De mi ezzel a gond? Aki párizsit vesz, tudja ezt, vagy sejti. Én speciel 35 éve eszem párizsit és virslit, és eddig bajom még nem lett belőle. Olyan ez, mint, hogy tudta mi megy az éttermek konyhájában? nem és nem is akarom. Megeszem, finom, ha nem hányok tőle és nem leszek beteg, akkor tök mindegy. A legjobb falusi ház kertjében töltött szalámiba is be-be kerül ez-az gondolom. Bár ott azért jobban vigyáznak. Amúgy is, tök nagy luxus csak "húst" enni. Egy állat minden részét fel kéne használni, legyen gazdaságos. Meg ugye a legolcsóbb párizsik 600-700 Ft kilója. Ezért mit várunk?
Viszont löncshúst azt biztos nem ennék, annak már a kinézete is olyan.
Elgondolkodtatóbb, amikor valami 2500 Ft/kilóért megveszi a pulykasonkát. Pulyka sonka!!!!!!!!!!!!!!!!! Na abban mi van?
Engem személy szerint egyedül az egészségügyi szabályok nem betartása az, ami esetleg dühít.
Viszont löncshúst azt biztos nem ennék, annak már a kinézete is olyan.
Elgondolkodtatóbb, amikor valami 2500 Ft/kilóért megveszi a pulykasonkát. Pulyka sonka!!!!!!!!!!!!!!!!! Na abban mi van?
Engem személy szerint egyedül az egészségügyi szabályok nem betartása az, ami esetleg dühít.