Én sem értem ezt az állandó rinyálást. Aki finnyás, az ne egyen ilyen készítményeket, aki pedig eszi, az egy ilyen cikk után is meg fogja enni. Hány generáció felnőtt a virslin, fasírton, párizsin és mindenkinek 5 feje lett tőle. Van benne vér, velő, izületi nedv...fúúúj. De a sült vért és a rakott velőt lapátolják magukba, illetve a nedv az biztosan kikerüli a csirkecomb és mellrészét, amit utána külön csomagolnak.
A vidéki ember simán megeszi az állat szinte minden részét, sőt egyes részeket a "menő" éttermek különlegességként raknak étlapra(szem, velő, here, taréj).
Nem mondom, hogy a 200Ft/kg-os áron árult párizsit kell megvenni, de nem gondolom, hogy egy elismert, ellenőrzött vállalat által feldolgozott és forgalmazott terméktől kergemarha kórt kaphatnék egyik percről a másikra.
Kíváncsi lennék, hogy a cikkíró mi a sz@rt eszik egész élete során? Rizst zöldséggel?!
A tatárbifsztek sem a leggusztább kinézetű kaja, azt mégis gond nélkül betolják az arcba egyesek, hogy a pacalról és társairól ne is beszéljek.
A legtöbben tisztában vannak vele, hogy mit esznek, de ez van. Sokaknak erre van pénzük és már igényük. Szar dolog, de a húsipar már csak ilyen. Nem gondolhatja azt senki, hogy majd csak úgy a kukába dobálják a nyesedékeket, a megmaradt vagy megromlott termékeket.
És ki az a hülye, aki elhiszi, hogy a többi sovány, színhúsokkal nem trükköznek.
De vehetünk igazi tanyasi csirkét a piacon...csak otthon lemosható a szép sárga színe.
Ne ezektől parázzunk, hanem a sok színező, ízfokozó, tartósító, állományjavító adalékanyagoktól. Azt pedig nem csak a párizsiba szuszakolják bele.
Túlzó, pánikkeltő, hatásvadász cikk.
A vidéki ember simán megeszi az állat szinte minden részét, sőt egyes részeket a "menő" éttermek különlegességként raknak étlapra(szem, velő, here, taréj).
Nem mondom, hogy a 200Ft/kg-os áron árult párizsit kell megvenni, de nem gondolom, hogy egy elismert, ellenőrzött vállalat által feldolgozott és forgalmazott terméktől kergemarha kórt kaphatnék egyik percről a másikra.
Kíváncsi lennék, hogy a cikkíró mi a sz@rt eszik egész élete során? Rizst zöldséggel?!
A tatárbifsztek sem a leggusztább kinézetű kaja, azt mégis gond nélkül betolják az arcba egyesek, hogy a pacalról és társairól ne is beszéljek.
A legtöbben tisztában vannak vele, hogy mit esznek, de ez van. Sokaknak erre van pénzük és már igényük. Szar dolog, de a húsipar már csak ilyen. Nem gondolhatja azt senki, hogy majd csak úgy a kukába dobálják a nyesedékeket, a megmaradt vagy megromlott termékeket.
És ki az a hülye, aki elhiszi, hogy a többi sovány, színhúsokkal nem trükköznek.
De vehetünk igazi tanyasi csirkét a piacon...csak otthon lemosható a szép sárga színe.
Ne ezektől parázzunk, hanem a sok színező, ízfokozó, tartósító, állományjavító adalékanyagoktól. Azt pedig nem csak a párizsiba szuszakolják bele.
Túlzó, pánikkeltő, hatásvadász cikk.