hűűű a whopperek egy hosszú műszak végén, mikor a véletlenszerű ellenőrzésen túl volt a brigád bizony tényleg így néztek ki:D túl sok húst tesz az egyik mókus a sütőbe, így nem férnek rá a húskorongok a tálkára, amibe kerülnek a sütés után, azaz az utolsó pár darabka tovább sül mint kellene, sőt el is szakadozik, nem baj mehet az amúgy alapvetően szakadtan a piritóba helyezett szendvics zsömlébe... aztán a maradék salátából, és hagymából pakolunk a tetejére a majonézre, ami már mászik lassan... az aljára, a húsra közvetlen két szikkadt paradicsomot helyezünk, arra pluszba még némi kovi ubit, de persze a "fekete fajtából" és a végén nem ketchupot, hanem BBQ-t tolunk bele... összeillesztjük a két részt, belerakjuk a dobozába és véletlenül sem a megfelelő lejárati időpontot jelöljük be, hanem a 10 perccel későbbit:D... csak egy kis ízelítő a számotokra hogy is megy ez, ha kicsit fáradtabbak a beosztottak:P jah és a mélyhűtött húskorongok olykor-olykor focilabda/hokikorong szerepét töltik be, amitől függetlenül az a szendvicsbe mehet, hisz a sütés során úgyis elégnek a bacik, nomeg ki akarna egy kis hiánnyal elszámolni???:)