Már nem azért, de ha azt veszem alapul, hogy a majmokra olyan hatással lett az amúgy is manipulált tej (mert írták, hogy kivonták belőle a fehérjét és a tejcukrot megnövelték!!!), akkor bizony már értem, hogy miért építették a Stonehenge-et, a piramisokat, meg minden ilyen építményt, mi meg retardáltak vagyunk ahhoz, hogy megértsük... :D
Bár, szerintem már akkor is itták az emberek a tejet... Csoda, hogy nem haltunk ki! Halálos mééééreg, azám!
Nem vagyok tudós... De már nem azért...? Elolvastuk (nagyrészt) a cikket, sokan azt mondjuk, hogy hülyeség, bár, én inkább ordítanám... Van, aki meg elolvassa, és mi vagyunk a hülyék, öljük meg magunkat, satöbbi... Ha már itt tartunk, mi a helyzet a gumicukorral? Vagy a múltkori eperfagyis cikkel? Van, akinek az a baja, hogy a disznó a saját mocskában fekszik (bár, szerintem annak is van valami célja, hiszen az állatokban is van értelem), de aki a csirkét isteníti, annak is megsúgom, összeeszik az is minden szart... Szó szerint szart is képes csipegetni... A csirketáp is valamikor elhullott csirkék teteméből készül... Úgyis mindent porítanak manapság... Ha látnátok, mi folyik a húsüzembe, amikor mondjuk a szalámit, párizsit, ilyeneket készítik... Még kevésbé egészséges, azt tudjuk is, de leszarják, sokszor még azokat is, akik a környezetükben fuldokolnak a füstben...
Megveszik az emberek a multikban a sok szart, azt se tudják, mi van benne, meg se nézik, olcsó oszt kész... Megjegyzem, ha a boltokban is a szlovák meg a cseh meg a fene tudja, milyen tej van leárazva, nem fogják az emberek megvenni a magyar tejet (ami ugye helyben van)... Én a házi tejet szeretem a legjobban. Mostmár házhoz hozzák (tiszta rendesek, 130 Ft/ liter - ez a nem mindegy!), de régen, amikor én mentem, sokszor akkor értem oda, amikor kész lettek a fejéssel. Leszűrték, és kész, már vihettem is. Papírjuk volt a tej minőségéről, bevizsgáltatták nem tudom, hol, talán épp az ÁNTSZ-nél, szerintem azért szigorú feltételei vannak ezeknek a dolgoknak, milyen körülmények között kell tartani azt a jószágot, satöbbi, satöbbi...
Ha amúgy halálos méreg lenne, már mi sem élnénk... Az ember pedig felfedezte magának azokat a táplálékokat, amelyek jók számára (tej, tojás, gyümölcsök, zöldségek, hús...). Felfedezte, hogyan tudja elkészíteni magának, hogyan tudja jól hasznosítani. Nem pazaroltak, szinte mindent felhasználtak... Mit gondoltok, miért bélbe töltik a hurkát meg a kolbászt, gyomorba meg a disznósajtot? És azt is megeszik az emberek! Kivéve, ha műbél...
Szerintem ez arról szól, hogy tömeghisztériát keltsenek... Lehet, hogy van olyan része a tejnek, ami emészthetetlen, na és? Az emészthetetlen anyagok a székletben távoznak! Ami meg emészthető, azt megemésztjük, és felhasználjuk! Kalcium, ásványi anyagok, zsír... És nem tudom már kitől olvastam korábban, hogy nemsokára a gyümölcs és a zöldség is hasonlóan hírbe lesz hozva, nem kétséges, ha ez sikerrel jár... Ma már sokkal inkább hülyíthetőek az emberek, mint régen... Mindenki kérdezze meg szüleit, nagyszüleit, mit gondolnak erről? Vajon ha ezt 50 évvel ezelőtt mondja valaki, szerintem simán megkövezték volna...
Amúgy meg mindenki szervezete máshogy reagál, sőt, van, ami életkoronként is változik...
Szerintem le kellene ülni, és gondolkodni. Azért az internet sem feltétlen hiteles forrás, de még sokszor a szakkönyvek sem, mert előfordulhat, hogy elfogult az írója (vagy megrendelésre készítette)... Jó dolog, ha fel van téve, mert tájékozódni lehet belőle! De szerintem tudni kell eldönteni, mi az, amit higgyünk is el, és mi az, amit nem...
Meg szerintem azért az egymás felé adott tisztelet sem ártana, a kommentálások terén! El lehet azt mondani kulturáltan is, ez még nem kötelez sem a barátságra, sem a szeretetre!
Bár, szerintem már akkor is itták az emberek a tejet... Csoda, hogy nem haltunk ki! Halálos mééééreg, azám!
Nem vagyok tudós... De már nem azért...? Elolvastuk (nagyrészt) a cikket, sokan azt mondjuk, hogy hülyeség, bár, én inkább ordítanám... Van, aki meg elolvassa, és mi vagyunk a hülyék, öljük meg magunkat, satöbbi... Ha már itt tartunk, mi a helyzet a gumicukorral? Vagy a múltkori eperfagyis cikkel? Van, akinek az a baja, hogy a disznó a saját mocskában fekszik (bár, szerintem annak is van valami célja, hiszen az állatokban is van értelem), de aki a csirkét isteníti, annak is megsúgom, összeeszik az is minden szart... Szó szerint szart is képes csipegetni... A csirketáp is valamikor elhullott csirkék teteméből készül... Úgyis mindent porítanak manapság... Ha látnátok, mi folyik a húsüzembe, amikor mondjuk a szalámit, párizsit, ilyeneket készítik... Még kevésbé egészséges, azt tudjuk is, de leszarják, sokszor még azokat is, akik a környezetükben fuldokolnak a füstben...
Megveszik az emberek a multikban a sok szart, azt se tudják, mi van benne, meg se nézik, olcsó oszt kész... Megjegyzem, ha a boltokban is a szlovák meg a cseh meg a fene tudja, milyen tej van leárazva, nem fogják az emberek megvenni a magyar tejet (ami ugye helyben van)... Én a házi tejet szeretem a legjobban. Mostmár házhoz hozzák (tiszta rendesek, 130 Ft/ liter - ez a nem mindegy!), de régen, amikor én mentem, sokszor akkor értem oda, amikor kész lettek a fejéssel. Leszűrték, és kész, már vihettem is. Papírjuk volt a tej minőségéről, bevizsgáltatták nem tudom, hol, talán épp az ÁNTSZ-nél, szerintem azért szigorú feltételei vannak ezeknek a dolgoknak, milyen körülmények között kell tartani azt a jószágot, satöbbi, satöbbi...
Ha amúgy halálos méreg lenne, már mi sem élnénk... Az ember pedig felfedezte magának azokat a táplálékokat, amelyek jók számára (tej, tojás, gyümölcsök, zöldségek, hús...). Felfedezte, hogyan tudja elkészíteni magának, hogyan tudja jól hasznosítani. Nem pazaroltak, szinte mindent felhasználtak... Mit gondoltok, miért bélbe töltik a hurkát meg a kolbászt, gyomorba meg a disznósajtot? És azt is megeszik az emberek! Kivéve, ha műbél...
Szerintem ez arról szól, hogy tömeghisztériát keltsenek... Lehet, hogy van olyan része a tejnek, ami emészthetetlen, na és? Az emészthetetlen anyagok a székletben távoznak! Ami meg emészthető, azt megemésztjük, és felhasználjuk! Kalcium, ásványi anyagok, zsír... És nem tudom már kitől olvastam korábban, hogy nemsokára a gyümölcs és a zöldség is hasonlóan hírbe lesz hozva, nem kétséges, ha ez sikerrel jár... Ma már sokkal inkább hülyíthetőek az emberek, mint régen... Mindenki kérdezze meg szüleit, nagyszüleit, mit gondolnak erről? Vajon ha ezt 50 évvel ezelőtt mondja valaki, szerintem simán megkövezték volna...
Amúgy meg mindenki szervezete máshogy reagál, sőt, van, ami életkoronként is változik...
Szerintem le kellene ülni, és gondolkodni. Azért az internet sem feltétlen hiteles forrás, de még sokszor a szakkönyvek sem, mert előfordulhat, hogy elfogult az írója (vagy megrendelésre készítette)... Jó dolog, ha fel van téve, mert tájékozódni lehet belőle! De szerintem tudni kell eldönteni, mi az, amit higgyünk is el, és mi az, amit nem...
Meg szerintem azért az egymás felé adott tisztelet sem ártana, a kommentálások terén! El lehet azt mondani kulturáltan is, ez még nem kötelez sem a barátságra, sem a szeretetre!