Csövi, én összekotyvasztottam az enyémet, vettem Potassium Nitrate-ot ez van ráírva a zacsira, szódabikarbónát adtam hozzá viszont nincs természetes alapanyagú szinezőanyagom vmi német cuccot kaptam a boltban ami szintén narancsos színárnyalatú (háztartásiba vettem) lett volna még vas oxid...
és csak fekete füstje van és alig 1 perc amig füstölög, de az anyémhez képest ontja a videóban a füstöt a cucc és nekem iszonyatosan melegszik is mert csak fém konzervedény éli túl a dolgot a ragtapasz (ugyanolyat csak szürkét vettem) is elolvad majd lángra kap.
még az lehet a hiba hogy ez a szokásos magyar (gondolom répa-)cukrot használok? vegyek szőlőcukrot????
szerintetek???
és csak fekete füstje van és alig 1 perc amig füstölög, de az anyémhez képest ontja a videóban a füstöt a cucc és nekem iszonyatosan melegszik is mert csak fém konzervedény éli túl a dolgot a ragtapasz (ugyanolyat csak szürkét vettem) is elolvad majd lángra kap.
még az lehet a hiba hogy ez a szokásos magyar (gondolom répa-)cukrot használok? vegyek szőlőcukrot????
szerintetek???