Ugyan már ... ugyan szokatlan nekünk, de semmi különlegesen kegyetlen nincs benne, amit ne csinálnának ebben az országban is nap mint nap.
Nem arról van szó, hogy az élő kecskegida gyomrát csak ezért kivágják, hanem akkor csinálják, amikor egyébként is gidát akarnak vágni. Hagyományos módon levágják és feldolgozzák, csak a gyomrát elkötik hogy benne maradjon az egyébként még steril gyomorban az első zsírdús tej. Nálunk azt hiszed nem ehetsz szopós báránycombot az étteremben? Dehogysenem. Vagy a szilveszteri malac a szájában a sült almával. Nomeg a pár ketes kiscsirke kirántva. Borjúszelet. Hosszan lehetne sorolni. Hogy gusztustalan -e? Már miért lenne az? És a pacal? Csirkemáj , zúza , eh. Étel. Amit gyerekkora óta megszokott valaki, azt természetesnek tartja, amit meg nem, azt gusztustalannak.
Nem arról van szó, hogy az élő kecskegida gyomrát csak ezért kivágják, hanem akkor csinálják, amikor egyébként is gidát akarnak vágni. Hagyományos módon levágják és feldolgozzák, csak a gyomrát elkötik hogy benne maradjon az egyébként még steril gyomorban az első zsírdús tej. Nálunk azt hiszed nem ehetsz szopós báránycombot az étteremben? Dehogysenem. Vagy a szilveszteri malac a szájában a sült almával. Nomeg a pár ketes kiscsirke kirántva. Borjúszelet. Hosszan lehetne sorolni. Hogy gusztustalan -e? Már miért lenne az? És a pacal? Csirkemáj , zúza , eh. Étel. Amit gyerekkora óta megszokott valaki, azt természetesnek tartja, amit meg nem, azt gusztustalannak.