Megtisztítjuk a húst, bedörzsöljük durvára tört borókabogyóval, sóval és őrölt borssal. Körös- körül felforrósított olajon megpirítjuk. A vörösbort aláöntjük, lefedjük és 35-40 perc alatt előmelegített sütőben 240°C-on megsütjük. Saját levével közben meglocsoljuk. A cukrot világosra pirítjuk a mártáshoz. Húslevessel felöntjük, a kimagozott cseresznyét beletesszük és forraljuk 4-5 percig. Levéve a tűzről sóval, őrölt borssal ízesítjük. A narancs levét és a lereszelt sárga héját meg a konyakot hozzáadjuk. Felszeleteljük a puha húst és a mártással kínáljuk.
Adjunk hozzá burgonyafánkot.
megnéztem a képet, láttam a vaddisznót. elolvastam a postaláírást, és rögtön a kékinges emberkére néztem... majd rákattintottam a kommentekre... és most megyek enni. :)