Mcdonald's - Big Mac, sültkrumpli? Egy kis érdekesség... Gondoljátok végig, hogy mennyi idő kell a lebomlásához. Én szeretem, de ez elrémiszt! Sültkrumplit többet nem eszek!!!
Bocs hogy beleszólok , de a krumplival ellentétben te elég sok sületlenséget írtál ide .
Szóval a mekis krumpli alapanyaga bármilyen meglepő .... krumpli . És ennek nem az az oka , hogy így kevésbé káros a szervezetre , mindössze gazdasági dolog miatt maradtak a krumplinál , ugyanis lényegesen olcsóbb krumpliból megcsinálni a sültkrumplt , mint az általad leírt módon , és mint tudjuk ugye a kapitalisták ... ( mocskos imperiálkapitalisták ... mondaná a Hofi ) Pénzért csinálják az egész dolgot . Az igaz , hogy kisütik belőle a víz egy részét , és az is hogy olajat meg felvesz , de hát a sültkrumpli már csak ilyen ...
A szilvalekvárról ... már megfőztem az idei adagot , frissek az infok : Tehát az a 60 % cukorfok kicsit erős . A jó érett szilvának kb 15 %-a cukor ... nem több . Én a szilvát kb. felére főztem vissza és sűrű lett mint állat . Ha kiszámolod akkor a cukortartalma most kb 30 % ... ami ugye fele a 60-nak ... és így is elég édes , persze ha tettem volna hozzá cukrot akkor el lehetne érni a 60 %-ot , de így az igazi ...DE ... ennek ellenére nem lehet a víztartalma 1-2 százalék , hanem több . Ha megnézel egy kutyatápos zsákot , hogy a tápnak mennyi a víztartalma ... na ott írnak ha jól emlékszem 10 %-ot , és azért ha összehasonlítassz egy kenhető szilvalekvárt , meg egy kutyatápot ... azért ha el kell rágni , maradok a lekvárnál .
A virslis kísérletetek viszont igazán ... érdekes .
Szóval a mekis krumpli alapanyaga bármilyen meglepő .... krumpli . És ennek nem az az oka , hogy így kevésbé káros a szervezetre , mindössze gazdasági dolog miatt maradtak a krumplinál , ugyanis lényegesen olcsóbb krumpliból megcsinálni a sültkrumplt , mint az általad leírt módon , és mint tudjuk ugye a kapitalisták ... ( mocskos imperiálkapitalisták ... mondaná a Hofi ) Pénzért csinálják az egész dolgot . Az igaz , hogy kisütik belőle a víz egy részét , és az is hogy olajat meg felvesz , de hát a sültkrumpli már csak ilyen ...
A szilvalekvárról ... már megfőztem az idei adagot , frissek az infok : Tehát az a 60 % cukorfok kicsit erős . A jó érett szilvának kb 15 %-a cukor ... nem több . Én a szilvát kb. felére főztem vissza és sűrű lett mint állat . Ha kiszámolod akkor a cukortartalma most kb 30 % ... ami ugye fele a 60-nak ... és így is elég édes , persze ha tettem volna hozzá cukrot akkor el lehetne érni a 60 %-ot , de így az igazi ...DE ... ennek ellenére nem lehet a víztartalma 1-2 százalék , hanem több . Ha megnézel egy kutyatápos zsákot , hogy a tápnak mennyi a víztartalma ... na ott írnak ha jól emlékszem 10 %-ot , és azért ha összehasonlítassz egy kenhető szilvalekvárt , meg egy kutyatápot ... azért ha el kell rágni , maradok a lekvárnál .
A virslis kísérletetek viszont igazán ... érdekes .