni a falat bazmeg?" :D
Mind a 6 komment
A nevetés nem tréfa A nevetés ősi dolog, az első kommunikációs mód. A majmok is nevetnek, ahogy a kutyák és a patkányok is. A csecsemők korábban nevetnek, mint beszélnek.
362 0 0 Pink Izé
 A Graffitiről: Művészet vagy vandalizmus?
1434 0 0 Art Izé
Megszépített káromkodás – hogyan, mikor, miért szitkozódunk? Híres a magyar nyelv a válogatott cifra káromkodásairól. Hogy ez érdem vagy szégyen, ki-ki döntse el maga. Az azonban biztos, hogy nyelvi jelenségként is figyelhetjük a teringettézést. Bár káromkodást hallani nem egy esztétikai élmény, a durva kifejezések mellett mindig jelen volt az ezek megszépítésére, enyhítésére irányuló törekvés is.
618 2 0 Pink Izé
Hol gyökerezik a szelektív hallás? A szelektív hallás, tehát a zavaró zajok és társalgási morajlás kiszűrése tényleg létezik – bizonyították be brit kutatók. Eredményeik szerint nem a fül, hanem az agy összpontosít a lényegi hangokra, míg minden mást kirekeszt.
241 0 0 Pink Izé
Román KRESZ-tábla: Vigyázz! Részeg emberek! Egy földön tápászkodó ember, üveggel a kezében - ezt az érdekes figurát láthatják egy nem szokványos közúti jelzőtáblán azok a gépkocsivezetők, akik az erdélyi Arad megyei Pécska (Pecica) városon hajtanak keresztül.  
366 0 0 Pink Izé
Ragadozók (Predators)

Lassan megérkezik (július 7.) a mozikba a várva várt film, melyben Adrien Brody, Laurence Fishburne, és társai a Ragadozók bolygójára kerülnek. A helyi őslakosok pedig természetesen a vadat látják bennük, akiket le kell vadászni, ezért mindent megtesznek, hogy ne is kerüljenek ki onnan.

A film azért is lehet érdekes a magyar ember számára, mert az az Antal Nimród rendezte, aki a Kontrollt és a Szállítmányt is.

Imdb
2638 1 17 Film Izé
kovacslacka: A Ragadozó-filmek emlékezetes pillanatai: http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/2010/08/23/pre [...]
kovacslacka: a ragadozók történelme: http://www.screenjunkies.com/movienews/predator-history-world
kasy: Itt a trailer: http://bit.ly/d9hQMl
Mind a 17 komment
Miből tudjuk, hogy ki hazudik nekünk? Ha belelátni nem is tudunk füllentő embertársaink fejébe, egy-egy hazugságon azért rajtakaphatjuk őket, ha elég szemfülesek vagyunk. Ezt bizonyítják legalábbis azok a kutatások, amelyek rávilágítanak, hogy különféle mozdulatainkból megsejthető: igazat mondunk-e vagy éppen mellébeszélünk.
491 0 0 Pink Izé
The Joneses

Jonesék a tökéletes amerikai család, ők a megtestesítői az amerikai álomnak. Mindenük megvan amit csak az ember kívánhat. Ám az egész csak mű. Ugyanis ők egy jól megszervezett marketing család.

A fogyasztói társadalom kritikája vígjátékba csomagolva.

Imdb
1982 0 0 Film Izé
Hogy kommunikáljunk hatékonyan? Meggyőzné a főnökét valamiről? A férjével vagy feleségével szeretne dűlőre jutni egy fontos kérdésben? Nem tud elég magabiztosan beszélni társaságban? Mindez lerí a testbeszédéről. Jó hír, hogy ezek a készségek tudatosan is lépésről lépésre fejleszthetők.
386 0 0 Pink Izé
Szilva, kender, mogyoró – a népdalkincs erotikájáról Tudta ön, mit jelenthet az alma a magyar népdalokban? És vajon miért fordul elő olyan sokszor a ló vagy a gémeskút a szövegekben? Néha dúdoljuk, máskor csak hallgatjuk, de sokszor nem is vagyunk tisztában vele, hogy egész jelképrendszerek bújnak meg egy-egy népdalunk soraiban. A magyar népköltészet helyenként sikamlós, máshol fennkölt jelentésű szimbólumaival ismerkedhet cikkünk segítségével.
843 1 0 Pink Izé
Legyen nevem Neytiri vagy Zrínyi Ilona! – a magyar névváltoztatásról   Mi van olyankor, ha az ember egy film- vagy olvasmányélmény, netán egy hatalmas családi perpatvar hatására meg szeretné változtatni a nevét? Lehetséges ez egyáltalán ma Magyarországon?
458 1 0 Pink Izé
Miért olvasnak több krimit a nők, mint a férfiak?
187 1 0 Pink Izé
Bombák földjén (The hurt locker)

Az Irakban dolgozó amerikai bombaosztag tagjai talán a világ legveszélyesebb munkáját végzik. Nap mint nap bombákat hatástalanítanak a háborús övezet kellős közepén. Életük azon múlik, hogy sikerül-e a megfelelő zsinórt elvágni idejében, mielőtt valaki felrobbantaná az elrejtett tölteteket.William James (Jeremy Renner) bombaspecialista nem vesz tudomást a halál közelségéről társaitól eltérően, akik egyszerűen csak túl akarják élni a már alig néhány napos küldetést.

A 9 Oscar-díjra jelölt alkotás Magyarországi bemutatója ma van. Lehet menni a mozikba.

IMDb / Trailer
1886 1 7 Film Izé
Mokka: Vicces hogy alkottak egy remek filmet és a címét hagyták utoljára mert akkor még az angol cím [...]
kasy: A feliratot készítők akkor még nem tudhatták, hogy hetek múlva mi lesz az official hun megneve [...]
Mokka: Ez tényleg jó film mondjuk én még akkor láttam amikor még Bombaszakértő volt a magyar címe. [...]
Mind a 7 komment
A síró feleség.

Parker felesége nagyon könnyen sírva fakad a filmeken, és nem csak a szomorú, hanem a boldog végkifejleteket is végig zokogja. Készített neki egy oldalt a férje, ahová pár videót fel is tett, hogyan reagál az egyes filmekre.
A felesége nem haragszik, hogy ezeket a videókat közzétette férje az interneten, mert Parker állítása szerint feleségének semmi pszichés baja nincs, ellenkezőleg: egy nagyon vidám és társaságkedvelő lány, csak a filmeket éli át annyira, hogy sírhatnékja van a szomorú és a boldog jeleneteken egyaránt.
5559 2 26 Izé
502: Tuti, hogy gyagyás.
rubigo: Én azt mondom inkább legyen ilyen aranyosan félős vagy érzékeny és bújjon hozzám, mint egy [...]
serci: Az asszony nálunk is utálja a horrorfilmeket,de nem picsog,inkább kimegy hála istennek
Mind a 26 komment
A síró feleség.

Parker felesége nagyon könnyen sírva fakad a filmeken, és nem csak a szomorú, hanem a boldog végkifejleteket is végig zokogja. Készített neki egy oldalt a férje, ahová pár videót fel is tett, hogyan reagál az egyes filmekre.
A felesége nem haragszik, hogy ezeket a videókat közzétette férje az interneten, mert Parker állítása szerint feleségének semmi pszichés baja nincs, ellenkezőleg: egy nagyon vidám és társaságkedvelő lány, csak a filmeket éli át annyira, hogy sírhatnékja van a szomorú és a boldog jeleneteken egyaránt.
5859 0 2 Film Izé
Teomoart: Eszméletlen. Szerintem nagyon cuki. Flúgos, de aranyos. :D
fejhus: két videó után feladtam, kib*szott szánalmas, idegesítő picsa.
Háromlábú Maci Laci és hű társa, Bubu. :)
6596 1 12 Izé
Maccoyi: Visszamennyééé... :D http://www.youtube.com/watch?v=Rk8pRJ7jV94
Mr.T.: :D http://30.media.tumblr.com/tumblr_kxorwyWDz21qzpwi0o1_500.jpg
Dieseldisc: Nehéz lehetett ezt lekamerázni... méhnek álcázva egy kaptárból (: vagy döghúsnak álcázva [...]
Mind a 12 komment
10 kreatív randitipp

Szeretnéd úgy eltölteni az időt szíved választottjával, hogy az egyszerre legyen romantikus, izgalmas és feledhetetlen élmény? Íme néhány ötlet ahhoz, hol és mivel tölthetitek el az ismerkedés édes óráit.
1015 0 5 Pink Izé
CrazyLime: xD Ott a pont...
Derill: de hál istennek nektek nincs ilyen gondotok, mert még 1 darab postot sem küldtetek be :)
spider86: mindent a poszthatalomért...
Mind a 5 komment
3 randiszabály szingliknek 2010-re
551 0 0 Pink Izé
Egy rögtönzött zenekarhoz olykor elég egy rekesz sör (vagy több) és egy jó társaság. :)
7474 2 2 Izé
Gabi69: Ahh zene füleimnek!!:D:D
Vigyori: nagggyon kreatív! :D
Végre egy értelmes társasjáték... ;)
5834 5 12 Izé
bungle: Sör torpedó: http://www.funpic.hu/hu.picview.php?id=37756&c=-1&s=dd&p=1 :D
csete: mwnnibe vabnn egy ilyen?
Nusihusi: Tipikus berúgós játék, kell:D
Mind a 12 komment
Chéri (Egy kurtizán szerelme)

Az első világháború előtti Párizs félvilági társaságában játszódó szerelmi történet főhőse Lea, a visszavonult kurtizán, és az ifjú Chéri, Lea kiöregedett barátnőjének és riválisának fia. Az érett, gyönyörű Lea bevezeti az elkényeztetett és éretlen fiút a testi gyönyör és az érzékiség világába, és kapcsolatuk egyre szorosabbra fonódik. Hat év után Chéri anyja, Madame Peloux titokban esküvőt szervez fiának egy másik kurtizán lányával, Edmével. Lea és Chéri megpróbálnak napirendre térni az elkerülhetetlen különválás felett, de felhőtlen életük alapja mélyebben gyökerezik, mint azt valaha gondolták volna. Mire ráébrednek, mennyit jelentenek egymásnak, már azt is tudják, túl késő.

Ez a szerelembe esik a kurtizán téma szerintem már kicsit elcsépelt, de ha belevesszünk egy kis csavart, ez esetben idősebb nő fiatal fiú, egyből izgalmasabbnak tűnhet. Tűnhet, de nem az.

Imdb
871 2 0 Film Izé
Gattaca (1997)

Vincent azon kevés emberek egyike, akik még "természetes úton" születnek egy új, genetikailag megtervezett világban, ahol már a születéskor meg tudják adni a várható élettartamot és betegségeket. Vincent a diagnózis szerint nem tökéletes, és előreláthatólag csupán 30 éves koráig fog élni, ezért nincs esélye arra, hogy karriert csináljon egy olyan társadalomban, ahol elfogadott a gének meghatározta diszkrimináció. Vincent azonban űrhajós akar lenni, ezért üzletet köt Jerome-mal, aki minden szempontból tökéletes, de egy baleset következtében tolókocsiba kényszerült. Vincent Jerome haját, bőrét, vérét és vizeletét használja a tesztek során, hogy beteljesíthesse álmát. Amikor azonban meggyilkolják a Titánra induló program vezetőjét, megtalálják Vincent szempilláját a helyszínen, és megindul a nyomozás a beazonosított személy után.

IMDb | Előzetes
493 3 2 Film Izé
Lili: Egyik kedvenc filmem. Csak ajánlhatom mindenkinek :) Igazán érdekes egy jövőkép.
Lazarus: Nagyon jó film, a vége megindító
Az ember gyemeke - Children Of Men (2006)

A Föld tartalékai teljesen kimerültek, a jövő kilátástalan, 19 éve nem született gyerek. A széthulló társadalmi rendszerek közül egyedül Nagy-Britannia élte túl a belső harcokat. A rendszer diktatórikus eszközökkel tartja fenn a hatalmat, és erőszakkal lép fel az illegális bevándorlók ellen: táborokba hurcolják és deportálják őket. Theo egykor a változás élharcosa volt, de mára kiégett, megkeseredett ember. Minden megváltozik, amikor egykori szerelme, Julian szívességet kér tőle. Egy fiatal nőt kell kijuttatnia az országból. Hamarosan kiderül, hogy Kee nem egyszerű menekült.

IMDb | Másik trailer

 
712 3 6 Film Izé
Mad Payne: nekem is tetszett.... nem rossz film... lehet haza megyek meg is nézem megint... már kb fél éve [...]
nagydee: ez egészen konkrétan sz@r volt. valami nagyon sz@r.
Lili: Hmm, én láttam. Egyszer. Annyiszor azt hiszem épp elég is volt. Nem Egy csodálatos elme, hogy k [...]
Mind a 6 komment
Társfüggő vagy? Teszteld!
363 0 0 Pink Izé
Did You Hear About the Morgans?

Morganék elváltak, és nem szívesen töltik együtt az időt. Ám egy gyilkosságnak lesznek a szemtanúi, ezért bekerülnek az FBI tanúvédelmi programjába, és elküldik őket az isten háta mögé. Helyzetkomikumokra, és társadalmi különbségekre épülő poénokra számíthatunk, meg persze arra, hogy morgenék újra összejönnek.

Nem sok esélye lesz a filmnek a befutásra ugyanis az Avatar-al egy időpontban jön ki.

Imdb
710 1 4 Film Izé
Yoko234: Bocs, igazad van, nem tudom, miért tudtam január közepét. Ettől függetlenül tartom magam ahho [...]
Erunder: December 18-án mutatják be mindkettőt.
Yoko234: Egyrészt az Avatarral nem egy időpontban jön ki (Avatar - dec közepe, Morgans - január közepe) [...]
Mind a 4 komment
Az elítélt - Felon (2008)

Wade Porter, a szerető családapa, aki előtt fényes jövő áll, hirtelen mindent elveszít, amikor véletlenül megöli a rablót, aki betör az otthonába. A gyilkosságért elítélt Wade-nek a következő három évet egy szigorított fegyintézetben kell eltöltenie, ahol a társadalmi szabályok többé nem érvényesek. Amikor közös cellába kényszerítik a hírhedt tömeggyilkossal, valamint el kell szenvednie a szadista börtönőr által levezényelt kínzásokat, Wade rájön, hogy élet-halál harcot kell vívnia a "legkeményebb elítélt" címért - csak így élheti túl a börtönt.

IMDB
590 0 2 Film Izé
rhazid: A film egész jó de ez a borító... mintha egy két éves kisgyerek csinálta volna.
tutituti: Na ezt haver mondta nézzem meg.Hát aztamindenit. Ez nem dajkamese mint a szökés(szeretem),vagy b [...]
Jöjj, itt az idő! Csatlakozz hozzánk!
387 0 57 Pink Izé
Errtu: A tied! :D Jut eszembe, ha már ide toltad az arcod: Az MSN-ed nézd meg, mert valami nagyon nem fr [...]
Derill: kinek akarod te átfesteni a haját?:D
CRaPtRaSH: akkor tuti lelkinyomi. majd átfestem a haját:]
Mind a 57 komment
Just before dark - Sötétedés előtt

Egy új reménnyel kecsegtet-e a nap vége, vagy Baljós árnyak vetülnek majd a történetre?

Újabb agymenés az LA I.CE. -tól, akik hasonló színész  társulat mint a Summer of Tears . Ők is ontják magukból a vicces, nem enyhén morbid rövidfilmeket.
595 0 0 Film Izé
Moon

Egy asztronauta három éves megbízatást teljesít a Holdon, Helium III.-at, a Föld új energiaforrását bányászva. Munkáját magányosan végzi, egyetlen társa egy GERTI névre hallgató intelligens számítógép. Ahogy a szerződése végére kezd érni, egyre ijesztőbb változásokat kezd észlelni magán, fejfájások, hallucinációk kezdik gyötörni – egy pillanatnyi koncentrációzavar majdnem végzetes balesetté fajul. Ahogy a hallucináció és a valóság határvonala egyre közelebb kerül egymáshoz, belebotlik a három évvel ezelőtti saját magába.

Tekintsünk el attól egy picit hogy Sam Rockwell a főszereplő (többszörösen is). Eredeti, izgalmas történet, a Skinsből Kaya Scodelario, Kevin Spacey mint robothang (amiből lehet, hogy mi semmit se fogunk élvezni, ha szinkronizálják a filmet). Ez egy tuti kis űrben játszódó sci-fi.

Imdb
1417 4 3 Film Izé
Jokker: Én meg most fejeztem be :) Hát nem konkrétan az, amit vártam tőle (nem rosszabb, nem jobb, más [...]
1nessa: Ma hajnalba neztem meg. Nekem tetszett.:)
Wicked: Ez jónak ígérkezik. És már van R5 belőle! ;)
Season of the Witch

Miközben a pestis végigsöpör a 14. századi Európán, egy dicső lovagot, Laveyt azzal a feladattal bíznak meg, hogy kihallgatás céljára szállítson el egy lányt, akit azzal gyanúsítanak, hogy boszorkány mivolta következtében terjeszti a járványt. Lavey hisz a lány ártatlanságában, ezért néhány társával egyetemben keresztülküzdi magát egy misztikus, hűtlen földön, hogy eljuttassá őt egy megszentelt helyre, ahol bebizonyítható a lány ártatlansága és ezáltal Európa átka feloldódik. Lavey még nem tudja, milyen sötét erők várnak rájuk…

A filmet Ausztriában és Magyarországon forgatak

IMDB


   
875 2 0 Film Izé
Bebukottak - 1984

A dokumentumanyag a magyarországi fiatalkorúak börtönében készült. A film 1985-ben Torinóban a legjobb külföldi film díját nyerte. A film operatőre Klöpfler Tibor, akinek rendezése, az El Nino a 31. Magyar Filmszemlén kerül bemutatásra.

Napi Izés Téma: Lehetséges-e ilyen súlyos élményekkel beilleszkedni a társadalmi életbe? Megváltozhat-e az ember jó irányba a börtönben töltött évek után, vagy eleve lecsúszásra és újabb börtönévekre van ítélve ez által?

2/10 - 3/10 - 4/10 - 5/10 - 6/10 - 7/10 - 8/10 - 9/10 - 10/10. rész
4849 5 26 Izé
bungle: http://index.hu/mindekozben/poszt/2014/11/27/ma_mutatjak_be_a_bebukottak_folytatasat/
Mr.T.: A film megnézhető egyben itt: http://video.google.com/videoplay?docid=576522593506503386&ei=NanbSt [...]
Fireblade1000: Ezeket nem tudom sajnálni!!!
Mind a 26 komment
Kicsit lefogyott a mikulás... :D
A képen szereplő személy, Santa Claus (tényleg ez a neve :)) is részt vett a World Masters Games-en, nem kevés idős társával együtt.
2917 2 24 Izé
bungle: Kiegészítettem a Sport Izén a postot egy videóval... 100 éves mami durván nyomja!
Mr.T.: Ez már nekem is. :)
CS1985: kár, nekem müxik : ) http://tvmedia.ign.com/tv/image/article/992/992079/35-ateam_1244235783.jpg
Mind a 24 komment
Baby

Egy kis színész társulat abszurd, és morbid humorú rövidfilmje.

FIGYELEM!!!! KIZÁRÓLAG A MORBID HUMOR KEDVELŐINEK!!!!

A társulat honlapja.

A média menüpont alatt a többi rövidfilmjüket is megtekinthetitek.
771 2 3 Film Izé
<-{st.one}->: a vége már tényleg kicsit sok, de jót röhögtem az egészen :)))
nagydee: a végén kicsit túlspirázták, de tetszik. :)
Tooni: Kösz a kiegészítést!
I Hope They Serve Beer in Hell

"A nevem Tucker Max, és egy seggfej vagyok. Mindig a lehető legrosszabbkor vagyok képes csúnyán lerészegedni; figyelmen kívül hagyom a társadalmi normákat; kiélem az összes vágyamat; nem törődök a tetteim következményével; kigúnyolom az idiótákat és a pozőröket; több nővel fekszem le, mint amennyi biztonságos vagy ésszerű lenne; és általánosságban is úgy viselkedek, mint egy őrjöngő faszfej. De egy nagyon fontos dologgal mégiscsak javára szolgálok az emberiségnek: a kalandjaimat megosztom az egész világgal."

Így mutatkozik be honlapján az online irodalom legkifinomultabb humorú alkoholistája, akinek nyomtatásban megjelent kalandjai előbb bestsellerré váltak, majd film is készült belőlük.

IGAZ TÖRTÉNET!!!! Egy jó életből, csak jó filmet lehet csinálni, Én mondtam. Lehet idézni. :D

Imdb | Kritika a könyvről
4935 6 3 Izé
MiniMe: "my room was covered by astraglide, vomit and anal luquid" ROFL!
Fireblade1000: Jónak igérkezik!!!
1nessa: szeptember 25 irany a mozi:P:)
I Hope They Serve Beer in Hell

"A nevem Tucker Max, és egy seggfej vagyok. Mindig a lehető legrosszabbkor vagyok képes csúnyán lerészegedni; figyelmen kívül hagyom a társadalmi normákat; kiélem az összes vágyamat; nem törődök a tetteim következményével; kigúnyolom az idiótákat és a pozőröket; több nővel fekszem le, mint amennyi biztonságos vagy ésszerű lenne; és általánosságban is úgy viselkedek, mint egy őrjöngő faszfej. De egy nagyon fontos dologgal mégiscsak javára szolgálok az emberiségnek: a kalandjaimat megosztom az egész világgal."

Így mutatkozik be honlapján az online irodalom legkifinomultabb humorú alkoholistája, akinek nyomtatásban is megjelent kalandjai előbb bestsellerré váltak, majd film is készült belőlük.

IGAZ TÖRTÉNET!!!! Egy jó életből, csak jó filmet lehet csinálni. Én mondtam. Lehet idézni. :D

Imdb | Kritika a könyvről
3958 1 1 Film Izé
Jokker: Gondolom ez hasonló lesz mint az Alfie, csak jó pár árnyalattal erősebb :)
A "leggonoszabb" filmes vállalatok
828 2 1 Film Izé
Balázs: a Zorg is belefért volna :)
Defendor

Arthur Poppington (Woody Harrelson) fejében elég gyakran keveredik össze a valóság a képzelettel, a teljesen hétköznapi figura ugyanis egy szuperhős személyiségét is viseli, akit Defendor-nak hívnak. Defendor éjszakánként a város utcáit járja a bűnözés ellen harcolva, miközben folyamatosan nemezise, Captain Industry - egy drog- és fegyverkereskedő, aki anyja haláláért felelős - után kutat. Szokatlan fegyvere teljes zavarodottságot okoz ellenfeleiben, és társával, egy ex-prostituálttal (Kat Dennings) az oldalán Defendor méltó ellenfele a sötét és kegyetlen alvilágnak.

Trailer
Hazai premier: 2010. február 25.
1025 2 2 Film Izé
Tooni: A nagy D, a nagy igazság nagy bajnoka, kinek vicces jeleneteit csodálhattuk a trailerben, hogy dar [...]
snake6: na ezen is szétröhögtem magam.........................
Régebbi postok...