- a békacomb inkább a csirkére hasonlít (és nem állítólag) és még a csontját is meg lehet enni. Csak sokat kellene összeszedni belőle, inkább maradok a csirkénél. A bőrt le kellett nyúzni és dupla panírban volt kisütve (bár folyami rákból többet ettem, de az gyerekként nem igazán ízlett)
- mamám mesélt vh.-us 'élményeiről', amikor a varjú fiókák voltak a legkomolyabb húsok amik levesbe jutottak, és a káposzta levele volt a legrágósabb étel, meg csalánból főzött mert az legalább volt meg a kukoricaprósza volt a legtáplálóbb ételük mert kaptak némi tengerit mástól akinek már nem maradt baromfija... én persze még nem éltem akkor de elhiszem, hogy így volt
- mamám mesélt vh.-us 'élményeiről', amikor a varjú fiókák voltak a legkomolyabb húsok amik levesbe jutottak, és a káposzta levele volt a legrágósabb étel, meg csalánból főzött mert az legalább volt meg a kukoricaprósza volt a legtáplálóbb ételük mert kaptak némi tengerit mástól akinek már nem maradt baromfija... én persze még nem éltem akkor de elhiszem, hogy így volt