Teccik, nem teccik, szükségből MINDENT megeszünk. Lókolbászt pl. direkt a vh. emlékeket hallva próbáltam ki és nem haltam bele. Ha meg oda születnék, biztos h nyomnám befelé a sült férgeket, főtt majomot, nyers gyökereket, stb. és nem is csodálkoznék. A kígyóleves meg nem is a "legundorítóbb" szerintem európai szemmel se.
Ja, és kieg.: nagyanyám is csinált babból gesztenyepürét, és tök jó volt. ;-)
- a békacomb inkább a csirkére hasonlít (és nem állítólag) és még a csontját is meg lehet enni. Csak sokat kellene összeszedni belőle, inkább maradok a csirkénél. A bőrt le kellett nyúzni és dupla panírban volt kisütve (bár folyami rákból többet ettem, de az gyerekként nem igazán ízlett)
- mamám mesélt vh.-us 'élményeiről', amikor a varjú fiókák voltak a legkomolyabb húsok amik levesbe jutottak, és a káposzta levele volt a legrágósabb étel, meg csalánból főzött mert az legalább volt meg a kukoricaprósza volt a legtáplálóbb ételük mert kaptak némi tengerit mástól akinek már nem maradt baromfija... én persze még nem éltem akkor de elhiszem, hogy így volt
Kígyócomb, hát az nem semmi étel lehet gondolom aranyáron mérik a ritkasága miatt:D
Amúgy én is úgy állok hozzá az ilyen új dolgokhoz, hogy mindent ki kell egyszer próbálni, na jó kivéve azt a japán halat(fubu vagy mi a szösz), azért egy kaja nem ér annyit:D
Annyira nem lehet rossz mint ahogy kinéz :P főleg a postkép.Biztos olyan lehet,mint a különböző férgek tápláló,egészséges vitamin-főleg fehérje dús...vagy csak szimplán potencianövelő mint az orosztál fa**a.:D
Szerintem guszta, nem tudom miért húzzák a szájukat egyesek. :D
Tényleg, nincs valakinek egy jó kis kígyóleves receptje? Kígyót lehet kapni occón a kínain. :)
Ez igaz,ebben az állapotban elképzelhetetlen,viszont ki tudja mi lenne ha egy hétig nem jutnék semmilyen ételhez és ez lenne az egyetlen alternatíva vagy vmi hasonló kínai xar :D
Ja, és kieg.: nagyanyám is csinált babból gesztenyepürét, és tök jó volt. ;-)