Akcióban a "Tudományos Rendőrség"!
"Az egész magyarországi törvényhozást lekorrumpálták a zolvaj csaló rablógyilkos talmudistanáci disznó országhódítók" akik "a különféle kormányprogramok keretében tudatosan mérgeztetik az ivartalanító, életrövidítő hatású kálium vegyületekkel a magyar népet."
"A műtrágya-kálisó is ivartalanít, s az is bejut az ivóvízbe, ezenkívül erősen ivartalanít a nagy mértékben konyhasó-hiányos, de a konyhasó "sós ízét" a kálisóval utánzó, vagyis erősen "antifiziológiás"-számos étel és ital is"
Tejfalussy András szerint műtrágyázással, a konyhasó kálisóval való helyettesítésével lassan kiirtják a magyarságot. Tanulmányában még a Biblia-fodítást is hamisították ennek érdekében. Ebben az összeesküvésben pedig benne van gyakorlatilag mindenki, aki az ellenkezőjét állítja :D
(apróbetűs rész: a honlapjának olvasása előtt kérje ki pszichiátere és agysebésze véleményét az esetleges mellékhatások végett. Paranoiásoknak belépni TILOS!)
Egyébként meg simán vehetsz sót "normál" káliumtartalommal, nekem is olyan van a konyhában, és nem valami extra helyen vettem, hanem a sarki kisboltban. A Norbi Update só, meg ez a Horváth Rozis, "csökkentett nátriumtartalmú" (meg még valami harmadik), amikhez mesterségesen több KCl-ot adtak, de ez fel is van tüntetve rajta.
Tengeri sókeveréket egyébként nem csak étkezési célokra lehet kapni, hanem pl. akvarisztikai szaküzletekben, fürdősóként, lakáspárásító sóterápiához stb. is, ha már mindenáron be szeretnél szerezni ilyet, és nem bízol az étkezési sóban. Szóval nem "dugdossák" az emberek elől... De ha a bányászott só jobban érdekel, lehet venni olyan kősót is, amit egy darabban hoznak el a bányából, neked kell még össze is törni. Annál "autentikusabb" sót aztán már tényleg nem tudok elképzelni (bár használni nem biztos, hogy jó ötlet, tekintve, hogy szennyezett lehet egyéb fémsókkal).
Beírtam kíváncsiságból a google keresőbe, hogy "kősó", random rákattintottam egy linkre, és pl. ezt adta ki:
http://elsokft.hu/koso_50kg.html
50 kg 99,06 %-os NaCl. Elég lesz? :)
Mit pancsolunk a gabonával? Avass már be, légy szi! :D (A sütőipar egy másik kérdés, de ott már a liszttel pancsolnak, nem a gabonával...)