Említettem már, hogy szerintem a húshoz csak véren át vezet a dolog... Viszont csak egy példának, amikor gyakorlati foglalkozásokon voltatok fejbe rugdostátok a csirkéket? Ha esetleg előfordult ilyen, akkor az meg azért volt, mert a gyár követelte szerződésben, vagy netalán az előállítás egyik szükséges feltétele? Kérdezem, ha már megjártad. Mert ha nem előírás stb az oka, akkor nem maga az ipar és főleg nem maga a húsfogyasztás a felelős, hanem az emberi agresszió. És akkor nem rossz ipar és rossz húsevők, hanem egy vagy pár állatkínzó... Az állattartási körülmények az megint más kérdés, ott sokkal állat barátabban állok a dologhoz. :) Ha én vagyok a rossz, hogy elfogadhatónak tartom azt, hogyha csirkecombot akar valaki enni, akkor elvágja a torkát gyorsan tisztán, de azt nem, hogy 40 méteren keresztül rugdossák, akkor rossz vagyok. És azt hittem, hogy a levágott csirkék mennyiségét tekintve kicsi az a mennyiség, amelyik a második felvázolt folyamaton megy át... Úgy láttad, hogy a nevelt állatok többsége állatkínzással került feldolgozásra és nem levágással? És ezt tényleg érdeklődve kérdezem! Mert én azért írtam, hogy hatásvadász a videó, mert a többsége az állatoknak a második felvázoltan esik át. Na meg azért is, mert spriccel a vér, ráng az állat... Mondjuk ez csak arra hat, aki vágást nem látott... Kizsákmányoló ipari környezet nélkül is, ha egy élőlénynek elvágják a torkát, nagy valószínűséggel hörög, rángatózik és nem utolsó sorban vérzik... A selymes zöld fűben nevel kendermagos tyúkocska is azt teszi... Ez egy fiziológiai sajátosság, nem ipar váltotta ki jelenség, de mintha a videó ellentétesen szeretné sugallni...