REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Így kell grill partit tartani társasházban... ;) Nehogymá' a lakásban terjengjen az olajszag! :D
13800 1 8 Izé
Fireblade1000: sztem is jó ötlet.
bond: szerintem nagyon ötletes kipróbálom itthon :-)
lantista: nemertem :(
Mind a 8 komment
Műváros a vásznon!


Lego, a népszerű társasjáték is megkapja az egész estés filmjét, legalábbis a Warner Bros erősen gondolkodik a dolgok. Az építőblokk népszerűsége töretlen, s ezért Dan és Kevin Hageman (Hotel Transylvania) készen állnak, hogy egy családi komédiát írjanak, amely az animáció és az élő képekből lenne összeállítva.

A történet még nem teljesen forrta ki magát, de a warner-esek egy izgalmas kalandot szeretnének a Lego világban. Egyébként a film elkészítésének gondolata, már hosszabb ideje foglalkoztatja a rendezőket és producereket, de mindezidágin a dán játékkészítő elállt a megfilmesítési jogok eladásától, mert nem voltak igazán érdekesek a megkeresések. A Lego játékból egyébként csupán egy animációs sorozat készült, amely kizárólag DVD formában elérhető. A játékgyártó cég összeült a Hageman testvérekkel, és elmondásuk szerint a film vicces gyárban, kreatív és képzeletbeli megoldásokkal készül. Számos író és producer küldte el elképzeléseit a dániai játékgyárnak, ám mindezidáig visszautasították az ajánlatokat. Úgy tűnik tehát, hogy éppen a Hageman testvéreket éri az a megtiszteltetés, hogy mozifilm készülhet a játékból.

Lego találatok az Imdb-n

Egy másik külföldi honlap véleménye itt.
977 0 1 Film Izé
snake6: jajaj csekkoltam 1 másik oldalonn teljes elborulás XD
Szextippek: Amilyen az arca, olyan az ágyban!
862 0 2 Pink Izé
CRaPtRaSH: na mutasd a kis pofikááád :D
papaluige: fantasztikus baromságok! ááááááááááááááááááááááááááááááááááááá [...]
The Imaginarium of Doctor Parnassus

Idén láthatjuk utoljára filmszerepben a tragikusan fiatalon elhunyt ausztrál színészt. Terry Gilliam, a szépemlékű Monty Python tagja, a Brazil, és a 12 majom rendezője az év végén mutatja be legújabb filmjét, a The Imaginarium of Doctor Parnassus-t. A címszereplő Doctor Parnassus (Christopher Plummer) már ezer esztendeje éli a halhatatlanok életét, amit egy, az Ördöggel kötött egyezségnek köszönhet. Élete fonala soha nem szakad meg, ha gyermekét átadja neki, amint betöltötte tizenhatodik életévét. Parnassus doki utazó színházával, cirkuszával járja a világot. A csapat tagja a zsebmetsző Anton és a kis növésű Percy. A társulat legnagyobb száma az a mágikus tükör, aminek segítségével a nézők áttörhetik a valóság határait és bámulatos dolgoknak lehetnek szemtanúi. Nem lenne semmi gond, ha nem közeledne egy gyorsvonat sebességével a doktor lányának tizenhatodik születésnapja. Az Ördög pedig eljön, hogy behajtsa a tartozást, ahogy az a szerződésben áll.

IMDB
 

Ekkor bukkan fel egy rejtélyes idegen (Heath Ledger), aki a társulat többi tagjával összefog, s párhuzamos világok veszélyeivel néz szembe, csak hogy végül kiszabaduljon a lány. A The Imaginarium of Doctor Parnassus forgatása Heath Ledger halála után veszélybe került, a rendező először le akarta állítani a projektet. Később azonban beütött az isteni szikra, s Terry Gilliam arra jutott, hogy minden alkalommal, amikor új világban lép a Heath Ledger által megformált alak, akkor a környezethez hasonlóan ő is megváltozik. Így esett meg, hogy a rendező barátja (Johnny Depp) és a színész barátai (Colin Farrell és Jude Law) is beszálltak a filmbe. A három színész egyébiránt a gázsiját egy az egyben Heath Ledger kislányának ajánlotta fel, ahogyan a filmet készítői Heath Ledger emlékének dedikálták.

Hivatalos honlap
883 0 7 Film Izé
Erunder: Most már jó.
Purple: egyébként nem jó a post :)
Purple: hehhe :D én ezért rettegek már előre, mert az alízt elvileg moziba nézzük meg :D
Mind a 7 komment
Földtenger varázslója (Gedo senki)

Földtenger távoli szigetvilágát az éhínség réme fenyegeti. A gabona elszárad, a háziállatok hullanak. Két sárkány bukkan elő a viharfellegek közül egymást marcangolva - ez a közelgő katasztrófa előjele. Darabokra szakadhat az egész, kényes egyensúlyban lévő világ.
Ged főmágus, a varázslók legnagyobbika, a fenyegető veszély okait kutatja. Két botcsinálta utitársa - Arren, a száműzött herceg és Therru, a tűz bélyegét viselő lány - társaságában veszélyekkel teli útra kél, melynek végén szembe kell néznie ősellenségével, Cob mágussal, aki az örök élet reményében kaput akar nyitni az élők és a holtak világa közt.
Előzetes
526 1 0 Film Izé
 Fiúk, csak óvatosan! Ha teherbe ejtesz egy lányt egyszerűen nem jogos ráhagyni a döntést! Csak végy példát társaidról, tanulj belőle! Péter 19 éves és 3 gyermeke van! Főiskolára jár, miközben dolgozik és megpróbál segíteni a gyermeke anyjának. Egy elég nagy hibát követett el. Soha nem használt kondomot! 
463 0 39 Pink Izé
Derill: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ott a pont.
Sissi: Milerik, hogy a fenébe jött ez ide?:D Látszik, hogy nincs meló a mekiben az unatkozó bölcsész [...]
Purple: tipikus, ha nem értenek veled egyet, akkor kezdődik a személyeskedés. vagy az szerinted intellig [...]
Mind a 39 komment
I Am Dina (Dina vagyok)

Észak-Norvégia, az 1860-as évek. A vidéki kastély mosóházában a kis Dina önkéntelenül egy rettenetes balesetet okoz és lélegzetvételnyi idő alatt veszíti el édesanyját, valamint apja szeretetét. Fájdalmától sújtva, Dina apja még leánya jelenlétét sem tűri, így a kis Dinát a cselédség gondozza rejtegetve. A kislányból engedetlen, vad teremtmény lesz, aki nem hajlandó beszélni, olvasni sem tud. Egyetlen játszótársa Tomas, az istállófiú, de ő nem társa a makacsságban a félelmet nem ismerő Dinának.
451 2 0 Film Izé
Napjainkban virágzik a társkeresők ideje. Van ingyenes, fizetős, sms-ezős vagy internetes. Tehát választék az van bőven, de van, aki vevő erre? És komolyan gondolja, hogy társra talál?
349 0 11 Pink Izé
Cicamackó: Én bosszúból regisztráltam év elején egy társkeresőre,mert az akkori srác,akivel szilveszte [...]
CRaPtRaSH: elég szép sztori volt amúgy... csak hát már vége:(
Nala: Én nem neten találtam rá a páromra!Hosszú évekig jó barátok voltunk...és egyszer egy disco [...]
Mind a 11 komment
2Arc - A menny kapujában

A társadalomkritikában nem szűkölködő számok hol nyers megfogalmazásukkal, hol pedig mélyről jövő emberi érzelmek megjelenítésével váltanak ki valamit a hallgatóból.
852 3 0 Zene Izé
Modernkori szenvedélyek: csokifüggőség, munkamánia és társaik...
286 0 11 Pink Izé
CRaPtRaSH: köszönöm szépen :D újra itt a "reggel" és végevan a delíriumnak :( XD
Derill: mint azt megállapítottuk, hogy a lányoknak több sörre van szükségük a hüvelygomba ellen, ig [...]
CRaPtRaSH: nincs:( veszel egyet??? :DDDD (bocsi,ittas vagyok:S:DXD)
Mind a 11 komment
A Perfect Getaway

Steve Zahn és Milla Jovovich egy természetimádó kedvű fiatal pár alakítanak, akik mézeshetüket Hawai partjainál túrázgatva szeretnék eltölteni. A vadonban fantasztikusan érzik magukat, egészen addig míg összetalálkoznak egy csapat rémült turistával. A társaság egy gyilkosságról számol be nekik - egy hozzájuk hasonlóan fiatal párt öltek meg - és arra kérik őket, hogy forduljanak velük vissza. Amikor engednek a kérésnek, a dolgok elkezdnek igazán rosszra fordulni. A paradicsomból hamarosan a pokolba kerülnek, ahogy brutális küzdelemben kell helyt állniuk a túlélésért.

Bemutató: 2009. augusztus 14.

Imdb
946 1 1 Film Izé
Erunder: Nem rég fejeztem be, haverommal közösen néztük. A végén mindketten megállapodtunk abban, hog [...]
Ken Block újra akcióban!

Block most a Top Gear autós műsor nézőinek mutatta meg, hogy mit is tud kihozni autójából, de immáron társa is akadt a bemutatóban, aki nem más volt, mint Ricky Carmichael profi motocross és supercross bajnok.
896 2 2 Sport Izé
Vigyori: állat ez az ürge... kicsit tud csak vezetni! :-)
redline001: imádom a csávót..szivesen cserélnék vele :D
Miből készül az eperfagyi? - Jobb, ha nem tudja!
14007 10 89 Izé
rubigo: http://www.penzcentrum.hu/cikk/1019181/1/ot_dolog_amelyrol_azt_hitted_rakot_okoz_pedig_nem_is_
tibor vagyok de...: Először is egy szóval nem mondtam, hogy okosabb vagyok itt bárkinél is. Lehet, hogy még egy ö [...]
Purple: nem érted? pont ezt mondom én is, hogy nem tiszta a föld. de a megtermett gyümölcs otthon még [...]
Mind a 89 komment
The Road

A filmben 10 évvel előretekintünk, mikoron katasztrófák sorozata a civilizált emberi társadalom, a civilizált gondolkodás szinte teljes egészét elpusztítja. A film betekintést enged egy fiú és apja életébe, ahogy útra indulnak a túlélők kutatására, mert tudják, ebben a ködös és sötét világban egyedül nem tudnak sokáig talpon maradni. A túlélők azonban lehet, hogy éppen rájuk vadásznak...

Egy kicsit tömegfilmnek tűnhet, de mind a színészi felhozatal, mind az igényes képvilág (merthogy a borzongást is nagyon el lehet rontani!) és a ma nagyon aktuális pusztulás-téma különös megfilmesítése érdekessé teszi.

Imdb | Előzetes
1083 4 6 Film Izé
csicsilla: durva, hogy mi mindenre képesek az emberek a túlélésért...:(
Erunder: Végre ezt is, és emellett még pár filmet sikerült megnéznem most hogy már letudtam minden viz [...]
bungle: Kedvenc évszakom a nukleáris tél.
Mind a 6 komment
Jelek (Signs)

Egy rövidfilm az urbanizáció ártalmairól, a szürke hétköznapokról, és a társkeresésről ebben a modern és rohanó világban. Angol tudás nem árt, bár nagy része feliratos. De az is angol. :)
8376 14 32 Izé
Krono: Ez a kis videó nekem nagyon tetszik, és eléggé elsarkítva de szerintem manapság tényleg ilyen [...]
bungle: A youtube-os verziónál van egy válasz videó, az is egy rövidfilm, a címe: Small Penis. :) http [...]
bungle: :))) Egyébként erre véletlen akadtam rá (már pár hete kint volt Film Izén), ilyeneket nyugodt [...]
Mind a 32 komment
10 dolog, amit IGEN vagy NEM szabad elkövetni induló párkapcsolatban! Mire figyeljünk, hogy sikereink esélyét növeljük? Hogy lelhetjük meg a boldog társkapcsolatot? Hol van az a pont, ahol biztos, hogy nincs tovább...
609 2 0 Pink Izé
Játszma az ördöggel/The Devil Dared Me To

Jóféle film Új-Zélandról, rengeteg fekete humorral és vérrel, szóval kellően beteg!


Randy Cambell apja nyomdokait követve az Új-Zéland legmerészebb kaszkadőre címre pályázik. Nem számít, ki és hány végtagját veszíti el közben. A film szégyentelenül durva, felér egy állon ütéssel. Aki szereti a beteges humort (vér és kín van itt bőven), az ötletesen idióta kaszkadőrmutatványokat (mint például a felfordított fűnyírók átugrása) és a macsó erőfitogtatást, az most megtalálta a neki való filmet. A Játszma az ördöggel a legjobb választás az éjszakai mozizáshoz - főleg néhány üveg sör társaságában.
468 1 4 Film Izé
nagydee: megkerestem és tényleg. ez mekkora... :O
Erunder: A port.hu-val magával nem volt gáz, hanem azon belül az egyik linkel. Gondolod hogy én is, hogy [...]
vandk: micsoda? ez hogy lehet? mindenesetre kösz. behoztam a port.hu-t másik ablakban és copy/pasteltem [...]
Mind a 4 komment
Avatar: The Last Airbender (Az utolsó léghajlító)

A Nickelodeon nagysikerű rajzfilmsorozatának élőszereplős moziváltozata lesz. Shyamalan és a Paramount is bízhat a sikerben, hiszen egyből három részre nyújtják a sztorit. A szokásokhoz híven a rendező felel majd a forgatókönyvért is és a produceri teendőket is magára vállalta.
A sztori szerint a világ négy népcsoportra szakadt. Ők a Víz, a Tűz, a Levegő és a Föld népe. Mindegyik társadalomban van egy mester, aki képes a irányítani népe elementálját. Ám csupán egyetlen ember tud parancsolni mind a négy elemnek. Ő az Avatar. 
Mikor az aktuális "vezér" - aki egyébként mindössze 12 éves - látszólag meghal, a Tűz népe globális támadást indít a többiek ellen. 100 évvel később két tinédzser felfedezi és kiszabadítja az Avatart, aki elindul rendet tenni a világban.
Magyar premier: 2010. július

IMDb / WIKI (film) / WIKI (animációs sorozat)
Letölthető tv spot (480p)
1246 2 4 Film Izé
bungle: Jó ez a plakát, tetszik: http://imgur.com/1QDdU.jpg
kasy: snake6 küldött be új dolgokat, update-eltem.
Erunder: go-free küldte: http://www.youtube.com/watch?v=qVhRH78Zj7g (A sorozat záró előzetese Erunder) sz [...]
Mind a 4 komment
Jelek (Signs)

Egy rövidfilm az urbanizáció ártalmairól, a szürke hétköznapokról, és a társkeresésről ebben a modern és rohanó világban.

Angol tudás nem árt, bár nagy része feliratos, :) de az is angol.
9392 7 3 Film Izé
PyrO: Nagyon tetszett!
Madarinfluenza: Példakép.
eol: Nagyon jó... az elején már úgy nézett ki, hogy egy Schweppes reklám lesz belőle :p együttér [...]
Félelem és reszketés Las Vegasban - kedvenc társasjátékom. ;)
7768 6 9 Izé
l3azsi: Ja, tényleg, erre nem is gondoltam. Ez megmagyarázza, hogy miért nem adnak hozzá mérleget, meg [...]
levike: ui. 'gyanítom' a tégelyeket önköltségesen kell feltölteni :) az sem két fillér :D
levike: én azon gondolkodtam mennyi idő lenne lejátszani egyet ebből :P ha megnézitek a táblát, az el [...]
Mind a 9 komment
Blindness (Vakság)

Egy villanással kezdődik, amint egy férfi az autójában munkából hazafelé tartva hirtelen megvakul és egy csapásra az egész világ hátborzongató fehér köddé válik számára. Egymás után, mindenki, aki az útjába kerül - a felesége, az orvosa, még a látszólag irgalmas szamaritánus is, aki hazaviszi - kellő időben ugyanerre a felkavaró sorsra jut. A járvány terjedésével megindul a pánik és a paranoia a városban. A "fehér kór” újonnan megvakult áldozatait összeterelik, és vesztegzár alá helyezik egy omladozó, elhagyott elmegyógyintézetben, ahol a mindennapi élet minden látszata kezd összedőlni.

A vesztegzár alatt lévő kórházban azonban szemtanú rejtőzik: egy nő, akit nem fertőzött meg a kór, ám vakságot színlel, hogy szeretett férje mellett maradhasson. Egyre nagyobb bátorsággal és élni akarással felvértezve, egy rögtönzött héttagú család élén, iszonyaton és szereteten, gonoszságon és szépségen, háborún és csodán átvezető útra indul, megszökik a kórházból, hogy visszamenjen a feldúlt városba, ahol e kis közösség lehet az utolsó remény.
Útjuk egyszerre mutat rá a társadalom veszedelmes gyengeségére és az emberiség üdítő lelkierejére.

Mozipremier: 2009. június 11.

Imdb
1333 1 6 Film Izé
bungle: Erunder, az első IMDb link a jó, a másik vmi 2007-es rövidfilmhez való (írja is: 32 perces). L [...]
Erunder: Gyanítom, hogy te is olyan vagy aki kattintani már túl lusta, vagy a kíváncsiság veszett ki be [...]
kkovi8: Sziasztok! Megnéztem az IMDB-s linkeket, valamit nagyon összecseréltek ottan... Ezt tudnám ajá [...]
Mind a 6 komment
Che - Az argentin - Che: Part 1 (Guerilla - The Argentine)

Che Guevara neve negyven évvel halála után is élénken él a köztudatban, talán összes kortársánál pontosabban személyesíti meg a hatvanas évek forradalmi hangulatát. Világméretű márkanév lett, arcképe ott figyel minden sarkon: fiatal, jóképű és idealista, az elnyomottak bajnoka - egyfajta ikon, sokak álmainak, reményeinek megtestesítője. Életrajzi filmje két részből épül fel, egymásra vetítve Che pályafutásának két szakaszát: az első rész az 1955 és 1962 közötti eseményeket eleveníti fel, a küzdelmet Batista diktatúrája ellen, aprólékos részletességgel bemutatva azt a kimerítő gerillaháborút, amit Castro és Che Guevara a kubai vidéken folytatott, mielőtt dicsőségesen bevonultak Havannába.

“Soderbergh filmeposzát nem fűtik romantikus érzelmek, de forradalmi hév sem. Lehet, hogy Che a mai napig abszolút menőnek számít, a rendező hozzáállása azonban még nála is menőbb. Miközben a címszereplő és társproducer Benicio del Toro izzó szenvedélyt visz alakításába, Soderbergh törekvése inkább arra irányul, hogy felfedezze a forradalom rock-bálványának személyisége mélyén rejlő hidegfejű mérnököt.” (J. Hoberman)

Imdb | Előzetes
1316 0 7 Film Izé
Erunder: Mik voltak azok? Én az elmúlt pár napban nem voltam itt, mert elkezdtem melózni.
Bejja: AZ ÉN POSTJAIMAT IS LESZEDTÉK :((((
superxaba: és ki más lenne a főszereplő, ha nem Benicio del Torró.... tá-dá-dá-dáááá
Mind a 7 komment
Küldeném sok szeretettel Mr.T. barátomnak eme pár kedves kis tárgyat.

Kedves izélős társaimat pedig buzdítanám, vegyük meg neki mindet, hadd örüljön a főnök! ;]
4677 1 14 Izé
bungle: http://www.funpic.hu/hu.picview.php?id=37106&c=-1&s=dd&p=1 :DDDDDDDDDDDD
bungle: Mr.T. Chocolate Lollipop! :DDD
Mr.T.: http://geekcrafts.com/mega-mr-t-craft-round-up/
Mind a 14 komment
John Higgins nyerte a 2009-es snooker világbajnokságot, miután a döntőben 18-9-re múlta felül Shaun Murphy-t. Ezzel ő lett a sportág történetében a negyedik játékos, aki legalább háromszor emelhette magasba a világbajnoki trófeát a Crucible-ben. Ez a bravúr eddig csupán Steve Davisnek, Stephen Hendrynek és Ronnie O’Sullivannek sikerült. Mit ne mondjunk, illusztris társaság…
409 0 0 Sport Izé
The Hangover (Másnaposok)

Képtelen elszakadni Todd Phillips a kollégiumi barátok beteg kalandjaitól, de amíg a Cool túrához és a Sulihuligánokhoz hasonló poén áradat az eredmény, senki sem fog panaszkodni. A The Hangover egy élményekben gazdag legénybúcsú utáni két nap története, ahol a háromtagú társaság megpróbálja kimosni magát a részegen összeszedet problémákból.

Nézzétek meg az előzetest a honlapon, és külön figyelmébe ajánlom mindenkinek az utolsó másodperceket, amikor Mike Tyson megmutatja, hogy még mindig érzi a ritmust. :)


Imdb
1424 1 3 Film Izé
speegy: Igen ütős poénok vannak benne.Szerintem érdemes megnézni.
Erunder: Lehet. Amikor kiraktam, akkor még ezt az időpontot lehetett olvasni.
|-=O=-|: Ezt a héten mutatják be itthon, lehet előrébb hozták? 8.4/10, Top 250: #130, nem semmi...
9

Az animációs sci-fi Tim Burton és Timur Bekmambetov közös produceri munkájának gyümölcse, Shane Acker 2005-ös rövidfilmje alapján. A posztapokaliptikus világban, ahol 9 világra jön, az emberiség már kihalt, és félelmetes robotok uralják a Földet. 9 csak a szerencsés véletlennek köszönheti, hogy összetalálkozik egy magához hasonlókból álló társasággal, akik rejtőzködve élnek a lepusztult világban. A robotok elsődleges célja hogy elpusztítsák őket, és hamarosan rájönnek, a túlélés - és a civilizáció jövője - érdekében most nekik kell támadásba lendülni.

Imdb
1131 2 8 Film Izé
kasy: s.csuli beküldte az említett Shane Acker féle rövidfilmet. http://www.youtube.com/watch?v=-hzCf [...]
Jokker: Én ma néztem meg, szerintem jól sikerült. Jó az alapgondolata is. Ájánlásra méltó kis mes [...]
St.KolMi: na végre egy normális rajzfilm abbol a szar disneyböl már rég elegem volt:)
Mind a 8 komment
A szólista (The Soloist)

Hazai premier: 2009. október.

Steve Lopez újságíró egy nap felfedezi Nathaniel Anthony Ayerst, az egykori komolyzenei őstehetséget, amint hajléktalanként Los Angeles utcáin hegedül. Lopez megpróbál segíteni a hánytatott sorsú férfinak, hogy visszataláljon a társadalomba, és eközben olyan különleges barátság szövődik köztük, amely mindkettőjük életét megváltoztatja.

Imdb | magyar feliratos előzetes
455 1 0 Film Izé
Elhunyt az Oscar-díjas Maurice Jarre 84 éves korában Los Angelesben rákbetegségben elhunyt a háromszoros Oscar-díjas francia zeneszerző, Maurice Jarre, Jean-Michel Jarre apja.

 Maurice Jarre,1952 óta több, mint 150 filmhez írt zenét, köztük olyan klasszikusokhoz, mint a Holt költők társaságának, Hitchcock Topáza , az Arábiai Lawrence , a Doktor Zsivágó  vagy az Út Indiába, utóbbi három filmért Oscar-díjat is kapott. A zeneszerző filmes munkásságát februárban az 59. Berlini Filmfesztiválon Aranymedvével díjazták, de rossz egészségi állapota miatt már akkor is csak tolószékben ülve tudta átvenni a szobrot.

Jarre 1924. szeptember 13-án született Lyonban. Zenei elhivatottságára akkor ébredt rá, amikor meghallgatta Liszt Ferenc II. Magyar Rapszódiáját Leopold Stokowski vezényletével. Ütőhangszeres tanulmányai után 1946-ban duót alakított a kortárs zene nagy alakjával, Pierre Boulezzel, Madelaine Renaud és Jean-Louis Barrault párizsi színházához szerződtek. Az ütősök később mindig nagy szerepet kaptak filmzenéiben. adocean( 'adoceanindexhumljhfrimwm', 0, 0 ) ado.slave('adoceanindexhumljhfrimwm', {myMaster: '7BRHWPBdhxcFPTw.2s2hCkuKgiDzrR5R8_wdJZ.9MwL.a7' });if(typeof adoceanindexhumljhfrimwm=='function') {adoceanindexhumljhfrimwm();} Öt évvel később Jean Vilar kérte fel Jarre-t, hogy komponáljon zenét a Homburg hercege című Kleist-darabhoz, amelynek főszerepeit Gérard Philipe és Jeanne Moreau játszották. Később balettzenéket is szerzett a párizsi opera számára, köztük a Párizsi Notre-Dame-ot. 1952-ben kezdte filmzeneszerzői pályafutását egy rövidfilmmel, és összesen 164 filmhez komponált zenét.

Több háborús filmet kísérnek szerzeményei (A leghosszabb nap , A vonat , Két nap az élet , Jákob lajtorjája ), dolgozott Alfred Hitchcockkal (Topáz ), Luchino Viscontival (Az istenek alkonya), Paul Newmannel (A gammasugarak hatása a százszorszépekre), Franco Zeffirellivel (Názáreti Jézus), Volker Schlöndorffal (A bádogdob ). Hozzájárult Peter Weir két filmjének, A kis szemtanúnak  (1985) és a Holt költők társaságának  (1989) sikeréhez is, de ő írta a Ghost  zenéjét is. "Egy filmben a zeneszerző az utolsó láncszem. Gyakran akkor találkozik a producerrel, amikor az már ég a vágytól, hogy bemutassák a filmet és olyankor nagyon gyorsan mennek a dolgok. Az Arábiai Lawrence-hez hat hetet kaptam Sam Spiegeltől arra, hogy két órányi zenét komponáljak" - vallotta be néhány évvel ezelőtt a Journal de Dimanche-nak adott interjúban. Az Egyesült Államokban letelepedett Maurice Jarre 2006-ban ünnepelte pályafutása 50. évfordulóját a lyoni Auditoriumban fiával, Jean-Michel Jarre zenésszel.
622 1 0 Zene Izé
Land of the lost

Will Ferrell új filmje egy 1974-1977 között futott sorozaton alapszik. A sztoriban Ferrell két társával visszautazik az időben, ahol még dinok éltek, benga nagy rákok mászkáltak és hatalmas izék voltak mindenhol.

A Super Bowl reklámjai közt is szerepelt már.

Imdb | Előzetes
586 0 3 Film Izé
Balázs: értem:D
Erunder: Nem, nem saját (sajnos), de nekem is nagyon elnyerte a tetszésemet a történet leírása.
Balázs: hahahahahahahahahahahahahahaXD hát ez a posztszöveg behugyozás :D saját?
Királyfit szeretnék, fehér lovon

Legyen jóképű, sármos és férfias. Okos, intelligens, művelt. Értsen a zenéhez és a művészetekhez, és ha kettesben vagyunk, mutassa ki, mennyire érzékeny.
474 0 6 Pink Izé
Mmiray: Nekem volt olyan pasim, aki minden második percben gügyögött nekem, kimutatta mennyire érzéken [...]
neomatsek: :D:D:D:D:D:D:D
Errtu: XD
Mind a 6 komment
King of the Hill

Animációs sorozat a Beavis and Butt-Head (Mike Judge) és a The Office (Greg Daniels) alkotóitól!

Hank Hill egy régimódi, dolgos, sörvedelő családapa, aki megpróbál boldogulni a modern texas-i világban. Hank egy kitalált kisvárosban, Arlen-ben él családjával; felesége fontoskodó, a fia egy csalódás, barátai lúzerek, édesapja terhes számára, de mindezek ellenére bizakodó, erkölcsös és próbálja irányítani a családját. A családot, melynek történéseit és megannyi kalandjait követhetjük nyomon ebben a sorozatban.
512 0 3 Film Izé
MikeSylver: Engem nem is zavart,csak megjegyzés volt mielőtt valaki megkérdi, hogy mikor vetítik az 1. évad [...]
Erunder: Számomra új! :) Egyébként meg egy régebbi cikkből másoltam ki a szöveget, és nem ügyeltem [...]
MikeSylver: Nekem kapásból a family guy ugrott be erről a képről aztán ami a leírásban volt az mégjobba [...]
Pandorum

Egy űrhajó száguld az űrben. Két űrhajos a hibernálásból felébredve megdöbbenve veszi észre, hogy a hajó berendezései nem működnek. Az egyetlen hang, amit hallanak, egy nyikorgás a hajó gyomrából. Emlékeik nincsenek a hibernáció miatt, ezért át kell vizsgálniuk a hajót és kideríteni, hogy mi történt a többiekkel, mi volt a küldetésük, kik ők, mióta utaznak és hová tartanak?
A hajó belseje felé csak egy út vezet, egy szűk, sötét légakna. A fiatalabb űrhajós, Bower tizedes (Ben Foster) elindul a hajó belsejébe, míg társa Payton hadnagy (Dennis Quaid) rádión irányítja őt.
Ahogy Bower egyre beljebb és beljebb halad a hajó belseje felé úgy tárul fel számukra a rémítő valóság. Ahogy a hajó megdöbbentő és halálos titkai fokozatosan kibogozzák, felismerik, hogy az egész emberiség sorsa tőlük és a titokzatos Pandorumtól függ.

 
555 5 1 Film Izé
csicsilla: nagyon tetszett...picit félelmetes,de nagyon elgondolkodtató hogy mi lenna ha tényleg felfedezné [...]
Mr. Brooks

Képzeljük el Mr. Brooks-ot: sikeres üzletember, bőkezű adományozó, szerető férj és apa. Igazi alappillére társadalmunknak. Mindenki szerint tökéletes. Azonban Mr. Brooks egy sötét titkot őriz: ő egy megállíthatatlan sorozatgyilkos, aki túl okos volt ahhoz, hogy egyáltalán gyanúba keveredjen. Egészen idáig. Mr. Brooks (Kevin Costner) két évre legyőzi sötét oldalát (William Hurt), de a gyilkos ösztön ismét előtör, és amikor végez egy szeretkező párral, maga sem sejti, hogy egy szemtanút hagy maga után...
Előzetes
958 1 0 Film Izé
A tökéletes társ: mindig felvidít, önzetlen, hűséges és szeret szopni. Kell ennél több? :D
9241 1 5 Izé
bigyminyő: Jaj de édesek!!!
Mr.T.: http://kepfeltoltes.hu/090313/otkutya_www.kepfeltoltes.hu_.jpg :D
bigyminyő: Szegény kutyi,valami kölyökkori lelki problémája lehet???
Mind a 5 komment
Nagy társkereső-körkép

Hogyan találd meg a nagy Ő-t?
499 0 0 Pink Izé
Tárgyaink története

A pár nappal ezelőtti videó eszembe juttatta ezt a valamivel érdekesebb és kézenfoghatóbb videót, noha Amerika-orientált, nagyon ajánlom mindenkinek, mutassátok meg másnak is.

Tessék elgondolkozni a látottakon s hallottakon. Köszönöm a bolygónk nevében is.

(bocsánat a szegényes minőségért és láma post szövegért)
3595 12 5 Izé
Erunder: Halál, űr (bár az már nem sokáig, sőt lehet h már most is elég szennyezett hisz már ott is [...]
konvejor: undorító, de egy kérdés, és várom a válaszokat: Hova tudok menekülni ez ellen és mit csiná [...]
TeamCo.: ez még nem jelenti azt hogy nem éljük fel a környezetünket.
Mind a 5 komment
Nincs de! Nincs több kifogás! Rajtad is múlik! A kifogásaidtól pedig ezen az oldalon is megszabadulhatsz...
4305 4 9 Izé
Luflee: Bocs, nem Neked akartam valaszolni.. :) felrenyomtam.
Luflee: Ennek az oldalnak illetve kampanynak a parodiaja: http://www.youtube.com/watch?v=Ry3FX87vepM
Belkar: nem sok értelmét látom, aki fel akar hagyni a kifogásokkal az enélkül is fel tud aki meg nem a [...]
Mind a 9 komment
Az ember (igazi) tragédiája. Gondolkozz! Ha használod az agyad, már győztél! (Kicsit hosszú film, de ha elkezded, nehéz abbahagyni.) Megdöbbentő összefüggések, amelyről egy kereskedelmi televízió sem beszél szívesen, mi "átlagemberek" meg HA tudunk is róluk, sokszor nem is foglalkozunk velük.
13387 24 32 Izé
Zorro: Jja, értem én. Findzs írására pedig azt tudom mondani, hogy pl. az emirátusok is, de több má [...]
emgé: Persze, de az Északi-sarkon jóval kisebb mennyiségű jég alatt van szárazföld. És még ugye o [...]
Zorro: Hozzáteszem, nem csak az Antarktiszon van jég, hanem ugye az Arktisz körül is jelentős mennyis [...]
Mind a 32 komment
Kim Jong Il kipróbálja az online társkeresést... ;)
5986 1 5 Izé
Vace: megkerestet?
FlaW: ha ez az a kim jong il nem beszólni rá:))
qwertyuiop: Néha én is :) De én nem nézek ki ilyen jól :D
Mind a 5 komment
The Corporation

Leírás
A "The Corporation" lebilincselő esettanulmányokon és őszinte vallomásokon keresztül tárja a néző elé a kirakatok mögötti feszültségeket, a társaságokon belül és az ellenük vívott harcban kibontakozó drámai fejleményeket.
Ez a hiánypótló film a világkereskedelem legújabb jelenségeit elemezve felteszi a meglehetősen aggasztó kérdést: Milyen következményekkel jár az emberekre, a környezetre, a demokráciára és Földünk jövőjére nézve, ha mérhetetlen hatalmat adunk egy olyan intézménynek, melynek legfőbb törekvése, hogy a részvényesek vagyonát növelje, és nem tartja feladatának, hogy erkölcsi szempontokkal is foglalkozzon? Van olyan módszer, mellyel a könyörtelen profithajszolási kényszere gyógyítható, vagy csak az erős korlátozó intézkedésekben bízhatunk?

Előzetes
462 3 0 Film Izé
Régebbi postok...