Viszont nem értem mit kell ezen úgy kiakadni. A patkányhús is nagyon hasonló szövetekből épül fel mint a legtöbb emléős húsa. Ha nem roston sütnék a patkányt, hanem szeletelve vagy ragut csinálnának, akkor valószínűleg észre sem vennétek, hogy milyen húst esztek. A tengeri polip, tinthal, kagyló meg egyebek semmivel sem gusztososabbak, mégis nagyon finomak.
Náluk kevés a marha meg a sertés, azt eszik ami van.
Viszont nem értem mit kell ezen úgy kiakadni. A patkányhús is nagyon hasonló szövetekből épül fel mint a legtöbb emléős húsa. Ha nem roston sütnék a patkányt, hanem szeletelve vagy ragut csinálnának, akkor valószínűleg észre sem vennétek, hogy milyen húst esztek. A tengeri polip, tinthal, kagyló meg egyebek semmivel sem gusztososabbak, mégis nagyon finomak.
Náluk kevés a marha meg a sertés, azt eszik ami van.
Én pölö tutira megkóstolnám :)