Alkoholpára: nem hizlal, berúghat tőle, de bele is halhat
Borzasztó veszélyes az alkoholnak az a fogyasztási formája, ami mostanában kezd elterjedni. Vagyis, hogy a vállalkozó szelleműek párásítva fogyasztják a piát, mert így például a rövidekben található rengeteg kalória nem jut a szervezetükbe, az alkohol viszont igen, tehát részegek lesznek, mégis megtarthatják az alakjukat. A probléma, hogy így az alkohol a májat megkerülve jut a szervezetbe, ezért például az alkoholmérgezés sokkal könnyebben alakul ki.
Meg aztán a másik, hogy egy kocsmázásnak számomra akkor van meg a hangulata, ha leülünk dumálni egy asztalhoz, kortyolgatjuk a söreinket, néha koccintunk, ha valaki elmegy venni mégegyet, akkor "hozzál már nekem is és válts 50est", utána meg nekiállunk biliárdozni/csocsózni. Az ilyen "permetezzünk a levegőbe alkoholt, aztán szívjuk fel" című dolgot inkább valami vadulós házibuliba tudnám elképzelni, ahol nem a hangulat a cél, hanem az, hogy mindenki minél hamarabb csatakrészeg legyen, és másnap senki se tudja, hogy hogyan tört darabokra a vécékagyló, meg hogy mit keres a hátsókertben egy ismeretlen kocsi fejreállítva.