REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Tökből kifaragott filmes gonosztevők.
(Vagy a legtökösebb gonosztevők? :D )
4720 2 1 Film Izé
fari.tro: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Irak - Over There (2005)

Ez egy 13 epizódos minisorozat, melyből sajnos csak 1 évad készült, állítólag a Pentagon nem rajongott érte :)

Hat tizennyolc és huszonegy év közötti amerikai katona szembesül a háború borzalmaival, amikor ellenséges tűz alá kerülnek az egyik rommá lőtt iraki városban. A hat újonc - négy férfi és két nő - nemrég érkezett a sivatagi országba. Chris Silas őrmester keze alá kerültek, aki pedig már azt hitte, hogy számára véget ér a háború, és mehet haza. Ám a dolgok sosem úgy alakulnak, ahogyan előre eltervezzük őket.

IMDb | Egy másik kedvcsináló
428 0 0 Film Izé
Az Együgyű... ööö... Egyesült Államok nem kér a Darwin életét bemutató Creation c. filmből, mivel a forgalmazók tartanak az evolúcióelméletet még mindig fölöttébb ellenségesen fogadó amerikai közönség negatív reakciójától.

Magyar nyelvű cikk.

Sajnos a dolog nem is annyira meglepő, a Science legutóbbi tanulmánya szerint, mely az evolúció elfogadottsága szempontjából rangsorolja az egyes országokat az USA szégyenszemre az utolsó előtti helyen kullog, mindössze Törökországot előzve meg.
2875 3 117 Izé
bungle: http://film.ize.hu/comments.php?post_id=1005 (Erunder, inkább csak ide írom, mert ez már volt...) [...]
kukulkan: >> Nem adok neked - még - több elemezgetni, beleolvasni illetve kiforgatnivalót. Neked nem véle [...]
néma Bob: :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D [...]
Mind a 117 komment
Hogyan nyertem meg a háborút!

How I Won the War 1967-ből.

Egy igazi ritkaság :)


A háborúban még tapasztalatlan angol katonák a II. világháborúban Afrikában a németek ellen harcolnak. Eközben a régi gyarmatosító hatalom számára krikettpályát kell építeniük az ellenséges vonalak mögött. Különös feladatuk teljesítése során csaknem minden katona meghal. Végül már csak a parancsnok marad életben, aki német ellenfelének egy fedezetlen csekkel egy a háborút eldöntő hidat vásárol.

Imdb | 10 perces részekre bontva a You Tube-on a film itt. (Felirat nincs. Tanulj angolul!)

Előzetes
533 0 0 Film Izé
Pepsi Cola ellenes Coca Cola reklám - Szívd a gázt!
867 0 0 Pink Izé
Carriers

Egy influenzavírus elszabadultával a kis csapat nekiindul, hogy eljusson egy biztonsági zónába, de az út során számos “ellenséggel” kerülnek szembe. A történetről nagyjából ennyit tudunk. Alex Pastor rendezőnek, egyetlen munkája van még, de ez ne riasszon el senkit, attól hogy nem tudja mi a dolga.

Imdb
805 1 1 Film Izé
snake6: már várom nagyon a múvit
Az 50 legjobb negatív hős
1506 1 12 Film Izé
kovacslacka: 100-as lista: http://www.totalfilm.com/features/100-greatest-movie-villains
kovacslacka: Gonoszok, akiknek "nyerniük" kellett volna: http://www.totalfilm.com/features/30-movie-villains-who [...]
kovacslacka: alulértékelt gonoszok: http://www.geekingally.com/2010/03/04/top-10-best-underrated-movie-villains [...]
Mind a 12 komment
Az Iszlám a szeretet és harmónia vallása

Az Iszlám kiváló tulajdonságai közé tartozik: megtanította a muzulmánokat arra, hogy szeretettel telt és harmonikus életet éljenek, egymás iránti szeretettel és összetartás érzésével. S megparancsolt minden olyan dolgot, ami a szíveket összekapcsolja, s erősíti az összefogás és a szeretet kapcsolatait. S megtiltott minden olyan dolgot, ami széthúzáshoz vezetne, s ellenségeskedést, ellentétet, széthúzást és haragvást okozna.

A Magasztos Allah mondta: "Bizony a hívők testvérek." (Korán 49:10)

Tehát egy vallási vezető által támogatott elnök, aki maga is vallásos, teljesen korrekt.

Még 2 sokkoló videó: [1] [2]
4356 2 26 Izé
bungle: http://www.youtube.com/watch?v=TvOx4avw8WY
sahinel: Lehet hogy provokációnak tűnik amit írtam? Igen de gondolkozásra provokál. Minél többen írj [...]
sahinel: A vallás tetszik és nincs vele gondom. Ezért volt az idézet. Az iszlám, a szufizmus, stb vallá [...]
Mind a 26 komment
„Drágám, megjöttem!” ;) 

Ahogy a videóban is mondják, akinek ilyen barátai vannak, annak nincs szüksége ellenségre! :D
6377 3 28 Izé
nyehőce: Inkább valami óriás pókot, nem? :D Mondjuk ilyet: http://www.break.com/pranks/giant-spider-scare [...]
Prototípus01: szegény hüllő, apró stressz helyzetbe került =(
1nessa: sosem tudhatod. vannak ilyen "jo" baratok:)
Mind a 28 komment
Alvilági Játékok (Lucky Number Slevin)

A történet középpontjában Slevin Kelevra áll, akit még az ág is húz. Nem elég, hogy az épületet, ahol lakik, lebontják, iratait egy zsebes elemeli, kiderül, hogy még a barátnője is folyamatosan csalja. Slevin, Los Angelesből New Yorkba menekül a gondok elől, ahol barátja, Nick Fisher lakásában húzza meg magát. Nem is gondolja, hogy ez a húzás végzetes lehet számára.
New York alvilági életét, két gengszter tartja markában. A Főnök és a Rabbi. Régen cimborák voltak, ma esküdt ellenségek. A Főnök egyeduralmat akar, ezért Goodkatet, a bérgyilkost bízza meg azzal, hogy találja meg Nick Fishert, aki nagyon sok pénzzel tartozik neki, és "vegye rá" arra, hogy az adósság fejébe tegye el láb alól a Rabbi fiát. Nick Fisher lakásán Goodkat azonban Slevint találja, és Selevin hiába mondja, hogy ő nem az, akinek gondolják, senki sem hisz neki. Hősünk, rövid időn belül, tehát nem kis slamasztikában találja magát, és az már csak hab a tortán, hogy kiderül, barátja Nick, nem csak a Főnöknek tartozik, hanem természetesen a Rabbinak is lekötelezettje. Az egyetlen ember kinek segítségére számíthat, az gyönyörű szomszédja, Lindsey, akivel kettesben kénytelenek felvenni a harcot New York megátalkodott gengsztereivel szemben.

Imdb | Hivatalos honlap
504 0 3 Film Izé
Lee88: fúú-ge legdurvább krimi cucc amit valaha láttam NAGGYON ADJA
Slevin: kedvenc filmem mindenkinek csak ajánlani tudom!!
guti73: Rég csalódtam ekkorát POZITÍVAN! Kár hogy itthon csak videón jött ki!!
Eyeborgs

A Megfigyelési Szabadság törvényének bevezetése óta az addig önálló magán és állami biztonsági kamerák nagy tömegét egész Amerikában egyesítve létrejött az Optikai Védelmi Hírszerző Hálózat - Optical Defense Intelligence Network = ODIN -, és a Honvédelmi Minisztérium bevezeti legújabb fegyverét a terrorizmus elleni háborúban - az eyeborgokat.

Gunner (Adrian Paul), a minisztérium egyik ügynöke leleplez egy, az elnök meggyilkolására irányuló tervet. De nyomozását kegyetlen gyilkosságok és balesetek nehezítik. Amikor a nagyhatalmú Eyeborg biztonsági felügyeleti rendszer után kezd nyomozni, úgy érzi, hogy egy ismeretlen ellenség ellenőrzi lépéseit. Hamarosan rájön az igazságra, hogy ODIN van az egész hátterében, és most már magát és az elnököt is egy olyan rendszertől kell megvédenie, mely bárhova követheti és bárhol megölheti őt.

Egy másik, a honlapon nem szereplő előzetes | Imdb
674 2 3 Film Izé
sounman: na most kaptok mokaficekok!!!
Madarinfluenza: Szerintem meg a történetből és, hát Eyeborgs-ból ennyit lehet kihozni, valamint ezek a nagy fi [...]
snake6: nagyon jó a téma és a z elképzelés csak látom hogy ez kicsit zs kaegóriásra sikerült :-(
Emma (Anne Hathaway) és Liv (Kate Hudson) már régóta legjobb barátnők - hirtelen azonban ellenségekké válnak, amikor kiderül, hogy mindketten ugyanarra a napra tették az esküvőt. Hihetetlen versengés indul el köztük: az esküvő helyszíne, a felszolgálók, a vendégek: mindent és mindenkit belevonnak kétszemélyes háborújukba...

Előzetes | Imdb
369 0 3 Film Izé
Sissi: Ja kb... amikor néztük nem bírtam megállni, hogy ne kommentáljam, szerintem az a csaj aki melle [...]
anon: És minden poént elsütöttek az előzetesben...
Sissi: Hú ez egy nagyon szar film, nekem nem tetszett, túl erőltetett volt az egész, és hihetetlen ide [...]
A Háború Kisértetei

Előzetes

A film a második világháború idején játszódik a belga fronton. Négy amerikai és egy angol katona történetét meséli el, akik véletlenszerűen verődtek össze az ellenséges német vonalak mögött a hírhedt Malmedy mészárlás után, mely során hetven hadifoglyot lőttek halomra a belga Malmedy közelében.

megj.: drámai háborús film, mint a Hart háborúja.
1454 2 0 Film Izé
Penge trilógia:
Penge - Előzetes
Penge II - Előzetes
Penge: Szentháromság - Előzetes
Penge (Wesley Snipes) félig ember, félig vámpír. Erős és gyorsan gyógyul a sebe, tud a fényben is járni. Ő a kulcs és a kiválasztott a két faj között. Barátjával a vámpírok ellen harcol gyerekkora óta, s egy nap melléjük szegődik Karen doktornő, akinek megmentette az életét. A vérszomjas, átalakult Frost a vámpírok uralmát akarja megteremteni a Földön. A vér istenének uralma mindent megváltoztathat. De Penge felveszi vele a harcot.
A második részben a vámpírok legyőzhetetlen ellensége, Penge kénytelen szövetséget kötni a vérszívókkal, amikor egy újabb, még rémítőbb faj fenyegeti kihalással a táplálékláncban alattuk álló fajokat, vagyis mindenkit! A Sötét Tanács szövetséget ajánl a vámpírvadásznak, és ő rövid habozás után elfogadja a feladatot. Újratoborozza a régi csapatot, és együtt vetik be különleges fegyverzetüket a különleges ellenség ellen. A vérfürdő egészen idilli volt a rájuk váró harchoz képest.
A trilógia befejező részében, a sivatag mélyén a vámpír lordok életre keltik a faj ősatyját, Drakulát. Hogy megnehezítsék az ellenük harcoló félig ember-félig vámpír Penge dolgát, a vérivók rágalomhadjáratot indítanak ellene. Gyilkos szörnyetegként mutatják be, és felkeltik iránta az FBI érdeklődését. A Cumberland ügynök vezette FBI-csatlósokkal vívott küzdelem után Penge szövetséget köt az emberekből álló vámpírvadász klánnal, amelyet tanítómesterének gyönyörű lánya, Abigail illetve Hannibal King vezet. Oldalán a két rettenthetetlen ifjúval Penge az ősi ellenfél nyomába szegődik.
484 1 5 Film Izé
Maccoyi: Ennek a posztnak a szövegkörnyezetében le kellene zárni félkővér betűt, mert most minden fé [...]
apoloes: grat
Balázs: :D akkor respect van :D
Mind a 5 komment
Ryan közlegény megmentése

Előzetes
1944. június 6 - a normandiai partraszállás napja. Az Omaha Beach kódnevet kapott tengerparton a csónakokból védhető fedezékbe igyekvő szövetséges katonák pergőtűzbe kerülnek, a vérveszteség óriási. Mindenütt halottak, sebesültek, cafatokra szakadt emberi testrészek, haldoklók halálhörgései. A pokol első bugyrán éppen csak túljutott Miller százados (Tom Hanks) megmaradt embereivel újabb szinte lehetetlen próbatétel előtt áll. Egy kis csapat élén be kell hatolnia az ellenséges hátországba, hogy felkutasson egy amerikai katonát, James Ryan közlegényt. A főparancsnokság utasítására ugyanis azonnal le kell szerelni, mivel három bátyja a világháború különböző frontjain szinte egyszerre vesztette életét, s a hadsereg ezzel adózik a család tragédiájának. De a hosszú és veszélyes úton mindenkiben felmerül a kérdés: vajon miért ér ennek az egy embernek az élete többet, mint az érte küldött kilenc emberé?

Díjak és jelölések:
BAFTA-díj (1999) - Legjobb vizuális effektusok
BAFTA-díj (1999) - Legjobb hang
Golden Globe díj (1999) - Legjobb rendező
Golden Globe díj (1999) - Legjobb film - drámai kategória
Oscar-díj (1999) - Legjobb rendező
Oscar-díj (1999) - Legjobb operatőr
Oscar-díj (1999) - Legjobb hangeffektusok
Oscar-díj (1999) - Legjobb hang
Oscar-díj (1999) - Legjobb vágás
571 2 0 Film Izé
A tökéletes trükk (The Prestige)

A bűvészek a múlt századforduló Londonjának legnagyobb sztárjai. Két fiatal varázsló van feljövőben. A feltűnő és kifinomult Robert Angier a közönség kedvence. A kissé bárdolatlan, egyszerű Alfred Borden viszont igazi géniusz, de hiányzik belőle az a képesség, hogy lebilincselje nézőközönségét. Eleinte barátsággal és tisztelettel viseltetnek egymás iránt, de mikor a nagy mutatványuk rosszul sül el, egy életre ellenséggé válnak. Ettől kezdve legfőbb vágyuk, hogy legyőzzék a másikat. Minden trükk és minden fellépés egyre fokozza a gyilkos versenyt közöttük.

432 3 2 Film Izé
Collector: Nagyon jó film, nagyon jó színészek, pörgős történet, kár hogy nincs folytatás.
Hazafi: Az egyik kedvencem. Csak ajánlani tudom, engem lebilincselt a film. És természetesen a könyvet i [...]
Egy felvidéki srác elmondja az utca nyelvén hogy mit gondol a magyar-szlovák ellenségeskedésről
 
Maximális Respect neki.
1079 3 0 Zene Izé
A legnagyobb ellenségünk – Elektroszmog
285 0 0 Pink Izé
Már lassan fogytán vannak a megdönthető rekordok.... Bizonyára ősi ellensége lehetett... Amikor kiskorában kiment pisilni, akkor rácsapódott, vagy valami ilyesmit tudok elképzelni.
5277 2 12 Izé
bungle: Másik "remek" rekord: Most Eggs Crushed With The Toes In 30 Seconds http://www.youtube.com/watch?v= [...]
bungle: Víz alatti vasalás rekordja? http://www.youtube.com/watch?v=13EzkuLeiGA&fmt=18
loloppo: Az ott Gerard Depardieut? Vagy hogyafrancba kell leírni???
Mind a 12 komment
A Replay Studios készülő második világháborús lopakodós akciójátékát egy valós hősnő, Violette Szabo története ihlette. Róla mintázva alkották meg Violette Summer, a gyönyörű és egyben halálos titkosügynök alakját, aki mélyen az ellenséges vonalak mögött, minden külső segítségtől elvágva igyekszik mindent elkövetni annak érdekében, hogy a nácik elbukjanak.

Velvet Assassin előzetes.
974 0 1 Tech Izé
sztewe: WoooW. Micsoda ötlet! habár szerencsétlen lányt kivégezték, de meg kell emlékezni róla! http [...]
The Buttholes - Ellenségeimnek szeretettel (Barát)

A legjobb magyar punk-rock zenekar, ráadásul Veszprémiek. :)
Ha jól tudom, jelenleg Common Time néven koncerteznek.

Honlap
531 0 2 Zene Izé
Kenny: emelkedj felül a káoszon, hajts át tankkal a városon, bazdmeg a goát, bazd meg a ravet, törd [...]
Purple: hoppá :D
Az ellenséges mosógép szakszerű megsemmisítése...
5607 2 62 Izé
CRaPtRaSH: nemveled te állat :DDD Purpről volt szóóóóóóóööhh:D
<-{st.one}->: mi sosem voltunk azok!! :PPP
CRaPtRaSH: hiddel attól nemkell félni h nemfogunk visszacsesztetni :DDD azok a szép idők,mikor osztálytá [...]
Mind a 62 komment