REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Ópium - Egy elmebeteg nő naplója

913, Magyarország. Brenner József író-orvos története egy újkori Faust-történet. Brenner orvosként dolgozik egy múlt század eleji elmegyógyintézetben. Már hónapok óta írói válságban szenved, egy sort sem képes papírra vetni. És közben a morfium rabjává válik. Egy nap új beteget bíznak rá, a huszonnyolc éves Gizellát. Az elmebeteg nő viszont csak ír és ír, ő saját naplója rabja, nem képes letenni a tollat. A fiatal nőn mind jobban elhatalmasodik a kényszerképzet, hogy egy idegen, gonosz erő költözött belé. Brenner féltékeny lesz a nőre, aki zseniálisan, megszállottan alkot. A kezdeti orvos-beteg viszony fokozatosan alakul át, orvos és beteg egymásba szeretnek, kapcsolatuk szexuális tébollyá hatalmasodik. Brenner az asszony testén keresztül akar kapcsolatba lépni a Gonosszal, és visszaszerezni képességét az írásra. Brenner doktor szövetséget akar kötni vele, hogy segítségével mindazt megvalósítsa, ami eddig neki nem sikerült. A Gonosz azonban testestül-lelkestül akarja magának Brennert. Ezért a szövetségért nagy árat kell fizetnie az orvosnak. Gizella cserébe, arra kéri Brennert, hogy vágja ki az agyát, szabadítsa meg a Gonosztól, hozza el számára a felejtést. Brennernek nincs választása. El kell pusztítania Gizellát: az egyetlen embert, akit igazán szeretett.

Imdb | You tube találatok

Csáth Géza
761 0 2 Film Izé
csicsilla: na ez a könyv nagyon nehéz olvasmány...legalábbis az én agyacskám nem tudta rendesen befogadni [...]
Leoparde: Jaajj, én ezt láttam a tv-ben, hogy melyik csatornán arra már nem emlékszem, viszont a film egy [...]
The Men Who Stare At Goats

Mit érdemes tudni erről a filmről? Jah, elég érdekes alapszituációra épül: George Clooney egy Lyn Cassady nevezetű katonát játszik,  aki azt hiszi, hogy paranormális képességekkel bír. A történet másik főhőse egy Ewan McGregor által életre keltett újságíró, aki egy komoly sztori után kutat Irakban, s így találkozik a saját magát Jedi lovag nak tartó katonával. Az előzetes alapján két hősünk sok hajmeresztő, és kimagaslóan vicces kalandba keveredik egy kényes küldetés során. A Cassady-hez hasonló képességekkel bíró katonákból verbuvált osztag (legalábbis a paranormális képességek kifejlesztése lenne a cél) kitalálója és vezetője, a Jeff Bridges által megformált korábbi hippi-katonatiszt keverék  ugyanis eltűnt. Egy a feletteséhez hűséges katona dolga pedig mi más lehetne, mint előkeríteni vezetőjét? Közben kiderül, hogy talán mégis vannak Cassady-nek Jedi képességei…és mindez állítólag megtörtént eseményeken alapul. Még Kevin Spacey is feltűnik a filmben.

forrás
1011 1 1 Film Izé
snake6: ez jónak tűnik!XD hahahahhha
Az első magyar liliputi sereg.
2425 2 2 Izé
Fireblade1000: Kicsi a bors, de sok haverja van!!!:D
Kiscsuri: ?
Shorts

Black Falls külvárosában járunk. Itt minden ház egyforma, és mindenki a Black Box cégnek dolgozik, mely olyan gépet gyárt, ami tulajdonképpen mindent képes megcsinálni. Egy napon különleges, a szivárvány színeiben pompázó kő hullik le az égből, mely a 11 éves Toe Thompson-t találja fejen, s ezzel mindent megváltoztat. A kő bárkinek a kívánságát teljesíteni tudja, aki azt a kezébe fogja. A gyerekeknél csak a felnőtteknek vannak különlegesebb kívánságai...

Egy ilyen szinapszis és az előzetes után, azt mondanám, hogy erre csak a gyerek menjen be. Addig legalább apának és anyának lesz nyugodt 90 perce.

Premiere Augusztus 20-án volt.

Egyébként ti elbírjátok képzelni, hogy ezt ugyan az a fószer rendezte mint a Sin City-t, vagy hogy a Cápasrác és lávalány ugyan annak a személynek a munkássága mint akié a Terrorbolygó? Ezek után szerintem Rodrigueznek kijárna egy kis idő valamelyik elmegyógyintézetbe, mert tuti, hogy súlyos skizofréniában szenved. :D

Imdb
609 0 2 Film Izé
Erunder: De mit élhet már át az a csávó. Forgatják ezt a Shorts-ot aztán átmegy a mellette lévő st [...]
Jokker: Én Rodrigeznek a Machete-jét várom már. Tény és való hogy pár filmje két külön félteke.
A feneke és a melle ágybeli képességeire utal
1060 0 2 Pink Izé
spider86: nos akkor te sem vagy normális ha a 37%át is megnézed ezeknek :D
Sissi: Ez de hülyeség... komolyan kész vagyok ezektől az agyatlan cikkektől:S
Siemens Smart Chopper - újrahasznosított anyagok felhasználásával készült elektromos motorral rukkolt elő az Orange County Choppers. A környezetbarát motor teljesítménye ugyan nem túl nagy, mindössze 27 lóerő, de a masina így is 160 km/h-s végsebességre képes.
4416 0 10 Autó Izé
Sanzi: Mi kerülne ennyibe? Hát a sok szelektíven, ingyen visszaadott szemét amiből előállították! [...]
Fireblade1000: 1 millió dollár!? Mi a fene kerül ezen ennyibe?? sima pénz kidobás
Swordfish: Biztos lebontotak egy pár régi choppert és abból tákolták össze, ezért újrahasznosított :) [...]
Mind a 10 komment
Siemens Smart Chopper - újrahasznosított anyagok felhasználásával készült elektromos motorral rukkolt elő az Orange County Choppers. A környezetbarát motor teljesítménye ugyan nem túl nagy, mindössze 27 lóerő, de a masina így is 160 km/h-s végsebességre képes.
5254 6 10 Izé
Sanzi: Mi kerülne ennyibe? Hát a sok szelektíven, ingyen visszaadott szemét amiből előállították! [...]
Fireblade1000: 1 millió dollár!? Mi a fene kerül ezen ennyibe?? sima pénz kidobás
Swordfish: Biztos lebontotak egy pár régi choppert és abból tákolták össze, ezért újrahasznosított :) [...]
Mind a 10 komment
The Invention of Lying (A hazugság feltalálása)

Egy olyan világban járunk, amely teljesen olyan mint a mienk, annyi különbséggel, hogy még soha senki nem hazudott, sőt senki sem tudja, hogy egyáltalán mi is az a hazugság. Itt mindenki igazat mond, legyen az kereskedő, ügyvéd, vagy épp politikus. Ebben a világban éli szerencsétlen kis életét Mark Bellison mígnem megesik az, ami még sosem: Frank hazudik. És innentől megindul a lavina, Frank könyörtelenül kihasználja vadiúj képességét, és azt a tényt, hogy mindenki hisz neki, hiszen rajta kívül senki sem tudja, mi az a hazugság.

Imdb
1430 0 2 Film Izé
oturw: ez a kép emlékeztet a yesman képére.. ^^
1nessa: ez tetszik ez jo film lehet:)
Psi wheel. Telekinézis.
Egyesek hiszik, mások tagadják, valaki bizonygatja, valaki akkor is trükknek véli, ha a saját szemével látja...

Egy magyar fórum a témában.
4936 4 88 Izé
csildicsildi: á
Tooni: Nem tudom, hogy volt-e már, a trükk megfejtése a More info alatt: http://www.youtube.com/watch?v= [...]
Tooni: Tényleg mind az? Vagy csak akiről tudsz? Híres és elismert médiumok: Edgar Cayce, Jane Roberts. [...]
Mind a 88 komment
Nos. Egy poszt Szatmári Orsinak, aki sokkal több hanggal és tehetséggel rendelkezik, mint ahogyan azt eddigi életútja elénk tárja. Bár a legendák szerint  az egykori Carpe Diem Fannyjának (Úristen! És ezt még valakik komolyan vették, sőt, rajongtak érte! :DD) magyar hangja Kersztes Ildikó, de nekem erősebn úgy tűnik, hogy ott is Orsi működött közre. Később az Irigy Hónaljmirigy állandó női hangja lett, majd próbálkozott szólóban és kvartettben is, de valahogy az áttörés mégsem jött össze. Pedig mai viszonylatban, és a popsztárokhoz képest nagyon is jó hangja van, ráadásul tök normális nő és jó bőrben. ;-) Na ennyi.

Bújj hozzám

Emlékszem

Jé! Eurovizilós dal? Biztos ez se nyert...
610 2 0 Zene Izé
Tények és tévhitek a csokoládéról A csokoládé felemás érzéseket kelt bennünk: egyrészt élvezetet nyújt, másrészt pedig egészségtelen és hizlaló. Olykor úgy érezzük, csak a csokoládé képes vigaszt nyújtani, ugyanakkor pattanásokat idézhet elő…
525 0 2 Pink Izé
kingicike: csoki 4 evör :DD
boci: csokiii (L)
A népszerű akció figura, Max Steel egy animációs sorozatban is megmutatta különleges képességeit. Most egy élőszereplős filmben is megteszi.
618 0 0 Film Izé
A gyermek utáni vágy és a lelki terhek

A mesterséges megtermékenyítés tudománya ma már sokra képes. Ám a gyermek utáni beteljesületlen vágy kölcsönhatásban van a pszichével...
125 0 0 Pink Izé
Nemezis - Ősellenség

Arne egy teljesen hétköznapi fickó, aki meg van róla győződve, hogy szupererőkkel bír. Csak még nem találta meg őket. Elhatározza hát, hogy hirdetésben főellenséget keres, akinek a segítségével majd felszínre kerülnek rejtett képességei.
3620 4 3 Izé
Tooni: A Bert és Ernie reppel alkotójának rendezésében :) http://www.youtube.com/watch?v=21OH0wlkfbc
Skullman: Butters, vagyis Káosz professzor biztos vállalná.:D
.::JunKieEQ::.: Az alapötlet zsíír... ;)
Nemezis - Ősellenség

Arne egy teljesen hétköznapi fickó, aki meg van róla győződve, hogy szupererőkkel bír. Csak még nem találta meg őket. Elhatározza hát, hogy hirdetésben főellenséget keres, akinek a segítségével majd felszínre kerülnek rejtett képességei.
2948 0 0 Film Izé
Isztambulba utaznék a nyáron és egy komoly problémával szembesültem a tervezésnél: a google-map nem képes Törökországba utat tervezni... Ezért itt egy elég fullos útvonaltervező, az igényesebbeknek.
4436 8 12 Izé
Crepitus: A googli még a Megyeri-hidat sem ismeri. Szentendre-Göd útvonalra a kompot ajánlja. :)
Nyúzó: Mármint melyik nem ismeri Magyarországot?
Nyúzó: Szerintem Ö is viccnek szánta, de ha már így komolyan vettük, itt egy kis pontosítás: http:/ [...]
Mind a 12 komment
Avatar: The Last Airbender (Az utolsó léghajlító)

A Nickelodeon nagysikerű rajzfilmsorozatának élőszereplős moziváltozata lesz. Shyamalan és a Paramount is bízhat a sikerben, hiszen egyből három részre nyújtják a sztorit. A szokásokhoz híven a rendező felel majd a forgatókönyvért is és a produceri teendőket is magára vállalta.
A sztori szerint a világ négy népcsoportra szakadt. Ők a Víz, a Tűz, a Levegő és a Föld népe. Mindegyik társadalomban van egy mester, aki képes a irányítani népe elementálját. Ám csupán egyetlen ember tud parancsolni mind a négy elemnek. Ő az Avatar. 
Mikor az aktuális "vezér" - aki egyébként mindössze 12 éves - látszólag meghal, a Tűz népe globális támadást indít a többiek ellen. 100 évvel később két tinédzser felfedezi és kiszabadítja az Avatart, aki elindul rendet tenni a világban.
Magyar premier: 2010. július

IMDb / WIKI (film) / WIKI (animációs sorozat)
Letölthető tv spot (480p)
1246 2 4 Film Izé
bungle: Jó ez a plakát, tetszik: http://imgur.com/1QDdU.jpg
kasy: snake6 küldött be új dolgokat, update-eltem.
Erunder: go-free küldte: http://www.youtube.com/watch?v=qVhRH78Zj7g (A sorozat záró előzetese Erunder) sz [...]
Mind a 4 komment
Kulturális kreatívok - egy dokumentumfilm arról, hogy mennyi olyan ember van, aki máshogy gondolkodik, mint az agyatlan tömeg és ők (akikről a média mélyen hallgat) képesek megváltoztatni a jövőt...
7921 14 36 Izé
Tooni: Még a végére járok, kikérem nálam okosabbak véleményét is... Csak az keltette fel a figyelm [...]
Fabian: Nem osztod meg velünk is? ;) Engem érdekelne a téma...
Tooni: Nem tudom, Superxaba, nekem is kicsit fura a szájízem tőle... azóta kutakodtam egy kicsit a dolg [...]
Mind a 36 komment
Kulturális kreatívok - egy dokumentumfilm arról, hogy mennyi olyan ember van, aki máshogy gondolkodik, mint az agyatlan tömeg és ők (akikről a média mélyen hallgat) képesek megváltoztatni a jövőt...
7026 3 0 Film Izé
The Burning Plain

Sylvia élete a lehető legrosszabbul zajlik. A lelki sérüléseinek oka egy nagyon rosszul elsült tréfa, amely édesanyja halálához vezetett. Az asszony nem képes továbblépni, és kapcsolatai is eszerint alakulnak.

Imdb | Előzetes
441 1 0 Film Izé
Push

Nick Gant édesapját genetikailag módosították hogy tökéletes bérgyikossá váljon a kormány számára. Amikor brutálisan meggyilkolják, fia bosszút esküszik az ügynökség ellen, akinek dolgozott. Hong Kong alvilágában rejtőzve csatlakozik egy csapat pszionikus képességekkel bíró tolvajhoz - köztük a 13 éves Cassie, aki képes a jövőbe látni -, és egyesített erővel indulnak bosszút állni...

Imdb | Előzetes egy másik előzetes

telekinetikus harc és a folytatása
984 0 8 Film Izé
snake6: nem akartalak megsérteni píííszs
ssscsaba: csak nekem tűnik úgy mitha ez egy az egyben a Heroes lenne??
Erunder: Nem csak neked szólt hanem snake6-nak is. És nem, ahhoz nálam több kell, hogy megbántódjak. :D [...]
Mind a 8 komment
Indigógyerekek
744 0 2 Pink Izé
megtalált: ...mmint, hogy indigógyerek a gyerek, és így már nem tűnik olyan negatívnak.
megtalált: Az indigógyerekek autisták, csak a bele nem tördődni tudó szülők vigasztalják ilyenekkel mag [...]
Egy 1923-as évjáratú Ford T-model volánja mögött kapták gyorshatjáson Dave Stanisfield-et. A 67 esztendős sofőrt akkor került a trafipax látószögébe, amikor épp 35 mph-s sebességgel hajtott a megengedett 30 mph helyett. A férfi azzal védekezett, hogy autójában nincs sebességmérő és hogy fogalma sem volt róla, hogy autójával képes lehet túllépni a sebességhatárt.
2050 0 7 Autó Izé
Cableguy: a kresz és a gépjármüvekre alkalmas rendeletek nem mindig fedik egymást. nekünk volt egy régi [...]
rolandi350: Volt rá neki műszaki papír? Anélkül nem nagyon mehet közútra. És azon meg talán szerepel h [...]
Nusihusi: Így járt:) Ez azért nagy szívás:(
Mind a 7 komment
Egy 1923-as évjáratú Ford T-model volánja mögött kapták gyorshatjáson Dave Stanisfield-et. A 67 esztendős sofőrt akkor került a trafipax látószögébe, amikor épp 35 mph-s sebességgel hajtott a megengedett 30 mph helyett. A férfi azzal védekezett, hogy autójában nincs sebességmérő és hogy fogalma sem volt róla, hogy autójával képes lehet túllépni a sebességhatárt.
2089 1 7 Izé
Cableguy: a kresz és a gépjármüvekre alkalmas rendeletek nem mindig fedik egymást. nekünk volt egy régi [...]
rolandi350: Volt rá neki műszaki papír? Anélkül nem nagyon mehet közútra. És azon meg talán szerepel h [...]
Nusihusi: Így járt:) Ez azért nagy szívás:(
Mind a 7 komment
Egy 82 éves brazil úriember, aki egyhuzamban akár háromezret is képes dekázni. Respect :)
439 0 0 Sport Izé
Easter Eggs Tycoon

Kellemes Húsvéti Ünnepeket minden Izélőnek :)
5609 4 6 Game Izé
Betti12: Szó mi szó, jó, de lehetne jobb is...
tomi77: nagyon jó
Fireblade1000: Érdekes kis játék, engem nem igazán kötött le.
Mind a 6 komment
A General Motors és a Segway ma bemutatta a Personal Urban Mobility and Accessibility, azaz PUMA nevű prototípusát. A kétkerekű, elektromos hajtású jármű mindössze 150 kilogrammot nyom, egy felöltéssel mintegy hetven kilométert tesz meg és hetven km/h-s végsebességre is képes két elektromotorja segítségével.

Cikk a Hír Izén.
2843 0 3 Autó Izé
Békatallér: Na, nesze. Még csak véletlenül se gyalogoljon az ember. Vaagy próbálja ki falun! :D
hawkeye: Nekem már a segway is bejönne, de másfél milliónál kezdődik... Ez a PUMA meg kényelmes is, [...]
m-a-r-i-u-s: éniséniséniskajaokilyeeeeeeeeeeeeeet
A General Motors és a Segway ma bemutatta a Personal Urban Mobility and Accessibility, azaz PUMA nevű prototípusát. A kétkerekű, elektromos hajtású jármű mindössze 150 kilogrammot nyom, egy felöltéssel mintegy hetven kilométert tesz meg és hetven km/h-s végsebességre is képes két elektromotorja segítségével.

Cikk a Hír Izén.
3659 2 3 Izé
Békatallér: Na, nesze. Még csak véletlenül se gyalogoljon az ember. Vaagy próbálja ki falun! :D
hawkeye: Nekem már a segway is bejönne, de másfél milliónál kezdődik... Ez a PUMA meg kényelmes is, [...]
m-a-r-i-u-s: éniséniséniskajaokilyeeeeeeeeeeeeeet
Cuki húsvéti képeslapok minden mennyiségben
684 0 1 Pink Izé
Sissi: De undorító a postkép:S
"Én és a piercingeim"

néhány képes beszámoló piercing-tulajdonosoktól
934 1 11 Pink Izé
neomatsek: nemtom ezek a csajok hol csináltatták,de szépen átverték őket,meg is érdemlik ha nem informá [...]
Purple: lehet szar a humorérzékem, de ezen mi ilyen vicces? :D meg valami másik piercingen is ekkorát r [...]
Derill: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mind a 11 komment
Mindenki ismeri a világ egyik legnagyob adathordozó gyártó cégét: a TDK-t.

Ennek ellenére a magyar honlapjuk annyira visszataszítóan ronda és ősi, hogy úgy éreztem ezt nektek is látnotok kell. Még a dátumot sem képesek javítani (2002 óta)!

(jelenleg "109. Aprilis 3. Péntek" van, mai látogatóik száma 4, összes látogatóik száma 2002. 06. 21. óta: 16513, kiváncsi vagyok ez hogy változik... bungle)
14266 1 51 Izé
Purple: webdizájn és bölcsességáradat a javából :D http://www.universe-people.com/
sztewe: NE nézzétek meg az oldalt!!! Jó Kis trójai vár a látogatóra. Avast jelezte
Hollowdrums: Persze....a jó munkához idő kell :)
Mind a 51 komment
Küldj szexi pasis képeslapokat! :)
2391 1 7 Pink Izé
Mmiray: Na most nézem csak milyen nyomorult feje van a posztképes srácnak :D
Mmiray: Márpedig ami szőrtelen az nem szexi. Nemésnem :))
CRaPtRaSH: szivesen :)
Mind a 7 komment
Egy feketeöves karatemester deszkatörése érintés nélkül.

(Fake vagy esetleg telekinetikus képesség? Rátok bízom a választ. ;))
13446 3 24 Izé
Laci: http://www.sexytop.ro/video-funny-atitudine_frate-9-10140
kisadria: Imádom a rendőrakadémiát..:D
DeeP®: http://www.youtube.com/watch?v=cZBNKpIup1E ebben benne van az a rész is :D
Mind a 24 komment
Egy feketeöves karatemester deszkatörése érintés nélkül.

(Fake vagy esetleg telekinetikus képesség? Rátok bízom a választ. ;))
12598 1 2 Sport Izé
Grábor: :)nem értem eddig ménem válaszoltak erre (lehet hogy nem láttak még Star wars filmet) a fejemet [...]
Maccoyi: Azért én megnézetném a csávókám midiklorian szintjét, mert nagyon gyanús nekem. XD
Penge trilógia:
Penge - Előzetes
Penge II - Előzetes
Penge: Szentháromság - Előzetes
Penge (Wesley Snipes) félig ember, félig vámpír. Erős és gyorsan gyógyul a sebe, tud a fényben is járni. Ő a kulcs és a kiválasztott a két faj között. Barátjával a vámpírok ellen harcol gyerekkora óta, s egy nap melléjük szegődik Karen doktornő, akinek megmentette az életét. A vérszomjas, átalakult Frost a vámpírok uralmát akarja megteremteni a Földön. A vér istenének uralma mindent megváltoztathat. De Penge felveszi vele a harcot.
A második részben a vámpírok legyőzhetetlen ellensége, Penge kénytelen szövetséget kötni a vérszívókkal, amikor egy újabb, még rémítőbb faj fenyegeti kihalással a táplálékláncban alattuk álló fajokat, vagyis mindenkit! A Sötét Tanács szövetséget ajánl a vámpírvadásznak, és ő rövid habozás után elfogadja a feladatot. Újratoborozza a régi csapatot, és együtt vetik be különleges fegyverzetüket a különleges ellenség ellen. A vérfürdő egészen idilli volt a rájuk váró harchoz képest.
A trilógia befejező részében, a sivatag mélyén a vámpír lordok életre keltik a faj ősatyját, Drakulát. Hogy megnehezítsék az ellenük harcoló félig ember-félig vámpír Penge dolgát, a vérivók rágalomhadjáratot indítanak ellene. Gyilkos szörnyetegként mutatják be, és felkeltik iránta az FBI érdeklődését. A Cumberland ügynök vezette FBI-csatlósokkal vívott küzdelem után Penge szövetséget köt az emberekből álló vámpírvadász klánnal, amelyet tanítómesterének gyönyörű lánya, Abigail illetve Hannibal King vezet. Oldalán a két rettenthetetlen ifjúval Penge az ősi ellenfél nyomába szegődik.
519 1 5 Film Izé
Maccoyi: Ennek a posztnak a szövegkörnyezetében le kellene zárni félkővér betűt, mert most minden fé [...]
apoloes: grat
Balázs: :D akkor respect van :D
Mind a 5 komment
(D)el(l)pusztíthatatlan A Latitude E6400 XFR szélsőséges külső behatásoknak is képes ellenállni.
2032 1 0 Tech Izé
Halálsoron

Előzetes
A félelmetes történetek nagymestere, Stephen King írta a film alapjául szolgáló fordulatos történetet. Az 1930-as években Paul Edgecomb (Tom Hanks) cinikus és tapasztalt börtönőrként szolgál a siralomházban. Halálraítéltek utolsó napjainak szemtanújaként már nem érhetik meglepetések. Egész világfelfogása megrendül John Coffey (Michael Clarke Duncan) megérkeztével. Az óriás termetű fekete férfit kettős gyermekgyilkosságért ítélték halálra. A börtönőr visszaemlékezik a siralomház vendégeire. Coffey különös lényére, természetfeletti képességeire és beteges, durva őrtársaira. Ki is valójában az óriás halálraítélt és valóban bűnös-e?
524 3 3 Film Izé
toxity-fa: nagyon szivszoritó film, egy két elég durva pillanattal
ruddi: én is, általában a Stephen King könyvekből jó filmek születnek
pepeti: Imádom ezt a filmet.
Tippeljetek mire képes ez a Tomahawk hangfal!
9047 5 19 Izé
Laci: Némi nyugtalanságot ébreszt bennem, ha elmegy mellettem egy karosszériájában reszektő bumm-bu [...]
bungle: Timike küldte: URL: http://www.youtube.com/watch?v=cedfX-gzHuM Szöveg: "1kocsi,20,000 watt"
bungle: Extreme Bass Test http://www.break.com/index/sexy-car-model-tests-stereo.html
Mind a 19 komment
A Boszorkány-hegy (Race to Witch Mountain)

A The Rock néven elhíresült pankrátorból lett színész, Dwayne Johnson egy újabb kaland-vígjátékban mutatja meg tehetségét, amelyet a Disney készített.
Johnson egy taxisofőrt alakít, aki két paranormális képességekkel rendelkező gyerek védelmére kel, akiket földönkívűliek üldöznek.
Magyarországi bemutató: 2009. március 26.

 
861 0 0 Film Izé
Svéd turisztikai film 1936-ból

A 10 és fél perces alkotás 1936-ban készült és van benne minden: légifelvételek, Halászbástya, díszőrség, Lánchíd, néptánc (kötelékben végrehajtott borospalack-szlalom, már ezért érdemes megnézni!), Hősök tere, Nagy-Magyarország virágokból, Vajdahunyad vára a Városligetben Egy több mint hetvenéves, a magyar székesfővárost bemutató turisztikai filmre bukkantak a svéd közszolgálati tévé archívumában. A *Bada i Buda*, azaz Fürdőzz Budán! című, tíz és persze fő attrakcióként Budapest fürdői, melyeket a riporter a világ legszebb fürdőinek nevez Európa legszebb városában.
A minősége nagyon jó, a képek hihetetlen frissességükkel azt a benyomást keltik, mintha ott, vagy inkább AKKOR itt lennénk! Valóságos időutazás! Régi Böske-híd, régi autók, régi fürdőruhák, régi hullámfürdő(!), régi falombok régi szélben, stb. Oh! Megjegyzendő, hogy még üresek a domboldalak! Ahhoz képest ma már hogy teleépült.

(Nem volt szívem átírni az eredeti szöveget. Cableguy)
5482 14 9 Izé
brandboy: Kár, hogy nem sikerült ennyire szépen visszaépíteni se a Parlamentet, se az Erzsébet-hidat, é [...]
Schwed: Jó kis film, meg előny ha tudsz svédül, mert úgy érdekesebb :)
sahinel: Komoly hogy 30 évvel később kb ugyanilyen képeket láthatunk. semmit nem fejlődtünk kb. Csúny [...]
Mind a 9 komment
Régebbi postok...