REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
The Informant!

A világ egyik leghatalmasabb mezőgazdasági óriásvállalata egyik legmagasabb rangú vezetője egy nap különös dolgot tesz: felkeres egy FBI ügynököt és több száz órányi videó- és hangfelvételt ad át neki, amelyeket évek hosszú és veszélyes munkájával gyűjtött össze a saját kollégáival folytatott beszélgetéseket során. Az eset az Egyesült Államok legnagyobb kartellbotrányává válik, a hosszú nyomozás és per során lelepleződnek a nagy mezőgazdasági cégek árfelverő és árletörő praktikái. A besúgóból hős lesz. Ha bírja erővel a harcot, melyet volt cége ellen folytat…

Imdb
831 1 0 Film Izé
Obama, a szuperelnök... És a kis videó el is mondja, hogy milyen csodás dolgokat fog még véghez vinni kis világunkban!
5026 7 11 Izé
Lilu__cica: Most pávián vagy csimpánz?
TeamCo.: elnézésed kérem ...én nem a kölyök csimpánzra gondoltam hanem felnőttre aminek a szőre rend [...]
yushuf: http://www.rtlhirek.hu/cache/leadimages/240498_1231856892_411x310.jpg tényleg nem nagy a füle, ali [...]
Mind a 11 komment
French Laundry - az Egyesült Államok egyik legdrágább étterme. Gondoltad volna a kinézetéről? :)
10004 3 31 Izé
dejv: én se a túl sok kalóriabevitelre céloztam :D
közlegény: amerikai pszicho, nagy film :)
Ghavin: 3-400 kalória egy étkezésre vonatkozik.
Mind a 31 komment
Miss USA 2009
14416 1 14 Izé
neomatsek: azért ez szerintem kicsit erős,h donald trump lenne az amcsi fásy ádám:D:D:D trump egy komoly [...]
Slarioux: Tipikus amerikai... Tipikus szőke... Ja és természetesen tipikus kékszemű..:D A győzelem meg m [...]
Tóth József: Apám! Az Fásy Ádám amerikai megfelelője...
Mind a 14 komment
A "hálivúdi" filmekben, sorozatokban Ámérika legtöbbször csodás hely, mesebeli házakkal, drága kocsikkal és fényűző életet élő boldog emberekkel.

Néhány kép az Egyesült Államok sokkal valódibb arcáról.
9941 0 33 Art Izé
nyehőce: Senki nem írta, hogy ez az általános képe, de ilyen arca is van, ezt kár lenne tagadni. És ha [...]
Goldike: ez akkora hülyeség... ez kb. olyan, mintha Budapestet a 8. kerületből kiragadott képekkel akarn [...]
Noki: Hát igen gyerekek. Ez a tipikus US. Gettó! Amúgy nekem kapásból a Fallout 3. jutott eszembe! :D [...]
Mind a 33 komment
A "hálivúdi" filmekben, sorozatokban Ámérika legtöbbször csodás hely, mesebeli házakkal, drága kocsikkal és fényűző életet élő boldog emberekkel.

Néhány kép az Egyesült Államok sokkal valódibb arcáról.
10769 7 33 Izé
nyehőce: Senki nem írta, hogy ez az általános képe, de ilyen arca is van, ezt kár lenne tagadni. És ha [...]
Goldike: ez akkora hülyeség... ez kb. olyan, mintha Budapestet a 8. kerületből kiragadott képekkel akarn [...]
Noki: Hát igen gyerekek. Ez a tipikus US. Gettó! Amúgy nekem kapásból a Fallout 3. jutott eszembe! :D [...]
Mind a 33 komment
Íme a tökéletes első randis film.

Nász-ajánlat (The Prosposal)

Hazai premier: várhatóan 2009. szeptember.

Margaret Tate (Sandra Bullock) Kanadában született, és szép karriert futott be az Egyesült Államokban, kiállhatatlan, karizmatikus főnökként tölti munkaidejét egy multicégnél. Most azonban a bevándorlási hivatal ki akarja őt utasítani az országból, így csak egy dolgot tehet: hozzámegy beosztottjához (Ryan Reynolds), akivel nem mellesleg kölcsönösen utálják egymást.

Imdb
591 6 3 Film Izé
Balázs: tetszett:)
gali74: köszi
kovacslacka: Előzetes alapján ez elég korrekt filmnek tűnik. (Remélem nem lőttek le minden poént ebben a 2 [...]
Elhunyt az Oscar-díjas Maurice Jarre 84 éves korában Los Angelesben rákbetegségben elhunyt a háromszoros Oscar-díjas francia zeneszerző, Maurice Jarre, Jean-Michel Jarre apja.

 Maurice Jarre,1952 óta több, mint 150 filmhez írt zenét, köztük olyan klasszikusokhoz, mint a Holt költők társaságának, Hitchcock Topáza , az Arábiai Lawrence , a Doktor Zsivágó  vagy az Út Indiába, utóbbi három filmért Oscar-díjat is kapott. A zeneszerző filmes munkásságát februárban az 59. Berlini Filmfesztiválon Aranymedvével díjazták, de rossz egészségi állapota miatt már akkor is csak tolószékben ülve tudta átvenni a szobrot.

Jarre 1924. szeptember 13-án született Lyonban. Zenei elhivatottságára akkor ébredt rá, amikor meghallgatta Liszt Ferenc II. Magyar Rapszódiáját Leopold Stokowski vezényletével. Ütőhangszeres tanulmányai után 1946-ban duót alakított a kortárs zene nagy alakjával, Pierre Boulezzel, Madelaine Renaud és Jean-Louis Barrault párizsi színházához szerződtek. Az ütősök később mindig nagy szerepet kaptak filmzenéiben. adocean( 'adoceanindexhumljhfrimwm', 0, 0 ) ado.slave('adoceanindexhumljhfrimwm', {myMaster: '7BRHWPBdhxcFPTw.2s2hCkuKgiDzrR5R8_wdJZ.9MwL.a7' });if(typeof adoceanindexhumljhfrimwm=='function') {adoceanindexhumljhfrimwm();} Öt évvel később Jean Vilar kérte fel Jarre-t, hogy komponáljon zenét a Homburg hercege című Kleist-darabhoz, amelynek főszerepeit Gérard Philipe és Jeanne Moreau játszották. Később balettzenéket is szerzett a párizsi opera számára, köztük a Párizsi Notre-Dame-ot. 1952-ben kezdte filmzeneszerzői pályafutását egy rövidfilmmel, és összesen 164 filmhez komponált zenét.

Több háborús filmet kísérnek szerzeményei (A leghosszabb nap , A vonat , Két nap az élet , Jákob lajtorjája ), dolgozott Alfred Hitchcockkal (Topáz ), Luchino Viscontival (Az istenek alkonya), Paul Newmannel (A gammasugarak hatása a százszorszépekre), Franco Zeffirellivel (Názáreti Jézus), Volker Schlöndorffal (A bádogdob ). Hozzájárult Peter Weir két filmjének, A kis szemtanúnak  (1985) és a Holt költők társaságának  (1989) sikeréhez is, de ő írta a Ghost  zenéjét is. "Egy filmben a zeneszerző az utolsó láncszem. Gyakran akkor találkozik a producerrel, amikor az már ég a vágytól, hogy bemutassák a filmet és olyankor nagyon gyorsan mennek a dolgok. Az Arábiai Lawrence-hez hat hetet kaptam Sam Spiegeltől arra, hogy két órányi zenét komponáljak" - vallotta be néhány évvel ezelőtt a Journal de Dimanche-nak adott interjúban. Az Egyesült Államokban letelepedett Maurice Jarre 2006-ban ünnepelte pályafutása 50. évfordulóját a lyoni Auditoriumban fiával, Jean-Michel Jarre zenésszel.
604 1 0 Zene Izé
Lennél a szomszédja? ;)
2510 0 4 Art Izé
Békatallér: igazi amerikai keresztény patrióta:). Szerencsére, elég messze van, hogy ne legyen a szomszédom [...]
Ctx Twin: Ilyen az, amikor a szolid elegancia, és a kifinomult ízlés kéz a kézben jár. :-)
tüpp: no lám:)Külföldön is vannak rajcsávóóók:D
Mind a 4 komment
Lennél a szomszédja? ;)
2669 2 4 Izé
Békatallér: igazi amerikai keresztény patrióta:). Szerencsére, elég messze van, hogy ne legyen a szomszédom [...]
Ctx Twin: Ilyen az, amikor a szolid elegancia, és a kifinomult ízlés kéz a kézben jár. :-)
tüpp: no lám:)Külföldön is vannak rajcsávóóók:D
Mind a 4 komment
Sicko

A film több átlagos amerikai állampolgár ügyének bemutatásával nyit, akiknek életét szétzilálta, tönkretette - és néhány esetben bevégezte -, valamiféle egészségügyi ellátási katasztrófa, így nyilvánvalóvá válik, hogy a válság nem csupán azt a 47 millió polgárt érinti, akik biztosítás nélkül élnek, hanem azokat is, akik lelkiismeretesen fizetik járandóságaikat, ám a bürokrácia bármikor lesújthat rájuk is. Miután bemutatja, hogyan is került ilyen szörnyű állapotba a rendszer (a rövid válasz a profittermelés és Nixon elnöksége), a rendező magával visz minket egy földkörüli útra, amely során olyan országokat is meglátogatunk, mint Kanada, Nagy-Britannia és Franciaország, ahol minden állampolgár alanyi jogon részesül ingyenes egészségügyi ellátásban. Végezetül Moore a 9/11-es katasztrófa hőseinek egy csoportját gyűjti maga köré - olyan mentőmunkásokat, akik ma immunrendszeri betegségekben szenvednek, ám az Egyesült Államokban megtagadják tőlük a megfelelő orvosi ellátást. A rendező a legváratlanabb helyre viszi el ezeket az embereket, ahol, amellett, hogy megfelelő ellátásban részesülnek, diplomáciai bonyodalom részesei is lesznek.

Előzetes
498 2 6 Film Izé
Zadam: Már bocs, de ők már a zárjegyekkel kifizették előre a kezelésüket és sokkal kevesebb ideig [...]
republic666: az én tb-émből gyógyítanak meg láncdohányos tüdőrákosokat meg alkeszokat meg cigókat????? [...]
republic666: de amerikában nincs tb még egyéb költségek amit én fizetek amióta dolgozom és fingom sincs m [...]
Mind a 6 komment
Most akkor volt holokauszt vagy nem? Richard Williamson katolikus püspök állítása szerint nem voltak gázkamrák:

"Fred Leuchter szakértője volt a gázkamráknak.. Három gázkamrát tervezett az Egyesült Államok 50 államából háromnak, kivégzések céljából. Tehát tudta, miről van szó, és ő megvizsgálta a feltételezett Birkaneu-Auschwitzi gázkamrák maradványait az 1980-as években. A határozott véleménye az volt, hogy kizárt, hogy ezek az építmények valaha is emberek tömeges elgázosítására szolgáltak volna. Mert tudja a ciángáz nagyon veszélyes. Tegyük föl, hogy háromszáz embert elgázosítunk, akik egy kamrába vannak zsúfolva, s ruhát viselnek, már ha föltesszük, hogy ruhát viselnek; nagyon veszélyes kihúzni a holttesteket; akár egyetlen leheletnyi, mondjuk ruha alatt megrekedt mérges gáz megölheti az illetőt. Ahhoz, hogy be tudjunk jutni a kamrába, el kell távolítani a gázt a kamrából. Ehhez egy magas kéményre van szükség, ugyanis ha a kémény alacsony, a gáz visszaereszkedik az épület körül állókra és megöli őket. Elfelejtettem, milyen magasnak kell lennie, de ha volt ilyen, a kéménynek a nap jelentős részében hosszú árnyékot kellett volna vetnie, ám a szövetséges légi-felvételeken sosem lehetett látni ilyen árnyékot, sem kéményt. Ami Fred Leuchter számára a bizonyosságot adta, az a gázkamrák fölépítése. Megnézte az ajtókat, melyeknek tökéletesen légzáró képességűnek kell lenniük, különben a gáz kiszabadult volna, és megölte volna a kint lévőket. Az ajtók, amiket Auschwitzban mutogatnak a turistáknak, azok a legkisebb mértékben sem légmentesen zárhatóak."
3507 3 216 Izé
Laci: Addig is míg elolvaslak titeket, ti is olvassátok el: http://www.szombat.org/botlatokovek+%E2%80%9 [...]
wtf: Mellékvágányon a holokaszttagadó püspök http://hir.ize.hu/comments.php?post_id=23082" target=" [...]
Zorro: Na háta akkor ez amolyan status quo, hiszen egyikünknek sincsenek megdönthetetlen bizonyítékai. [...]
Mind a 216 komment
Európai háttérképek
5987 0 4 Art Izé
Schabee: hú de jók ezek a képek!
alphadog: Én is sajnálom. Jól jött volna még pár kép pl. a nyóckerről is.
gézengúz: Menj el Prágába , és megtudod miért szerepel többet a képeken , mint a magyar főváros.
Mind a 4 komment
Európai háttérképek
6441 22 4 Izé
Schabee: hú de jók ezek a képek!
alphadog: Én is sajnálom. Jól jött volna még pár kép pl. a nyóckerről is.
gézengúz: Menj el Prágába , és megtudod miért szerepel többet a képeken , mint a magyar főváros.
Mind a 4 komment
Hány amerikai államot tudsz megnevezni 10 perc alatt? 22 sikerült (térkép nélkül!) és még azt hittem hogy nagyjából tudom mindet. :)
8187 9 46 Izé
Schabee: 12, aztán mikor olvastam a listát csaptam a fejemet :) Named so far: ALABAMA, ALASKA, CALIFORNIA, [...]
Fabian: Egyetse ;(
sahinel: volt c64-en egy game amiben kiírtak egy ország fővárosának a nevét, és a helikopterrel minél [...]
Mind a 46 komment
Amerikai elnökök háziállatai.

A képen Clinton macskája, ahogy a paparazzik fotózzák. ;)
6544 3 9 Izé
kszaten: hát azér ez már tulzás ennyire nem kell majmolni az elnököt aszt a macskát meg felrugnám nem [...]
ismeretlen: hát nekem volt egy ugyanilyen macskám, de nem legyeskedtek körülötte a fotósok, senki nem akar [...]
M.Andreas: Valahogy így. :D http://kepfeltoltes.hu/081125/Stinky_Socks_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Mind a 9 komment
A viták elkerülése érdekében megmondom: EZ PHOTOSHOP! :)
12288 3 8 Izé
Insane: Obama tiszta svájcinéger lett
lokko: még egy bizonyíték M.Jacko és a guido srácok után, hogy mindenki tartson ki az eredeti színé [...]
ismeretlen: király jól megcsinálták
Mind a 8 komment
Megjelent Zina Saunders 40 színes rajzzal illusztrált könyve az amerikai elnökválasztás jól ismert szereplőiről.
3099 1 0 Art Izé
Megjelent Zina Saunders 40 színes rajzzal illusztrált könyve az amerikai elnökválasztás jól ismert szereplőiről.
3166 4 0 Izé
Obama és McCain táncpárbaj. Sarah Palin is színre lép. :)
5074 3 6 Izé
Árnyangyal: Nagyon tudom sajnálni azokat a sekélyértelműeket, akik tényleg azt hitték, hogy ez nem paródi [...]
dani0001414: A videó elején közlik is a készítők hogy ezek valójából nem ők. A legtöbb ehez hasonlóvi [...]
Sziszo: ez egész jó és vicces.. :)
Mind a 6 komment
Jessica Yellin hologramként jelent meg a CNN stúdiójában, pedig valójában Obama főhadiszállásán volt Chicagóban 44 kamera kereszttüzében, miközben nem messze tőle 22 számítógép renderelt bőszen.

Mit gondoltok egyébként az elnökválasztásról ill. az új elnökről?
5698 1 43 Izé
bungle: Igazi hologram tv (japcsi persze): http://www.youtube.com/watch?v=PguNPIXfnOs
Purple: csak jóféle cigány nem sok van.
jackherer: Még mindig jobb egy jóféle cigány, mint egy zsidó.
Mind a 43 komment
Barack Obama lábai előtt hever Amerika
194 0 1 Pink Izé
Balázs: néger a f1 bajnok meg az amcsi elnök,ezek készülnek valamire :D amúgy meg csak annyit mondok Ba [...]
Pisálj Bush szájába! :D
5231 2 4 Izé
Re-Peet: Monica Lewinsky-s nincs? :P ... abba még Clinton is bele lógatná :D
yushuf: igen csak ha azt kakilosra csinálják nem látszik benne a végtermék :O)))))))))))))))))))
Derill: sztem senki nem a szájába hugyozna, mindenki a szemei közt kezdené :D
Mind a 4 komment
Így választják az Egyesült Államok elnökét.
3292 3 7 Izé
Belkar: hát öregem az angolt könnyebben megértem mint amit most mondtál :D (mint mondtam nincs sok köz [...]
pepeti: Hát kíváncsi vagyok ez hány embert érint tőlünk.:)
bogeszka: hát nem. az államok szavazatai nem egyenlőek, mert a nagyobb népességű államok több elektort [...]
Mind a 7 komment
Bedőlt hitelek után otthagyott házak Kaliforniában. Sokkoló látni, ahogy a hatalmas tévék és különböző értékek mennek a kukáskonténerbe, mert a tulajdonosnak nem volt pénze/ideje rendesen kiköltözni.
11869 5 49 Izé
Wicked: Ha valakinek problémája lenne a jelenlegi pénzügyi válság megértésével, a következő sorok [...]
nymisi: Az sem rossz :)
NoSuker: Csődeljárás. Én csak ennyit mondok, ugyanis személyesen ismerek olyan családot kint, akiknek v [...]
Mind a 49 komment
Amerikai választópolgárok.
6229 0 18 Izé
bungle: http://www.youtube.com/watch?v=-4wQfQtpDAc "I can’t imagine a President being named Obama"
Dawe: jó a szemed
tomsojer: Honda TRX500FE (Quad ill. ATV.)
Mind a 18 komment
Phillip Toledano - America the Gift Shop
2847 0 1 Art Izé
X: nekem kell egy ilyen asztal :)
Phillip Toledano - America the Gift Shop
2963 1 1 Izé
X: nekem kell egy ilyen asztal :)
A Yellowstone Nemzeti Park a világ legrégibb nemzeti parkja. A 8980 négyzetkilométeren elterülő park az Amerikai Egyesült Államokban van, Wyoming, Montana és Idaho államok területén, a Sziklás-hegységben. Híres gejzírjeiről, hőforrásairól és a park területén található egyéb geotermikus jelenségekről. Grizzly medvék, farkasok, szabad és bölénycsordákés jávorszarvasok is lakják.

Háttérképek

Képek minden mennyiségben itt és itt és itt és itt.
2750 5 1 Izé
Hajni: Nagyon szép képek, egyszer remélem eljutok oda!
A fasizmus 14 ismertetőjegye. Melyik országot jellemzik most ezek leginkább? (angol tudás nem hátrány)

(rég volt már egy jó kis politikai poszt... ;-) )
4866 2 22 Izé
bandee1219: Nem utolsósorban, ha más irányít nem kell gondolkodni, mert az sokaknak fárasztó lenne, no meg [...]
kotta: Tök igazad van. Nekünk meg jólesik, ha kicsi pontként legalább úgy érezhetjük h annyira nem [...]
sahinel: Ez mekkora balfasz vid már megint:D az orvosi jelkép hátteréről annyi fogalma volt a gyereknek [...]
Mind a 22 komment
Magfúziós atomerőmű a sufniban.

Csináld magad!
5221 1 10 Izé
Laci: Most kezdtem el olvasni és máris fetrengek a röhögéstől. Ma ugyan már nem fogom végigolvasni [...]
SQS: Ezt már rég kibeszélték az index fórumain, ebben a topicban: http://forum.index.hu/Article/show [...]
sahinel: Tök mindegy szerintem. Sufnitunigban megépíteni ilyesmit?:D Minek vesződnek vele a kormányok me [...]
Mind a 10 komment
itt az új Knigh Rider film. Mivel Amerikában sikeres volt, ezért az NBC televíziós csatorna megrendelte a sorozat folytatását, amelynek premierje szeptember 24-én lesz az Egyesült Államokban. A magyar rajongói oldal.
4928 0 20 Film Izé
Purple: szívemből szóltál :D
Lili: De azért azt meg kell hagyni, nem szeretem, nem teCCik, de a kocsi, hmm, abba beleülnék :D
Lili: Hát őszinte leszek. Sok dolgot nem erőltetnék az emberekre. Ezek közé tartozik David Hasselhof [...]
Mind a 20 komment
itt az új Knigh Rider film. Mivel Amerikában sikeres volt, ezért az NBC televíziós csatorna megrendelte a sorozat folytatását, amelynek premierje szeptember 24-én lesz az Egyesült Államokban. A magyar rajongói oldal.
5116 1 20 Izé
Purple: szívemből szóltál :D
Lili: De azért azt meg kell hagyni, nem szeretem, nem teCCik, de a kocsi, hmm, abba beleülnék :D
Lili: Hát őszinte leszek. Sok dolgot nem erőltetnék az emberekre. Ezek közé tartozik David Hasselhof [...]
Mind a 20 komment
A Burger King mosogatójában fürdött meg egy férfi az Egyesült Államokban. Timothy Tackett születésnapja alkalmából határozott úgy, hogy fürdőt vesz az étterem konyhájában. Nem is lett volna probléma, ha az idióta nem rakja fel a videót az internetre. :)
4028 0 13 Izé
MonTom: Hát a hónap dolgozója már biztos nem lessz :D
Szama: ezert nem kell jarni Burger Kingbe..:D menjetek MEcibe:D
Skatopia: hmhm és ez most olyan nagy cucc? nagy az Isten állatkertje de ennyi
Mind a 13 komment
Breaking!!!

A T-Mobile hivatalos sajtóközleménye szerint augusztus 22. napjától hazánkban is hivatalosan kapható az Apple Iphone 3g.

Az árakról info még nincs, ha érkezik valami kiabálok.

Ime a hivatalos sajtóközlemeny:
A T‑Mobile és az Apple július 11-től kínálják az iPhone 3G-t Németországban, Ausztriában és Hollandiában 2008. Június 10. A T‑Mobile International és az Apple bejelentették, hogy július 11-től az iPhone 3G kapható lesz Ausztriában, Németországban és Hollandiában, míg Horvátországban, Csehországban, Magyarországon, Lengyelországban és Szlovákiában később, de még az idén a boltokba kerül az iPhone.

"Nagy izgalommal várjuk, hogy az iPhone-t még az idei évben a T‑Mobile ügyfeleinek a kezébe adjuk," nyilatkozta Christopher Schläffer, a Deutsche Telekom AG Termék és Innovációs vezetője. "Az iPhone áttörést jelentett a mobilinternetben Németországban és Ausztriában is. Már most tudjuk, hogy az iPhone 3G megnövelt sebességével ügyfeleink még jobban szeretni fogják majd a mobilos webböngészést."

A T‑Mobile rendkívül jól kiépített 3G-hálózatával és több mint 20 000 elérhető HotSpottal mindenhol lehetővé teszi ügyfelei számára a lehető leggyorsabb vezeték nélküli internetezést. A

T‑Mobile International egyike a világ vezető mobilkommunikációs szolgáltatóinak. A Deutsche Telekom három stratégiai üzletágának egyikeként a T‑Mobile Európa és az Egyesült Államok legdinamikusabb piacaira koncentrál. A 2008. év első negyedévében a Deutsche Telekom vállalatai több mint 123 millió mobilos ügyfelet szolgáltak ki.

Link oda
762 0 6 Tech Izé
bungle: Igen, ilyenkor marad a href.hu pl. (mivel az a modul, ami a linket berakja, nem a mienk, nem tudunk [...]
Errtu: próbáltam manuálisan kijavítani, de nem fogadta el. hiába írtam át a linket, a szóközt akko [...]
bungle: Link oda link nem jó, van benne egy space (%20). Nem vagyok most admin közelben, de a helyes link: [...]
Mind a 6 komment
Digitális sötét középkor vár ránk?
"Egy mai irodai dolgozó három percenként új feladatot végez. Éppen e-mailt ír, SMS-t küld vagy böngészik a világhálón. Mindez azonban eltereli a figyelmét és könnyen megakadályozhatja az összefüggő gondolkodást. [...] Az emberi kapcsolatok már nem elég mélyek és a családokban esténként gyakran már nem köszönnek egymásnak a családtagok, mert annyira elvonja a figyelmüket a televízió vagy a számítógép. Csak a feleségek egyharmada köszönti a férjét Hellóval vagy mondja, hogy Jó, hogy újra látlak. [...] Az Egyesült Államokban minden negyedik személy mondta azt, hogy nincs egyetlen olyan ismerőse sem, akivel megbeszélhetné a gondjait. Az ilyen emberek száma az elmúlt 20 évben a duplájára nőtt. [...] Az állandó elérhetőség oda vezetett, hogy már olyan sok emberrel vagyunk kapcsolatban, hogy szinte lehetetlen akár csak egyetlennel is közülük szorosabb kapcsolatot fenntartanunk."

Nektek mi a véleményetek erről, tényleg szétromoblja a szociális kapcsolatokat a modern technológia?
2632 3 55 Izé
Schabee: marhaság szerintem
Purple: én meg nem szoktam se csetelni, se máshol kommunikálni, max msn-en, de ott többségében eleve s [...]
Mammut: Azt hiszem én szerencsés helyzetben vagyok. Minden nap órákat ülök a gép előtt, chatelek, de [...]
Mind a 55 komment
Deftones - Hole In The Earth
stílusok: Nu Metal, Progresszív Metal, Progresszív
alapítva: Amerikai Egyesült Államok, 1988
A tagok:
Chino Moreno - énekes
Stephen Carpenter - gitár
Abe Cunningham - dobok
Chi Cheng - basszer
Frank Delgado - billentyű
Szerintem a világ legjobbjai a maguk stílusában.
277 2 1 Zene Izé
Chino: remélem jönnek még Magyarországra. a pecsás koncerten nem tudtam ott lenni financiális okokbó [...]
Tegnap már volt a hír izén is: sörösdoboz-koporsót csináltatott magának egy 67 éves férfi az Egyesült Államokban. Különösen ajánlom kotta figyelmébe a cikket... ;)
1233 0 5 Izé
Schabee: nekem löwenweissből kéne :S
kotta: A poszt gazdája sem fél a haláltól, úgy tűnik. ;-)
M.agnus: Nem fél a haláltól. És kész.
Mind a 5 komment
A kislány államokat énekel. XD Szerintem aranyos.
5992 6 77 Izé
bubuss: ajj de anyira ééédes:))))
bandee1219: Ne linkelj, Máln@! :)
Máln@: awww....de cukki :*)
Mind a 77 komment
USA tetris
2723 1 0 Game Izé
Régebbi postok...