Száz szónak is egy a vége. Tudjátok hogy készül a majonéz?
Veszünk egy tojás sárgáját. Ha szép lassan, apránként, olajat öntünk hozzá, miközben kavargatjuk, bármennyi olajat, akár egy egész liternyit is, fel tud oldani. A színe, lehet, hogy halványul némiképpen, de a fő az, hogy HOMOGÉN marad. Próbálj csak majonézt csinálni úgy, hogy a tojás sárgájára egyszerre öntöd mind az egy liter olajat. Kavargathatod ameddig csak akarod. Az olaj marad fölül, és ez senkinek se jó. Az olajnak se, mert az egészet kiöntik.
A Kárpát medence, ugye a népek kohója (majonéze). Csak volt.
Veszünk egy tojás sárgáját. Ha szép lassan, apránként, olajat öntünk hozzá, miközben kavargatjuk, bármennyi olajat, akár egy egész liternyit is, fel tud oldani. A színe, lehet, hogy halványul némiképpen, de a fő az, hogy HOMOGÉN marad. Próbálj csak majonézt csinálni úgy, hogy a tojás sárgájára egyszerre öntöd mind az egy liter olajat. Kavargathatod ameddig csak akarod. Az olaj marad fölül, és ez senkinek se jó. Az olajnak se, mert az egészet kiöntik.
A Kárpát medence, ugye a népek kohója (majonéze). Csak volt.