Nem teljesen, mert beleépít egy csomó mindent, amit épp talál. Algát, bogarakat, halakat, ágakat, tollat meg egyéb vackokat és a nyálával tapasztja egybe. De valóban a nyál dominál :) ( Továbbá azt se felejtsük el, hogy ebben ugye "laktak" és a fecskéknél nincs angol wc.... )
Kell egy gasztronómiai véna hozzá, hogy az ember elterelje a gondolatait a leves alapanyagáról.
Nekem már volt szerencsém kipróbálni, de inkább tyúkhúslevesnek írnám le, csak az állaga olyan, mint a még nem teljesen megdermedt kocsonya.
Inkább azért eszik manapság, hogy elmondhassák, hogy ettem ilyet :D
( egyébként gusztustalanul drágán adják... )
Kell egy gasztronómiai véna hozzá, hogy az ember elterelje a gondolatait a leves alapanyagáról.
Nekem már volt szerencsém kipróbálni, de inkább tyúkhúslevesnek írnám le, csak az állaga olyan, mint a még nem teljesen megdermedt kocsonya.
Inkább azért eszik manapság, hogy elmondhassák, hogy ettem ilyet :D
( egyébként gusztustalanul drágán adják... )