- Figyelem! Érzékenyebb idegrendszerű és / vagy fogyókúrázó nézőink a következő részt csak saját felelősségre olvashatják. -
Felaprított, fűszeres vajban megfuttatott szarvasgombát összekeverhetsz libamájjal is, amit erdei gyümölcs (szeder, szamóca, vadmálna és fekete áfonya) társaságában beletöltesz egy kizsigerelt, megtisztított fácánba, amit a végén császárszalonnával tűzdelsz, majd lassú nyírfatűzön átsütsz. Mellé rózsaburgonyából készült szalmakrumplit tálalsz egy kis petrezselyemmel a tetején. Így azért nem olyan szar. :D
- Figyelem! Érzékenyebb idegrendszerű és / vagy fogyókúrázó nézőink a következő részt csak saját felelősségre olvashatják. -
Felaprított, fűszeres vajban megfuttatott szarvasgombát összekeverhetsz libamájjal is, amit erdei gyümölcs (szeder, szamóca, vadmálna és fekete áfonya) társaságában beletöltesz egy kizsigerelt, megtisztított fácánba, amit a végén császárszalonnával tűzdelsz, majd lassú nyírfatűzön átsütsz. Mellé rózsaburgonyából készült szalmakrumplit tálalsz egy kis petrezselyemmel a tetején. Így azért nem olyan szar. :D