A kiviak egy tradicionális grönlandi étel, amit a helyiek különleges alkalmakkor (esküvőkön, születésnapokon) szolgálnak fel. Fókabőrbe tesznek néha akár több száz alkát (a sirályhoz hasonló tengeri madarat) egészben tollastól, és 3 hónapra a földbe ássák egy kővel a tetején (ami folyamatosan nyomja ki belőle a levegőt). Mikor a madarak erjedni kezdenek kiássák, lecsavargatják szárnyaikat, lábaikat és megnyúzzák. Ezután a madárhúst különféle módon tálalják. Videó csak erősebb gyomrúaknak...
Igen, de a hurkát nem rohasszuk, megsütjük.
A mézet a méhek gyomornedveikkel alakitják ki, a végtermék, a jó méz pedig annyira steril, hogy a baktériumok nem tudnak szaporodni benne.
Homár rákra nem mondok semmit, itt Hollandiában volt kukacevés egy étteremben.
Tej-már több mint 10 000 éve iszunk tejet. Van akinek nem jön be van akinek igen. Testépitök azt mondják faszság, mert rothad a bélben, de kutatások bizonyitják,a hogy egyes (föleg A vércsoportu emberek) nagyon jól lebontják a tejet, és jobban felhasználják a proteineket. Sokszor jobban mint a húsokban levöket.
Hm, ezen a videon meg rothasztják a húst, nem sütik, nem száritják, nem sóba teszik ami megöli a bacikat vagy ilyesmi. Nem, ök rithasztják. Ettél már rothadt húst? Ugye milyen finom és, biztosan nincsenek benne baktériumok. XD
Penészes sajtokkal meg az a pláne, hogy a penész még át is alakitja a sajtban az anyagokat, és sokszor egészségesebb a penészes sajt mint az ami nem penészes. lol
A mézet a méhek gyomornedveikkel alakitják ki, a végtermék, a jó méz pedig annyira steril, hogy a baktériumok nem tudnak szaporodni benne.
Homár rákra nem mondok semmit, itt Hollandiában volt kukacevés egy étteremben.
Tej-már több mint 10 000 éve iszunk tejet. Van akinek nem jön be van akinek igen. Testépitök azt mondják faszság, mert rothad a bélben, de kutatások bizonyitják,a hogy egyes (föleg A vércsoportu emberek) nagyon jól lebontják a tejet, és jobban felhasználják a proteineket. Sokszor jobban mint a húsokban levöket.
Hm, ezen a videon meg rothasztják a húst, nem sütik, nem száritják, nem sóba teszik ami megöli a bacikat vagy ilyesmi. Nem, ök rithasztják. Ettél már rothadt húst? Ugye milyen finom és, biztosan nincsenek benne baktériumok. XD
Penészes sajtokkal meg az a pláne, hogy a penész még át is alakitja a sajtban az anyagokat, és sokszor egészségesebb a penészes sajt mint az ami nem penészes. lol
Bocs a szar magyarért.