Úgy, ahogy mondod. 12 év alatt 4 neves étteremnél(InterContinental, Le Meridien, Király Étterem, Mátyás Pince) is dolgoztam, nyáron több fesztiválon és vízparti vendéglátóegységnél. Kivétel nélkül mindegyik helyen ment az okoskodás, legjobban a húsokkal. Ellenőrzés?! Na hagyjuk már. :D
Akit ellenőriznek és/vagy büntetnek, az vagy nem eleget oszt vissza vagy nem jó helyre. Még nem olvastam a könyvet, de örülök, hogy a cikkben csak az "enyhébb" trükköket említették. Mert ez csak a jéghegy csúcsa. Persze vannak vállalkozások, akik megpróbálnak tisztességesen játszani, de idővel ők is beállnak a sorba vagy lehúzzák a rolót. Nincs mit csodálkozni ezen. Magyarországon így működik a kereskedelem és a szolgáltatóipar. Kis ráfordítással hatalmas haszon elérése a cél, lehetőleg pillanatok alatt, ha kell törvénytelen, tisztességtelen eszközökkel. Ez így volt évtizedekkel ezelőtt is, a kommunizmusban, és a jövőben sem lesz nagy változás.
Én már évek óta csak az otthon elkészített ételekben bízom, bár az alapanyagok így is kétségesek.
Akit ellenőriznek és/vagy büntetnek, az vagy nem eleget oszt vissza vagy nem jó helyre. Még nem olvastam a könyvet, de örülök, hogy a cikkben csak az "enyhébb" trükköket említették. Mert ez csak a jéghegy csúcsa. Persze vannak vállalkozások, akik megpróbálnak tisztességesen játszani, de idővel ők is beállnak a sorba vagy lehúzzák a rolót. Nincs mit csodálkozni ezen. Magyarországon így működik a kereskedelem és a szolgáltatóipar. Kis ráfordítással hatalmas haszon elérése a cél, lehetőleg pillanatok alatt, ha kell törvénytelen, tisztességtelen eszközökkel. Ez így volt évtizedekkel ezelőtt is, a kommunizmusban, és a jövőben sem lesz nagy változás.
Én már évek óta csak az otthon elkészített ételekben bízom, bár az alapanyagok így is kétségesek.