Jelenleg egy spanyolországi 4*-os hotelben dolgozom, valami 200 méterre a tengertöl, a konyhán, itt is mindenféle tengeri herkentyüket keszítnek minden nap, poliptól tintahalig mindent ....a karikára vágott panírozott kalmár az egyetlen amit meg tudok enni, a többinek csak a tengervíz ízét érzem és mivel látom , hogy egyben mindenestöl fözik-sütik, mindig eszembe jut, hogy a kis rohadékoknak idejük sem volt, hogy kiszarják magukat..... ezek meg úgy eszik a kargyló,rák,csigaszart, hogy öröm nézni.......ennyit a tenger gyümölcseiröl......japp meg néha föznek "halászlét", na annak olyan íze van mintha egy ipari ülepítö iszapját szagolgatnád......oszt kínálgatják folyton, hogy kóstoljam meg hisz annyira finom,persze abban is benne van a kötelezö rákszar adag....asszem egy jó magyar halászlétöl pofájuk szakadna !