Horribilis árakról szóló számla fényképe
terjed a Facebookon, de az érintett étterem ügyvezetője szerint náluk ilyenek az árak, így is alig jönnek ki a kevés vendég miatt.
Több turista csalásról és agresszív behajtásról számolt be, az ügyvezető szerint viszont elengedik azt, aki nem tud fizetni.
DE: Ezeken a számlákon az áll, hogy az olyan legutolsó, filléres, otvar borokat adják harmincszoros árakon, mint a 3 Puttonyos Tokaj Kereskedőház Aszú, Szent István Caberbet Sauvignon meg egy soproni Chardonnay. Ezzel például nem csak a magyar vendéglátást, de az egész borászati ágazatot is lehúzzák a sárga földig. Ezért a pénzért világszínvonalú magyar borokat lehetne kapni olyan éttermekben, melyek Budapest sokkal frekventáltabb területein vannak.
Ne hasonlítsuk a Dolce Gabbanát meg a Hugo Bosst ehhez. Ott mindenki tudja, hogy egy minőségért fizet magas árat. (ahogy mondjuk a Costes, Onyx, Anyukám mondta, Mák bisztró vagy Gusteau éttermekben). Itt szarházi módon a legalacsonyabb színvonalat fizetteteik meg a legmagasabb árnál is magasabban.