Valóban undorító mind . Én a seregben ( akkor még volt ) a legénységi konyhán voltam lévén szakács a ( z egyik ) szakmám , de ha rám volt bízva az étel készítése mindig úgy csináltam , hogy én is tudjak enni belőle , nem nehezebb jól főzni , csak .... sokan még sem tudnak .
A posztkép frankfurti levese ( tipikus menza kaja ) nekem alapból gyanús mégpedig a tetején úszkáló zsír állaga . A régi rendszerben sajnos rendszeres szokás volt a rántott hús , sült krumpli ... alapból a fritu olaját " újrahasznosítani " rántásnak , hagymapirításnak , ettől a mai napig felfordul a gyomrom , és nem hogy gusztustalan hanem kimondottan veszélyes is rákkeltő mivolta miatt . Na ezen a frankfurti levesen nekem ez a zsiradék gyanús , mert nagyon apró , egy normális ...nem fáradt olaj ... jobban egybe állna , mint egy másik képen látszik is .
Azt hiszem az egészséges ételek készítésénél a legelső lépés ez a " fáradt olaj újrahasznosítás " azonnali és végleges megszüntetése kellene hogy legyen .
A posztkép frankfurti levese ( tipikus menza kaja ) nekem alapból gyanús mégpedig a tetején úszkáló zsír állaga . A régi rendszerben sajnos rendszeres szokás volt a rántott hús , sült krumpli ... alapból a fritu olaját " újrahasznosítani " rántásnak , hagymapirításnak , ettől a mai napig felfordul a gyomrom , és nem hogy gusztustalan hanem kimondottan veszélyes is rákkeltő mivolta miatt . Na ezen a frankfurti levesen nekem ez a zsiradék gyanús , mert nagyon apró , egy normális ...nem fáradt olaj ... jobban egybe állna , mint egy másik képen látszik is .
Azt hiszem az egészséges ételek készítésénél a legelső lépés ez a " fáradt olaj újrahasznosítás " azonnali és végleges megszüntetése kellene hogy legyen .