Nem, mert nem veszek "előrágott" ételt, amit már csak nyelni kell.
A tudatosság nem ott kezdődik, hogy pontosan tudod hogyan készül az előfőzött, elővágott/aprított/passzírozott/darált/... kajád, hanem ott hogy ha netalántán finnyás vagy, nem vagy lusta fasz és magadnak csinálod. Baszki nyakamat rá, hogy a nagy amcsi háziasszonyok kétjegyű százaléka azt se tudná neked megmondani hogy hogyan néz ki egy egész sárgarépa, mert csíkozva/szeletelve veszik azt is. "Bontsd ki a zacsit/konzervet, öntsél ki belőle x pohárral (cup)." Ennyi!
... és úgy látszik már a Britek is haladnak errefelé.
Amúgy meg tegyük fel szarok rá mi az az egészségtudat, veszem ami olcsó, ami finom ... amellett, hogy megeszem a pulykapárizsit, megeszem a TESCO májkrémet meg a többit, tökéletes a vérképem a vércukromtól elkezdve, a koleszterinszintemen keresztül a triglicerid értékig és vérnyomás gondjaim sincsenek. Marhára nem játszik az "az vagy amit eszel"!
A tudatosság nem ott kezdődik, hogy pontosan tudod hogyan készül az előfőzött, elővágott/aprított/passzírozott/darált/... kajád, hanem ott hogy ha netalántán finnyás vagy, nem vagy lusta fasz és magadnak csinálod. Baszki nyakamat rá, hogy a nagy amcsi háziasszonyok kétjegyű százaléka azt se tudná neked megmondani hogy hogyan néz ki egy egész sárgarépa, mert csíkozva/szeletelve veszik azt is. "Bontsd ki a zacsit/konzervet, öntsél ki belőle x pohárral (cup)." Ennyi!
... és úgy látszik már a Britek is haladnak errefelé.
Amúgy meg tegyük fel szarok rá mi az az egészségtudat, veszem ami olcsó, ami finom ... amellett, hogy megeszem a pulykapárizsit, megeszem a TESCO májkrémet meg a többit, tökéletes a vérképem a vércukromtól elkezdve, a koleszterinszintemen keresztül a triglicerid értékig és vérnyomás gondjaim sincsenek. Marhára nem játszik az "az vagy amit eszel"!