Köszi az észrevételt, de kicsit elvonatkoztattál( hasonlatok), és sok mindenben nincs igazad:
-A növényi táplálék több salakanyagot képez nálunk emberekben,fő alkotóelem: cellulóz, amit rostnak is neveznek az ember számára szinte emészthetetlen, mivel nem vagyunk növényevők, és nincs bendőnk (többrekeszes gyomor), nem kérődzünk, és a bélflóránk is egészen másfajta baktériumokat tartalmaz.
- A vitaminokra főleg különféle szabályzások miatt van szüdségünk, ami ugyan összefüghet a táplálkozással, de a vitaminnak nincs tápértéke.(mondjuk ezt te is írtad) (itt bővebben: http://www.sulinet.hu/eletmod/egeszseg/vitaminok.html
- A növények tápértékét (az ember számára) a különféle cukrok adják, a keményítő, ami szintén cukormolekulákból áll... stb
Na mindegy nem akarok kötözködni, és ha visszaolvasol látod, hogy én nem írtam, hogy húst hússal, hanem hogy vegyesen, a túlzott húsevés is betegséghez vezet: köszvény.
És ez nem csak az én elméletem.
-A növényi táplálék több salakanyagot képez nálunk emberekben,fő alkotóelem: cellulóz, amit rostnak is neveznek az ember számára szinte emészthetetlen, mivel nem vagyunk növényevők, és nincs bendőnk (többrekeszes gyomor), nem kérődzünk, és a bélflóránk is egészen másfajta baktériumokat tartalmaz.
- A vitaminokra főleg különféle szabályzások miatt van szüdségünk, ami ugyan összefüghet a táplálkozással, de a vitaminnak nincs tápértéke.(mondjuk ezt te is írtad) (itt bővebben: http://www.sulinet.hu/eletmod/egeszseg/vitaminok.html
- A növények tápértékét (az ember számára) a különféle cukrok adják, a keményítő, ami szintén cukormolekulákból áll... stb
Na mindegy nem akarok kötözködni, és ha visszaolvasol látod, hogy én nem írtam, hogy húst hússal, hanem hogy vegyesen, a túlzott húsevés is betegséghez vezet: köszvény.
És ez nem csak az én elméletem.