REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
London Boulevard

Angol krimi, (romantikus dráma) de nem a könnyed Guy Ritchie féléből. Ez Ken Bruen azonos című regényéből készült, mely az angol alvilágot sajátos, egyszerű brutalitásával mutatja be, mindenféle humort, és a szörnyű valóságot enyhítő elemeket mellőzve.

Mitchell frissen szabadulva a börtönből keresi a helyét a londoni életben. Két világ közt él, melyekről hamarosan kiderül, hogy nem félnek meg egymás mellett. Az egyiknek pusztulnia kell.
1216 0 1 Film Izé
ittakary: jónak ígérkezik :) trailer nagyon tetszett
Kymatica

A népszerű Ezoterikus Agenda című film folytatásaként, ezen film középpontjában az emberi és az egyetemes tudat áll és rámutat az emberiség által indukált pszichikai betegségre, ami őrült illúziókat kelt, melyek állítólagos legfőbb oka a fájdalom és a szenvedés. Kymatica mélyebbre megy a valóság metafizikai szempontjaiba és összekapcsolja az ősi mítoszokat és történelmet a modern társadalom és a politika módszereivel. Elmagyarázza a sámánizmust, a kettősséget, a DNS mögötti valóságot és a modern tévhiteket. Kymatica egy egyedi film, amely megpróbál rámutatni az alapvető tévhitre, mely szerint az emberiség előtt ma álló problémát a bolygó, a természet és a fajok egyenlőtlensége eredményezte.
1939 2 6 Film Izé
norbertvincze: pedig nem ártana az embereknek tanulmányozni ezt az álláspontot sem
Tooni: na még egy kicsit "Nem fogott meg sem a stílusa, sem a tartalma. Már el is felejtettem mi volt az [...]
hiperkarma: valami "nezhetetlennek" talaltad . errolvanszo ?
Mind a 6 komment
T.Ú.K. - Tanár Úr Kérem

A Karinthy Frigyes életét feldolgozó filmet az M1-en lehetett látni április 5-én, főműsoridőben. Eredetileg délután akarták leadni, de végül 16-os karikát kapott ezért került át esti műsoridőre.

Az Utazás a koponyám körül című önéletrajzi regényét, és természetesen a címadó regényt dolgozza fel a film. A posztban az M1 videótárára feltöltött teljes filmet tekinthetitek meg. Érdemes, a fiatalabbaknak pedig kötelező. :)
1297 2 1 Film Izé
ittakary: 16os karika????? WTF??
A játék végetért, köszönjük, hogy ilyen sokan játszottatok!

A nyertes kiszely usernevű megfejtőnk, akit értesítettünk is e-mailben.

Jó szórakozást kívánunk és reményeink szerint máskor is lesz ilyen játékunk!

----------------------------------------------------

Újra Hyperspace játék!

Szeretnél egy páros jegyet a jövő hét szombati Hyperspace-re?

Küldd el a jatek@ha.hu címre a nevedet, izé user nevedet és a plakátról letakart dj nevét, hogy nyerj egy páros belépőt a bulira!

Ne felejtsd el lájkolni is az izé Facebook oldalát, mert  csak akkor nyerhetsz, ha ott is a barátunk vagy!

Izé Facebook oldala

(A megfejtéshez segítséget a képre kattintva kaphatsz...)

A játék szombat (április 9.) 22.00-ig tart!
1880 0 10 Izé
bungle: kiszely küldte: URL: http://kiszelymate.blogspot.com/2011/04/hyperspace-15-hungexpo.html Szöveg: " [...]
kiszely: :) Jé, tényleg kaptam levelet!!! :) Köszönöm szépen!!!! :D
G.!: erre csak annyit: mindenkinek megvan a saját ízlése...
Mind a 10 komment
Egy talponálló, ahol egy elhízott fószer fura kifejezéssel az arcán kajálgat. Mitől is lehet érdekes ez? Hát attól, hogy ez a Travel Channel Bizzare Foods című műsorából van. Abból is az évadzáró rész, aminek keretén belül ellátogattak Magyarországra.

Winnie részletesebben is írt róla, és az egész részt belinkelte a YouTube-ról részletekben.
2037 0 1 Film Izé
Tooni: Mmmmmm... megéheztem :)
Hogy színésznők mit tudnak művelni egy labdával 'fitneszezés' címszó alatt?
A címkék között felsorolt nevek álljanak itt ajánlásként. :D
1969 0 1 Film Izé
Eliminator: 1-2-nek olyan jól áll ez a mozgás, mintha valami közeli emlékképet idézne fel... :D xD
Egy multifunkciós ezermester "belezőblogja" mindenféle kütyüvel, képekkel és az alábbihoz hasonló leírásokkal. :)

"Nekem például volt Tesla lemezjátszóm, ami fém dobozban volt. Ez a példány fa dobozban van. Volt fa utánzatú műanyag dobozos. De volt doboz keménypapírból műbőrrel borítva. A közös bennük ez a címke, ami arról szól, hogy ne piszkáljak bele a dobozba, mert pofán leszek vágva!"
12297 16 15 Izé
kiszely: Én is nagyon csípem az írásait...nem is tudom hogy futottam bele pár éve, de azóta bent van a [...]
Tooni: "Ez a "hold" gomb. Megnyomtam. Kimentem az erkélyre. Megnéztem a holdat. Semmi változás. Nem ér [...]
he: "Az óra egy nagyon precíz finommechanikai szerkezet. Ezért az oroszok a számlapot egy görbe sz [...]
Mind a 15 komment
2418 nap bolygóközi utazás utána a NASA MESSENGER (MErcury Surface: Space ENvironment, GEochemistry, and Ranging) űrszondája, végre pályára állhatott a Naprendszer legbelső bolygója körül. Ezzel pedig elnyerte a Merkúr első műholdja címét.

Magyar cikkek: itt, és itt.

Hivatalos oldala.
1084 0 0 Tech Izé
Van a világon egy lakótelep, ahol egzotikus állatok élnek a tömbök között, és kolibrik fészkelnek a villanyoszlopokon. Az ország azúrkék tengerpartján egekig magasodnak a panelházak, és a játszótereken egymást kergetik a gyerekek. A garázssoron iskola után zenekarok próbálnak, és a vidám gitárzene a tízedikig hallatszik fel.

Weiler Péter PANELRENGETEG című kiállítása a hónap végéig látható a TRANZIT-ban. (XI. kerület Kosztolányi Dezső tér és a Bukarest utca sarka)
946 0 0 Art Izé
A Krisztalex együttes 2007 nyarán alakult Elnevezésüket nem nehéz kitalálni, a két tag, Kriszta és Alex neveinek egyesüléséből jött létre.

A csapat női tagja Kriszta (Győri Krisztina) 1992-ben Nyíregyházán látta meg először a napvilágot, jelenleg Szakolyban él. Komolyabban 2004-től foglalkozik a zenével, ekkor mutatkozott meg egy tehetségkutató versenyen először. Később felkérték egy ismertebb hazai dal feléneklésére, Dj Sniper – Messze tőlem című dalához.

A duó másik tagja Alex (Varga Sándor) Nyíregyházán született 1989-ben, Balkányban él, és a Debreceni Egyetem hallgatója. Alexet gyakran azonosítják egy 2007-ben otthoni célra felénekelt, Akon – Smack that című számának magyar vagy hungarian néven ismertté lett változatával, melyet valóban ő énekel, és akarva akaratlanul lett a fiatalok körében közismert ezzel az átdolgozással. Azóta eltelt egy kis idő, és mára saját populáris, ritmusos dance dalokat kezdett írni, melynek zenei anyagáért a Progisound.hu Médiastúdió felel. A dalok zeneszerzője, hangszerelője Gulyás Attila, aki egyben a csapat menedzsere is

2011 elején jelentették meg első anyagukat, amely a Nem minden lány címet viseli, és 7 bulizós, trendi hangszerelésű, dallamos dalt tartalmaz.
1356 0 3 Zene Izé
baromka: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD igen. valami hasonló +1 skullman
Skullman: Zeneizé.hu - A legjobb zenék egy helyen Akkor ez mit keres itt?
Reise: szenny
Unknown - Ismeretlen Férfi

Dr. Martin Harris miután autóbalesetet szenved egy taxiban, 4 napig kómába zuhan. Ébredése után emlékszik mindenre, csak éppen ő rá nem emlékezik senki. A felesége egy másik férfival él, aki állítólag Dr. Martin Harris. Az ügy felderítésében a taxit vezető nőben talál segítőtársra, de a végkifejletről semmit sem lehet sejteni.

A jó filmeknek mindig van valami alapja. Így van ez ezzel is. Ez Didier van Cauwelaert - Out of My Head című regényéből készült.

Magyar feliratos előzetes. (Ennél a posztnál viszont többet is képes nyújtani a hivatalos oldal mint pár kivágott jelenet. Ajánlom a facebookos játékukat. :))
2264 3 2 Film Izé
Lex: Kicsit az 'elgőzösítésre' emlékeztet Orwell 1984 című könyvéből, csak itt a helyébe lép [...]
ittakary: jóóóféle :)
Bad Teacher

Végre találtam a sok hulladék között valami posztolásra érdemeset is. (Eredetileg már unalmamban az Anyát a Marsra című Disney okádmányt akartam.)

Diaz egy igazán rossz tanárnénit alakít benne. (Akinek itt most egy spankelős pornó jutott eszébe az csalódni fog.) Ő füvezik, iszik, káromkodik, és még bunkó is. Egyetlen vágya, hogy megkaparintson egy gazdag csávót, aki eltartja. Meg is jelenik Timberlake helyettesítő tanárúr. Diaznak viszont akad ellenfele, egy másik tanárnő személyében. (Azoknak akiknek ez lenne az első romantikus vígjátékuk, elárulom, hogy nem a helyettesítő tanárral fog összejönni, hanem a tesi tanárral. Igen, ez egy ilyen kiszámítható műfaj.)

Magyar feliratos előzetes (Igazából még a hivatalos oldalukon sincs több, csak abban az előzetesben van néhány jelenet, ami ebből ki lett vágva, plusz a hivatalos oldalon a gyerekbarát szövegű van fent.)
2650 3 2 Film Izé
Erunder: Szerintem sok lehetőség van még benne. Reméljük most tévedsz.
ittakary: traileren nevettem = a poénok 90%át beleraktákj a trailerbe :( ez az igazságom eddig mindig bev [...]
Készítettem egy feldolgozást Lily Allen - The Fear című számából úgy, hogy mindent csellóval játszottam fel... Most megosztom veletek is! :) Jah, egyébként az egész felvétel sufni-tuning... inkább amolyan könnyed időmúlatásnak készítettem...
682 1 2 Zene Izé
Feli: Köszi :) egyébként azért írtam, hogy "sufni", mert kerti lámpa a világítás és egy sima han [...]
tool: nagyon jó, nekem nagyon tetszik, így tovább! én mondjuk nem hívnám sufni-tuningnak, ötletes, [...]
A gyilkos mozgólépcső támadása - akár egy zs-kategóriás horror címe is lehetne. :D
12424 3 6 Izé
brier: huu nagyon komoly volt bele képzeltem magam... :S tul sok horror filmet nézek :D
a janek: akkor ez nem fake
Ctx Twin: Valami bizbasz miatt felgyorsUlt, és a fék is elromlott.
Mind a 6 komment
Elkészült az Alias zenekar első klipje az eltűnik lassan című dalhoz
413 0 0 Zene Izé
A Delta című műsor főcímzenéjének breakbeat remixe! Nagyon nagy!!! :D
1207 0 1 Zene Izé
fari.tro: ééééés az eredeti http://www.youtube.com/watch?v=MSoAzONw-a4 hatttttalmas mindkettő!
No Strings Attached - Csak szexre kellesz

Nem hiszem el, hogy ez még nem volt! (Egyébként bárki, aki regisztrált küldjön nyugodtan, mindenféle neki tetsző filmről posztot!)

A cím, már sejteti is az alapkoncepciót. Két jóbarát, (a trendeket figyelmen kívül hagyva külön neműek. :)) egy rakat pia, és meg is van a baj. Már ha baj az ha lefekszünk egy barátunkkal. Innen meg jön minden férfi álma. A szex jó volt, de barátok vagyunk, ergo folytassuk tovább, de minden kötöttség nélkül. Illetve egy azért van. Nincs szerelem. (Na persze, mekkora klisé már!)
2564 1 2 Film Izé
BullFrog: Azért ne ragadtasd el magad :D Ha uew boll rendezné, nem lenne benne Portman.
go-free: natalie portman benne van, innentől az sem érdekelne ha uwe boll rendezné... :D
A 639. baba

A Kapa-Pepe párosból ezúttal az utóbbit láthatjuk egy nagyon kreatív, rövid sci-fiben. Az elidegenedett jövőben játszódó film magányos hőse (Scherer Péter) különös érzéki kapcsolatba kerül egy babával, ami szemet szúr a mindent, és mindenkit figyelő hivatalnak. A 639. baba című film versenyben volt a világ legrangosabb rövidfilmfesztiválján, Clermont-Ferrand-ban, majd sorra nyerte a különböző díjakat. 
745 1 1 Film Izé
mandyedi: 1-2 hangeffekt a Starcraft-ra emlékeztetett. :D
Salvus - Ketten egyedül

A frissen megjelent Önharckép című lemezről a klippes nóta. A zenekar honlapjáról ingyen letölthető az egész lemez.

Lemezbemutató koncert: Február 18. péntek - Dürer Kert kisterem
420 0 2 Zene Izé
Grimmgirl: lemezbemuti q rva jó volt!!!!
SirObrew: 10/10 es mind2 albumuk. Érdemes meghallgatni.
Sípol b.... meg! :-)

(a Blöff című film után szabadon.)
10329 2 36 Izé
CS1985: jól mondod, ez a legjobb állatka a Földön :-)
bububu: Nincs ennek az kis malackának semmi baja. Kölyök és nyüszög, mint a kölyökkutya. Nekem 2 is [...]
lb7: Nem sípol, hanem MUSZOG! ^^
Mind a 36 komment
A Sludge metalt játszó Crowbar zenekar új albumáról a Cemetery Angels címet viselő szám, melyhez klipp is készült.


 
404 1 0 Zene Izé
FEBRUÁR 13 - UGYANAZ
 

VPPRODUCTION bemutattja, FEBRUAR 13 - UGYANAZ című vidóklipjét.

Rendezte: Virág Péter
Operatőr és vágó: Virág Péter
Fényelés, utómunka: Virág Péter
Text animáció: Sum Dávid

Hamarosan megjelenő Február 13 első szólólemezének egyik számából készült a vidóklip.
504 0 0 Zene Izé
David Kaplan fotói

A fenti kép címe "Moon and Venus Over Switzerland" és tegnapelőtt a nap képe volt a NASA oldalán).
6395 8 3 Izé
Kuly: ott abba a házba ki az aki ott lehet?
Nusihusi: Szép képek, a postképnek misztikus hangulata van:)
Kuly: Nagyon hangulatos képek!
Wolfenstein 1-D - igen, ahogy azt a címből sejthetitek, ez az 1 dimenziós változat. :D
12242 5 52 Izé
bungle: Egész pofás: http://index.hu/tech/2014/06/03/most_jo_igazan_nacikat_olni/
Hantaboy: Tegyük fel, hogy az 1d nem dimenziót, hanem direction-t jelez. Vagyis csak egy irányba mehetünk, [...]
bungle: nandika küldte: URL: http://kukker.manna.ro/showvideo/2960 Szöveg: "Ha netán unná már valaki a [...]
Mind a 52 komment
Wolfenstein 1-D - igen, ahogy azt a címből sejthetitek, ez az 1 dimenziós változat. :D
17932 2 1 Game Izé
Tomc1: Ez meg mi???? :D Ilyet sem látni minden nap! :D
Ha a filmplakátok igazat mondtak volna... :)
10333 1 9 Izé
bungle: 127 másodperc: www.youtube.com/watch?v=RUzoT7AsBHo
bungle: Na megnéztem a 127 órát... hááát. SPOILER!! Valamiért csak arra emlékeztem, hogy itt azt [...]
Raven00: izébigyó jogos az öt pont miután elküdtem már rá is jöttem hogy énvagyok a pöcs!
Mind a 9 komment
Ha a filmplakátok igazat mondtak volna... :)
9094 0 0 Film Izé
Ervin és a Dömper - 564

A dal a zenekar Pohár vér című bemutatkozó lemezén található.  A teljes album ingyen letölthető innen. Ha tetszett a zene, oszd meg TE is a barátaiddal!
655 0 0 Zene Izé
Sealand Hercegsége

"Roy Bates volt brit őrnagy ügyes jogászokkal folytatott eszmecseréje folytán jutott el 1964-ben arra a következtésre, hogy ha a nemzetközi vizeken álló (angolszász jog res derelicta és terra nullusról szóló passzusaira hivatkozva) elhagyatott U1 Rough Sands erődbe beköltözik családjával, akkor egy önálló szigetállamot tud létrehozni. Ennek megfelelően az U1 platform tetején Roy Bates 1967. szeptember 2-án kikiáltotta Sealand hercegséget, majd önmagát megajándékozta a hercegi, feleségét pedig a hercegnői címmel."

Anglia azóta se tud mit kezdeni az üggyel és a brit felségvizek határait se tudták kitolni miattuk. Először halálra röhögtem magam...
10810 3 22 Izé
BullFrog: http://www.theregister.co.uk/2007/01/12/pirate_bay_buys_island/ Egyébként Pirate Bay akarta megve [...]
BusKeyCome: És még a magyarokra mondják, hogy birka nép... Basznám ki onnan pereputtyostól, mint a macská [...]
Remi Gaillard: Itt nem is az "épületegyüttes" van a hangsúly hanem azon, hogy önálló állam. Az a ki megkapa [...]
Mind a 22 komment
Sok gyermek álma volt... Nekem is többek közt. :)
7894 2 30 Izé
Mr.T.: http://img220.imageshack.us/img220/1023/aut.jpg
Hollowdrums: Hát igen, az emlékek... de rég volt.
GerzSonka: Óóóó... Öcsémnek volt, és nem használta. Nekem kellett volna, de addigra kinőttem.
Mind a 30 komment
:D

(kicsit jobban is megerőltethetted volna magad a post szöveggel, pláne hogy címkéket se írtál és képet is nekem kellett csinálni... b.)
9472 4 24 Izé
bungle: Hajléktalanból milliomos lett egy év alatt www.blikk.hu/blikk_aktualis/hajlektalanbol-milliomos-l [...]
bungle: www.youtube.com/watch?v=fEOKFqJJyBo
bungle: Ez.
Mind a 24 komment
Sanctum

Egy csapat barlangász bent reked egy még felfedezetlen barlangban, aminek az egyetlen kijáratát elöntötte a víz. Kénytelenek a víz alatti ismeretlenen keresztül kiutat keresni.

A film címe azt jelenti, hogy szentély, mégsem lesz benne semmi szörny, vagy misztikus dolog. Viszont látványt, drámát, és feszültséget kapunk eleget.
1775 0 3 Film Izé
axenomorph: Azé' ember legyen a talpán, aki ebből az alapból olyan filmet csinál, ami leköt. Az előzetes [...]
Jiiero: Szerintem teljesen jó az ötlet, még ha nem is új keletű . Kapunk egy barlangban szorongós film [...]
axenomorph: Na ez aztán a pocsék ötlet. Az előzetesről pedig inkább semmit...
Letölthető az Alias zenekar bemutatkozó "egyszervol..." című lemeze.
475 0 1 Zene Izé
SirObrew: Jó zenét hoztak össze :D
Az Ervin és a Dömper zenekar Pohár vér című bemutatkozó lemezének második dala. Az album letölthető ingyenesen innen .
603 0 0 Zene Izé
Water for Elephants

Robert Pattinson drámai szerepben próbál meg kitörni skatulyájából. Egy vándorcirkuszhoz verődik, ahol a már házas Marlena-ba (Reese Wtiherspoon) szeret bele.

A történet tele van szerethető, és gyűlölhető karakterekkel. Mint például az agresszív cirkuszigazgató, vagy Marléne brutális férje, szerethető vonulaton meg egy törpe, akiben a főhős barátra lel, és egy iszákos cirkuszi melós található.

A film egy best seller regény adaptációja, ami már egyfajta garancia a minőségre.

Mindehhez hozzá tenném, hogy nekem azért is igazán érdekes mert a napokban néztem végig a Carnivel - A vándorcirkusz című misztikus HBO-s sorozatot, és ez a film is ugyan ebben az időszakban játszódik.
1638 1 2 Film Izé
Erunder: Nézd meg a Carnivale-t! Ott az igazgató egy elég érdekes fazon. Nem gonosz, agresszív, vagy bru [...]
Tooni: Ez szemenszedett diszkrimináció a cirkuszigazgatókkal szemben! Lássak már egyetlen filmet, ahol [...]
Végre rászántam magam a Code Geass című animére, de nem bántam meg mert erre a gyöngyszemre akadtam a 2. évad 3. részének 7. perce körül.

Szeretném felterjeszteni az országimage központnak, hogy a nevünk legyen hivatalosan is Fungary. :)
5673 4 18 Izé
spider86: Nem meglepetés, számos anime-ben és dorama-ban szerepel országunk és néhány jellegzetességü [...]
baloghtibi: A teljesség kedvéért: http://www.youtube.com/watch?v=V1c0Lle01_M Itt nekem a pizza hut pl elégg [...]
Nas: Ismerve, hogy a japánok milyen dolgokért tudnak rajongani, nem tudom eldönteni, hogy ennek örül [...]
Mind a 18 komment
Trónok harca

HBO-s, középkori, fantasy sorozat, melyben két rivális család brutális viszályaiba, és hétköznapjaiba nyerünk betekintést.

A sorozat George R. R. Martin Jég és a tűz dala című regénysorozatát dolgozza fel.
1700 0 9 Film Izé
bungle: Game of Thrones: Audition Reel (HBO) www.youtube.com/watch?v=XEa-6Vyw-zc
bungle: www.funpic.hu/hu/kategoriak/hiressegek/53978_ :DDD
bungle: Game of Thrones Season 4: Ice and Fire: A Foreshadowing www.youtube.com/watch?v=J5iS3tULXMQ
Mind a 9 komment
Netsky - Your Way 

Cooperation 1st Anniversary Event with Netsky ( BE // Hospital Rec. )

2010/11/26 (péntek)

Szikra Cool Tour House
...

Ritkán láttunk eddig olyan előadót, aki ilyen gyorsan kapaszkodott volna fel a ranglétrán egyre feljebb és feljebb, vezetve a drum and bass új hullámban érkező tehetségeit Európából. Számos megjelenés a legnagyobb kiadóknál a szakmában, DJ támogatottság, olyan előadóktól, mint Friction, Hype és Fabio, valamint jelölés „Az év legjobb új producer” díjára a Drum + Bass Arena Awards-on, ezek azok a sikerek, melyeket Netsky kevesebb, mint 12 hónapja a háta mögött tudhat! Zenéiben kiemelkedő és egyedi elegyet alkotnak a felemelkedő, melankólikus hatások, a táncparkettre szánt basszusok és dobhatások mellett, így nyilvánvaló, hogy nem kellett ahhoz sok idő, hogy Netsky felkeltse High Contrast és London Elektricity figyelmét.

2010-ben láthattuk Netsky elsöprő sikerű bemutatkozó albumát, melyen számos olyan dal szerepel, amik mára már himnusszá váltak a táncparketten. Éneklős klasszikusok és tiszta új vágású jungle hangzás, ez az ami a védjegyévé vált.

Mióta olyan előadók számaihoz készített elsöprő sikerű remixeket, mint Pendulum, Plan B, Leftfield vagy Swedish House Mafia, Netsky profilja talán még egy szinttel feljebb emelkedett. Mindent összevetve igen fényes jövő elé néz a Hospital kiadó legújabb szupersztárja.

Magyarországi debütáló fellépése November 26. ami a Cooperation csapat első évfordulója alkalmából kerül megrendezésre a már önmagában is vonzerőnek számító vadonatúj Szikra Clubban.



DNB Stage:

Netsky ( Hospital Rec // BE )
Jade ( BSE / Citrus )
Savage & MC Fantom ( Vestax / Legend ) -Exclusive Liquid Set-
Magical Gravity ( Viper )
DigitalPunk ( Cooperation / Nospoon )
Mc Blu-ID

Visual: Still NoiZe
http://www.facebook.com/stillnoize


Belépő: 1500 elővétel
2000 helyszínen

Jegyek elővételben kaphatók a SZIKRA jegypénztárában (Teréz krt. 62.) és online a honlapunkon: www.szikra.eu

SZIKRA cool•tour•house
Cím: 1066 Budapest, Teréz krt. 66

http://www.myspace.com/netskymusic
http://netskymusic.com/
739 1 0 Zene Izé
3 címünk is van a videóhoz:

1. TundraBundabugyi
2. Valami nagyon szőrös a bugyijában...
3. Tömött liba. ;)
10882 3 21 Izé
BusKeyCome: Itt valami nem stimmel. Ugyanazt a kabátot lopja el kétszer...
brier: azért biztos nem százas a csaj, mért nem néznek az ilyenek körbe, nem tudják melyik században [...]
Németh István: ötletes lopás
Mind a 21 komment
MAB - az első magyar thriller websorozat.

Valódi rendőrök nyomoznak az új magyar thrillersorozatban
2544 3 8 Izé
Olyveria: Jó kis sorozat! Itt eléritek egyben az összes eddig megjelent részt ! ! ! www.youtube.com/watch [...]
bambi22: Mekkora szar!!!!!!!!!!
Erunder: Édes fiam, Sára! Mi ebben a "kamu"?
Mind a 8 komment
Régebbi postok...