Mit is etetnek meg velünk? Milliárdos technológiák, ételreklámok, és manipuláció ahhoz, hogy végül a természetes, olcsó alapanyagokból drága műételeket csináljanak és etessenek meg velünk, aminek sokszor köze sincs a csomagolásokon olvasható névnek.
Na most képzeld el, hogy veszel egy bmw-t, ami szuzuki alkatrészekből van összetéve. Menni éppen megy, csak nem azért fizettél ki annyit. Pedig a sivatagban örülnének neki a teve helyett!
Na, amúgy egyetértek valahol, mert mit vár az ember, amikor mondjuk csirkesonkát kér, vagy uzsonnasonkát, vagy párizsit. Eleve egy hiperben ugye a fele tartós étel. Szóval ne is beszéljünk róla. Meg amikor egy rendes sonka kerül kilója 5000-be mondjuk, akkor mit akarunk 1800-ért. Más kérdés, hogy pálinkának nem lehet hívni akármit, még a pálinkát sem, ha méz van benne, de egy húspépet nyugodtan sonkának, vagy ragasztott húst, rendes húsnak? Szóval azért megvezetik az embert rendesen, sok helyen, sok termékkel, és többet fizetsz ki silányabb termékért.
Na, amúgy egyetértek valahol, mert mit vár az ember, amikor mondjuk csirkesonkát kér, vagy uzsonnasonkát, vagy párizsit. Eleve egy hiperben ugye a fele tartós étel. Szóval ne is beszéljünk róla. Meg amikor egy rendes sonka kerül kilója 5000-be mondjuk, akkor mit akarunk 1800-ért. Más kérdés, hogy pálinkának nem lehet hívni akármit, még a pálinkát sem, ha méz van benne, de egy húspépet nyugodtan sonkának, vagy ragasztott húst, rendes húsnak? Szóval azért megvezetik az embert rendesen, sok helyen, sok termékkel, és többet fizetsz ki silányabb termékért.